Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti despre gfx-urile mele?
Sunt dragute
34.62%
9 34.62%
Nu sunt bune de nimic
3.85%
1 3.85%
Lasa-te de ele
15.38%
4 15.38%
Mai ai de lucrat
38.46%
10 38.46%
Sunt asa si asa
7.69%
2 7.69%
Total 26 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Dark mask's gfx

#1
So,m-am hotarat sa postez si eu cateva gfx facute de mine.Stiu ca nu sunt bune de nimic,dar chiar vreau sa ma perfectionez,deci va rog sa criticati la sange.
So,let's start
Primul set:
avatar:[Imagine: oku6hl.jpg]
semnatura:[Imagine: ff78f6.jpg]
Si al doilea set:
avatar:[Imagine: 16h0lk0.jpg]
semnatura:[Imagine: 2a0j4u8.jpg]
Stiu!Sunt groaznice,dar va rog din suflet sa criticati,pentru ca ma ajuta sa ma perfectionez.Bye bye!Pupici :-* :bye:
[Imagine: j5atg3.png]


#2
Uuu sunt ok măi. Nu sunt groazince. Ce tot zici tu acolo ? Chiar sunt bune pentru o începătoare =) . Şi stai liniştită că ale mele erau şi mai şi defapt încăă sunt .24
Neee revin eu cu un edit :] .


_______

Eeedit :

Nu sunt eu cine şte ce gfx-eriţă dar am să îţi dau ceva sfaturi :]. Dar mai întâi, am şi eu o întrebare şi anume: În ce lucrezi ? Căci mie mi se pare că în photoscape şi dacă lucrezi în photoscape, ţi-aş recomanda photoshopul are mult mai multe opţiuni. Oricum.

La primul set,

Aviiul, mi se pare cam alungită tipa. Poate că e dincauza dimensiunii avatarului. De obicei se folosesc mărimi gen : 100x100,120x120 şi tot aşa. Dimensiunile avataruluio fac e tipă să pară alungită, dar e doar o părere. Altceva, chestiuţele alea din colţuri nu dau bine. Textul nu se vede de loc ok . De obicei la avatare se pune mai mult accent pe culori decât pe efecte, din câte ştiu eu. Textul iese prea mult în evidenţă şi din cauza culorii încep să te doară şi ochii. Poziţonarea textului nu este prea bună. Şi cred că trebuia un text mai mic, iese mult în evidenţă şi normal imaginea în sine trebie să îţi sară în ochi nu textul. Textul este mai mult de efect ca să zic aşa. Câte despre border mie una nu îmi place.

Semătura, la fel ca şi la avatar, chestiuţele alea din colţ, x-urile alea nu cred că au ce căuta. Şi tipa din imaginea acum pare ă 'grasă'. Atunci când micşorezi o imagine încearcă să o laşi cum era ea, dacă mă înţelegi ce vreau să zic 21. Textul nu e deloc înregulă, mai ai mult de lucrat la el. La fel ca şi la avii, încearcă să îl poziţonezi mai bine. Defapt încearcă nişte tutoriale pentru text te vor ajuta mult. Cât despre backgroud e ok, încearcă să lucrezi şi la el.

La al doilea set,

Aviul, îmm cum spuneam încearcă să te axezi mai mult pe culori şi încearcă să diversifici puţi culorile între ele. Căcil la al dolea set al tău ai aceleaşi culori ca la sigul din pimul set. Dar să revenim la oile noastre, încearcă să lucrez mai multla cea ce faci, în avatarul ăsta de exemplu zici că ai aruncat două chestiuţe acolo şi gata. Nu nu 68.

Semnătura, păi nu are niciun Dumnezeu în ea. Încearcă să foloseşti şi alte culorii să diversifici oleacă. Persoanjul pare îngropat în backgroud nu ştiu cum să îţi explic. Chestia aia de pe marigini afundă personajul în back şi nu dă bine. Uh, şi încearcă să foloseseşti şi alt ceva, nu doar negru, alb maro şi roşu Încearcă şi alte culori căci culorile nu muşcă. Uh, şi încearcă să pui şi border pare prea gol 21. Şi textul, nu pot citi ulimul cuvânt head, read, bead că nu înţeleg cuvântul. Şi cred că ai ceva cu textele poziţionate astfel. Încearcă să găseşti mai multe locuri la un text şi vezi unde dă mai bine şi acolo îl pui.

În concluzie: lucreză mult la backgroud şi nu mai 'băga' personajul în back, încearcă să folseşti o gamă mai mare de culori, căci culorile nu muşcă ! Lucrează mai mult la un text, şi fă-l mai vizbil, mai citibil dar asta nu înseamnă că trebuie să îl faci super uriaş. Încearcă nişte tutoriale pentru novici te vor ajuta mult.

