11-04-2013, 12:30 AM
(Ultima modificare: 11-04-2013, 12:31 AM {2} de Ayrin Charles.)
![[Imagine: 2zsuvx5.gif]](http://i40.tinypic.com/2zsuvx5.gif)
DaDa
|
11-04-2013, 12:30 AM
(Ultima modificare: 11-04-2013, 12:31 AM {2} de Ayrin Charles.)
![]()
11-04-2013, 01:43 AM
Ma bucur ca a postat cineva si pe la poezie.
Well, in primul rand ma bucur ca ai rima. M-am saturat pana peste cap de poezia cu vers alb and all that wannabe shit facut de oameni care habar n-au sa puna doua rime cap la cap. Per total e o poezie buna, te centrezi pe o idee nu prea greu de prins. Ai o problema insa, destul de mare, cu ritmul versurilor. Rupi uneori un ritm foarte bine construit exact cand nu trebuie. Durere si sange, si moarte si dor Condusa de-un singur gand: "omor" Aici "omor" era punctul spre care te conduce ritmul alert si repetitia cuvintelor, dar ai rupt ritmul exact inainte. Si soapte, blesteme, si urlet si plans , Pentru cei a caror viata s-a scurs. Acelasi lucru, doar ca aici ai schimbat ritmul la inceputul versului folosind 'pentru', un cuvant ale carui accente nu prea le poti schimba. Incearca sa folosesti schimbari de ritm, daca e necesar, pe la jumatatea versului, o sa fie mai usor de digerat pentru cititor. Trebuie sa transmiti prin ritm la fel cum transmiti si prin rima si masura. Astept sa mai vad poezii de-ale tale ^^ poate facem si-un duel. Biiiiig hug >:D< ![]() |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |