Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ceva sacaitor >.<

#11
Eh..problema incheiata. Cu ajutorul tuturor parerilor voastre pe care le-am luat la rand si cu care i-am sacait destul, am ajuns la un compromis cam.. ciudatel pot spune 106 Acum, dupa ce termin cu chitara si sunt libera sa ma apuc de pian/orga 21 cu toate ca nu vad cum pt ca nu voi mai avea asa mult timp.
Oricum, ideea e ca vreau sa va multumesc pentru toate ideile ^_^
[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3

#12
Dupa ce termini cu chitara? Hahaha, ce intelegi tu prin termini? Dureaza fooarte mult timp sa stapanesti un instrument ca lumea. Cat despre alegere, sincer, nu cred ca iti place un instrument si stii ce face dupa cateva lectii, chitara este intr-adevar mai mobila, exersezi mai usor, poate fii mai....fun, si o poti invata si singur.
Ai macar pian acasa? Altfel sincer, nu inteleg cum te descurci doar cu lectiile profului.
Think better, after all, dupa cum a zis si Lynn le poti face pe ambele.
10
Do not speak unless you can improve the silence.

#13
Omg.


Stiai ca daca vrei sa stapanesti bine chitara, iti trebuie vreo 3-4 ani, nu ? Nu cred ca asta vrei.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#14
Da... stiu, Lori T_T ... ar cam trebui sa imi iau gandul de la pian, mai ales ca Ubermeusch are dreptate: nu am pian acasa. Dar oare orga..? xD
[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3

#15
Am impresia că la început cânţi la orgă, după la pian .

Informează-te şi încearcă să vorbeşti cu părinţi tăi.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#16
Pur si simplu esti indecisa...cati ani ai?
Cine iti platesc lectiile?Parinti?Le poti spune oricand sa inceteze cu platitul ca nu te mai duci ,ca doar nu o fi si ei niste mutanti neintelegatori.
Nu-ti place chitara,am inteles...dar cum au zis...chitara o poti lua peste tot, pianul nu..oricum,iti place pianul din motivul ca...?
asta ai uitat sa zici,sau poate nu am citit eu bine.
Eu unul nu cred ca e o problema grava,ca ramai cu sechele etc 4dar ai simtit nevoia sa spui.
Oricand le poti zice parintilor:"NU MAI VREAU!DACA VRETI CHITARA , INVATATI VOI ,NU EU"
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#17
Erm, sărind peste sfaturile cu "spune-o direct", dacă tot nu merge, poţi încerca să-i acorzi puţin timp chitării. Poate nu e cel mai plăcut instrument(pentru tine), şi nici cel mai uşor- cel puţin o să dureze ceva până înveţi o partitură, şi mai ales de citit, dar poţi încerca să cauţi tabulaturi pe internet. Te pot ajuta; sunt muuult mai uşor de citit, şi îţi mai dezvoltă îndemânarea. În altă ordine de idei, trebuie să începi cu melodii simpluţe, şi să le repeţi până îţi ies, cât de cât, cursiv. Gustul, ca multe alte lucuri, se educă, şi dacă tot găseşti vreo melodie care să-ţi placă, te pot ajuta să o găseşti mai simplă la chitară, cu toate că probabil ştii şi tu câte ceva.
Treaba cu "nu merge, face infarct" mi se pare că aduce a patetism. Legătura dintre tine şi ai tăi ar cam trebui să fie din ambele părţi, şi garantez că ar înţelege dacă ai reuşi să te exprimi în aşa fel încât să nu fie insultaţi. Dacă totuşi continui să nu vrei să mergi, şi dacă totuşi ei continuă să dorească să te trimită, încearcă să le spui că vrei să te îndrepţi spre un alt instrument. Tot ce-ţi spun eu e că odată învăţat de citit o partitură, o să-ţi vină muuult la uşor la pian - îţi zic din proprie experienţă-. Tind să mă repet: gustul de poate educa, o să-ţi prindă bine chitara, asta îţi garantez şi eu, doar că e nevoie de puţin efort la început.
Mult succes.
Later edit: Din moment ce nici nu-ţi place chitara, nici nu o apreciezi, nu văd când o să ajungi la momentul în care să rodească ceva din munca ta silnică. Altfel spus, n-o să te apuci de pian "never-ever" dacă o ţii aşa. Nu face două intrumente în acelaşi timp, nici nu te ajută, nici n-o să ţii pasul.
[Imagine: sig3a.jpg]





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ceva desene Mimisor 8 8.476 07-12-2010, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Tan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)