19-10-2010, 10:29 PM
Parintii.
Mai , unde sunt ei in astfel de situatii . Pana la urma ei strica cel mai mult . De ce ? Nu se intereseaza ce fac copii lor cu telefoanele + le mai ia si telefoane de fite . Deci va rog frumos , sa avem si noi o limita macar . Da'i telefonu' ala cu un scop :poate e mic si vine singur acasa si daca il musca cainii(doamne fereste) sau ceva de genu'. Atunci da , da' sa fie unul simplu nu cu cea mai mare dotatie de nu stiu cati mega pixeli etc
Eu una am avut telefon pe la 9-10 ani dar nu prea eram interesata , eram happy ca am prieteni la scoala si toata ziua buna ziua afara si putin la calculator jucand un joc barbie pe discheta *hehe* ce vremuri xD Pe a 5 a am inceput sa'l folosesc , ma rog sa fac poze , filmez , etc . Dar pe a 6 a cand in sfarsit , m-au laasat MAMA si TATA sa ma duc singura la scoala , trebuia sa'i sun sa le zic , ca am ajuns s-au am plecat . Si de pana s-au obijnuit xD In momentul de fata , nu sunt chiar dependenta da' acum ascult muzica la casti , imi fac vreo 50 de poze pe zi
In roice caz ce era acum cativa ani si ce e acum e din ce in ce mai rau , ma refer la parinti , care cred ca in fiecare zi se mareste procentajul parintilor nepasatori , posibil cu bani care(ei) cred ca aduc fericirea
Mai , unde sunt ei in astfel de situatii . Pana la urma ei strica cel mai mult . De ce ? Nu se intereseaza ce fac copii lor cu telefoanele + le mai ia si telefoane de fite . Deci va rog frumos , sa avem si noi o limita macar . Da'i telefonu' ala cu un scop :poate e mic si vine singur acasa si daca il musca cainii(doamne fereste) sau ceva de genu'. Atunci da , da' sa fie unul simplu nu cu cea mai mare dotatie de nu stiu cati mega pixeli etc