Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clipele conteaza....

#11
Hye^_^
Am să încerc să-ți dau câteva sfaturi constructive pe care sper sincer că vei încerca să le pui în aplicare . Înainte de toate vreau să te întreb: Ficul ar trebui să fie pe capitole , nu? De ce nu pui câte un titlu? Eu personal cred că ar fi mult mai bine așa...

Trebuie să adaugi mai multă descriere în capitolele , aici mă refer la sentimentele personajelor . Astfel îți vor ieși capitole mai lungi și cel mai important capitole mult mai bune . Cred că dacă o să încerci o să îți iasă ceva mult mai bun ^_^

Inn acest ultim capitol am văzut în jur de 10 greșeli de tastare , destul de minore . Nu am să le menționez în acest com , dar ceea ce aș vrea să schimbi căci chiar nu e bine este : ,,ptr" nu mai scrie cu prescurtare te rog :P nu este permis...

Ar fi mai bine dacă ai lasă spațiu și după punctele de suspenise [..] nu este estetic . ^_^

Tind să menţionez că prin comentariul meu nu sugerez că eu aş fi mai bună sau că sunt atotstiutoare şi îmi permit să te critic drastic,nu fac asta eu doar îmi exprim propia-mi părere.Acestea fiind spuse aştept următorul capitol.Spor la scris ^__^


#12
Incercam doar sa par prietenos, nu prea mi-a iesit, Hinata s-a dezvoltat, are niste forme... mamamia, e superba, pe gustul meu. Cica eu vroiam sa vorbesc cu ea, da de unde...aveam numai fantezi erotice. Ce? Am fantezii cu o eleva? Imposibil... eu?
Intru in institutia aia nenorocita la care lucram, ma uit pe acolo si vad ca usa biroului meu era deschisa, intru incet...sunt socat, biroul meu era complet gol, 4 pereti albi, parchetul si atat. Alerg alarmat spre biroul sefului meu, nu intelegeam, ce am facut? Ajung in fata usii pe care se afla o placuta scrisa cu litere de tipat "director", bat si aud vocea scarboasa a sefului meu care raspunde scurt "intra", deschid usa si pasesc incet, m-au apucat dracii cand vedeam cum se joaca cu dosarele mele.
- Ce dracu te-a apucat?
- Aaa, Hatake, sti, cum sa iti spun...esti concediat.
Ma concediase? pe mine? singurul din institutia asta care se implica cu adevarat, daca nu ma controlez, il omor, daca il omor ajung la politie... nu vreau sa imi irosesc viata la parnaie. Incerc sa intreb calm:
- Ce-am facut?
- Intarzii prea mult, scuze omule, nu am ce-ti face.
Intotdeauna a avut ceva cu mine, se teme ca i-as putea lua postul, stie ca nui la fel de capabil ca mine sa scape de faliment, adevarul e ca sunt un econom foarte bun. Ce sa zic, el vine dimineata ca sa leneveasca in birou, sa bea cafea, sa dea comenzi si sa si-o traga cu secretara, intotdeauna mi-a fost sila de oamenii ca el.
Imi arunca dosarul la gunoi si imi zice in scarba "carate". Imi pierd controlul, il iau de guler si ii trag un pumn zdravan, faza de acum cateva secunde a pus punctul pe "i".
Imping usa cu putere si ies din cladire cu nervi, ardea in mine sentimentul de razbunare, puteam sa lovesc orice inconstient, daca raneam pe cineva? Iau o gura mare de aer, imi arunc privirea spre Facultatea de Arhitectura... si intru in curte. Era frumos, o gradina mare, curata, multe banci facute din lemn care erau foarte bine pastrate din cate observ si copaci verzi cat vedeai cu ochii. Ma asez pe o bancuta, stau in jur de 10 minute si incepe sa ploua abundent. Intru in cladire neavand de ales. Nu era pauza, in rest erau cativa tineri care stateau pe acolo si citeau, probabil erau boboci.
Ma asez jos pe o banca alba, imi scot o carte si ma las purtat de lectura... citeam " Demonii" de Dostoievski. Citesc aproape o ora si aud un clopotel enervant care da drumul studentilor din infern.
O fata bine conturata vine la mine, intram in vorba si imi spune ca are o colega foartedragutza pe care vrea sa mi-o prezinte, spunea ca ca iar placea de unul ca mine. Pe hol era destul de liniste, nu puteai spune ca e chiar pauza, studentii erau linistiti, dialogurile le purtau in sopata sau citeau ceva...sau invatau, e dragut sa privesti tineretul cand e linistit si da semne de buna crestere. Auzeam cum fata cu care vorbisem mai devreme ma complimenta. Adevarul e ca arat chiar foarte bine, avea dreptate de tot ce zicea. Apoi aud clar cum o cheama pe fata cu care vroia sa-mi faca cunostinta:
- Haide, o sa vezi o sati placa de el, e chiar dragut.
- Vreau sa ma pregatesc de ora.
- Te rog.
- Bine, doar 5 minute.
iese prima fata, urmata de... Hinata? aranjez un zambet pervers si ma indrept catre ele. Prima se bucura sa ma vada, dar Hinata ma priveste taios. Nu zic nimic, in rest zambesc frumos, prima fata pe care am inteles ca o cheama Lissa, se inroseste si fuge, rama doar eu cu Hinata. Se uita urat la mine si da sa plece, dar eu o trag de mana si ii spunsa mai stea. Ne uitam unul la celalalt fara sa vorbim. ma simteam bine in preajma unei femei pentru prima data....era frumoasa, si inteligenta 99 %, nu credeam ca voi mai vedea vreodata ochii aceia movalii care ma inebuneau, imi dadeau fiori... dar ii adoram. Da sa plece din nou, iar eu o trag din nou de mana in bratele mele, o privesc putin dupa care imi unesc buzele cu ale ei, imi introduc jucaus limba in gura ei, incepem amandoi sa ne jucam cu limbile. Ii placea si eram sigur de asta, ceilalti studenti se uitau la noi, dar pe mine chiar nu ma interesa. Ne sarutam de mai mult de 5 minute...si nici nu m-as fi oprit, imi placea si cat imi placea mie ii placea si ei, mai vroia, sunt sigur ca ar fi continuat...suna clopotelul si se desparte de mine, se uita putin speriata. Eu zambesc frumos, dar zambetul imi e sters de pe buze cand realizez ca... am fost palmuit.

