Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Credeti ca Light face ceea ce e bine?
Cred ca ceea ce face Light e gresit si nu sunt de acord cu el.
20.83%
15 20.83%
Eu sunt sigur/a ca ceea ce face Light e foarte corect.
34.72%
25 34.72%
Light curata lumea, da nu e bina sa ucizi oameni. Nu stiu sigur daca e bine sau nu.
44.44%
32 44.44%
Total 72 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Credeti ca ceea ce face Light este bine?

#1
Pai sunt multi care cred ca ceea ce face Light este bine. Dar mai sunt si cei care gandesc precum L. Eu cred ca ceea ce face Light este bine si asa este(pt mine asa ca sa nu ma ia toti in seama)
As vrea sa stiu shi parerile voastre.

#2
Pai sincera sa fiu la inceput imi placea ce facea Light doar pentru ca arata bine, si nimic mai mult. Insa, dupa ce anime-ul a mai avansat, nu mi-am schimbat parerea pentru faptele lui Light, dar mi-am dat seama ca... chiar daca legea impune niste reguli, unii oameni nu vor sa le urmeze. Tentatia drogurilor, a sentimentului cand ucizi pe cineva e prea mare pentru a i te impotrivi. Putini isi pot birui placerea,asa ca ramane solutia finala... Masacrarea lor in masa. Astfel cei nevinovati nu sunt corupti de cei rai. E o metoda foarte rapida si curata dupa parerea mea..
Bravo Light :bv:





#3
Well acesta este un topic foarte interesant si ma bag si eu sa comentez aici.Pentru inceput Light Yagami este unul si actiunile lui Kira sunt altele.Light este tipul normal condus de justitie iar Kira este adeptul nebun.La inceput chiar mi se parea fascinant acest personaj insa nu faceam deosebirea intre cele doua caractere care se completeaza.Unul pe celalalat fara ocolisuri sau altceva acestia au devenit aproape "dependenti" unul de celalalt traind intr-o singura fiinta.
Sa fiu sau nu de acord cu ceea ce face Light ar trebui ca mai intai sa fiu sau nu de acord cu ceea ce face Kira.Iar daca acestea nu corespund nu va exista un rezultat,sau o concluzie.Nu este acest lucru corect?Oricum ar fi este ca un labirint de sentimente si opinii toate corelate si toate atat de diferite.Insa ador aceste doua personaje marcate intr-unul singur.Infatisarea lui Light , pentru a-i asuma un singur nume si o singura personalitate, este extraordinara.M-a atras in primul rand cum arata,apoi inteligenta sa.Si urmand dupa atatea si ideile sale..Care sunt decat boabele iesite din inteligenta si gandurile sale geniale.Daca imi plac toate aceste lucruri la el,oare nu ar trebui sa imi placa,si sa fiu de acord si cu ceea ce el face?Ceea ce gandeste..
Hmm desi este greu trebuie sa ajungi la o concluzie,este greu sa decizi printre atatea ocolisuri.Si pana intr-un final cand ajungi la o concluzie.Nu sunt chiar in total de acord cu acesta dar nu pot spune ca nu sunt chiar deloc de acord cu el.Inteleg de simte,ii inteleg sentimentele complet,inteleg ce gandeste si ce vrea sa realizeze prin actiunile sale.SI chiar am prins un fel de admiratie pentru aceste ganduri.Deci raspunsul ar fi un fel de " Da!! " corelat,insa tot un da ramane.Pur si simplu oricat as intoarce acest subiect nu pot ajunge decat la concluzia urmatoare : Ceea ce face Kira nu este prea bine,insa ceea ce face Light si Kira,impreuna,este un lucru genial . Hmm eu asta gandesc asa ca sunt Pro a ce face Light Yagami !! ^^

#4
Sincera sa fiu eu sunt deacord cu Light.Mi se pare ca scopul lui este chiar bun.Desi totusi o lume fara rau nu exista. El are un vis destul de frumos si un scop bine determinat.Din pacate acest lucru nu este posibil.Light are tendinta sa exagereze cu carnetelul si asta nu este bine.Si daca stam bine sa ne gandim intotdeauna vor exista oameni care nu vor respecta reguluile.Stiti cum se spune o padure are si uscaturi.Deci efortul lui Light va fi in zadar pentru ca nu poti niciodata sa omori tot raul.Mai ales ca acel carnet te poate corupe.Si dupa parerea mea Kira scoate cea ce este mai rau in oameni.Cu toate astea sunt totuso de partea lui Light atata timp cat nu exagereaza.Doar el este personajul meu favorit din anime.
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#5
78Alora no! Light este mult prea orbit de puterea carnetului, de aceea el nu face ceea ce este bine.Asta este parerea mea.
Adica de ce omori oamenii, care fac rau?!Daca ii inchizi in inchisoare este mai bineSmile.Acolo sufera mai mult..cred eu...Dar ma rog ce este in ultimul timp in Romania este foarte urat..sa lasi prizonieri liberi ca nu stiu ce boala au, sau acele fapte numite 'jafuri legale'...Ehh.. sa nu intram in detalii..Nu are rost sa omori oamenii daca vor sta in inchisoare, pana la urma ii prinde politia.Si avand in vedere despre Light el a omorat si oameni care era..NEVINOVATI! Ba chiar erau buni!!Wtf?! Ma rog..Eu sunt de partea lui L!Smile

