10-09-2011, 11:15 PM
Simpatica idee
, deci primul episod din Naruto, cred ca ala e, a fost difuzat pe Jetix in romana, si je facu ochii cat cepele cat vazu asta, mentionez ca nu am mai auzit de anime pe atunci
. Da si eu am vazut episodul ala cu NaruSasu kiss, care ma socat si innebunit din prima clipa, din cauza lor sunt o micuta fana yaoi si perversa
Naruto e de vina!!
Persoana care mi-a placut atunci cel mai mult a fost....Naruto O.o, ma facea sa rad, o chestie elemantara la mine
, eu pe atunci nu radeam chiar din orice, da si eu m-am indragostit de bunaciunea aia bruneta cu nume de pudel, Sasuke, si inca e hot, dar na...mai m-am lasat de el cand am vazut ce badaran este
. Asa revenind atunci, dupa cateva episoooaade, si zic, multe, am inceput sa o plac si pe Sakura si sa fiu innebunita dupa cuplul SasuSaku, o pasiune care a durat 3 ani si inca mai continuuaaaa...
Cam atat, cred

Persoana care mi-a placut atunci cel mai mult a fost....Naruto O.o, ma facea sa rad, o chestie elemantara la mine

Cam atat, cred

![[Imagine: animeloves.jpg]](http://img18.imageshack.us/img18/5677/animeloves.jpg)
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile