Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dansul dragostei

#1
Ok. Un nou an , un nou fic. Sper sa va placa. Enjoy.


Capitolul 1


Ora de biologie. O ora atat de "incantatoare". Mai ales cand in fata ta e profesoara Hamilton alias Doamna General. Oare femeia asta nu a invatat sa zambeasca? Aceeasi expresie rece si dure pe chipul ei. Oare cum ar fi fost viata ei daca sotul nu ar fi parasit-o pentru una dintre studentele ei? Imi tineam cotul sprijit de banca, in timp ce priveam plictisita fereastra. Proasta miscare! Mi-am auzit numele iesind din gura ei si am inceput sa tremur usor. Mi-a intors capul si am vazut-o la catedra cu catalogul deschis. Ma privea cu raceala si poate cu ... ura? Toata clasa ma privea, in timp ce eu m-am ridicat in picioare. Mi-am lasat capul in jos, incercand sa imi ascund roseata din obraji. Ma intrebat ce a trebuit sa pregatesc pentru azi. Perfect! De ce trebuia aseara sa incerc miscari noi?
- Ereditatea?
Si-a impreunat sprancenele. Nu era de bine! S-a ridicat de pe scaun, apropiindu-se de mine. Mi-a ridicat capul cu doua degete, facandu-ma sa o privesc in ochi. Am inceput sa tremur mai tare, in timp ce am observat ca isi arcuia buzele. Era...acela un zambet?
- Ereditatea ai avut-o acum 2 saptamani! Ai memoria mai scurta decat un caine.
S-a indepartat putin de mine, facand cativa pasi catre tabla. S-a intors brusc, lovind o banca, reusind sa ne sperie pe toti.
- Din cauza unora ca tine, Rodriguez, se duce aceasta scoala de rapa. Ai uitat cumva unde esti? Liceul Spiral este institutia cea mai importanta din Japonia. Dar tie nu iti pasa. De ce ar trebui? Doar taticu' ii plateste pe profesorii de aici ca sa te treaca. Dar cu mine nu o sa iti mearga. Pentru ziua de azi ai 2. Si cu nota asta ramai corigenta. Ne vedem la vara! Si poate ar fi bine sa nu te mai comporti ca una dintre acele fete pe care le gasesti la pod.
Asta a intrecut orice masura. Era picatura care a umplut paharul. M-am saturat sa ma jigneasca si sa ma umileasca mereu. Am zambit usor si m-am apropiat de catedra, in timp ce ea se pregatea sa imi treaca nota. I-a luat pixul din mana, aruncandu-l in fata usii. Am luat catalogul, rupand foaia unde se afla numele meu. Am putut sa ii observ reactia. Si mi-a placut! Mult!
- Stii, doamna general? M-am cam saturat sa ma tratati ca pe un sclav. Si sunt sigura ca si colegii mei, doar ca le e frica sa va spuna. Haide-ti sa le spunem lucrurilor pe nume. Care e problema dumneavoastra? Stiti, de cand am venit in acest liceu ati prins ura pe mine si chiar nu stiu de ce. Am incercat sa fiu draguta, dar daca dumneavoastra asa doriti pot schimba si foaia. Nu e vina mea sau a colegilor mei ca sotul va parasit pentru o studenta. Nu suntem toti la fel. Dar cred ca relatiile tatei va pot afecta. Si inca foarte mult. Asa ca ar fi mai bine sa va tineti gura si sa inghite-ti, asa cum am facut si noi.
Poate am fost cam dura si asta o sa imi faca mari probleme, dar nu imi pasa! Cineva trebuia sa ii spuna aceste lucruri si cred ca destinul a vrut sa fiu eu aceea. A inchis catalogul si a iesit din clasa, fara sa mai zica nimic. Cel putin am scapat de tema. M-am sprijinit de catedra, punandu-mi mana la gura. Colegii mei s-au apropiat de mine luandu-ma la intrebari cum ar fi: ' Kass esti nebuna?', ' Cum ai putut sa ii spui asta?' , ' O sa ai mari probleme'. Brusc am simtit ca cineva ma strange puternic de mana, iar cand mi-am ridicat privirea am vazut umarul prietenei mele. Ma strangea in brate si radea in hohote. Am imbratisat-o la randul meu, incepand sa rad. Ma apucat de umar privindu-ma cu ochii ei negri. S-a urcat pe catedra, ridicandu-mi mana dreapta.
- Doamnelor si domnilor, fete si baieti, printesa Kassandra Rodriguez a detronat comunismul.
Am inceput sa rad impreuna cu colegii mei, privind-o pe Bianca. S-a asezat langa mine, imbratisandu-ma. In cateva clipe am auzit soneria. Ne-am dat jos de pe catedra, parasind clasa. Am coborat in curte, indreptandu-ne spre parcul cu banci. Bianca mi-a dat drumu' la mana si a sarit pe fratele meu, sarutandu-l intr-un mod...pasional as spune. Langa fericitul cuplu se afla Christofer, Chris' pe scurt. Cel mai bun prieten al fratelui meu. Parul blond era ravasit de vant, in timp ce ochii sai albastri erau incadrati de o pereche de ochelari...hidosi. Desi era un pusti de bani gata, arata ca un tocilar si se comporta ca unul. Nu am inteles niciodata de ce Cezar si el sunt de nedespartit. L-am salutat! Mi-a zambit usor, lasandu-si capul in jos. Am observat ca era rosu in obraji. Am chicotit usor amintindu-mi ca inca era indragostit de mine. Din pacate, dupa felul cum arata nu vom avea vreun viitor.
- Hei Kass'!
Vocea fratelui meu m-a trezit la realitate. Mi-am intors privirea catre el. Bia statea in bratele lui si se juca cu nasturii de la camasa sa. Il priveam plictisita, in timp ce mi-am auzit din nou numele. Langa mine si-a facut aparitia secretara liceului. Mi-a inmanat o hartie. Am privit-o pe Bianca, care zambea. Directorul asta ar trebui sa fie putin mai ...formal. Am oftat adanc si am parasit locul, impreuna cu secretara. Am ajuns in biroul directorului in cateva minute. Era decorat in stil aristocratic. M-am asezat pe scaun, asteptandu-mi pedeapsa. Barbatul s-a intors cu fata catre mine. Cred ca avea vreo cincizeci de ani. A luat o foaie de pe birou, uitandu-se la ea.
- Stii ce tin in mana acum?
- O foaie?!
- E situatia ta Kassandra. Si nu e deloc buna!
- Ce pot sa fac? Nu e vina mea ca profesorii de aici ma urasc. Cat ma costa ca sa imi iasa mediile 10?
- Ma tem ca nu vei mai putea plati!
Vocea imi era cunoscuta. M-am intors cu fata catre usa si l-am vazut. Era tata! Directorul s-a ridicat de pe scaun, lasandu-mi parintele sa se aseze. Mi-am lasat privirea in jos. Nu aveam curaj sa il infrunt. Nu pe el! Mi-a spus sa il privesc in ochi, dar am refuzat. A mai repetat odata, de aceasta data ridicand tonul. L-am privit cu o oarecare teama.
- Nu ii voi mai plati pe profesorii tai ca sa te treaca! Vreau sa iti ridici mediile prin efortul tau.
- Si daca nu o fac?
L-am vazut incruntandu-se.
- Vei fi data afara din echipa de dans si nu vei mai canta.
Poftim? Nu am auzit bine? M-am ridicat de pe scaun, punandu-mi mainile pe birou. I-am privit pe cei doi, incercand sa imi gasesc cuvintele potrivite.
- Glumesti nu? Domnule director nu puteti fi serios!
- Ba e foarte serios. Si daca se intampla sa repeti anul, te trimit la internat in Spania.
- Dar nu e corect. Vrei sa ma iei de langa prietenii mei, imi intrerupi activitatile preferate si vii pur si simplu si imi controlezi viata. Pentru ce? Pentru niste note amarate, aceleasi note, pentru care anul trecut dadeai bani ca sa trec. Stii ceva? Perfect! Tine-ti banii, pentru ca eu nu am nevoie de ei sau de tine.
Am iesit din birou, trantind usa. Ma abtinea sa nu plang. Nu voia sa par slaba. M-am dus in clasa si mi-am luat geanta. Am coborat jos, iesind din cladire. Am trecut in viteza pe langa Cezar, Bianca si Chris si m-am apropiat de masina. Am aruncat geanta pe scaun, asezandu-ma la volan. Am pornit in viteza, iesind din curtea liceului. Simtea ca iau foc.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#2
Capitolul 2


Nici nu stiu cum am ajuns acasa. Am trantit geanta pe pat, indreptandu-ma spre dressing. Mi-am dat jos uniforma, luandu-mi o pereche de pantaloni trei sferturi negri si un maieu roz. Mi-am luat de pe noptiera elasticul de par si am parasit camera.
Am coborat scarile, in timp ce imi prindeam parul intr-o coada. Am ajuns in sala de repetitie. Asa numeam incaperea in care imi petreceam aproape toata ziua. Trei dintre peretii camerei erau acoperiti de oglinzi. A dat drumul la muzica, indreptandu-ma spre centrul camerei. Am inceput sa ma misc dupa ritmul muzicii. Simteam nevoia sa ma eliberez, iar dansul era singura modalitate. Dupa cateva clipe, muzica s-a oprit brusc. Mi-am indreptat privirea catre casetofon, vazandu-l pe tata. M-am apropiat de casetofon si am dat din nou drumul la muzica, dorind sa dansez, dar scumpul meu parinte a oprit aparatul.
- Trebuie sa vorbim!
Vocea ii era apasata si serioasa. Mi-am pus mainile in san, privindu-l.
- Cred ca noi doi nu avem despre ce sa discutam. Ai spus totul la scoala. Acum vreau sa repet!
- Scumpo! Nu vreau sa crezi ca m-am intors ca sa iti distrug viata. Vreau sa intelegi ca banii nu rezolva nimic. Daca iti platesc profesorii ca sa treaca, nu vei invata nimic si vei ramane...
- Proasta? Asta voiai sa spui? Tata uita-te la mine! Crezi ca ma intereseaza studiile? Eu nu vreau decat sa dansez si sa cant. Pentru ca la asta ma pricep, asta imi place. Nu ma poti obliga sa devin ceea ce nu vreau. Nu ma intereseaza firma sau afacerile tale. Cezar se poate descurca cu astea, pentru ca lui ii pasa, insa nu mie. Cateodata imi doresc ca mama sa fie aici.
- Scumpo! Tu esti o Rodriguez, nu poti permite si nici eu nu te pot lasa sa fii o ignoranta. Nu vreau ca fiica mea sa ma faca de ras sau sa faca numele nostru de ras.
- Stii care e problema ta? Renumele! Imi spui mie ca banii nu sunt cei mai importanti, dar tu te-ai uitat la tine? Sunt 10 ani de cand mama a murit si 10 ani de cand te inchizi intr-un birou toata ziua si faci bani. Esti departe de mine si de fratele meu, ne lasi pe mana bonelor si servitorilor. Ne trimiti la o scoala buna, dar nu te ocupi de noi. Ne oferi tot ce dorim, dar nu ne dai iubirea ta. Si pe mine ma doare. Ma doare sa stiu ca familia mea e fratele meu.
Lacrimile au inceput sa mi se prelinga pe obraji,. Nu am mai rezistat. Am tinut aceste lucruri in mine de prea mult timp. L-am vazut cum s-a apropiat de mine. M-a luat in brate. Nu l-am indepartat. Avea nevoie de tatal meu, macar sa simt ca e alaturi de mine. L-am strans in brate incepand sa plang si mai tare. Am cazut amandoi pe podea. Mi-am ascuns chipul in pieptul lui. Mi-a sters usor lacrimile, sarutandu-ma pe crestet.
- Kassandra! Stiu ca te-am neglijat pe tine si pe fratele tau, dar acum vreau sa imi indrept greselile. De aceea vreau sa te straduieste sa iti scoti mediile la capat. Nici eu nu vreau sa te trimit la un internat sau sa nu te vad in echipa de dans. Facem o intelegere! Daca o sa ai numai medii de 8 si 9 te las in pace, dar daca mediile tale vor fi sub 8, te trimit la internat. Si nu o sa mai poti face nimic.
L-am privit, analizand putin situatia. Am ridicat din umeri, acceptand intelegerea. Dar inainte sa incep cu "invatatu' " i-am spus tatei de intamplarea cu doamna general. Am crezut ca se va supara, dar am ramas cu gura cascata cand a inceput sa rada. Am inceput sa chicotesc, imbratisandu-l strans. In incapere si-a facut aparitia scumpul meu fratior si prietenul lui. Asta era! Chris' putea sa ma ajute sa invat. M-am ridicat de la podea apropiindu-ma de cei doi. L-am luat de mana pe blond, parasind incaperea, indreptandu-ne spre gradina. M-a pus in fata lui, privindu-l in ochi.
- Chris' imi poti face o favoare? E destul de mare.
- Sigur Kassandra, ce e?
- Pai... cred ca stii ca am probleme la scoala. Si ma gandeam ca... ma poti ajuta? Nu cred ca voi reusi de una singura si nu vreau sa fiu data afara din echipa de dans. Si nu cred ca ai vrea sa plec la internat.
- Nu..nu..sigur ca nu vreau. O sa te ajut cu cea mai mare placere.
Am zambit usor si l-am imbratisat. Mi-a cuprins spatele , in timp ce trupul lui a inceput sa tremure. Era asa de dragut. Mereu mi s-a parut ca baietii timizi sunt niste scumpi. Bratele lui erau calde. Imi placea. As fi putut sa stau o vesnicie in bratele lui, dar nu puteam. M-am despartit usor de el, privindu-l in ochi. Imi venea sa iau acei ochelari, sa ii arunc la podea si sa sar pe ei pana ii distrug. Acei ochi superbi acoperiti de o pereche de lentile, incadrate de acea rama neagra. M-a sarutat usor pe frunte, apoi a plecat. Am zambit, atingandu-mi usor fruntea. Ce se intampla cu mine? Am dezaprobat din cap, intrand in casa. M-am dus in camera mea si m-am trantit pe pat. Brusc ceva ma prins de picioare si m-a tras pe podea. Cand m-am dezmeticit l-am vazut pe fratele meu pe pat. M-am ridicat de jos injurand in soapta, apoi m-am pus peste brunet. M-a indepartat putin, ridicandu-se in sezut. M-a privit cu zambetul pe buze. Avea o privirea care imi era mult prea cunoscuta.
- Ce s-a intamplat?
- Nimic? Nu am voie sa imi privesc sora cea nebuna? Cea care a detronat comunismul?
A inceput sa rada si mi-am dat seama ca Bianca i-a spus de Hamilton. Am inceput sa rad ciufulindu-i paru'. M-a trantit pe pat si a inceput sa ma gadile, facandu-ma sa tip. Dupa cateva minute, m-a lasat in pace si s-a asezat in fata mea. Mi-am pus capul pe genunchii lui, privind tavanul.
- Uneori ma intreb cui semanam la caracter. Mama a fost blanda, iar tata e mult prea...
- Demodat?
- Cezar! Are 35 de ani! Nu e mos ca sa fie demodat. Dar totusi e mult prea autoritar.
- Mi-a spus ce s-a intamplat. Da' si tu esti de vina. Kass' trebuia sa inveti macar sa scoti media 5.
- Trebuia sa imi fi spus asta mai demult. Acum daca o sa am medii sub 8 ma trimite la internat. Dar l-am rugat pe Chris' sa ma ajute. Si a acceptat!
- Kassandra!
L-am privit mirata. Imi spunea Kassandra doar cand se intampla grav. Avea o privire serioasa si ceva imi spunea ca o sa imi tina si el o predica. O sa innebunesc! Mai trebuie sa vina si Bianca sa imi tina vreun discurs captivant si cred ca atunci as fi explodat.
- Uite ce e surioara! Chris' e prietenu' meu cel mai bun si stii foarte bine ce simte el pentru tine. Nu vreau sa ii dai sperante false. Dupa ce o sa iti scoti mediile o sa il dai la o parte. Te cunosc bine si il cunosc si pe el. Cu toate ca esti sora mea, te avertizez. Daca il faci sa sufere, nu o sa te las sa scapi asa de usor.
- Usor avocatule! Stiu ce simte prietenu' tau pentru mine. Dar crede-ma fratioare ca nu e intentia mea sa il ranesc. Chris' e ca un al doilea frate pentru mine. Si trebuie sa iti spun sincer, la felul cum arata nu voi iesi niciodata cu el. Deci stai calm!
M-am ridicat de pe pat si m-am dus la baie. M-am pus in fata oglinzii, privindu-mi chipul. Off mama ce n-as da sa fii langa mine.

#3
Salutik!:D

am trecut si eu pe la ficul tau, ceea ce m-a atras a fost titlul destul de inspirat ^^( ador tot ce tine de dans in special si desigur povestile de dragoste:X..), iar ideea este destul de originala; adica nu prevad ca se va indragosti de tipul cel mai popular, cool, smecher etc etc ceea ce imi place :D
well.. la partea descriptiva trebuie sa mai lucrezi, adica nu ai descris-o pe Kass', nici pe Bianca, ci doar foarte sumar pe Cezar si Chris' (apropo in general nu ma leg de lucru asta, dar imi plac numele lor ^^); dialogul bine plasat ce contine replici bine alese, iar actiunea decurge lin :D
si eu sper ca Chris' sa renunte la acei ochelarii :]] nu doar Kass' si poate asa va fii mai mult pe placul ei, desi am observat atractia fizica dintre ei cand s-au imbratisat:X; abia astept sa vad cum se vor derula acele ore suplimentare pentru studiu petrecute impreuna, poate fac schimb pe schimb in timp ce el o ajuta la invatatura ea il ajuta la dans :>:))

anyway... astept nextul cu nerabdare! spor la scris si multa inspiratie pe viitor^^
kysss&:bye:
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter

#4
Capitolul 3



M-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare. Ce bine ca azi era sambata si nu trebuia sa ma duc la scoala. M-am dat jos din pat chemand una dintre servitoare. In cateva clipe si-a facut aparitia in camera mea o tanara de 30 de ani cu parul negru. I-am cerut sa imi aduca o pastila pentru cap. Si-a lasat capul in jos si a iesit din incapere, lasandu-ma singura. M-am dus la baie, unde mi-am facut toaleta de dimineata. Am iesit din baie, indreptandu-ma spre dressing. M-am imbracat cu un trenning roz si m-am incaltat cu o pereche de adidasi albi. Am parasit camera, inaintand pe holul luminat. M-am intalnit cu servitoarea bruneta, care imi aducea pastila ceruta si un pahar cu apa. Am luat tableta de pe tava si am pus-o in gura, apoi am luat o gura de apa, ajutand pastila sa alunece pe gat. Menajera mi-a spus ca meditatorul meu ma asteapta in gradina. Am coborat scarile si m-am dus in gradina. M-am apropiat de blond si l-am sarutat usor pe obraz. M-am asezat pe scaunul de langa el si am zambit usor.
- Deci, cu ce vrei sa incepem?
- Pai... eu am probleme cu patru obiecte: matematica, fizica, biologie si literatura. Si doamna ex- comunism nu prea ma are la suflet. Mai ales dupa ultima ora.
- Ok, am inteles. Incepem cu biologia.
Am zambit si mi-am pus cotul pe masa, lasandu-mi capul pe pumn. A inceput sa imi explice despre eredidate si celula. Baiatul asta ar trebui sa devina profesorul. Pur si simplu imi facea placere sa il ascult. Dupa o ora, am dat la o parte biologia si am luat matematica. Alta belea. Eu plus profu' de mate egal al treilea razboi mondial. Nu voi intelege niciodata ce imi preda. Poate ar trebuit sa il ducem la un centru de dezintoxicare. Totusi cu ajutorul lui Chris' lectiile mi s-au parut usoare. Poate asa au fost de la inceput. Dar daca eram responsabila, disparea distractia. Dupa trei ore am terminat primele ore de meditatii. L-am sarutat usor pe blond pe obraz, luandu-mi la revedere. S-a urcat in decapotabila sa si a pornit spre casa. Tocilar, dar bogat. Am inchis usa, intorcandu-ma cu fata catre scari. Unde era fratele meu? Nu l-am vazut deloc. Am urcat treptele, indreptandu-ma spre camera lui. Am batut la usa, insa nu am auzit nici un raspuns. Am apasat pe clanta si am intrat in incapere. Mi-am acoperit nasul cu mana dreapta. Mirosul de alcool domina in aer. M-am apropiat de fereastra si am deschis geamul, lasand aerul proaspat sa intre in camera. M-am intors cu spatele catre fereastra si am privit podeaua. Pe jos erau numai tigari fumate pe jumatate, sticle de whisky si haine. Tata nu va fi deloc incantat cand va descoperi ca au disparut cateva sticle de Jack Daniels. Am indepartat cearceaful de pe pat, ramanand cu gura cascata. Fratele meu era doar intr-o pereche de boxeri, iar in bratele lui se afla servitoarea noua, Rica. Aceasta purta doar lenjeria intima, in timp ce brunetul isi "sprijinea" o mana de fundul ei. Biata fata! O alta victima a fratelui meu. M-am apropiat de ea si am trezit-o. S-a uitat la mine speriata si s-a dat jos din pat, incepand sa se imbrace. S-a pus in genunchi in fata mea si a inceput sa planga, implorandu-ma sa o iert. Am ridicat-o de jos si am mangaiat-o usor pe par.
- Rica, stiu ca nu e vina ta. Du-te in camera ta. Lasa-ma singura cu el.
Mi-a sarutat mainile si a iesit din incapere. Am oftat adanc si l-am privit pe fratele meu. Am privit patul si am observat o pata de sange. Mi-am pus mainile la gura, ingrozindu-ma. Fata cea noua era virgina. M-am enervat si l-am impins pe brunet, lasandu-l sa cada pe podea. S-a trezit, incepand sa ma injure. S-a ridicat cu greu de la podea si s-a pus pe pat.
- Ce naiba Kass'. M-am culcat la 5 dimineata. Ma poti lasa sa dorm?
- Nu! Ce e cu tine Cezar? Ai baut 2 sticle de whisky, ai fumat cred ca vreo 2 pachete de tigari si in plus te-ai culcat cu servitoarea noua. Cum ai putut sa o violezi? Bianca o sa te omoare.
- M-am despartit de Bianca. Asa ca nu are ce sa imi spuna. Si in plus e viata mea, asa ca nu te baga. Nu ai de invatat?
- Ai dreptate e viata ta. Dar nu trebuie sa fi nesimtit. Ai noroc ca tin la tine si de aceea nu am sa ii spun nimic tatei. Ar fi dezamagit sa afli ca fiul sau perfect e un nemeric.
Am iesit din camera, trantind usa in spatele meu. Am coborat scarile si m-am dus in gradina. M-am asezat pe leagan , gandindu-ma la ce s-a intamplat. Mi-am scos telefonul din buzunar cautand numarul prietenei mele. Am apasat pe butonul verde, asteptand sa raspunda. Dupa voce era trista. Trebuia sa ii ridic moralul. Am invitat-o la o cafea la localul nostru preferat. Am inchis convorbirea, ridicandu-ma de pe leagan. Am intrat in casa, luandu-mi cheile de pe masuta din living si am iesit din vila. M-am urcat in masina, pornind in viteza. M-am indreptat spre oras, direct spre cafenea. Oare de ce s-au despartit Bia si Cezar? Erau de jumatate de an impreuna si se intelegeau bine. In 15 minute am ajun in fata cafenelei 'Lighting'. Am parcat masina, intrand in local. Ca de obicei masa mea si a prietenei mele era rezervata doar pentru noi. Am vazut-o. Statea pe scaun si fuma. Parul ei roscat era lasat liber. Am dezaprobat din cap si m-am apropiat de ea. M-am asezat pe scaun, privind-o. Nu arata prea bine. Am cerut un capuccino, tragand pachetul de tigari din fata roscatei. Am luat o tigara si am aprins-o. Am tras cu ardoare, lasand fumul cenusiu sa se ridice in aer.
- Vrei sa stii ce s-a intamplat nu?
Am zambit usor, tragand din nou din tigara. A inceput sa zambeasca. Era un zambet atat de fals. Se vedea ca o durea ca s-a despartit de fratele meu.
- Am fost aseara sa ne plimbam. Am vorbit despre multe si mi-a spus ca el e baiat si are nevoile lui. Am inteles unde bate si i-a spus ca sunt pregatita sa i le ofer, insa m-a refuzat. A zis ca nu ar putea sa ma aprecieze cum merit. Ca voi gasi un baiat care sa ma iubeasca si sa ma aprecieze. Kass' tu stii mai bine ca oricine ca eu pe el il vreau. Il iubesc de la 10 ani. Nu vreau pe altcineva il vreau pe el.
M-a privit si mi-am dat seama ca se abtinea cu greu sa nu planga. Am luat o gura de capuccino si am privit-o. Am luat-o de mana si am privit-o cu... mila.
- Bianca nu stiu ce sa spun. Stiu perfect ce simti pentru el. Chiar nu stiu de ce Cezar a facut asta. Inainte sa te sun m-am certat cu el. Amandoua il cunoastem pe Cezar si stim ca e impulsiv si i-a decizii pripite. Eu iti spun sa vorbesti cu el.
- Voi incerca! Dar spune-mi ce s-a intamplat cu tatal tau. Nu am mai vorbit de cand ai plecat de la scoala.
Am zambit. Am luat o gura din bautura care se afla in fata mea.
- Am facut o intelegere cu el. Trebuie sa am mediile de 8 si 9 daca vreau sa raman in echipa de dans si ca sa nu ma trimita tata la internat. Dar ma descurc. L-am rugat pe Chris' sa ma ajute si azi am inceput primele ore de meditatii.
- Christofer? Kass' stii bine ca el te iubeste. Nu e bine sa ii dai sperante false.
- Bianca nu incepe si tu. Nu ii dau sperante, pentru ca eu si el nu avem nici un viitor. Adica e de treaba, dar te-ai uitat la infatisarea lui? Imaginea mea s-ar duce de rapa daca ajung sa fiu cu el.
- Dar daca se schimba? Stii tu, povestea printului broscoi? Poate deveni peste noapte un print. Ce ai face atunci?
Buna intrebare. Nu mi-am mai pus-o pana acum. Daca se va schimba? Ar putea, avand in vedere cati bani are. Dar nici atunci nu sunt sigura. Mereu l-am vazut ca pe un frate mai mare.