#6
Eu cred ca ceea ce face Light(Kira) este bine
De ce zic asta?
pai numai asa poti scapa lumea de dusmani , infractori si etc
Scopul lui este foarte bun:"O lume noua"
Daca ma gandesc bine sunt multi oameni care nu respecta regurile(io21)
si ar trebui sa fie omorati(nu io>_<)
Deci Light(Kira) face totul bine
Deci cum am zis el face toutul bine>_<
scopul lui este bun si de mare ajutor21
ja ne>_<>_<
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#7
Dupa aprerea mea Light facea ceea ce trebuie.El nu omora oameni nevinovati ci doar criminali care au facut pe altii sa sufere.Pentru unii oameni Kira era salvarea lor,razbunarea lor.Tot ce facea el facea pentru binele celorlati.Nu o facea pentru ca el sa devina faimos sau sa castige bani ca na..doar si-a tinut atata timp identitatea ascunsa.El doar nu suporta gandul ca acei criminali scapa atat d eusor.El vroia doar o lume mai buna si aproape ca reusise acest lucru.Light nu a gresit deloc in ceea ce facea!
[Imagine: butter11.jpg]

[Imagine: sig1.png]

~If yaoi is the ownly true for my soule then i will take it~

[Imagine: chibi_2094.gif]
, chibi-ul lui Shinsuke



#8
Pai... xD trebuie sa recunosc ca a exagerat un pic ^^' [poate un pic mai mult], dar tot il sustin. De ce? Pentru ca vrea o lume mai buna, pace and all this... desi sunt doua treburi care nu imi plac aici... daca el ar omorai pe toata lumea rea, totul ar fi boring and neinteresant, adica ce rost ar mai avea puscariile, peninteciarele, politia, regulile si toate acestea? Si al doilea rand, ca vrea sa i se supuna lumea la picioare. Aberant. Se pare ca el a ramas totul in sec. XV||| cand oamenii se razboiau si vroiau teritorii and all this. But daca nu el, atunci cine? Ii admir curajul si istetimea O.O, e absolut un geniu al raului^^. Deci in concluzie pot zice ca a exagerat, dar ideea lui este brilianta.
[center]Riesige Himmel verstecken Tausende und Tausende von Sternen ~
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
[Imagine: sintaxsig.png]
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.

[Imagine: chibi_2140.gif]
Chibi-ul lui SintaX_Dev
[/center]

#9
Well, ce topic interesant ^^ .. *uh, iarasi o sa scriu mult* 21
So, dupa parerea mea ceea ce face Light nu este bine. Este chiar FOARTE BINE. Sa fim seriosi, cui nu i-ar placea o lume fara criminali, fara infractori? Cui nu i-ar placea sa poata iesi liber pe strada, fara frica ca dupa coltz se poate ascunde un nebun cu un cutit in mana? >.< .. Cui nu i-ar placea o lume perfecta? ..Altii nu sunt de acord pt. ca deasta exista justitie... Mda, ce justite.. daca tot "justitia" asta era asa cum spuneti voi, de ce sunt atatia infractori in libertate? Sa luam cazul Misei drept exemplu.. saraca fata a suferit atat de mult.. unde era atunci L ca sa-l prinda pe criminal?.. Alti il condamna pt. uciderea agentilor FBI si a lui Naomi Misora (parca asa o chema).. ei bine, aici e vina lor pentru stiau cat de periculos e Kira, stiau pericolul la care se expun... deci, nu-l condamnati! E adevarat ca s-a lasat corupt de puterea caietului, dar totusi el a avut un scop nobil.. daca am fi avut un Carnet al Mortii, toti, dar aproape toti, ne'am fi omorat dusmanii, profesorii pe care nu-i suportam.. dar Light ce'a facut? El si-a dorit, de la inceput, o lume perfecta... pacat ca a murit cum a murit 2 ...

#10
Nu sunt de acord cu ce face light .Si daca faza cu 'omor doar pe criminali ' era adevarata..atunci L,tatal lui ,watari , reproterita aia care era indragostita de el, etc...erau toti criminali?...cred ca raspunsul e evident.
In momentul in care l-am vazut cum a reactionat la moartea tatalui sau,pe patul lui de moarte..m-am simtit dezgustata...chiar mi-am zis ' asta nu mai e om' ...puterea l-a corupt.Poate ca a fost inteligent ,poate chiar mai inteligent decat L...insa a facut o mare prostie..s-a lasat influentat de putere, s-a crezut atotputernic,i s-a urcat la cap..si a calcat stramb....tipic.
Am o gramada de oameni pe care as vrea sa-i nenorocesc.. cum ar fi teroristii fara mila, politicienii corupti,violatori,rapitori..etc..insa orice fapt are o consecinta..si trebuie sa-mi pun problema..sunt in stare sa-mi pastrez sanatatea mintala?...nup..so..in concluzie nu's de acord cu ce face Light..xD.
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Light vs L dark_anime 27 25.577 15-09-2015, 11:47 PM
Ultimul răspuns: Florence Iris Winter
  Light VS Kira Coyote Stark 22 16.248 05-08-2014, 12:45 PM
Ultimul răspuns: scarllette
  Light-viu?! Zyklon 3 4.244 25-04-2014, 10:41 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Light/Kira/Raito(Death Note) Flaw 14 14.134 01-11-2012, 08:53 AM
Ultimul răspuns: angelxp
  If You Met Light In Person o0o-ayame-o0o 5 4.339 23-01-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)