Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Comoara lui Barba Neagra

#1
Faimosul pirat Edward Teach, cunoscut si drept Barba Neagra, si-a petrecut numai doi ani (1716-1718) pradand marile.

Insa, aceasta scurta perioada i-a fost suficienta pentru a strange o comoara imensa. In timp ce spaniolii erau ocupati sa puna mana pe aurul si argintul din Mexic si America de Sud, Barba Neagra si camarzii sai au asteptat rabdatori, dupa care s-au napustit asupra corabiilor incarcate cu comori pradandu-i pe spanioli, cand acestia se intorceau spre Batranul Continent.

Barba Neagra a devenit, in scurt timp, cel mai de temut pirat, capatand o reputatie de oportunist crud si lacom.

Domina prin teroare asupra Indiilor de Vest si coasta Atlanticului a Americii de Nord, avand cartiere generale atat in Bahamas cat si in Carolina de Nord.

Si-a gasit sfarsitul in noiembrie 1718, cand locotenentul britanic Robert Maynard l-a decapitat si i-a atarnat capul pe corabia sa, ca trofeu.

Barba Neagra a recunoscut in fata calailor sai ca si-a ascuns comoara, insa nu a dezvaluit unde.

Corabia scufundata a lui Barba Neagra, Queen Anne's Revenge, se crede ca a fost descoperita in 1996 langa Beaufort, Carolina de Nord, insa incarcatura nu era la bord. Comoara ar putea fi ascunsa undeva pe Insulele Caraibe, in Golful Chesapeake din Virginia sau in grotele din Insulele Cayman. Cert este ca nimeni nu a reusit sa o gaseasca si multi inca o mai cauta. Cine o va gasi pana la urma ?

Cei care vor sa participe, trebuie sa completeze urmatoarele :

Numele personajului :
Varsta si sexul :
Istoric :


Numele personajului : Julietta Elle Seymour

Varsta si sexul : 28 ani, feminin

Istoric :

Ca orice altă femeie, Julietta a cunoscut atât partea depresivă, cât şi cea optimistă a vieţii. Deşi au fost momente care au facut-o să se retragă, a ştiut mereu să se ridice.

Acest lucru o face o femeie ce nu renunţă niciodată, chiar dacă aşa pare pe moment. Viaţa a învaţat-o că oricât de greu ar fi, nu trebuie să renunţe, să-şi piardă speranţa.

Pe langă determinarea ei de oţel, Julietta ascunde o fragilitate de care se temea chiar şi ea.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#2
Numele personajului : Dietrich Amanda.
Varsta si sexul : 22 ani, feminin.
Istoric : Pierzându-şi părinţii la o vârstă fragedă, Amanda a crescut mai mult prin orfelinate. A fost adoptată, chiar în ziua când a împlinit 14 ani şi crescută de o familie extrem de bogată din Germania. Chiar dacă a primit tot ce şi-a putut dori cineva vreodată, lipsa adevăraţilor ei părinţi şi a afecţiunii a făcut-o să devină o femeie rece.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#3
Numele personajului : Tom Huber
Varsta si sexul : 20 ani, masculin.
Istoric : A fost rapit de pirati cand avea numai 5 ani. Cand acestia au cerut rascumparare pentru el, familia nu a acceptat, practic lasandu-l sa moara. Piratii i-au descoperit potentialul de a ucide al lui Tom si l-au lasat in viata, recrutandu-l in echipa lor. Acum isi petrece zilele ucigand pentru averi. Echipa lui se duce in cautarea comori lui Barba Neagra.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#4
Numele personajului : Esfir Adelaide Dominov
Varsta si sexul : 19 ani, feminin.
Istoric : Esfir a crescut în Rusia, Ekaterinburg mai exact, până la vârsta de opt ani. Tatăl ei natural a murit când ea avea opt ani, iar la scurt timp i-a murit şi mama, îmbolnăvindu-se psihic. De la zece ani se mută în Sankt Petersburg la mătuşa ei. În prezent este o pianistă celebră ( lucru moştenit de la mama ei naturală) şi o fată conservatoare şi elegantă.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Comoara lui Barba Neagra - Carpe diem. Aveqetura 30 13.721 29-05-2011, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Aveqetura


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)