Baftă ! * hugies *
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#3
Mersi mult de sfaturi,am sa incerc sa tin cont de ele.Si apropo lucrez in photoscape.
Dau un edit imediat ce termin alt set.
[Imagine: j5atg3.png]


#4
So,am revenit cu o noua ''creatie'',mai buna decat celelalte zic eu.Mai noi lucrrez cu gimp 2
sign:[Imagine: 10pd2ty.jpg]
avi,pentru fanii kuroshitsuji:[Imagine: rj4m5f.jpg]
eu zic ca sunt mai ok,ca primele.acum astept comentarii,sfaturi si sugestii.
bye :bye:
Si scuze de dublu posting
[Imagine: j5atg3.png]


#5
Dau edit după ce îmi termin îngheţata. =D

Am spus ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. ( postu' prea scurt. )

______________

AÅŸa.

Cum dracu să spui că ti-au ieşit mai bine când imaginile sunt deformate ca naiba.
Citat:avi,pentru fanii kuroshitsuji:
Doa, ruagăte să nu vadă fanii Kuroshitsuji this shit că nu mai apuci ziua de mâine, la cum l-ai deformat pe 'Seby al lor'. În rest, avatarul este foarte, foarte simplu iar borderul prea gros.
Sig-ul era bunicel daca nu o deformai pe Yoko. Sărăcuţa de ea, in rest mai bine puneai un border negru, cel roşu nu arată bine iar cel alb nu se vede datoritp temei forum-ului, sau puteai să pui unul dublu cu alb şi negru.

Incearcă să foloseşti Grandient Map pentru culori mai ... bune ? Şi mai caută şi niste c4d/textures/vectors/brushes/etc. pe DeviantArt, şi nişte fon-uri pentru text, că la tine oricum lipseşte, le găseşti pe dafont.com, dacă nu şti cum se intalează întreabă.
Atât.

Mai mult noroc pe viitor.

Edit.2
Ah, da, dă-l dracu de Gimp, Photoshop FTW.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#6
Mersi pentru sfaturi,am sa incerc ca tin cont de ele.Dar as avea si eu ceva de comentat daca se poate:
(18-08-2010, 08:50 PM)Mimişor A scris: Ah, da, dă-l dracu de Gimp, Photoshop FTW.
Scumpo,din cate stiam eu tu ai voie sa critici lucrarea user-ului,si nu programul pe care il foloseste el.Lucrez cu ce vreau eu,clar?Anunta-ma si pe mine daca ai o problema cu asta sau nu mai comenta daca nu iti place cu ce program lucrez.
Si cum adica this shit?Draga,asculta nu vi tu sa imi spui mie ca avatarul e un rahat.Imi critici doar munca,nu imi spui ca e un rahat.Nu iti dau voie sa spui ca e un rahat.Nu iti dau voie sa iti bati joc de ceea ce fac.
Am inteles ca vrei sa ma ajuti,dar te rog fa asta in limita bunului simt.Am si eu o varsta si nu am ajuns sa las pe cineva mai mic sa isi bata joc de gfx-urile mele.Dau un edit cand revin cu un nou set.
[Imagine: j5atg3.png]


#7
Ce zici de cineva care e mai mare decat tine, ai accepta critica 106? M-am interesat si eu putin si pari sa ai ori 15 ori 16 ani, ceea ce inseamna ca nu ai si tu o varsta, nici macar nu esti inca majora, lasa comentariile de genul.

Si acum sa revin din offtopic. GIMP-ul nu e un program atat de stupid ca si Photoscape doar ca totusi fata de Photoshop e destul de limitat, in ciuda faptului ca e gratuit. O mica intrebare, folosesti Linux -sau vreun alt sistem de operare Unix- sau Mac OS? Asa as mai intelege de ce l-ai ales.

In orice caz, semnaturile tale nu sunt semnaturi, sunt doar niste crops din lucrarile altcuiva si un font trantit acolo fara mare efort. Daca nu te descurci singura -lucru pe care il incurajez mereu- vezi ca pe deviantart sunt totusi tutoriale si pentru GIMP din cate imi aduc aminte.

Ti-as fi dat sfaturi gen atunci cand dai Ctrl-T sa tii apasat Shift cand redimensionezi, doar ca nu stiu comenzile GIM-ului >.>.

Da esti noob la capitolul asta, si ce, si eu am fost 106 nu trebuie sa te superi cand cineva iti zice asta. Nimeni nu se naste invatat.