#5
Capitolul 4


Week-end-ul a trecut asa de repede. S-au intamplat multe. Bia si Cezar nu isi vorbesc, tata a plecat si s-a intors la firma lui, iar eu incerc sa imi tin promisiunea, cu ajutorul lui Chris'. Examenele au inceput saptamana asta si imi era frica. Pentru prima oara imi era frica de niste amarate de teste. Deja am dat trei. Singurul care mai ramanea era cel la biologie. De acesta ma temeam cel mai tare. Eram constienta ca o sa il pic. Hamilton nu ma va trece. Am fost o proasta! Nu trebuia sa imi deschid gura in fata ei.
Stateam in banca si priveam ceasul. Cinci minute si cosmarul incepea. Eram singura. Colegii mei probabil erau la fumat sau pe la magazin. Mi-am lasat capul pe banca, inchinzandu-mi ochii. Daca nu iau examenele? Nu vreau sa plec la internat unde sa suport supraveghetori enervanti si colegi cu gura mare. Brusc ceva cald mi-a atins umarul. Mi-am deschis ochii, ridicandu-mi capul. L-am vazut langa mine. S-a lasat in genunchi, ajungand la nivelul meu. M-a mangaiat usor pe par, zambindu-mi.
- Hei mai e asta si ai scapat. Pentru acest an. Sa nu o dai in bara, ok?
M-a sarutat pe frunte si a parasit incaperea. Am ramas...uimita. Niciodata nu l-am vazut pe Chris' atat de dragastos. Am auzit soneria. Mi-am muscat buza inferioara luand pixul in mana. In cateva clipe colegii mei si-au ocupat locurile si am putut sa le vad chipurile. Nu erau prea incantati, insa imi faceam griji pentru Bianca. Nu cred ca a putut sa invete mare lucru. Cel putin la matematica si literatura nu a facut mai nimic. In cinci minute si-a facut aparitia generalul. Si-a lasat geanta si catalogul pe catedra si a aruncat o privire prin clasa. Si-a deschis geanta si a scos subiectele. In cateva clipe fiecare aveam cate un subiect in fata noastra. Mi-am aruncat o privire pe foaie, analizand intrebarile. Erau usoare, extrem de usoare. Am tras aer in piept si am inceput sa rezolv fiecare intrebare. Dupa jumatate de ora am terminat examenul. M-am mai uitat de doua ori pe foaie, verificandu-ma. M-am ridicat de pe scaun si m-am apropiat de catedra. Am lasat foaie pe masa, intorcandu-ma la banca. M-am asezat jos si am vazut-o pe profa', luandu-mi testul in mana. A luat pixul rosu din geanta, aruncandu-si privirea prin foaie. Mi-am pus ambele maini pe frunte, rugandu-ma sa nu fi gresit. Dupa zece minute a lasat testul jos si a scris ceva pe el. Probabil nota. Si-a ridicat privirea, zambind usor. Ma privea, in timp ce eu deveneam din ce in ce mai agitata. A ridicat restul si a intors-o catre mine. Fiind in penultima banca, ma cam chinuiam sa vad nota.
- Felicitari Rodriguez, nu ma asteptam sa te descurci atat de bine. Nota 10!
M-am lipit de spatarul scaunului, acoperindu-mi chipul cu ambele maini. Nu imi venea sa cred. A meritat sa invat pana la urma. Cezar si Chris' trebuiau sa afle despre asta. I-am cerut permisiunea sa ma duc la baie, iar profa' ma aprobat. Am iesit din clasa, urcand pana la etajul al doilea. Ajunsa in fata clasei fratelui meu am auzit galagie. Clasa a 12-a D nu era foarte apreciata de profi'. Exact ca si 11 C'ul, clasa mea. Am deschis usa, intrand in incapere. Toti si-au intors privirele catre mine, facandu-ma sa prind culoare in obraji. Am cercetat clasa cu privirea si l-am vazut pe Cezar. Cred ca daca Bianca ar fi fost cu mine ar fi murit. Scumpul meu frate se saruta cu una dintre colegele lui. Am dezaprobat din cap si l-am cautat pe Chris'. Statea in banca lui si scria. Atat de tipic lui. M-am apropiat de el si i-am inchis caietul. Si-a ridicat privirea, iar eu l-am imbratisat.
- Am luat 10! Hamilton m-a trecut!
M-am indepartat putin de el si l-am privit. Se uita la mine, in timp ce isi arcuia buzele intr-un zambet. M-a luat de maini si s-a ridicat de pe scaun. S-a asezat pe banca si m-a tras in bratele lui. M-a sarutat usor pe frunte.
- Felicitari! Ma bucur ca ai reusit!
Brusc am simtit ca sunt luata in brate. Mi-am intors privirea si l-am vazut pe Cezar. A inceput sa ma invarta, facandu-ma sa tip. M-a lasat jos, imbratisandu-ma puternic.
- Bravo surioara. O sa pot sa te torturez eu personal, nu cei de la internat.
- Nu m-as bucura asa daca as fi in locul tau. Trebuie sa am mediile mari, nu sa iau note mari la examene. Asa ca poate o sa plec.
M-am indepartat de el si l-am sarutat usor pe obraz pe Chris'.
- Apropo Cezar! Noi doi o sa purtam o discutie destul de serioasa acasa.
Brunetul m-a privit, apoi s-a intors catre noua lui achizitie. Cat de idiot puteai sa fii fratioare? Brusc am simtit o atingere pe umar. M-am intors usor, privindu-l pe cel din fata mea. Era acelasi baiat pe care am pus ochii din clasa a 9-a. Roscat, cu ochii negri.
- Horatiu! am reusit sa soptesc.
- Hei printesa! Am auzit ca tocilaru' nostru te-a ajutat la invatat. Daca ma intrebai pe mine, te puteam ajuta cu placere. Reputatia ta nu ar fi avut de suferit.
Mi-am intors privirea catre blond. Acest si-a lasat capul in jos. Imi era mila de el. L-am privit pe roscat destul de furioasa. Nu puteam sa il las pe asa-zisu Mr. Popularitate sa isi bata de joc de blond.
- Horatiu, nu cred ca ar trebui sa vorbesti asa despre Chris'. Poate ca e un tocilar, dar cel putin nu se foloseste de banii lu' tati ca sa capete niste note. Sau in cazul tau nu se foloseste de 'barbatia' lui ca sa treaca la materii. Credeai ca nu se va afla ca te culci cu profesoarele pentru medii mari? Sfatul meu e sa iti gura si sa inghiti. Iar in caz ca ti se acreste, un liceu de stat ar fi ideal pentru tine. Nu uita ca ai primit o bursa si nu ar trebui sa profiti de asta.
Au! Cred ca l-a durut, dar nu il puteam lasa sa isi bata joc de meditatorul meu. Am zambit si am parasit clasa, inainte ca frumosul roscat sa poata spune ceva. Ce e cu mine in ultimul timp. Mai intai Hamilton, apoi tata, iar acum Horatiu. Probabil urmatorul era Cezar. M-am intors in clasa, asezandu-ma in banca. Profa' de biologie nu mai era prin apropiere. Am inceput sa discuta cu Bianca diferite subiecte. Ziua a trecut destul de repede. Am iesit din clasa, impreuna cu prietena mea. Am parasit scoala, indreptandu-ma spre masina. Mi-am luat la revedere de la roscata si m-am urcat in automobil. Am pornit spre casa. Pe drum ma gandeam la Chris' si la vorbele Biei. De fiecare data cand il vad, inima mea incepe sa bata destul de puternic. Cred ca daca s-ar schimba, m-as putea indragosti de el. Am lasat masina in fata usii si m-am dat jos din automobil. Mi-am luat geanta si am intrat in casa. L-am vazut pe Cezar pe canapeauna din living. Mi-am lasat geanta pe masuta si m-am apropiat de el. M-am asezat langa brunet si am privit televizorul.
- Cred ca vrei sa vorbim despre mine si Bianca, nu?
Am aprobat din cap, intorcandu-ma cu fata catre el. Isi tinea capul in jos. Suferea? Poate a tinut pana la urma la Bia.

