Ura,capitol nou!!!Saracul Aki,ii este greu inca din prima zi,este clar ca Dany il uraste.Ideea ca cei doi sa faca o echipa este minunata,imi dau seama ca Dany o sa il trateze pe Aki ca pe o sluga sau ceva asemanator.Sa iti spun cum vad eu pe cei doi in aceast capitol: Aki imbracat la patru ace,cu o cravata neagra si cu un costum gri si o camasa alba ,iar Dany imbracat cu niste blugi largi,un sacou negru si un tricou alb pe care scrie:Go to hell,yes,you Akira!.Imi place din ce in ce mai mult de Fuyu,de Steve pot sa spun ca are o personalitate tare,mi-l si imaginez prezentator TV, la un show cu premi,gen:"Roata norocului".Cho mi se pare de treaba,dar o sa il iau la pumni daca o sa se mai ia de figurinele cu Sailor moon.Debea astept next-ul si binenteles ,debea astept petrecerea pentru Aki.Spor la scris si bafta in continuare.P.S:M-ai facut curioasa cu privire la Fuyu si Steve,and I love you too.
![[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]](http://static.zerochan.net/Touken.Ranbu.full.2064981.jpg)