Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Da o nota AMV-ului

#21
Desi nu prea ma uit la AMV-uri si nici la One Piece dau un 9, melodia mi-a placut extrem de mult, cat despre fazele din anime, se potrivesc destul de bine cu melodia, frumos editat.Este doar un 9 pentru ca nu mereu s-au potrivit versurile, pretty close though. :)

Provin dintr-un musical, sper ca nu este nici o problema (nu stiu exact daca se incadreaza in categoria asta sau nu tinand cont ca nu am mai vazut alt clip musical in topic).

http://www.dailymotion.com/video/xz4pus_...shortfilms

PS: Nu am reusit sa gasesc versiune fara tipete, nici nu stiu daca exista...
[Imagine: MEVzYF0.png]

#22
AMV-ul (desi nu prea este unul, ci mai degraba un Ending Theme la un anime) nu e pe gustul meu. J-pop-ul nu imi surade in general, de cele mai multe ori e kitsch, mult tam tam, confetti, fond de ten si eye liner, dar fara continut. Japoneza din punctul meu de vedere se potriveste mai mult la piesele mai melancolice, gen balade sau muzica usoara unde chiar gasim melodii superbe, insa pop-ul, dance-ul lor ma zgarie la urechi efectiv. Nici animatia nu mi se pare grozava, trupa de baieti bishounen pentru un demografic shoujo, nothing new there. Nota 4.

Acesta este noul meu AMV preferat, piesa se potriveste atat de bine cu acesta incat ar fi mers perfect ca opening sau ending la anime. De asemenea secventele se sincronizeaza cu ritmul schimbator al melodiei, nu neaparat prin fade in-uri, beat-uri, pan-uri sau sau alte aritificii, ci prin simpla desfasurare a actiunii din acestea ce amplifica mesajul piesei.

[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#23
(de acord cu ce ai zis) Desi melodia se potriveste cu tonul anime-ului si amv-ul e sincronizat cu aceasta, nu e chiar genul meu favorit. Nici Tokio Ghoul nu urmaresc (e prea gore/dark, sau contine multe scene sugerand asta, am inteles ca-i cenzurat destul de mult, and these outride any psichological good stuff; ma rog, asta nu ar trebui sa conteze, dar si amv-ul e gory)... de aceea ma voi opri la 7 xD

[Imagine: tumblr_n2r6g6d0RN1qdpo2no1_500.gif]

#24
O sa ii dau un 9 cu draga inima. Noragami e una dintre seriile acelea ce te lasa cu impresia ca ceva maret s-a intamplat si acel ceva a fost redat in scene ridicole. Besides, I really like this song. Scenele de lupta sunt incitante enough si in amv si in anime, au fost alese cu grija si aranjate in asa fel incat sa arate bine. What else to say, love the anime, like like this AMV si abia astept sa apara sezonul 2 xD!

Next: http://www.youtube.com/watch?v=9LEAQay-HdY
[Imagine: ak8THBQ.png]


#25
Hmmm, Nota mea este 9,5!
Nu mă prea pricep eu cine știe ce la AMV-uri, dar încerc o parere de începator. 
Ce nu mi-a placut: Că a fost foarte lung, dar asta e strict subiectiv.
Ce mi-a placut: Ador cum ai facut imaginea și adaugat sunetul foarte fain să se potrivească cu imaginea, de ziceai că e o poveste. Inițial am crezut că e un fel de reclamă  21 , apoi am vazut că durează o gramadă, mi-am zis, hai să ne uitam până la capat. Eh, cam lung 21 

Neeeeeext: 
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)