Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clase muzicale

#1
Ideea mi-a venit ascultand asta : http://www.youtube.com/watch?v=d4MhHXk0_...re=related
In orice caz, Deliric e o sursa de inspiratie, va arat asta ca sa intelegi despre ce fel de rap este vorba in acest rpg. O sa intelegeti voi.
ATENTIE! :Lucrurile se petrec in Romania, anul 2020

Clase muzicale

In acest rpg este vorba despre impartirea oamenilor in clasele sociale, lucru aparut odata cu societatea, dar si impartirea oamenilor intre oamenii din paturile superioase ale societatii (sa zicem ca nobili) si raperi, care incearca sa lupte impotriva unei societati bazata pe urgie si orgolii.
Raperi sunt vazuti ca fiind plebea orasului, majoritatea ocolindu-i din cauza diverselor zvonuri : raperi vind iarba, au ciuma, etc- majoritatea neverosimile.
In mare rapul nu mai e comercializat, majoritatea se ascund pentru a face hip-hop sau pentru a asculta hip-hop

Acum, as vrea, pentru cine a inteles si vrea sa intre, cand posteaza sa faca un post mai mare de 4 randuri, nu-i asa greu

Acum, fisele :


Pentru emcee (Raperi)

Cod:
[b]Nume:[/b]
[b]Prenume:[/b]
[b]Varsta (minim 15 ani):[/b]
[b]Porecla (porecla e o obligatorie)[/b]:
[b]Ocupatie:[/b]
[b]Semne distinctive:[/b]
[b]*Personalitate( talente, calitati, dar vreau sa vad minimum 3 defecte si placeri scarboase, nu vreau mary sue p`aci)[/b]
[b]*Poza (in locul ei puteti pune o descriere, daca vreti)[/b]

Pentru paturile superioare
Cod:
[b]Nume:[/b]
[b]Prenume:[/b]
[b]Ocupatie:[/b]
[b]Personalitate*:[/b]
[b]Iubitori de genul muzical :[/b]
[b]Poze*
[/b]


* -> este folosit ca "idem"

Rpg-ul poate incepe cand sunt minim doua personaje inscrise, va mai puteti inscrie si dupa inceperea rpg-ului
-----------------------------------------------------------

Fisa mea


Nume: Odradek
Prenume:Francesca
Varsta (minim 15 ani):24
Porecla (porecla e o obligatorie): Calyope
Ocupatie:jurnalist, e in facultatea de psihologie, anul terminal
Semne distinctive: un semn al mayasilor( steaua lui david cu doua colturi in sus, in interiorul ei o spirala, iar in prelungirea stelei o spirala si mai mare) Tatuat intre omoplati
*Personalitate( talente, calitati, dar vreau sa vad minimum 3 defecte si placeri scarboase, nu vreau mary sue p`aci) Este usor narcisista, cam ca fiecare om, mereu concentrata asupra trairilor ei interioare, uneori uita sa se axeze pe realitate, sa fie prezenta cand e nevoie, sa incerce sa fie putin logica sau sa discearna. Uneori dramatizeaza lucrurilor, mai ales ca este usor emotiva. O mare problema a ei este bipolaritatea. Deobicei in timpul schimbarii personalitatilor incepe sa fie ba foarte nervoasa, moment cand isi roade unghiile sau se musca de buza sau mana, ori absenta totala. Cu toate astea are o pofta de viata cantitativa, iubeste arta, bazandu-se pe motto-ul "viata e o arta, invat-o". Este pasionata de pictura, desen, literatura, pian.
*Poza (in locul ei puteti pune o descriere, daca vreti): Are 1,75 inaltime, cu vreo cinsprezece kilograme peste medie, 75 de kg. Picioare lungi si drepte, talie, sani mici. Piele alba. Par saten inchis cu reflexii roscate. Ochi mari, maronii. Buze mari, totusi gura usor ingusta. Nas carn.
Poarta ochelari dreptunghiulari, negrii.
Fiind o fire usor sobra, se vede si in vestimentatia ei, desi e schimbatoare, cand neagra, cand culori pale, in mare vestimentatia ei are un singur criteriu: sa fie comoda.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#2
haha malefic

Nume: nimeni nu-l stie;
Prenume: Cristi;
Varsta (minim 15 ani): 26-27 (neclar);
Porecla (porecla e o obligatorie): Zero;
Ocupatie: cica student; chestii ilegale ca sa para gangsta;
Semne distinctive: parul dezastruos;
*Personalitate( talente, calitati, dar vreau sa vad minimum 3 defecte si placeri scarboase, nu vreau mary sue p`aci) imaginatie bolnava, lenes, doarme mult, ironic, bea, nepasator, vorbeste vulgar, zice "la la-la" cand merge pe strada, la 3 ani a trecut printr-un accident, si-a pierdut parintii si de aia nu are nume, abereaza mult, tace daca cei de pe langa el tac si sunt necunoscuti, evita sa priveasca in ochi, nu stie sa vorbeasca despre el;
*Poza (in locul ei puteti pune o descriere, daca vreti) uraste pozele; parul aiurea (nu il aranjeaza), poarta ochelari, nu se imbraca in alb, roscat (majoritatea lumii nu observa asta).
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#3
Pai... ma inscriu si eu^^

Nume: Cross
Prenume: Vanessa
Ocupatie: Avocata
Personalitate*: Foarte narcisista, aroganta, prietenoasa cu persoanele pe care le cunoaste, perversa, calma.
Iubitori de genul muzical : Simfonica sau Rock. Depinde de starea ei de spirit.
Poze*: Blonda, ochi verzi, pielea usor bronzata, 1,80m, 70 kg.
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#4
I'm in.

Nume: Lazăr
Prenume: George Alexandru.
Vârstă: Douăzeci şi cinci de ani.
Poreclă: Terry.
Ocupaţie: Scriitor.
Semne distinctive: O cicatrice pe gât, rămasă în urma unui accident de maşină.
*Personalitate: Bărbat cult, cu un simţ critic foarte dezvoltat, lipsit de umor, uşor schizofrenic, pasionat de artă, în special de pian; originar din Bucureşti, România; dramaturg; vorbitor de franceză şi latină; perfecţionist, sceptic; adoră atât anotimpul toamna, cât şi iarna; preferă singurătatea.
*Poză: Statură medie, greutate normală, păr negru, ochi verde-pal, privire pătrunzătoare.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#5
Hai sa ma bag si eu . . .

Nume: -
Prenume: -
Varsta (minim 15 ani): Doazeci si unu de ani .
Porecla (porecla e o obligatorie): Lucifer .
Ocupatie: Barman la un club de fite .
Semne distinctive: Tatajul de pe gat ce se intinde pana pe la maxialar in forma de sarpe cu o cruce in gura .
*Personalitate ( talente, calitati, dar vreau sa vad minimum 3 defecte si placeri scarboase, nu vreau mary sue p`aci) : Este bun la dans , usor inganfat , un mare narcisist , ce vrea perfectinea , ce adora ca el se fie in centul atentiei iar cand asta nu se poate devine usor irascibil . Are prostul obicei a injura si a scuipa pe unde apuca .
*Poza (in locul ei puteti pune o descriere, daca vreti) : Are 1. 90 inaltimea , parul usor roscat cu diverite suvite mov , ochii caprui , pielea destul de palida , greutatea in jur de 1. 85 .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#6
Nume: Leidin
Prenume: Myranda
Varsta: 21 de ani
Porecla: Myn
Semne distincte: Pe umar se gaseste un semn din nastere in forma de fluture.
Personalitate: Este foarte timida iar acest lucru este foarte rau, toata lumea o ia de fraiera si se poarta urat cu ea. Ii este foarte frica de caini dar in momentul in care vede unul ranit incearca sa-l ajute chiar daca acesta vrea s-o muste. Are o tenta mica de egoism care il arata doar persoanelor care ii ataca persoanele dragi.
Poza: Este supla si foarte inalta, dar nu atat de inalta ca sa nu aiba neoie de tocuri. Parul ei saten si drept cade usor pe spate ajugand pana la jumatatea coloanei vertebrale. In ochii ei caprui se vede o blandete incredibila.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Clase muzicale Ich. 31 14.831 30-01-2011, 01:10 AM
Ultimul răspuns: Ich.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)