#6
Capitolul 5

Imi priveam fratele si asteptam cu nerabdare sa imi spuna ce s-a intamplat de fapt. S-a intors cu fata catre mine si m-a luat de maini. M-a tras in bratele lui si m-a sarutat pe frunte. Incerca sa imi prelungeasca curiozitatea? L-am impins usor, reluandu-mi pozitia.
- Ai de gand sa imi spui ce s-a intamplat?
- Foarte bine, o sa iti spun. Stii ca am tinut la prietena ta, insa... uite poate nu o sa iti placa ce o sa spun, insa Bianca e o curva.
Am facut ochii mari, lasandu-ma pe spate. Ce? Nu am auzit bine? Cezar tocmai a facut-o pe Bianca... curva? M-a prins de maini si m-a ajutat sa ma ridic. Il priveam si nu imi venea sa cred. A continuat.
- Stiu ca e un soc pentru tine, dar asculta-ma surioara! Acum cateva zile, cand ai avut cearta cu tata si directorul si ai plecat acasa, m-am dus sa o vad pe Bia. Si peste ce crezi ca am dat? Scumpa mea iubita si-o tragea cu seful clasei.
Ce? Bianca si Daniel? Dar ei doi sunt dusmani. Cezar nu m-am mintit niciodata! De ce ar face-o acum?
- Crezi ca mint, nu? Kass' ai ascultat vreodata zvonurile din scoala? Bianca nu e ceea ce pare. Chiar crezi ca spune adevarul? Poate ar trebui sa iti deschizi ochii si sa vezi adevaratul chip al prietenei tale. Ce poveste ti-a scos? Ca am parasit-o pentru ca m-am plictisit de ea?
Wow! Se pare ca Bianca e usor de citit. Dar nu stiu ce sa fac. Bianca e prietena mea din clasa a 5-a, insa Cezar e fratele meu. Normal l-as crede pe el, insa acum... nu stiu pe cine sa cred. Sunt pusa intre ciocan si nicovala.
- Nu ma crezi, nu? Ma dezamagesti surioara! Dar ai sa te convingi si cu prietena asta a ta. Nu uita. Prima oara l-ai dat pe Daniel la o parte pentru ea, iar acum pe mine.
S-a ridicat de pe canapea, lasandu-ma cu gura cascata. Cred ca am dat-o mai rau in bara. Mi-am acoperit chipul cu ambele maini. Ar trebui sa il cred pe Cezar? Sau sa am incredere in Bianca? M-am ridicat de pe canapea si m-am dus in camera mea. M-am schimbat intr-o pereche de pantaloni scurti si un maieu. M-am trantit pe pat si mi-am inchis ochii. Nu a durat mai mult de cinci secunde si i-am deschis din nou. M-am dat jos din pat si am privit cateva clipe fereastra. Am iesit din camera, coborand in living. M-am indreptat spre biroul tatei, sperand ca il voi gasi. Era acolo. Cu ochii in laptop, iar teancul de acte il inconjurau. Am inchis usa in spatele meu si m-am apropiat de birou. Am atins usor scaunul din fata mesei, apoi m-am asezat. Barbatul si-a ridicat ochii din calculator si m-a privit. A zambit usor si a inchis computerul.
- S-a intamplat ceva scumpete?
- Cam da. Putem sa vorbim?
- Sigur!
S-a ridicat de pe scaun si s-a apropiat de mine. M-a luat de mana si am iesit din birou, indreptandu-se spre piscina. Ne-am asezat pe sezlongurile albe. Priveam lichidul din bazin, incercand sa gasesc cuvintele potrivite.
- Iar te-ai certat cu Cezar?
Intrebarea lui m-a trezit la realitate. Mi-a intors capul, atintindu-l cu privirea.
- Care a fost motivul? Stii scumpo nu imi place sa te vad pe tine si pe fratele tau certandu-va. Mai ales din cauza unor motive stupide. Mai tii minte ce ti-a spus mama ta inainte sa moara? Poti repeta?
- 'Orice s-ar intampla ai incredere in Cezar si in iubirea lui fata de tine.' Da tata, dar acum e ceva..care... pur si simplu ma pune intre ciocan si nicovala. Cu alte cuvinte Cezar ma impinge sa imi distrug prietenia cu Bianca.
- Bianca! Iubito stii ca niciodata nu mi-a placut fata asta. E ceva cu ea, care ma impiedica sa o accepta ca prietena ta. Daca fratele tau te face sa rupi orice legatura cu ea, inseamna ca iti vrea bine. Si...
La dracu'! Acum trebuia sa ii sune telefonu'. Si-a cerut scuze si a raspuns. S-a ridicat de pe sezlong si a inceput sa se plimbe pe langa piscina. Am oftat si am privit apa. Amintirile mi-au invadat mintea. Au trecut 10 ani de la moartea mamei, insa memoria ei inca era vie in memoriile mele. Si asa va fi mereu. Totusi ultimele ei cuvinte au constituit ultimul sfat pe care mi l-a spus. De ce Bianca e marginita de toti? Mi-am ridicat privirea si l-am vazut pe tata. Mi-a facut semn ca se intoarce in birou, iar eu l-am aprobat din cap. Ca de obicei. Afacerile erau mai importante decat copii. Am oftat si m-am ridicat de pe sezlong si m-am dus in casa. Am urcat scarile, indreptandu-ma spre camera mea. M-a pus in pat si am inchis ochii, incercand sa adorm. Deodata gandurile mele au fost acaparate de Chris'. Ce se intampla cu mine? De cateva zile ma gandesc numai la el. Doar nu? Nu Kassandra! Am alungat orice nedumerire si am adormit.
A doua zi m-am ridicat cu greu din pat. Off...imi doream sa fie sambata in fiecare zi. M-am dus in baie si mi-am facut toaleata de dimineata, apoi m-am intors in camera. M-am imbracat cu uniforma liceului. Aceasta era compusa dintr-o fusta albastra cu dungi negre, scurta, o camasa alba si cravata neagra. De regula, fustele erau cam lungi, adica pana deasupra genunchilor, insa fusta mea era mai scurta. Nu aveam de gand sa ma imbrac ca o bunica. M-am incaltat cu o pereche de cizme negre, pana la genunchi. M-am machiat discret. Nu voiam sa arat ca pitzipoancele care se fardau cu verde, albastru si rosu. Mi-am pus cateva bijuterii, mi-am luat geanta si am iesit din incapere. Am coborat in living, observand ca tata lua micul-dejun. Singur. Cezar probabil a plecat inaintea mea. L-am salutat pe tata si am iesit din casa, urcandu-ma in masina. Am pornit motorul, parasind curtea. In timp ce ma indreptam spre liceu ma gandeam la Cezar si Bianca. Daca trebuia sa aleg intre cineva, normal ca il preferam pe fratele meu, insa nu voiam sa decid intre ei doi. Dar daca nu alegeam? Ce se putea intampla?
Am oftat si mi-am dat seama ca am ajuns la scoala. Am lasat masina in parcare, mi-am luat geanta si m-am dat jos din automobil. Am inaintat spre liceu, cautandu-l cu privirea pe Cezar. Si l-am gasit. Statea pe banca si se saruta cu una dintre colegele lui. O alta colega de a lui. Singurul lucru care il uram la brunet: faptul ca era un mare afemeiat. Langa el statea Chris'. Am dezaprobat din cap si am intrat in interiorul cladirii. Am urcat pana la etajul 1, indreptandu-ma spre clasa. Brusc, am simtit ca sunt prinsa de incheietura. M-am intors cu spatele, pentru a vedea cine e faptasul. In fata mea statea Horatiu, cu zambetul pe buze.
- Ce vrei? l-am intrebat plictisita.
- Pisicuto nu mi-a placut cum mi-ai vorbit ieri. Cred ca merit o scuza.
- Pardon? Nu meriti nimic. Ieri am facut ce trebuia. Nu esti decat un nesim...
Nu mi-am putut continua propozitia pentru ca roscatul m-a sarutat apasat. Si-a pus mainile pe talia mea si mi-a lipit trupul de al lui. Si-a introdus limba in gura mea, explorandu-mi fiecare particica. Am inceput sa ma zbat, incercand sa il indepartez de langa mine, insa nu puteam. Intr-un final m-am calmat si i-a raspuns la sarut. In fond astept sarutul asta de un an, de ce sa nu profit de el?

