Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chobits

#1
In viitor,PC-urile s-au dezvoltat in "Persocons" ,calculatoare mobile ce seamana cu oamenii.Hideki Motosuwa,isi doreste disperat un persocon,dar din pacate nu are bani.Intr-o zi el gaseste unul aruncat si hotaraste sa-l pastreze.Cand activeaza Persocon-ul,singurul lucru pe care il poate spune este Chii astfel el decide ca numele ei (persocon) sa fie Chii.Dupa un timp Hideki si prietenii lui isi vor da seama ca Chii nu este un persocon obisnuit,ci ar putea fi un "Chobits".

Personaje:

Chii : http://img134.imageshack.us/img134/6069/chii24lb4.jpg
Freya: http://img254.imageshack.us/img254/5961/...s35nr8.jpg
Hideki Motosuwa: http://img155.imageshack.us/img155/4654/...629io5.gif
Chitose Hibiya: http://img517.imageshack.us/img517/6948/...a0cuv4.gif
Hiromu Shinbo & Sumomo: http://img86.imageshack.us/img86/6861/8f...fe6ac8.gif
Minoru Kokubunji: http://img266.imageshack.us/img266/5372/...a3crp7.gif

Questions:

1.Ce parere aveti despre acest anime?
2.Ce persocon v-ati dori?
3.Care este personajul vostru preferat?
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Si eu ador acest anime mi se pare super genial....seamana un piucut de fapt un pic mai mult cu elfen lied 21...dar nu conteaza important e ca imi place...erm prefereta mea e chi...^__^ e atttaatt de dulce nu ca sora ei...de fapt imi place si de Freya fiindca are simtul responsabilitatii si stie sa se descurce....asa dupa cum ziceam chii e atat de dulce mai ales cand scoate sunetul ala si fcae ochii mari imi vine sa o strangggg in bratteee fiindca e o duulce...eh in fine...mi-a placut povestea:
Un taran (imi pare rau ca ii zic asa dar era de la tara ^__^ ) asa deci un taran si anume Hiedki vine sa studieze la orash...mare prostie caci e neatent la ore iar la informatica e varza...cu ulei...asa...la scoala il cunoaste pe Hiromu care ii devine cel mai bun prieten...este fascinat de acei roboti care au viata practic si spre norocul lui intr-o zi gaseste la gunoi un astfel de robot doar ca nu era unu oarecare ci unu super avansat doar ca Hideki nu stia asta.O ia si o ingrijeste o invata multe ...iar Chii caci ea e robotul isi aminteste incet,incet tot trecutul ei....pana la urma Hideki se indragosteste de Chii un lucru foarte ciudat caci nu poti spune ca ea e...vie O.o! Oricum sfarsitul e fain aproape am plans cina e vazut stie...hai ca nu va spun chiar totul...luati animeul si veti afla ^ __ ^

acum Marina ca sa imi spun si eu parerea la intrebarile tale pai
1.Am scris mai sus 21

2.Pai eu as vre-o pe Sumomo..^___^ e super cute micuta daca am vreun examen si nu stiu...am de la cine copia 21 (glumeam) ricum pe ea as vre-o caci si ea e cute ca chii

3.Iar ca personaj preferat cred ca am spus si mai sus o aleg pe chii sau pe sora ei Freya ambele imi sunt simpatice...dar ramane Chii deoarece e mai dulce si mai zambareata si cred ca ar avea o influenta pozitiva asupra mea.
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate

[Imagine: zvx369.png]
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see



#3
Pentru ca lenea ma bantuie mai tare decat alte stari in momentul asta, o sa raspund la intrebarile pe care le-a pus Marina, fara sa ma mai chinui sa fac un mini review amarat si vai de mama lui (respectiv a mintii semi amortite din spate xD)

1. Ce parere am. Exact de ce ma temeam. Mini review. Mi-a placut foarte mult, de la idee pana la cele mai mici detalii. Povestea in sine mi s-a parut interesanta, usor, foarte usor bolnava. Eu una nu pot sa inteleg cum o persoana s-ar putea indragosti de un computer. Cu tot cu sentimente, la naiba, oricat ar fi de kawaii, ramane tot o bucata de metal.

Grafica si partea de sunet m-au impresionat foarte mult. Personajele sunt foarte bine desenate, as putea recunoaste un personaj din Chobits sau desenat in stil Chobits destul de repede, in special din cauza ochilor. Openingul si endingul, din pacate nu mi-au prea ramas in memorie, in schimb, imi placea la nebunie melodia care aparea pe fundal de fiecare data cand Chii mai citea cate un episod din banda desenata.

Una peste alta, nu vad ce ar fi putut sa nu imi placa la Chobits ^^

2. Hmm~m... Nu unul dintre cei din serial. Mi-as dori unul mic, dark, eventual blacker, foarte nesuferit cu cei din jur... si as vrea sa aiba boala pe manelisti *devilish grin*

3. Personajul meu preferat, este... nu, nu Chii... Stiu ca e kawaii pana`n China si inapoi, dar luand in considerare gusturile mele pentru "chestii intunecate", personajul meu favorit este Freya.
[Imagine: autumncopy.png]

"Se spune ca de la viata trebuie mai intai sa iei, apoi sa platesti. Unii au luat fara sa plateasca, in schimb eu am platit fara sa iau nimic."

#4
aww ce anime dragutz ^^. e si comic si romantic :X. preferata mea e chii.
imi place foarte mult grafica. personajele sunt foarte frumoase. partea de sunet doar endingurile miau placut.
e tare taranoiu 21 la scoala e paralele cu banca si geamu nu invata mai inmik e in panica cu banii tare tipu 21
as vrea sa am un pr. un baiat cu plete care sami fie frate si sa fie super kawaii si protector cu mine 105 vise 21.
[Imagine: miafirma.jpg]

#5
Uite ca m-ati facut sa revad seria XD
Mini review as always:
Story: Destul de intereseant, Persocons ei? Not a bad ideea... i want one!
Grafica: Vb de Clamp aici, nimic mai mult decat superb.
Ost: Mel imi plac totusi ma asteptam la ceva mai mult din pct asta de vedere
Pers.: "Chii! Chii!" mi-a placut mult de Chii she's so kawaii! Si de Freya, i just love the concept! Pers sunt f bine realizate.
Amuzament: Romance, comedy and a lil' ecchi for the guys... no need to say more.

Si da mi-ai placea un persocon, cei care ma cunosc stiu preferintele in domeniu XD

#6
Well o.o' anime-ul asta e chiar dragut si pot zice ca are o poveste interesanta.
Personajele sunt bine realizate si m-au impresionat, la fel si grafica si coloana sonora mi-a placut foarte mult.
Chii este un personaj foarte kawaii, e atat de draguta cu urechiusele alea si e foarte cunoscuta.
Are o fata atat de inocenta @.@. Dar uneori e pur si simplu enervanta O_O' nu stiu de ce dar uneori pur si simplu nu pot sa o suport x.x , desi e un personaj bine realizat si foarte complex xD
Mie imi place foarte mult de Freya... e un personaj original si e foarte draguta... e mult mai matura decat Chii si are o personalitate puternica, imi place stilul ei gothic. ^^'' Chii e destul de draguta, e un personaj kawaii si bine realizat, dar uneori ma cam enerveaza x.x' deci tot la Freya raman.
Well ce pot zice, anime-ul e bine realizat si chiar merita vazut n_n

#7
Chobits este printre primele anime'uri la care m'am uitat...si nu pot spune ca a avut un impact foarte mare asupra mea. e destul de bine realizat, personaje interesante, dar nu prea bine conturate, actiunea desfasurandu'se doar in jurul evolutiei lui Chii, desi grafica e foarte buna, iar coloana sonora de asemenea e draguta. Are, din pacate, unele episoade care m'au cam plictisit , dar in rest totul pare sa fie okay, iar pana la final story'ul se dovedeste a fii unul interesant.
Well ce persocon imi doresc..asta da intrebare..cred ca ceva gen Sumomo sau Kotoko..erau asa de mici si de simpatice,iar Sumomo era atat de plina de viata. Kotoko pe de alta parte era mai serioasa ..mai cu picioarele pe pamant..asa ca nu sunt sigurace as alege...
personaj preferat, hmmm..cred ca Chii, avand in vederecat de simpatica si funny era cateodata.
[center]Freakin' people out, counts as a skill?
[Imagine: Koku8.gif][/center]

