Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum au murit gainile?

#41
Gaina cu NUMARUL 87:
-o moarte subita, dupa ce s-a culcat, in cotetul ei luxos, ceva neasteptat s-a intamplat, nu se stie ce, fiindca e o moarte subita.

Gaina cu NUMARUL 88:
-a fost calcata de o masina rosie, mare si pe care scria "Libertatea e doar un risc" pe cand incerca sa scape de la abator. Ironia, nu credeti?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#42
A 89-a gaina a murit la concertul lui Fuego.
A 90-a gaina a murit pentru ca i-a fost foame fermierului.
Opreste-te o clipa si cauta in tine. Inauntru e un copil ce intreaba de mine.


#43
Gaina cu numarul 91 a murit la o petrecere incercand sa traga "praf" pe nas cu un pai din aluminiu, un invitat s-a impiedicat si a dat peste ea iar aceasta a cazut iar paiul i-a strapuns capul...
Gaina cu numarul 92 a murit in timp ce spiona niste cocosii sexy, ea nu i-a vazut pe atletii de alaturi care exersau la aruncarea greutati iar capul ei a fost strivit cu o bila de 2,5 kg care zbura cu 87,25371 km/h.
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS


#44
Gaina cu numarul 93 a fost trasa intr-o teapa de un turist flamand a carui avion a picat din cer intr-un satuc uitat de lume pe undeva prin Romania. Singurele dovezi ale crimei raman frigaruile si o mare parte din pene care au ajutat la identificarea victimei. Familia gainusei este distrusa pentru ca Galina urma sa se vopseasca verde si sa se declare leguma (n-am inspiratie).

Gaina cu numarul 94 a explodat dupa ce s-a hranit cu fasole o saptamana.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#45
Gaina 95 a murit tipand 3 zile incontinuu, de fericire, dupa ce a aflat ca in sfarsit se putea duce la The Ellen Show. Fratii cocosi au stat luni intregi pe net pentru a prinde cateva bilete, iar succesul lor a fost fatal bietei fiinte. Au ingropat-o langa studiourile din Los Angeles.

Gaina 96 a fost luata de puhoaiele imense revarsate din Tampa dupa ce, intr-un final, lacurile subterane din munte, comunicand prin pasaje secrete cu Marea Neagra, au dat pe afara. A plutit o vreme alaturi de restul Brasovului, dar la un moment dat a disparut si nu a mai vazut-o nimeni de atunci. Nici nu aveau cum, s-au inecat cu totii in cel mult 48 de ore de la catastrofa. Baiata gaina poate si acum zace parasita pe undeva, fara hrana...

#46
Gaina 97 a murit cand l-a intalnit pe @Yondaime si a prapadit-o lesinul. Atunci vinovatul a venit calare pe un unicorn, a urcat victima intr-un elicopter si a teleportat-o in sala lui speciala unde trimitea gainile care lesinau dupa el. Dar pentru aceasta fana era prea tarziu. Era deja ucisa de ?armul vinovatului. Hahahiha
Gaina 98 a murit de ciuda ca gaina 97 a urcat in elicopter si ea nu. In cazul acesta a candidat la presedintie, a trecut la un regim national socialist, a omorat 6.000.000 de evrei, a dat vina apoi pe un tip Hitler pe care l-a ucis intr-un sfarsit, aruncandu-l intr-un bunc?r. De durere pentru cele facute s-a calugarit. Dar extraterestrii au luat-o prizoniera in anul 3765 si nimeni n-a mai auzit de ea pana nepoti au gasit o scrisoare intr-o sticla unde scria ca s-a mutat pe propria ei planeta megahiperluxoasa. De ciuda, nepotii au distrus universul incercand sa-l divida la 0 cu o masinarie furata din laboratorul lui Dexter.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#47
Gaina 99 a murit din cauza unui exces de ciocolata cu lapte, amaruie si cu alune. Cand au disecat-o ca sa vada cauza mortii, acestia, oamenii, s-au inchinat si au avut grija sa ascunda toate dulciurile din ferme.
Gaina 100 a fost omorata de unul din fiermieri dupa ce dulciurile au fost interzise.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#48
Gaina 101 a fost invadata de cei 101 dalmatieni si fortata sa ii creasca pana cand au implinit trei ani cainesti. Oripilata de ceea ce facuse, vecina ei a spus-o consiliului maret al gainilor, acestea vorbind cu creatorul gainilor, ajungand toti de comun acord de a dezintegra cu raza distrugatoare de pe steaua mortii toti vinovatii. Facand asta, un crater urias a aparut, radiind toata zona.

Gaina 102 a fost omorata fiindca nu a ascultat sfaturile bunicii si s-a dus la craterul iradiat, impiedicandu-se si cazand in mijlocul lui. Acolo a gasit o bucata de cristal plina cu chi malefic, creat de raza distrugatoare a stelei si a fost infestata cu aceasta energie, omorand-o incetul cu incetul.
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#49
Gaina 103 a fost omorata de catre fanii Half Life, care, atunci cand au supus-o pe gaina noastra la o tortura inimaginabila, strigau in continuu "This hen's last number is 3, Half Life 3 confirmed!!!"

Gaina 104 a iesit cu niste prietene la mall, dar acolo s-a intalnit cu fermierul de la care fugise cu cativa ani in urma. Fermierul, recunoscandu-si gaina pierduta, a prins-o si pe ea, si pe prietenele ei gaini, si le-a dus in cotetul de la ferma lui. Acolo, cocosul a recunoscut-o si el pe gaina, si si-a adus aminte ca, atunci cand fugise, fusese ajutata de un alt cocos, de la o alta ferma. Din gelozie, a luat-o la bataie pe gaina. Prietenele ei i-au sarit in ajutor, dar fara succes, caci cocosul era mult mai puternic si avea si toate celelalt gaini din cotet de partea lui... Au batut-o atat de rau pe gaina 104, ca aceasta nu a mai dat oua, si fermierul, enervat, s-a hotarat ca nu mai are de ce sa o tina in viata si, atunci cand a venit fiul sau de la facultate, au facut impreuna un gratar delicios, cu condimente, salate si tot tacamul.

Intr-o alta ferma, cocosul, in fiecare dimineata, trecea prin cotet pe la fiecare gaina, si pe fiecare o saruta, mai putin pe gaina 105, careia ii smulgea cate o pana de fiecare data. Gaina, suparata, a suportat ce a suportat, dar intr-o zi si-a luat inima in dinti (cioc??) si l-a abordat pe cocos.
"De ce in fiecare zi, pe celelalte gaini le saruti iar mie imi smulgi cate o pana?" l-a intrebat gaina 105 pe cocos.
"Pe tine te vreau goala, baby." i-a raspuns cocosul, facandu-i cu ochiul.
Gaina 105 s-a inrosit si a lesinat de emotie... Dar nu s-a mai trezit.

#50
Gaina 106 a uitat sa faca traducerea la manga pe care i-o daduse Hino-chan si a murit de rusine.

Gaina 107 a jucat un meci de LoL timp de doua zile, dupa care a adormit si a devenit afk in joc. Colegii ei de echipa, fiindca au pierdut meciul din cauza ei, au venit si au taiat-o bucatele strigand "Karthus ulti! Karthus ulti!"
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)