#7
Capitolul 6 - Chris' P.O.V



O nouă zi de umilinţe a venit. Nici nu ştiu de ce mă comport ca un tocilar. Cu banii lu' tata pot să cumpăr întreg liceul, mai ales pe dobitocul de Horaţiu. Mă bucur că, Kass' i-a închis ieri gura. Cât pot să o iubesc pe puştoaica asta. Oricine s-ar pierde în ochii ei caprui. Mi-ar plăcea atât de mult să se îndrăgostească de mine. Însă cu imaginea mea, nu cred că e posibil. Poate ar trebui să iau in seama vorbele lui Cezar. ' Dacă te transformi într-un Făt-Frumos călare pe cal alb, poţi cuceri un regat întreg de prinţese'. Da. Crecă. M-am dus la baie si m-am spălat pe dinţi şi pe faţa. Mi-am privit chipul în oglindă. Părul meu blond era răvăşit, iar ochii mei albastri abea aşteptau să fie acoperiţi de ochelari. La dracu', dacă aş sta mai in faţa nu ar trebui să îi mai port. Dar domnu' catâr de amic al meu vrea moca să stea in ultima banca. Am ieşit din baie şi m-am îmbrăcat cu uniforma. O pereche de blugi albaştri şi o cămaşa albă, acompaniată de o cravată neagră. Ţinuta liceului 'Spiral'. Trebuie să fii mândru să înveţi aici. Sau mai bine spus să fii mândru că eşti bogat. Mi-am pus ochelarii, mi-am luat ghiozdanul, cheile de la maşină şi am ieşit din cameră. Am coborât la parter. Mama decora. Din nou.
- Scumpule nu vrei sa mănânci?
- Nu mamă! Trebuie să plec, altfel întârzii la şcoală.
- Christofer, renunţă odată la viaţa de tocilar.
Am ieşit din vilă şi m-am urcat în maşină, pornind spre liceu. De ce toată lumea era preocupată de viaţa mea de tocilar? Fraţilor e viaţa mea! Totuşi dacă m-aş schimba puţin, aş putea să o cuceresc pe Kassandra. Tata e innebunit după fata asta. Îi place atât de mult de ea. Cred că dacă ar putea ar adopta-o. Puştoaica asta cucereste pe oricine cu un singur zâmbet.
Ajuns in parcarea liceului, am lasat maşina langa cea a lui Cezar. Ciudat! Maşina lui era aici, dar a Kassandrei nu. Cred că iar s-au certat. Motivul îl cunoaşteam. Şi avea un nume. Bianca. M-am dat jos din maşină şi mi-am luat ghiozdanul. M-am îndreptat spre banca, unde îşi făcea veacul 'fratele' meu. În braţele lui stătea Monica. Altă pomană a liceului. Toate fetele cu bursă trebuiau să aibă buletin de paraşută? Cel mai rău lucru la Cezar: era un mare afemeiat. Când o sa îşi găsească o fată pe care să o iubească, o să am eu o grădiniţa de copii. Şi-a întrerupt sărutul şi m-a salutat. Deodată şi-a îndreptat privirea spre parcare. Mi-am întors capul şi am văzut-o pe Kassandra. Când s-a dat jos din maşina, Cezar a început să se sărute cu Monica. Am dezaprobat din cap şi am văzut-o pe bruneta îndepărtându-se. L-am privit pe brunet si m-am îndreptat spre intrarea în liceu. Am urcat scările, ajungând la etajul 1. Mi-a ridicat privirea spre coridor şi aş fi preferat să nu o fi făcut. Kassandra si Horaţiu se sărutau. La început am sperat că era un sărut forţat, însă ea nu se împotrivea. Am strâns din pumn şi am început să îmi muşc buza inferioară, până am simţit gustul sângelui. Mi-am întors capul şi am urcat la etajul 2, intrând în clasă. Mi-am trântit ghiozdanul pe bancă, şi am dat cu pumnul in masa.
- La dracu'!
Colegii mei şi-au îndreptat privirea spre mine, însă nu i-am băgat in seamă. Mi-am dat ochelarii jos, aruncându-i în coşul de lângă uşă. În acel moment a intrat în clasă Cezar şi 'aventura' lui. S-a apropiat de mine şi m-a apucat de umăr, încercând să mă calmeze. Trupul îmi tremura. De ce reacţionam aşa? Trebuia să mă aştept la asta. Am fost un prost! Am crezut că dacă o ajut o să înceapă să simtă ceva pentru mine. Mi-am îndreptat privirea spre uşa şi l-am văzut pe roşcat. Avea un zâmbet idiot pe faţa şi îşi lingea buza de jos. Am vrut să mă îndrept spre el, însă Cezar m-a oprit. M-a luat de braţ şi am ieşit din clasă. Nu înainte să mă izbesc în Horaţiu şi să îl trântesc la podea. Acolo era locul lui. Javra! Am ieşit din şcoală şi ne-am dus în curte, aşezându-ne pe una dintre bănci. Mi-am pus ambele mâini în par, începând să trag uşor de el, încercănd să mă calmez. Numai când îmi aduceam aminte că nenorocitul ăla a sărutat-o pe Kassandra, înnebuneam. Am auzit clopoţelul. La dracu' cu fizica. Aveam nevoie de o pauza. I-am cerut brunetului o ţigară. Mă privea uimit, însă şi-a scos pachetul de Kent şi mi-a întins o ţigară şi o brichetă. Am aprins-o, trăgând în mine. Am simţit cum fumul îmi intra în plămâni. Am deschis gura şi am lăsat fumul cenuşiu să se ridice în aer.
