Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clase muzicale

#1
OOC:Atentie! momentan doresc sa postez doar eu cu Kashim, cel putin pana iesim din actualul loc unde se produce actiunea

BIC: Isi ridica cu mana stanga prosopul pe ceafa, stergand transpiratia. Era o dupamiaza caniculara de august, sapte august, ziua ei de nastere. Aerul era aproape de nerespirat, cu toate astea ea termina de scuipat pe beat jumatate de piesa. Beatul lui Cristi.
Ii privea cu atentie fiecare suvita din parul rebel, simtind fiori reci.
Cred ca am frisoane de la ventilator
Lasa berea jos si se ridica, dorind sa inchida ventilatorul, dar atunci isi amintii ceva, era atat de cald incat el s-ar fi topit in camera de inregistrat.
Cuvintele, vocea lui, sentimentul din fiecare cuvant, o patrunsera adanc, dandu-i fiori tot mai puternici.
Ofta putin melancolic si se tranti inapoi pe sacul ce tinea pe post de fotoliu si dadu pe gat doza de bere.
Inspira adanc, parca intra foc pe fiecare nara si se ducea pana in plamani. Cu toate astea-si aprinse un dunhil albastru lung.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#2
OOC: n-am idei, da' hai sa storc 3 randuri tampite.

BIC: Caldura il enerva. Ii placea ce face aici, dar si-ar fi dorit sa ninga si isi zice ca la prima ninsoare iese dezbracat afara. O vede cand isi aprinde tigara. Nu intelegea cum poate. Nu fuma, dar nici nu il deranja fumul. Lua o bere, dar asta nu indeparta caldura. "Pauza!".
Iese afara si desi era soarele ardea puternic simtea racoare. Ura momentele astea. Se intinde la umbra cu berea in mana.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#3
Lasa tigara sa fumege in scrumiera si se ridica. Privii cu ciuda ventilatorul, se putea misca usor in orice parte, putea atinge, cu ceea ce facea, pe oricine si sa-l bucure. Ofta.
Dac-as da si eu in microfon cum loveste aerul fiecare fiinta din incaperea asta ofta.
Se ridica si iesii afara, cautandu-l pe roscat din priviri. Simtea un fel de chimie, sau cel putin o atractie puternica fata de el.
Berea ii inghetase, deja, pe jumatate buricele degetelor, astfel producandu-se pe pielea ei o variatie termica greu de descris. Se apropie de el si ii arunca berea in piept, cativa stropi de apa stropind-o si pe ea. Se aseza in genunchi, langa el.
Cris, ce crezi despre bucata pe care-am dat-o?
in mare, n-o interesa, chiar n-o interesa ce credea el, dar despre orice alceva avea mintea in stand by. Ofta si isi lipii piciorul de al lui.
Isi inchise ochii simtind un fel de durere in stomac.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#4
Senzatia era placuta. Poate prima senzatie placuta pe ziua de azi. Nu stia de ce, dar se simtea bine si nu mai era nervos.
"A fost bine." -- atat a spus. Nu era nevoie de mai mult si stia ca pe ea nu o interesa prea mult raspunsul, cum nici pe el nu-l interesa prea mult intrebarea.
"Pana acum n-ai spus nimic despre beat..." -- incerca el sa continue discutia, dar nu reusi sa-si ascunda prea bine dezinteresul.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#5
Bun, bunicel, ridica din umeri si se apleca mai mult peste el, parul ei cazand peste fruntea lui. Ranji, o clipa. Stia ca in acel moment era un fel de paravan pentru el, intre el si soare si atat.
Ii privii parul roscat simtind fiori reci pe sira spinarii. Se gandea cum ar fi sa-l sarute, o dorinta puternica ii trecu' prin tot corpul, insa se retrase rapid, ramanand in posterior, dreapta.
Se intinse, casca si privii cerul.
Ma intreb, de ce naiba ne huduiesc astia cand afla ca ne place hip-hop-ul. Ofta prelung, o oarecare dezamagire se regasii in tonalitatea vocii.