#8
M-am uitat acum ceva vreme la anime.. si chiar a fost interesant. Hideki nu e tocmai stapanul perfect pentru Chii. In primul rand nu se pricepe deloc la tehnologia moderna, insa imi place faptul ca nu e deloc pervers si a considerat-o pe Chii mai mult decat un simplu persecon. Chiar daca stia ca nu e om a avut mari retineri la pornirea ei65. Animeul mi-a placut, m-ai ales pentru partile pline de umor. Chii a fost cireasa de pe tort.. atat de draguta si amuzanta.. chiar daca isi pierduse memoria, incercarea ei de a lua totul de la inceput, si de a invata sa vorbeasca mi s-a parut simpatica prin faptul ca nu stia ce insemnau majoritatea lucrurilor la inceput. Primul cuvant pe care il invatase era numele lui Hideki. Credea ca fiecare obiect se numeste asa21.
Nu am nimic impotriva ca sfarsitul animeului a fost vesel , iar Chii si-a revenit si a ramas cu Hideki, insa ar fi avut un impact mult mai mare daca personajul pozitiv ar fi "murit" daca pot spune asa in cazul lui Chii. As fi fost curioasa ce ar fi facut Hideki in cazul in care o pierdea.
Dar draguta si simpatica de Chii merita ce-i mai bun.. asa ca ma bucur ca a supravietuit^_^.
Mi-as dori un persecon precum Sumomo. Micuta, simpatica si poate incapea in orice buzunar. Nu atrage atentia, si o pot duce cu mine unde vreau.Un persecon portabil ar fi foarte util si mi se pare mult mai dragut unul de marimea unei papusi.





#9
1.OMG I love chobits :X E unul din animeurile mele preferate , ii ador grafica si ador situatiile comice dintre personaje . Chii este asa frumoasa si inocenta :X ( asa pare ) :X si imi place coloana sonora de la inceput . Animeul este unul bun pentru un gen de comedie , este bine realizat d.p.d.v si chiar poti vsa te uiti la el mereu si mereu si mereu ca oricum nu te saturi de el , este foarte frumos , imi plac personajele cum sunt realizate .
2. Mi-as dori pe Sumomo . My god o ador :X e asa de draguta micuta si inteligenta . Este o scumpica mica m-am indragostit de ea din prima clipa cand am vazut-o , in episodul ala cand a aparut la Hideki .
Imi place in general cum vorbeste si cum se poarta , apoi fizic este foarte dlcica .
3. Imi place de Sumomo in primul rand . Este foarte dulcica cum am mai spus . In rest nu am un personaj preferat , toate imi plac , dar favorita mea e Sumomo :X

Edit: ^^ am itat sa precizez, mi-a placut atunci cand proefsoara l-a prins pe hideki vorbind 'underpants' in episodul ala cand chii trebuia sa cumpere si s-a dus cu Sumomo. Tot in ep ala Sumomo s-a speriat de cainele ala 24) OMG that was so funny
-

#10
1. imi place animeu-l , povestea a fost szooper dupa fiecare ep ma gandeam ce o sa se intample si abia asteptam sa ma uit la ele , grafica mi-a placut enorm , iar colona sonora la fel :X:X8
2. Pai mi-ar placea sa am unul care sa semene cu mine 21)
3.Chii .. e asa dragutza si chiar m-a impresionat faptul ca spre deosebire de ceilalti ea putea sa invete , oricum nu era un persocon obijnuit :p
[Imagine: we4-1.jpg]

[Imagine: 2ef2504.png]

[Imagine: 1111111111111.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)