Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum credeti ca va fi sfarsitul?

#1
sall...
^^
voi cum credeti ca va fii sfarsitul animeului naruto??? cum ati vrea voi??^^
eu as vrea intai ca vulpea sa ii ea controlul asupra lu naruto shy sasuke sa il ajute sa isi revina ..... shy sa se lupte.. ceva de genul asta shy apoi sa se intoarca in satul frunzei ^^ shy sa se implineasca visul lui... apoi toata lumea o sa afle care sunt parinti lu naruto ^^ etc .... shy sakura sa fie shy ea fericita
....
nust ce parere aveti voi despre cum as vre eu sa se sfarseasca ....

Zuppy10

#2
Eu vreau sa fie o data batalia aia idioata intre sasuke si naruto ....si pe parcursul bataliei sakura sa fie ranita grav si sa dea ortu' popi iar intr-un final Naruto sa fie infricosator de nervos iar vulpea cu noua cozi sa il distruga si pe el si pe sasuke ...
Then...Corpurile lor sa fie duse in Konoha si sa fie asa o mare chestie in memoria echipei 7...bla bla ...
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#3
Eu as vrea cam asa: Sa se bata o data Naruto si Sasuke, dar sa fie o lupta serioasa. Se baga Hinata si e ranita grav. Sakura incearca sa o vindece, dar Hinata moare, iar Naruto regreta extrem de mult, deoarece ea l-a iubit, desi el o privea doar ca pe o fata ok, putin timida. Naruto isi elibereaza spiritul Vulpii, cu toate cele noua cozi, si ii ucide si pe Sakura, si pe Sasuke, dar moare si el, fiind raniti o multime de alti oameni. Multi din ei mor, deoarece n-au fost tratati la timp. Kakashi ramane invalid si va trebui sa fie ajutat. Sjikamaru devine un profesor la academie si... cam atat. Fianlul iodeal pentru mine. A,da: Si, la ifnalul ultimului episod, sa arate monumentul inchinat in cinestea celor trei.
Da, pare un final cam ciudatel, dar nu-mi plac happy endingurile de nicio culoare.
Cine spune ca n-a avut parte de tristete este un mincinos.
Violenta este ultimul refugiu al incompetentei.
Optimistul e un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa!

#4
pai eu as vrea ca Sasuke si cu echipa lui (Karin, Jugo si Suigetsu) sa intre in Akatsuki (ceea ce se si intampla), cand vor sa atace Konoha sa apara Tsunade si sa ii spune ca nu trebuie sa distruga satul razbunandu-si familia ci doar pe Danzou (sau cum lo chema 29 )
dupa ce afla asta, Sasuke sa se duca sa il omoare pe Danzou (sau cum i-o fi numele 29 ) il ucide, iar Madara enervat ca nu i-a mers planul vrea sa ii dea lovitura finala brunetului, dar in fata acestuia apare Sakura destul de ranita si moare incarcand sa isi apere dragostea 29
ceva de genul asta as vrea eu sa se termine anime-ul 4
P.S.: Ăăă... nimic 4
[Imagine: 40241432_UBASAWIFV.jpg]

#5
Animeul se va sfarsi mai mult ca sigur cu lupta dintre Sasuke si Naruto. In ciuda faptului ca Naruto tine la Sasuke ca la un frate si va incerca orice posibilitate sa il readuca in sat. Sasuke in schimb, dedicat complet urii, va incerca cu orice pret sa distruga inteleptii si satul frunzei pentru a-si razbuna fratele. Cu o mare parere de rau Naruto, dandu-si seama ca prietenul sau nu mai exista, va lupta cu el. De data aceasta o lupta pe viata si pe moarte. Ma rog se bat ei cat se bat si desi Naruto devenise foarte puternic nici Sasuke nu se lasa mai prejos si puterile lor par egale. Cu un ultim efort Sasuke va incerca sa isi adune ckacra in chidori, lovitura finala... Insa cu putin timp inainte sa il loveasca pe Naruto, care era gata gata sa renunte pentru ca tinea prea mult la el... In fata lui se pune Sakura, care este lovita si omorata in incercarea ei de asi salva prietenii. Ii spune, cu ultimele puteri, lui Naruto ca ii pare rau pentru momentele in care si-a batut joc de el si sentimentele lui si ca are incredere ca va deveni un bun hokage. Si ii mai marturiseste inca o data brunetului cat de mult il iubeste. Sasuke cu toata ura care ii intuneca inima isi infige sabia in inima lasandu-i pe toti cei prezenti masaca. Juugo si Suigetsu, destul de tristi lupta cu Madara, incercad sa ii omoare. In ajutorul lor vine Kakashi care ii ajuata si reuseste sa il omoare pe Madara, avand si el acceasi soarta. Il numeste pe naruto in schimb hokage. Restul prietenilor vin la naruto chiar si sai care incearca sa il consoleze. Pornesc spre sat, iar Yamato il ajuta pe blond care era destul de ranit. Ajung in sat ii inmormanteaza pe Sasuke si Sakura in acelasi loc si este ales oficial hokage. Semneaza un tratat cu celelale sate. Iar la final Hinata incearca sa ii marturiseasca sentimentele, dar cand ajunge in biroul lui isi da il vede cu poza Sakurei plangand si isi da seama cat de mult a iubit-o. Renunta la idee si continua sa traiasca in iluzii. Cam asa ar fi dupaparerea me sfasritul. Sper ca nu am exagerat prea mult. Am incercat sa fiu realista si sa gasesc cel cel ami posibil sarasit al animeului. Desi sincer nu imi doresc sa se sfarseasca asa sunt mai mult ca sigura ca nu va fi un happy ending pentru Sasuke si ca nu vor exista cupluri si bineinteles Naruto va deveni hokage.
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#6
Sfarsitul anime-ului?