Stii? Mi-am amintit cateva piese de la deliric, de prin 2007, ma simt ciudat de lovita de versurile alea, mai ales ca acum se simt si mai puternic, nu crezi? Se trantii pe iarba si privii cerul.
Stia ca trebuie sa priveasca prin centrul ochelarilor ca sa vada clar, dar stia ca era o alta obstructionare, o alta bariera.
Dracu' sa va ia!
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#6
Regreta putin ca se retrase, dar poate ca era mai bine asa. Scapa o injuratura printre dinti.
"Nu ne urasc, doar se plictisesc... Poate e mai bine asa. Nu ajunge orice retardat plangacios sa faca rap."
Isi aminti de ce asculta el in urma cu 10-12 ani. In niciun caz Deliric. Deliric a inceput sa asculte cand a intalnit-o pe ea, si regreta ca nu a mai scos nimic de mult timp.
"Stii ca eu nu ma las emotionat de versuri, iar daca sunt lovit nu o arat." O pauza de cateva minute. "Cui ii pasa? Cui p... mea ii pasa?".
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#7
Inghiti in sec
Mie. Pentru ca daca prostia nu-i doare pe posesori ii loveste pe cei din jur. La dracu'. Nu stiu, parca mi-e dor de-un concert unde se joaca baietii, stii tu "ma joc un pic, ma joc un pic" chicotii putin si se apleca iar deasupra lui, de data aceasta ii atinse nasul cu al ei, insa iar se ridica putin, dar nu de tot.
Ii zambii usor parsiv.
Ma intreb cat va tine isteria asta zambii, insa zambetul disparu' brusc de pe fata. Privea spre cer, analizand fiecare noanta de albastru sau gri sau verde, de pe fiecare petec de cer sau frunza.
Incepuse sa adie vantul.
Poate ca vine seara, nu stiu, de cat timp sunt aici? De cat timp incerc sa-mi fac curaj? Tremura puternic, mainile tremurande atingand abdomenul lui.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#8
Atingerea ei era placuta si il starnea. Daca continui jocul asta o sa distrug tot. Se porni adierea mult asteptata si isi aminti de piesa. Ma joc un pic... Doc? hehe Pot sa scap si eu de sub control.
"Hai sa ne jucam si noi un pic." -- replica si felul in care o spuse erau ca un zar aruncat: putea insemna si "hai sa ramanem aici" si "hai sa ne intoarcem la treaba".
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#9
Inghitii in sec, dar isi intoarse fata spre el. Ii atintii ochii
Cum doresti sa ne jucam? zambii scurt. isi trecu limba, incet, peste fiecare bucatia din buza ei crapata. Intr-un fel parea ca se misca lent, dar totul fusese brutal de scurt.
Ofta prelung. Parca o clipa totul se oprii in loc, vantul, caldura, cerul, timpul, totul stagna si totusi inima ei parca avea sa se desfaca in fiecare fibra a muschiului miocardic de emotie.
Intr-un fel intuia ce vroia el, intr-un fel stia ca se inseala, intr-un fel le credea pe amandoua in acelasi timp.
Derutare.
Isi inchise ochii, lasandu-i un timp inchisi, insa cand ii redeschise ochii nu ii mai pareau ingrijorati, iar colturile buzelor se arcuira intr-un zambet pervers si fals.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#10
Era nesigur; simtea nesiguranta ei. As putea sa profit. Sau as putea sa ma duc dracu si sa nu profit. Sau... Avea obiceiul sa discute asa cu el.
Rime, tobe... stii tu: muzica. -- se hotari sa puna punct jocului asta. Sau sa-l amane pe mai tarziu. Vreau sa terminam azi si poate inainte sa apuna.
Se ridica. Duse sticla la gura dar era goala. Scapa o injuratura si arunca sticla. Se uita la ea: Da, stiu, distrug mediul.
Se intoarce in studio fredonand "la la-la".
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Clase muzicale Ich. 5 4.013 17-11-2010, 12:24 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)