04-09-2010, 11:49 PM
Copiii din ziua de azi =]] Aici este vina parintilor, copiii nu ar avea o astfel de judecata, daca nu ar fi la mijloc parintii. De vina este traiul in care traiesti si cine te invata sa mergi pe un anume drum. Nici acum nu inteleg care e treaba cu telefoanele. Telefoanele nu te reprezinta, din punctul meu de vedere, este o modalitate de a ne da mari, de a ne crede superficiali, incercand sa aratam cat de scump este telefonul pe care il detinem sau cat de bun e. Eu nu ii inteleg pe acei copii care isi schimba telefonul odata la cateva luni, cu pretextul "Asta e mai bun." Ce conteaza? Omul nu este multumit niciodata, el crede ca mereu este loc de mai bine. Cunosc multi pusti sub zece ani care deja umbla cu i-phone-urile dupa ei. Mi se pare prea mult pentru un copil. Deasemenea sa nu uitam ca nu nu poate fi atat de grijuliu cu el, ca il poate pierde. Acum cateva zile a fost ziua unei fete, ea avand pana acum un lg nu stiu de care foarte performant. Iar de ziua ei, drept cadou, tatal ei i-a oferit...ghiciti O_O Acelasi telefon, dar pe o alta culoare O_O Wtf O_O Eu am avut primul meu telefon prin clasa a patra, un samsung amarat de la mama. Il tineam doar pentru a fi contactata de parinti, atunci cand era nevoie, nimic mai mult. Mie una imi placea foarte mult, deoarece avea un joc misto cu o veverita roz=]] Dar copiii din ziua de azi nu isi iau telefoane doar pentru atat. Unii cand se enerveaza il mai dau putin de pamant, ca deh...au parintii bani de altu'. Pur si simplu ma enerveaza copiii care fac acest lucru, mai ales cand telefonul este unu bun si scump. Unul de clasa a5a isi luase telefon de 20 de milioane si il arunca prin scoala ca nu mergea bine bateria. Wtf o_o ce l-as fi batut in locul parintilor lui.
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !