Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Clipele conteaza....
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Bine, am vazut ca majoritatea faceti fic sasusaku naruhina...m-am gandit sa fac cv mai diferit...kakahina :d
mentionez: kakashi nu va purta masca deloc.
disclaimer: nu detin niciun personaj din animeul Naruto ( in afara de cele create de mine) si nu fac profit pe urma lor.

Hinata:
Ma trezec dimineata devreme, ma uit prin camera si observ ca jaluzelele erau trase astfel incat toata lumina sa patrunda. Ma ridic din pat si ma apuc sa imi caut papuceii cu blanita neagra. Caut vreo 20 de minute si nu gasesc nimic, plictisita de atata cautat, intru in baie pentru a ma spala. Intru in dus, dupa 5 minute observ ca eram imbracata...ma dezbrac si arunc hainele intr-un colt al baii. Stau 25 de minute in dus, mai mult adormita decat vie, cu gandul ca incepe o alta zi de facultate, iritata deja de picaturile care curgeau pe mine, ies din dus. Vreau sa ma duc sa ma spal pe dinti, dar alunec pe covorasul din baie.
- Ei dracie!
Ma ridic si merg la chiuveta, imi iau periuta albastra in mana, cand sa iau pasta de dinti realizez ca tubul e gol, nu-i nimic, o sa iau o guma de mestecat pe drum. Ies din baie, si ma impiedic de covorul ala blestemat din camera, imi pierd putin echilibrul dar reusesc a ma mentine pe picioare. Merg la dulap, stau si studiez ce e in el vreo 15 minute dupa care aleg un sutien alb, si o pereche de chiloti albi cu danteluta. Mai cotrobai prin dulap si aleg o camasa mulata pe mine, neagra si o perche de blugi stramti. Ma imbrac cu greu in alte 30 de minute, merg la bucatarie, dar nu sa iau afurisitul ala de mic dejun, (pe care oricum nu il iau niciodata) ci ca sa imi fac o cafea tare. Ma asez pe scaunul de langa masuta citind ceva de acum 2 luni beandu-mi cafeaua, realizez ca deja se facuse 8 jumate.
- Firar, iar intarzii!
Ma ridic imediat si las cafeaua neterminata, ma incalt cu o perche de cizme foarte dragute, imi iau geanta si am iesit pe usa, ma asigur ca o incui bine inainte sa cobor.
Merg pe hol cu o lene de nu mai vezi, ajung in fata usii liftului si il chem, nu pot cobora atat de multe scari avand in vedere ca stau la etajul 9, liftul soseste insfarsit.
Am uitat sa ma prezint apropo, aici aveti deaface cu Hinata Hyuga...o fata bine stabilita pe ideile si principile ei, urmez facultatea de arhitectura din Boston, sunt inalta, cu parul bleumarin si cu straluciri violete, ochii mei au o culoare ciudata de gri care da inspre mov...atrag multe priviri cu ochii acestia. Sunt printre preferata profesorilor, si printre cele mai populare fete. Ooo, am ajuns insfarsit la parter, ies din lift, cobor scarile cu gratie si ajung direct in statia de autobuz, mda, inca nam masina, nu am destui bani.
Oricum mie imi e bine asa, am si o slujba cu jumatate de norma la un restaurant de lux, deobicei merg dupa orele de curs, daca trebuie mai devreme mai chiulesc la ultima ora care deobicei e cea mai neimportanta.
Autobuzul vine iar eu urc in el, ma asez pe un scaun in spate, imi aranjez bine castile in urechi si imi fixez privirea pe geam.
Well girl^^I'm here and I'm first^^Ideea e chiar draguta,dandu-i Hinatei un aer de badgirl..-.-'.Eu una nu stiu de ce ai pus liniiile alea de dalog,chiar nu isi au rostul p'acolo.Descriere.Exista cumva asa ceva?Eu nu cred,adica nu ma refer ca ai descris unde sta,mananca blah,blah,blah.Pe mine una nu ma intereseaza detaliile aste,ma intereseaza sa stiu si eu ce este in sufletu Hinatei,trebuie sa aiba si ea niste sentimente,catusi de putine.Naratiune vad ca ai...Du-te te rog la regulament si citeste acolo,o sa-ti dai seama ca capitolele din fic-uri nu trebuie sa aiba mai putin de!!40!!de randuri.Eu m-am chinuit(impropriu zis)sa ti le numar si sunt deabia 32,daca nu ma insel.Grseli de tastare nu am vazut,nici nu cred ca exista.Sper sa dezvolti idee,puteai sa bagi ceva mai interesant p'aclo.Pai,cam atat am avut de zis^^.Chu&Gambate!
P.S:Anunta-ma cand pui next-ul,vreau sa vad cum te descurci.

Ja ne!^^
Kakashi:
Cred ca m-am trezit la 4 dimineata ca deobicei, iar acum stau si fumez pe balcon a zecea tigara...ce rau am ajuns. Intru calm in casa, ma uit atent prin camera si observ ca e mai dezordine decat credeam.
Ma asez in pat si imi dau drumul la mp3 la maxim fireste. Ummm, banuiesc ca vreti sa stiti cu cine vorbiti, ei bine, Hatake Kakashi va sta in fata, in boxeri...mda, am o viata monotona si plictisitoare, nu sunt casatorit nici nu cred ca voi fi, sunt pretentios cand e vorba de o relatie cu adevarat, nu vreau orice tarfulita de pe strada, le gasesc oriunde pe alea. Nu, eu vreau o femeie frumoasa, blanda, inteligenta...buna la pat fireste, serioasa si care sa ma iubeasca neconditionat. Dar nu mi se pare ca mai poti gasi asa ceva...cel putin in orasul asta nu am gasit. Stau o ora tolanit in pat, ma hotarasc intr-un tarziu sa merg la servici...nu prea vreau sa pierd aceasta slujba, e destul de greu sa mai gasesti o slujba dupa ce ai pierdut alta...am trait-o pe pielea mea...va intrebati cum si de ce? Pai sa vedem, am fost profesor la un liceu acum 3 luni, am fost concedat dintr-un motiv nu foarte rau, cel putin asa cred eu. Am venit beat la scoala si am violat o eleva, oricum a fost si vina ei, se dadea la mine de la inceputul anului, ma provocase, ce va puteti astepta de la un om care era beat manga? Acum am o slujba cu un salariu mult mai bun, sunt redactor sef la o editura cunoscuta.
Intru in baie, ma uit putin in oglinda si asez pe ea un zambet strengaresc, intru in dus si invart robinetul ptr a lasa ploaia calda sa ma curete de impuritati. Iau un burete si incep sa ma curat cu un sapun cu scortisoara pe care pur si simplu il adoram. Ajung si la jucarie, care mi se pare ca am folosit acum doua zile pe o tarfa. Doar nu credeati ca daca nu am pe cineva...nu am aventuri de o noapte, nu? Cand o sa-mi gasesc perechea, o sa incetez, dar pana atunci...mai e.
Ies din dus si ma spal pe dinti. Aud telefonul din camera cealalta, scuip repede fac o gargara si ies imediat ca sa raspund.
- Alo?
- Unde dracu' esti? tipa seful meu de nu imi mai auzeam gandurile.
- Vin acum...sti inca sunt gol, ma primesti asa? ca nu am nicio problema.
Sarlatanul ala inchide iar pe fata mea apare un zambet satisfacut. Hmmm...ar vrea colegele mele sa apar gol pusca acolo, cine stie, la ziua uneia fac cinste cu o partida de striptease. Mi se face frig deoarece sunt ud iar geamul era deschis, hotarasc sa ma imbrac. Deschid dulapul, aleg o pereche de boxeri rosi de la puma, niste blugi, o camasa gri spre mov care nu o bag in pantaloni, defapt tot timpul cand merg in camasa o las pe afara, si o cravata rosie de decor. Defapt, numai vreau cravata asa ca o arunc in coltul camerei alturi de alte haine, deja zici ca era vulcan gata sa erupa. Ma imbrac in 10 minute, la camasa imi las 2 nasturi deschisi pentru a arata putin mai tineresc. Nu iau micul dejun, in rest nu ar strica o tarie. Ma indrept catre bucatarie, observ abea acum ca sa stricat porcaria aia de clanta. Imi pun putin whisky intr-un pahar si il dau pe gat.
Ma incalt cu o pereche de pantofi de 100 de lei si ceva, imi iau o jacheta de piele pe mine si m-am carat pe usa. Nu incui usa deoarece nimeni nu are indrazneala sa se apropie de apartamentul meu.
Cobor scarile, mi-e lene sa stau sa astept liftul ala damblagit.
Ajung la parter, ies din bloc unde sunt lovit de o briza rece care ma trezit mai mult decat ar fi trebuit. Pornesc spre statie, nu am chef sa-mi folosesc propria masina azi. Urc in primul autobuz pe care il vad ca trece...Ma duc in spate, observ pe cineva foarte cunoscut, oare sa fie?
Cred ca da, defapt sunt sigur...ce imi mai placea fata asta, avea numai note de 10, chiar daca era genul de fata rea. Poate ar trebui sa o salut, sau mai bine nu...nu cred ca as vrea sa afle ca am fost concediat, s-ar panica. Stau 5 minute si o privesc, mi se parea mie sau s-a mai dezvoltat? Poate ca nu, poate ca da, dar pot sa zic ca arata traznet. Cred ca nu ma suporta cand era in liceu, poate din cauza ca i-am dat un 5...aveam motiv, ma injurase in fata intregii clase cand dadeam testele celorlalti, testul ei era de 10, dar pentru ca m-a umilit am taiat acel 10 si am pus 5. Poate ca nu ar fi trebuit sa fac asta, a fost un impuls. Ma intreb daca o salut, ma recunoaste? Ei bine asta vom afla acum.
O bat putin pe umar si observ ca...
Editez dupa ce citesc. Tu faci cuplul HinaKaka?

Edit:
Descrierea este prezenta dar nu cae sentimentala, incearca ca scri ce anume simte un personaji. Cititorul are dreptul sa traiasca momentele personajului, si aces lucru nu se poate realiza decat cu ajutorul descrierii. Dialogul este putin si nu pare sec. Actiunea este buna, merge la pasi obijnuiti. Cam atat, celelalte persoane o sa spuna mai multe.
Well am ajuns din nou^^Pot sa zic ca mi se pare la fel ca celalat capitol^^A fost cam acelasi lucru si nustiu ce as mai putea comenta:)).Descriere a sentimentelelor nici aicisa n'ai avut...Vad ca ai 40'jde randuri,cred...^^..Dialogului nu'i gasesc locul pe acolo chiar de loc.Greseli de tastare n'ai avut ceeace e ste bine^^.Nici aici n'ai avut acctiune.Incearca sa mai dezvolti;)!
Chu&Gambate!
P.S 1:Astept next-ul si nu uita sa ma anunti!
P.S 2:Sper ca nu te'ai suparat-.-'!
Ashha !. Mai ruagt sa vin si pe la fic-ul tau:P Scuze ca a durat atat dar am vrut sa il citesc mai inainte dar mia venit inspiratia de a face baie:d unde acolo mia venit inspiratia pentru fic-ul meu bla bla... Ma rog sa vdem ce ai facut tu pashii:d.:P

Bun. Deciii parerea mea este in felul urmator: miie sincer vad ca ceva descriere este! Dar ai putea sa mai bagii putin . Sa descrii si putin sentimentelle:).
Diallog nu ai mult:). e bine.
Greselii ? nici decum si actinuea nu este fugariita:P:)


Deciii daca ai baga inca un pic de descriere si fic-ul tau ar fi extraordiinar:).

asta este parerea mea:P speer ca nu teai suparat daca da atuncii sinceer inceep sa tip si eu de suparare:|.


>:D<< Assstept nextuu pentru ca fic-ul tau va avea mare succes speer ca urmatorull cap. sa aiva putin din sfatull meu:P

P.S.: Te rog frumos sa ma anunti si pe moa;;) cand puii nextuu ca sa vad ce scrii incontinuare>:D<

Papa >> Mam indragoostit de fic-ul tau>:D< [ sinceer nu am mai vazt` un fic kakahina:X:X dar sa stii ca vad in viitor ,iar fic-ul tau va fi superb:X:x] [asha gata ca am scris destul de mulllt:))]
Pai am trecut si eu pe aici. Mia placut mult. Am ramas cu gura deschisa =P~=P~. Abea astept sa vad ce se intampla. Bafta si te rog sa ma anunti cand pui nextul


:bye::bye:
dragutz imi place nu te lasa continua ca vei reusi sa te mentii
imi place ca ai inceput cu hinata,e personajul meu favorit
bv continua!!:zuppy04::zuppy04:
oke....am pus si eu nextul...sper sa va placa....l-am facut in toata ora de engleza=))

Hinata:
In fata mea se afla fostul meu profesor de engleza, Hatake, asa ii ziceam tot timpul, cel putin dupa acel cinci pe nedrept. Nu i-am mai zis domn' profesor in niciun an de scoala.
M-a treceau toate transpiratiile, am crezut ca nu o sa-l mai vad vreodata...off, de ce Doamne de ce? Barbatul pe care l-am urat atata timp se afla in fata mea. Era inalt, avea un par decolorat ridicat in sus, ochii negri...ma rog, cel putin unul dintre ei era, mi se parea mie sau avea un zambet mult mai dragalas decat credeam? si, mai mult stil vestimentar, i-or fi marit leafa? Mii de fluturasi se aflau in stomacelul meu delicat, ce vroia oare? Sa imi spuna cat de fericit a fost ca mi-a stricat media atunci? Il privesc cu atentie, dupa care cu o voce calda rosteste cuvinte, vocea lui imi facea complet greata.
-Buna Hin.
- Hatake?
- Sti, acum ca numai suntem profesor elev, mi-ai putea spune Kakashi, eu nu iti spun Hyuga.
- Ma rog...
Se aseaza langa mine, il privesc suspicioasa, off...nu merge mai repede dracia asta de autobuz? Imi scoate castile din urechi cu tupeu ca sa il aud, pentru ca muzica rock era la maxim, adevarul era ca nu vroiam sa il vad, mai ales sa il aud, nu i-am zis nimic, nu vreau sa fac o scena in fata oamenilor si sa ma creada o crizata, asa ca ma incrunt putin si il privesc taios. Nu parea sa il impresioneze, ma privea calm, destul de serios, ma cutremura privirea lui, care era destul de rece. Isis schimba imediat privirea cand isi scoate pachetul de tigari din buzunar, aprinde o tigara si trage lacom din ea, mi se facea complet greata de la fumul acela imbaxit si scarbos. Tine putin fumul in gura dupa care ii da drumul sa pluteasca linistit...si sa imi distruga mie caile respiratorii, apoi isi schimba privirea inapoi spre mine.
-Nu stiam ca fumezi, spun eu calm si taios.
- M-am apucat acum un an.
-Apropo, ti-au marit salariul?
- Nici vorba, am fost concediat defapt, am gasit o slujba mai buna oricum.
-Aha...umm, unde cobori?
Am intrebat cu speranta ca va fi inaintea mea, dar toate sperantele mi-au fost spulberate cand am auzit raspunul ala nenorocit, o Doamne, spune-mi si mie ce ti-am facut asa de rau ca sa fi asa de nemilos.
- Aaa, pai, la o editura, Nemira.
Cum? Nuuu acea editura este fix langa facultatea pe care o urmez. Abea mai ieseam si eu pe afara, acum nu voi mai iesi deloc, daca imi va face probleme cu profesorii? Mii si milioane de intrebari imi veneau prin creierasul meu cel frumos.
- Ce coincidenta, facultatea la care merg e langa editura. Ce naiba, de ce i-am zis? Hinata, numai gandesti? te-ai bagat singura in cusca leului, nu inteleg de ce sunt asa proasta, acum ce ma fac, mi l-am pus in cap...
-A da, stiam ca e o facultate pe acolo, studiezi arhitectura?
Nu ii raspund, in rest ii dau aprobator din cap, se uita la mine, avea un zambet superb, niciodata nu am mai zis asa ceva despre el, dar nustiu, acum e altceva...dar tot il urasc. Nu am observat ca am stat 20 de minute in trrafic, insfarsit masina porneste iar eu rasuflu usurata. El se ridica iar eu ma uit in continuare pe geam fara sa observ ca trebuia sa cobor. Isi da seama ca eu eram confuza, masina se opreste in statia iar el ma trage de mana afara. Avea o mana fina si calda dar eu ptr ca nu stiam ca trebuia sa coboram, ma rastesc la el. Se uita la mine, imi prinde capul in mainile lui calde, si il intoarce incet spre stanga...observ universitatea.
Ma rusinez, ma simteam, tare prost, ma inrosesc si imi cer un scuze scurt si un multumesc, fug spre intrarea universitatii. Il vad plecand spre serviciul lui asa ca ma linistesc si intru in cladire.
o da sunt prima. Mi-a placut mult dar a fost prea scur asa mi sa parut. Scuze dar asa mi sa parut sau dar ca l-am citit asa de repede. In fine. Vreau sa iti spun ca abea astept sa vad ce o sa se intample. Multi pupici si astept nextul. Te rog sa m anunti cand il pui.
:bye:
Pagini: 1 2