Spor.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#8
Stati oameni buni,fara cearta!Topicul asta este pentru comentarii politicoase,nu limbaj vulgar!
Mimisor,puteai sa gasesti un mod mai bland pentru a sesiza greselile.Doar ea este la inceput si nu are nevoie de un asemenea limbaj.Poate ai avut o zi proasta,dar nu trebuie sa te descarci pe ea!Zuppy03
Acum randul meu.
Signul este putin cam prea alungit si pare cam sters sau vazut printr-o oglinda,incearca sa mai diminuezi asta putin hug
La avi,hmm,Seby pare cam alungit si deformat,iar cadrul negru nu se potriveste pe alb,incearca culori mai stinse,acelea se potrivesc ^_^
Am observat ca tu le faci cam alungite si estompate,ar trebuii sa mai lucrezi la asta si sa nu fortezi imaginea ^_^
Nu-ti face griji,din greseli inveti,asa ca nu te teme ca gresesti,pentru ca in curand o sa devii mai bina hug
Multa bafta si exprima-te liber,da-ti jos barierele hug
Byye ^_^
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#9
@MIMI : 21 Uhuooo you are so bad nee.

@Rock Queen : Aia nu a fost înjurătură. Se punea dacă te insulta pe tine nu programul. Nu : FUx THAT PROGRAM IZ SHIT OMG OMG OMG GO AWAY PHOTOSCAPE YOU N00B!!! Şi chestii de genul. Ei bine programul e n00b după părerea mea, dar totuşi dacă vreau să jignesc mozilla / opera
[ AH DA MIMI FOLOSEŞTE OPERA. FUX YA OPERA MOZILLA RULZ ] ei bine nu e insultă la adresa autorului ci la adresa programului. Nimic special. Sunt unele programe bune altele nu, Mimi şi-a spus doar părerea. Nu te supăra aşa tare. Am primit critici mai dure. Ce ai primit tu e apă de ploaie.

on topic :


Well you have to work work work and work. Nu zic că am fost mai bună, nu, aş minţi, însă mai ai o groază de chestii de învăţat. Ţi-aş sugera să înveţi cum să redimensionezi mai bine o poză şi să iasă cât de cât acceptabil, dat fiind că l-ai deformat pe mirificul meu Seby într-un hal...whatevă mergea mai bine redimensionat pare turtit acolo şi nu i se mai cunoaşte graţia şi frumuseţea. En fin, sigul la fel. Borderul roşu nu mergea puteai încerca unul negru sau alb 2px şi apoi un negru 1 px. În general aşa folosesc şi ies acceptabile. [ la border m-am prins cum era faza ca borderul să iasă calumea de la Alysu ]. Încearcă şi nişte mărimi acceptabile gen la avi : 100x100 / 150x150 şi la sig depinde.
-

#10
Hey surioara!Am trecut si eu pe la topicul tau.Si primul cuvant care mi-a venit in minte dupa ce le-am vazut a fost:groaznice Zuppy06.Pur si simplu astea nu sunt gfx-uri.Hai sa comentez cate ceva:
Primul set:avi:deci tipa e prea alungita si chestiile alea din colturi ma enerveaza.
sign:tipa mi se pare ''grasa''.ar trebui sa lucrezi mai mult la culori si la redimensionare
Al doilea set:avi:e dragut intr-un fel,dar ar trebui sa te axezi mai mult pe culori si redimensionare.
Sign:sunt exact aceleasi culori ca la avi.Ma enerveaza ca ai ceva cu textul pozitionat asa.Incearca sa lucrezi mai mult la redimensionare,culori si nu ar strica daca ai lucra si la text si bg si inca ceva,poate un border ar fi de folos.
Al treilea sign:Cum naiba poti spune ca sunt mai reusite decat celelalte,deoarece mie mi se par mai groaznice.Sign-ul ar fi fost bun daca nu o alungeai asa pe yoko.Si borderul nu se potriveste.Pur si simplu nu imi place.
Avi:Ti-am spus vrodata ca te urasc?Pur si simplu i-ai stricat frumusetea lui Seby Zuppy08 Sa vezi ce iti fac cand te prind.In al doilea rand bg e foarte,dar foarte simplu.
Sfaturi:Incearca sa te axezi mai mult pe culori,redimensionare,text si nu ar strica sa mai lucrezi si la bg si border.Bye.Sper sa ti cont de sfaturi si sa aduci alte gfx-uri cat mai curand.
Ps:renunta la gimp,mai bine ai folosii photoshop.Si inca ceva:Nu conteaza cate critici dure primesti,nu te lasa.Continua sa muncesti si vei avansa si nu uita ca,criticile nu sunt la adresa ta ci la adresa muncii tale.Si nu mai face crize din astea,cum ai facut mai sus.
[Imagine: SHINee20.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)