- Hei! Ce e cu tine? Nu te-am mai văzut niciodată in halul ăsta. Fumezi numai în cazuri de urgenţa şi niciodată nu lipseşti de la ore. Că să nu mai spun ca ţi-ai scos ochelarii. Ce s-a întâmplat?
- S-au sărutat!
- Cine?
- Kassandra şi Horaţiu.
- Când?
- Când mă duceam în clasă.
Am tras din nou din ţigară, privindu-mi pentru câteva clipe prietenul. Privirea lui era...uimită. Probabil nu se aştepta nici el la aşa ceva. L-am auzit oftând. Am zâmbit.
- Ajută-mă!
- Cu ce?
- Să mă schimb! Total. De la înfâţişare până la caracter. Învaţa-mă să fiu unul dintre acei băieţi care cuceresc orice fată.
- Aşa te vreau. Ţi-a luat ceva timp să te hotărăşti. Primul lucru l-ai învăţat: chiulu'. Dar cred că sora mea nu are nevoie doar de o schimbare din partea ta. Fă-o să sufere.Tu nu ai suferit suficient din cauza ei? Ea de ce să îşi trăiască povestea de dragoste fericită?
Mi-am ridicat privirea spre cer, în timp ce am tras din ţigară. De ce nu? O să o fac pe micuţa prinţesă să sufere. Puţin câte puţin. Aş putea să închei şi cu un mic viol. Dar Cezar nu trebuie să afle despre asta. Am aprobat din cap şi am aruncat ţigara. Ne-am ridicat de pe banca şi ne-am dus în clasş. Profu' încă nu a ajuns. Tipic. Mi-am luat ghiozdanul, iar Cezar pe al lui. Şuşotelile au început. Am ieşit din încăpere, însă înainte l-am mai privit pe Horaţiu odată. Nici o grijă fraiere. O să îţi vină şi ţie rându'. Curând. Am ieşit din liceu şi ne-am urcat fiecare in maşinile noastre. L-am lasat pe Cezar în faţa mea, urmărindu-i fiecare mişcare. În câteva clipe am ajuns la mall. Am lăsat automobilele în parcare şi am început să colindăm clădirea. Ne-am oprit la fiecare magazin de haine, de unde ieşeam cu câte un tricou sau o pereche de pantaloni. Tata va fi atât de încântat că am golit cărţile de credit. Le aveam de vreo trei ani şi abea dacă le atingeam. Îmi cumpăram cărţi sau dicţionare, dar acum totul e de domeniul trecutului. Desigur nu o să neglijez complet şcoala. După doua ore, în care am cunoscut tot mall-ul, la propriu, am pus toate cumpăraturile în portbagaj. În urechea stângă mi-am pus doi cercei micuţi şi m-am ales şi cu o noua tunsoare. Abea aşteptam să îi vşd faţa Kassandrei, mâine. L-am salutat pe brunet şi m-am urcat în maşină. Am pornit motorul, îndreptându-mă spre casa. Într-un sfert de oră am ajuns, lăsând maşina în garaj, în spatele unui Audi A4 negru. Tata a ajuns acasă. Ciudat! M-am dat jos din automobil şi am luat sacoşele din portbagaj. Am intrat în vilă, chemând pe una dintre servitoare. I-am dat bagajele şi i-am spus să le ducă în camera mea. M-am dus în curtea din spate, unde mama si tata luau prânzul. Când m-au văzut, mama s-a ridicat de pe scaun şi s-a apropiat de bine. A început să se minuneze. Începea să mă întrebe dacă eram adevăratul Christofer. O doamne! Ce poate face o noua tunsoarea, doi cercei şi lipsa ochelarilor. M-a îmbrăţişat şi a început sş mă sărute pe obraji. Tata m-a invitat la masă, iar eu am acceptat. M-am aşezat împreună cu mama pe scaun. Tata mî privea într-un mod destul de enervant. Ochii lui exprimau....fericire? Mda, nu i-a convenit niciodată cum arătam înainte.
- Fiule, arăţi minunat! Sunt sigur că cu aceasta nouă imagine o să o cuceresti pe Kassandra cu o singură privire.
Chiar trebuia să o pomenească? Am aprobat din cap, zâmbind. Mi-am cerut scuze si m-am ridicat de la masa, îndreptându-mă spre casă. M-am dus în camera mea şi am închis uşa în urma mea. Mi-am pus mâinile după gât şi m-am trântit pe pat. Kassandra Rodriguez! Ţi-ai ales băiatul greşit de care să îţi baţi joc.

#8
Hi, felicitari pentru capitol!
Interesant, si frumos construit, ca sa zic asa, insa ai cateva greselute de tastare, putine, insa neimportante!
Imi place ca Christofer s-a schimbat, insa trece repede de la atitudinea ca o iubeste la atitudinea ca vrea sa se razbune, sau ceva de genu...
In fine, e interesant si sunt sigur ca va si asa si pe viitor, deoarece prevad lucruri foarte interesante si picante ! Oricum cineva trebuie sa o educe pe Kassandra nu?;))Macar putintel, putintel de tot. Dar sa speram ca Christofer va sti ce sa faca si sa nu isi sape propia groapa.
Succes la scris si sper sa pui repede urmatorul capitol!
Kissu:*
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#9
Capitolul 7