________________
app akm m-am trezit si eu sa va arat cum ar arata personajele:))
http://browse.deviantart.com/?q=kakashi&...0#/d1aeeee
http://browse.deviantart.com/?qh=&sectio...y#/d2t8ryi

#13
HInata:
Nu, m-a sarutat, de ce? de ce a facut asta? mai rau, mi-a placut, ma simteam bine si in acelasi timp neajutorata, imi doream mai mult, nu credeam ca voi zice asta, dar doream inca un sarut de la Hatake Kakashi, eram speriata totusi, limba lui se juca cu a mea fara mila, ca o tornada care vine si placa, mainile lui imi atingeau toate zonele corpului iar eu ma jucam cu parul lui. Lui ii placea la fel de mult, si mai vroia si el daca nu il opream eu, dar fiind confuza ii trag o palma zdravana peste fata inrosindu-i zona. Nu vroiam sa fac asta, ma uitam al el cu o fata inocenta si ma simteam vinovata, el se uita la mine rigid, tocmai cand zambea eu i-am sters minunatul zambet. Minunatul? stai nu-mi spune ca am inceput sa ma indragostesc de el, ba da, ma indragostesc de el si nu pot nega asta, daca de acum va avea pica pe mine? Nu spune nimic, il mai privesc odata si dau sa ma intorc, dar ma trezesc ca mana lui imi tragea parul in jos provocandu-mi durere, incerc sa ma eliberez dar era prea puternic, mana care acum cateva momente imi atingea corpul cu gingasie si dragoste imi provoaca durere. Ma mai zbat putin, toata lumea se uita la noi, si nimeni nu intervenea nici macar prietenii, ma simteam ca o proasta, probabil toata lumea considera ca sunt slaba, ma simteam umilita si neajutorata. Isi apleaca capul peste al meu si sopteste " lasa ca mai vorbim noi", apoi imi da drumul din stransoarea lasandu-mi parul precum noaptea, liber. Imi duc mana in par din reflex si mil mangai usor, apoi ma uit spre usa, il vad pe Kakasih care deja iesise cum se indrepta furtunos spre iesirea din curte. Se suna, lumea ma privea cu uimire iar altii radeau pe infundate, ma rusinez si fug imediat spre baie. Dau frau liber ploii ce-mi statea in ochii, ma uit in oglinda si vad ca tot rimelul sa intins pe fata, asa ca dau cu multa apa pe fata simi scot o mica batistuta cu care ma sterg, si cu si fara rimel tot eram superba. Ies din baie, mai merg putin pe holuri cu capul in jos, gandindu-ma la Kakashi, de ce a aparut din nou inn viata mea? De ce vrea sa distruga tot ce a ramas din mine? Ma indrept spre sala de clasa si surpriza, observ ca profu' deja venise iar eu nici macar nu aveam cartile pe masa, una peste alta dusmanca mea de moarte statea pe locul meu.
Se termian orele de curs, dar am fost obligata sa raman dupa ore, dupa ce am batut 3 fete care ma enervau. Ma rog, scap mai devreme de pedeaspa dupa ce am santajat profesorul ca arat directorului poze cu el si cu o eleva in ipostaze intime.
Ma duc in statia de autobuz...si hopa, pe cine vad? Kakashi statea rezemat de geamul statiei, duhnea a bautura, ma prefac ca nu l-am vazut desi el se uita la mine, inaintez mai pe langa trotuar.
Kakashi se apropie de mine, il ignor in continuare, deodata simt cum mana lui ma strange incet de burta.
- Vrei sa sti de ce am fost concediat de la scoala?
- Nu...nu cred.
- Totusi, iti zic ca sa nu crezi ca vreau sa te mint.
Eram speriata, nu stiam ce sa raspund, simt cum mana cealalta imi aluneca usor prin pantaloni atingandu-mi zona sensibila. Gem usor, era un geamat de frica combinat cu unul de placere.
- Am violat o eleva.
Incremenesc, inima imi pulsa cu 40 de minute in plus probabil. Imi baga mana usor pe sub camasa, eu tac ca proasta, fac ochii mari pentru o secunda, ma musca de gat rovocandu-mi putin durere imbinata cu o mare placere. Gem usor, dupa care realizez ca sunt pe cale sa fiu violata, incerc sa ma calmez si il lovesc puternic la "jucarie", isi retrage imediat mana lasandu-ma libera, alerg spre cea mai apropiata cladire, am uit in spate iar el fugea dupa mine destul de nervos.
Ma impiedic, ma lovesc la cap iar de atunci totul e in ceata, imi amintesc doar figura lui care pare foarte injgrijorata.
~la spital
Ce se intampla? vad tot felul de luminite, masti si aud voci, ingrijorate, ingrijorate pentru mine, oare unde sunt? am murit? nu, nu sunt moarta, sunt in coma, iar tipii si tipele cu masti sunt doctorii care incearca sa ma salveze de la " somnul vesnic". Mai lenevesc doua ore dupa care imi ridic usor pleoapele, dezvelindu-mi usor ochii de culoare cenusie, clipesc de trei ori dupa care deschid ochii de tot,eram sleita de puteri. Ma ridic usor in fund, imi duc mana la cap si observ ca eram bandajata, apas usor la tampla si observ ca durea ingrozitor, ma uit in jur, usa era intredeschisa asa ca puteam sa-l vad foarte bine pe Kakashi care vorbea cu doctorul, parea ingrijorat, ar trebui sa fie, doar din vina lui sunt eu in salonul asta blestemat pe care l-am mai vizitat de vreo doua ori anul asta. Termina discutia cu doctorul sil vad cum se indreapta spre salon, ma prefac repede ca dorm, penru a auzi ce are de spus, imi ai mana rece in a lui, mana lui era calda, nu ma incalzea numai fizic, ci si sufleteste. Imi saruta mana usor si bland, isi pune capul pe corpul meu, imi asculta inima, o stare de bine ma cuprinde, asa ca ma ridic si-l sarut cu pasiune, imi deschid ochii, privirea noastra sa intalnit, imi despart buzele de ale lui si il privesc duios. Ma ia in brate, Doamne, cat de bine era, imi oferea siguranta, desi... inca imi e frica, dar stau sa ma gandesc ca poate el nu stia ce face, ca totul era sub influenta alcoolului, si asa era, in rest el probabil e un om dulce, sau poate nu?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)