Hard to say.

I guess, Kyuubi se va dezlantui, Konoha va si 3/4 distrusa, a lot of deaths. Hokage-ul actual va incerca sa'l opreasca, va muri, la fel cu multi ninjalai frunza. Sasuke va incerca si el sa'l omoare, cursed seal 2, a lot of forbidden jutsus. Naruto intr'un final va reusi sa'l invinga pe Kyuubi, ofc, intr'o maniera care sa'l faca sa para EROU, el va deveni Hokage, sasuke izolat pe undeva, si Sakura ori suferind dupa el, ori gasindu'si alt idol.

=D

Cel mai probabil!!!
Ask for it

~aDitZa Girl: do you wanna marry me?
Arken: Zup! i mean Yup!

#7
pai ...Sakura si Sasuke se vor casatori ceea ce ma scarbeste NU SE POTRIVESC creatorul animului nu o fi vazut asta bleah yeak .Naruto cu HInata ,desi nu sunt sigura dar parca 2 Hinata moare.Jiraya nush sa revina ca spirit21 ar fi haios. Pain te omor (parca el il omorase) 4 .TenTen cu Neji ,Temari cu Shikamaru,Gaara cu hm... nush poate Ino,Kakashi cu Anko 21 omg , si tot asa diferite cupluri ,dar desigur ar fi si foarte multi decedati si restul 39
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#8
In mare parte cred ca sfarsitul va fi unul care cred ca va uimi pe toata lumea, sau in cel mai rau caz, ne va dezamagi.
Am doua variante:
1. O sa fie o lupta intre cei trei coechipieri, sau doar intre Naruto si Sasuke. Lupta va continua si asa mai departe, pana cand vor muri toti sau doar cei doi- Naruto si Sasuke.

2. O alta ar fi ca cei trei sa devina din noua prieteni si sa se reintoarca in Konoha, iar Naruto, eu stiu, sa devina Hokage, desi mi se pare mai plauzibila si mai buna prima varianta.

#9
buna eu cred ca la sfarsitul episodului Tsunade ii marturiseste lui Naruto ca tatal sau a fost al patrulea hokage iar naruto devina al 6hokage care se casatorestu cu Sakura care este cel mai bun ninja medical,cat despre Sasuke ma gandeam sa colatoreasca prin lume cu echipa sa (Karin si restu)Hinata devenind conducatorul clanului Hyuga si casatorinduse cu Kiba.

#10
In ritmul melcului in care inainteaza anime-ul nu cred ca o sa mai apucam noi sa vedem finalul.
Dar sa vedem.......Naruto sigur o sa ajunga Hokage ( al 6-lea , al 7-lea , ramane de vazut ) , dar cu Sasuke nu stiu ce o sa se intample. E posibil sa se intoarca in sat , dar e posibil sa ramana cu Snake Team ( sau cum se mai numeste acum ) undeva izolati . Nu cred ca o sa ramana evil pana la sfarsit , sau cel putin asa sper. Nu m-ar mira ca finalul sa fie ceva in genul cum a inceput : Naruto transformat in Nine Tailed Fox , iar Sasuke ( in locul lui Yondaime ) sa incerce sa il opreasca.Sakura va ajunge cel mai bun medic ninja!!
bye
[Imagine: 8647989.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce credeti despre seria Naruto SD? hero1hero 1 2.737 09-07-2012, 07:29 AM
Ultimul răspuns: Mykoto


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)