Horaţiu se implica în sărut nu glumă. Dar jocul lui cu limba în gura mea nu mă dădea peste cap. Am rupt încet sărutul, atingându-i uşor obrazul drept. L-am sărutat scurt pe buze şi am intrat în clasă lăsându-l cu ochii în soare. Mi-am lăsat geanta pe bancă, privind în jurul meu. Era ciudat! Bianca nu era pe nicăieri. M-am aşezat pe bancă şi mi-am scos telefonul căutând numărul ei în agendă. Am apelat-o, aşteptând să răspundă. Era straniu. De obicei era prima care sosea. Am închis apelul şi am privit uşa. Mai bine nu o făceam. Bianca si Daniel râdeau unul la celălalt. Brusc mi-a venit în minte vorbele lu Cezar. ' Scumpa mea iubită şi-o trăgea cu şeful clasei.' Nu putea fi adevărat. Şoarecele şi pisica? Împreună? Dar nu se poate! Dau peste cap legea desenelor animate. Cei doi s-au despărţit cu un sărut scurt pe buze. Asta a pus capac la toate. Roşcata s-a apropiat de mine şi m-a sărutat pe obraji şi şi-a lăsat ghiozdanul pe bancă. S-a întors cu faţa către mine. Zâmbea. Iar eu nu îmi puteam reveni din şoc.
- Ce naiba a fost asta! Tocmai l-ai sarutat Daniel!
- Da..păi..cam suntem împreună!
- De când? Ultima oară când am verificat nu vă suportaţi, iar acum sunteţi iubiţi?
- Ştii tu cum se spune. De la ură până la iubire există doar un pas. Scuze că nu ţi-am zis! Bine?
Scuze? Cred că meritam nişte explicaţii. În fine. Dacă Cezar află asta îmi ţinea o predică de săptămâni întregi. Deja mi-o imaginez. Am dezaprobat din cap, când am auzit soneria. M-am aşezat în bancă şi mi-am scos istoria. Altă ora plictisitoare. Profesoara a intrat pe uşa şi s-a asezat la catedra. Şi-a scos cartea şi a început să dicteze. Pe la jumătatea orei, secretara şi-a făcut apariţia în clasă. Şi-a cerut scuze de la profă' şi i-a spus că directorul vrea să discute cu mine. Ce am mai făcut acum? M-am ridicat de pe scaun şi am părăsit încăperea, împreună cu secretara. Ajunsă în faţa biroului directorului, mi-a deschis uşa şi m-a poftit înăuntru. Am intrat în interior şi m-am apropiat de birou, aşezându-mă pe scaun. Bătrânul s-a întors cu faţa către mine.
- Bine, orice a fost nu e vina mea. Nu am mai avut probleme cu doamna Hamilton şi la chimie profu' Roy, după ultimul experiment e mai rău decât bodyguarzi lu' tata.
A început să râdă. Măcar tâmpeniile mele obişnuite îl amuzau. Mi-a dat o foaie şi s-a lăsat pe spatele scaunului. Am deschis foaia şi am rămas uimită. Erau mediile mele. Şi erau medii de 9. M-am ridicat de pe scaun şi l-am privit pe director.
- Eşti o elevă specială şi le-am cerut profesorilor tăi să facă o excepţie şi să îţi facă mediile cu două săptămâni înainte. Dar ai acel şir de 9, pentru că şi tatăl tău le-a dat un mic impuls. Mă înţelegi tu.
- Deci pot să stau acasă de acum?
- Nu! Mă tem că trebuie să vii la şcoală. În plus mâine ai orele de dans, nu? Şi peste ceva timp se apropie concursul. Kassandra, ar fi trist dacă liceul 'Spiral' şi-ar pierde cea mai bună dansatoare şi cântăreaţă. Te rog să nu mai faci tâmpenii. Bine?
- O să încerc.
Mi-am cerut scuze şi am ieşit din birou. Am ţipat puţin cam tare, apoi m-am îndreptat spre clasă. I-am arătat Biancăi foaia. Nu părea fericită pentru mine. Dar nu îmi păsa. Mi-am luat geanta şi am ieşit din încăpere. Dacă am mediile aşa de mari, trebuia să le sarbătoresc cu un chiul, nu? Am ieşit din clădire şi m-am urcat în maşină. Am pornit motorul şi m-am îndreptat spre casă. Ciudat! Nici maşina lu' Cezar, nici maşina lu' Chris' nu erau în parcare. De la fratele meu mă aşteptam să chiuleasca, dar Chris'? Asta trebuia scris în cartea recordurilor. Dar lăsând la o parte grija pentru ceilalţi, m-am concentrat pe fericirea mea. Nu mă duceam la internat. Tata şi Cezar vor fi fericiţi. Am ajuns acasă şi am lăsat maşina în faţa intrării. Mi-am luat geanta şi am intrat în casă. M-am dus direct în birou, sperând să îl găsesc pe tata, însă am găsit-o pe Micaela. Mi-a spus că tata era plecat la domnul Montecarlo. Aha, deci era în vizită la tatăl lui Chris'. Bărbatul ăla mă adora. Cred ca îţi mai dorea şi o fiica, însă soţia lui nu a mai putut să i-o ofere. Am întrebat-o pe Micaela dacă Cezar era acasă, însă a dezaprobat din cap. La şcoală nu era, nici acasă. Probabil era la vreun hotel cu vreo curvă. Am urcat treptele, ducându-mă în cameră. Mi-am lăsat geanta pe pat şi mi-am dat jos uniforma. M-am îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi de trening, negri şi un tricou alb. M-am încălţat cu o pereche de adidaşi negri şi mi-am prins părul într-o coadă. Am ieşit din încăpere, îndreptându-mă spre sala mea de antrenament. Am intrat în încăpere, apropiindu-mă de fereastră. Am dat draperiile la o parte, lăsând lumina să pătrundă în cameră. M-am dus la casetofon, luând cd-urile în mână. Am găsit melodia perfectă, a celor de la Paradiso Girls, Patron Tequila. Am pus cd-ul şi am dat pe play. M-am dus în mijlocul încăperii, auzind cântecul. Cu asta puteam participa la concurs. Şi îmi trebuia o coreografie trăznet. Am început să fac câteva mişcări. După ce s-a terminat melodia, mi-am dat seama că nu era atât de bun dansul. Trebuia să mă gândesc la alte mişcări. Am ascultat-o de multe ori şi am făcut mulţi paşi, însă nu mă puteam decide. După două ore am lăsa casetofonul să meargă, ieşind din sală. M-am dus la bucătărie. Mi-am luat un pahar cu apă şi am ieşit. Când am ajuns în faţa scărilor, am auzit uşa. L-am văzut pe Cezar întrând în casă. Am zâmbit şi m-am dus către el, dorind să îi dau vestea cea mare.
- Hei fraţioare! Trebuie să îţi spun ceva.
- Nu acum! Cară-te! Mi-o taia repede.
A trecut pe lângă mine şi s-a apropiat de trepte. Ce era cu el? Niciodată nu îmi vorbise aşa. M-am apropiat de el şi l-am prins de cămaşa. S-a întors cu faţa către mine. Era cam...furios?
- Poţi să mă asculţi? Nu mai fi aşa de egoist!
A început să râdă, lăsându-şi capul în jos. Mi-a dat paharul jos, reuşind să îl spargă de parchet. M-a prins de ambele braţe şi m-a strâns destul de tare. Asta m-a speriat. Foarte tare. Şi-a ridicat privirea şi s-a uitat în ochii mei. Un fior mi-a trecut pe şira spinării. M-a întors cu spatele către scări şi a început să mă zguduie.
- Eu sunt egoist? Dar tu ce eşti? Vreo sfântă? Nu îmi pasă de ceea ce spui! M-am săturat de tine şi de capriciile tale. Întelege! Lasă-mă dracului în pace!
M-a împins, izbindu-mă în scări. La contactul cu treptele de marmură am scos un mic ţipăt. Mi-am ridicat privirea către brunet. A zâmbit şi a trecut pe lângă mine. Am rămas nemişcată câteva clipe, în timp ce una dintre servitoare a aparut în faţa mea. Mi-a prins mâinile şi m-a ridicat, ajutându-mă să mă ţin pe picioare. Întregul meu corp tremura. Cine era acel băiat? Nu putea fi fratele meu. Cezar mă adora şi făcea orice să mă protejeze. Ce se întâmpla cu el?

#10
Salut....
M-a facut sa ma simt cam ciudat acest capitol. Si adevarul e ca nici Kassandra nu e o sfanta. Si se vede ca e cam naiva cand vina vorba de propii ei prietenii, dar sa speram ca isi va da seama repede de asta. Si ma bucur pentru notele ei. E foarte ciudat ca fratele ei sa se schimbe asa deodata, inteleg ca Kassandra nu a avut incredere in el ci in Bianca, si ca sora lui s-a sarutat cu altcineva si l-a ranit pe prietenului lui, dar totusi e sora lui, nu trebuia sa se poarte asa.
Deci sper sa vi curand cu nexu sa ma lamuresti.
SUcces la scris!
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)