Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cercuri, inimi si mult stil

#1
Este prima oara cand realizez acest lucru asa ca va cer sa luati acest lucru in considerare cand imi criticati pozele. Dar asta nu inseamna ca vreau numai com bune, le vreau dure ca sa invat.

Prima incercare:
Imi place Nana asa ca in cinstea ei fac acest lucru.

Asta este poza reala dupa care le-am facut pe celelalte.
[Imagine: cx0LQ.jpg]

Acum cele editate:
[Imagine: hVCtJ.png]

[Imagine: c0BEK.jpg]

[Imagine: UxB5k.png%5D]

888 sper ca va place 8:X8

#2
Edit:

Mimisor :
- Da , am fost mai dura . Ma bucur ca asteptai ceva mai mult de la mine , insa , daca nu imi pot exprima libera parerea mea despre un gfx sau mai stiu eu ce atunci vrei sa ii spun ca sunt cele mai frumoase sau mai stiu eu cum gfx vazute vreodata ? Poate mie nu imi plac si vreau sa ii zic acest lucru .
Da , am fost cam . . . badarana , nu imi e rusine sa o zic .

Toti invatam din greseli , chiar daca la inceput vrei sa te dai batuta niciodata sa nu zici niciodata . Pentru o incepatoare sunt destul de . . . ok , hai sa fim sinceri . Trebuie sa vezi cateva tutoriale despre cum se foloseste ps - parerea mea .
Nu trebuie sa te dai batuta chiar daca toti o sa spuna lucruri urate despre ceva facut de tine . Trebuie sa pui suflet in ceea ce faci , nu doar pentru a obtine o medalie amarata ce nu iti va schimba cu nimic viata . -.-''
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
Um ai mult de lucru. Nu, astea nu sunt gfx. Când vrei să faci ceva în photoshop sau orice alt program de editat trebuie să ai grijă la multe aspecte printre care şi tehnică şi estetică.
Nu sunt doar nişte cercuri and so on. Îţi trebuie talent + multă muncă şi să te dedici lucrului ăstuia. Mai lucrează, dar dacă e doar un hobby nu e prea reuşit. Un sfat persomal dar nu mă lua în nume de rău : Rămâi la ficuri. Te descurci mai bine. Nu vreau să o iei în nume de rău, dar gfx nu este tocmai punctul tău forte.
-

#4
TheDeyu03 & LoveStory, cum vă permiteţi să râdeţi de lucrările unei începătoare când voi poate n-aţi văzut în viaţa voastră Photoshop-ul, şi cu atât mai mult să lucraţi în el, şi credeţi-mă pentru un început ce a făcut ea nu e rău chiar deloc, din contră.
LoveStorz, îmi făcusem o impresie mai bună despre tine.

Lynn, nu uita că şi tu ai fost un n00b în ceea ce priveşte Photoshop-ul şi nici măcar acum, după aşa zişii tăi doi ani de Photoshop nu eşti încă o expertă, bă chiar încă mai ai multe de învăţat. Şi te rog, nu îi vorbi fetei despre tehnică şi estetică când nici tu nu ştiai ce sunt alea, şi, cu siguranţă când erai o începătoare nu vroiai să citeşti comenturi în care lumea să îţi spună să te laşi de ceea ce tocmai descoperisei, gândeşte de două ori înainte să scri ceva.

___

Dragă Andreea, cum am spus şi mai sus, nu e chiar aşa de rău cum spun ceilalţi, e un început binişor, dar deasemenea mai ai de lucrat.
Pentru început, încearcă să modifici mărimile, să zicem 150px pentru înălţime şi 400 pentru lăţime, am văzut că şti să micşorezi imaginile, deci asta nu va fi o problemă. Totuşi, ca să înţelegi mai bine uităte şi la alte topic-uri de la secţiunea GFX ca să vezi cum se lucreaza, mărimile, etc. iar pe DeviantArt găseşti o grămadă de tutoriale, trebuie doar să ai puţină răbdare, nu-ţi face griji, cu timpul vei "evolua" şi tu.

Citat:Este prima oara cand realizez acest lucru asa ca va cer sa luati acest lucru in considerare cand imi criticati pozele. Dar asta nu inseamna ca vreau numai com bune, le vreau dure ca sa invat.
Ai făcut acest topic pentru medalie, urât.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#5
fratilor nu va mai certati atat Smile si mimisor ar dreptate veniti aici ca sa dati sfaturi cum sa evolueze ce mai are de lucrat si alte chestii de genu si nu sa o descurajati 106 in fine andreea nu e rau ca ai inceput sa lucrezi cu filterele ce ti le ofera photoshopul si gradinetele 71 sa fi vazut primele mele noob-uri de semnaturi 21) practica e mama invataturii. Si apropo pentru o redimensionare corecta a imaginii ctrl+T tine apasat shift si poti mari sau micsora imaginea corect Smile fara sa o "distorsionezi" Smile si dak vrei niste sfaturi si tehnici simple si bune pm me
[Imagine: colorscs.png]
________________
Hear the colors


#6
Asta este a doua oara cand incerc. Nu ma dau batuta niciodata asa ca o sa ma vedeti destul de mult. Lynn sa sti ca iti multumesc pt. ca mi-ai dat un com atat de bland. Mimisor si Gez23 sa stiti ca va multumesc.
Nu am primit sfaturi cum se face pt. ca vreau sa evoluez singura, daca vreti sa dati sfaturi minuscule nu va opresc. Sper ca de data asta o sa semene mai mult cu gfx.

Am aceasi poza de inceput cu prima:

[Imagine: y4pXY.jpg] [Imagine: VbwGP.png]

[Imagine: X91M6.jpg] [Imagine: XvagU.jpg]

Imi pare rau de marime dar nu am avut ce sa-i fac.

#7
Sa vedem : - ?
Am dat edit la commentul anterior si am zis cam tot ce as fi putut zice si acum .

Astea nu prea le pot numi sig - uri . Toti ti - au mai zis , cauta cateva tutoriale bune si incearca sa pricepi ceva din ele . Nimeni nu iti cere sa faci ceva perfect , nu , doar ca multi - ca mine - au uitat ca si ei la inceput cand faceau ceva . . . nu atat de frumos , asteptau sa primeasca laude si aprecieri . Toti am inceput de jos iar cu timpul am evoluat . Nimeni nu - i perfect , nici macar o creatie .

Culorile sunt prea tipatoare si parca totul nu e atat de . . . clar .
Mai ai de lucrat , insa , nu teb descuraja , cu timpul o sa vezi imunatatiri si atunci o sa poti sa ii pui pe altii la punct .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#8
Citat:Astea nu prea le pot numi sig - uri
LoveStory, gfx nu inseamna semnaturi.
Apoi, la marime poti pur si simplu ca faci o noua imagine cu ce dimensiuni vrei tu si apoi sa o pui pe aia acolo si sa o pozitionezi cum ti se pare tie ca e bine.
Bun...deci in primul rand trebuie sa te straduiesti sa nu strici calitatea imaginii. Din cate am vazut nici imaginea de la care ai pornit nu arata grozav, tocmai asta e si motivul pentru care trebuie macar sa o pastrezi daca nu stii cum sa aranjezi px >.< .
Ai text pe imagine asa ca nu o suci pe orizontala sau verticala ca arata aiurea (oblic se poate ). Sau poti sa stergi textul si sa refaci fundalul, dar pentru ca esti un incepator nu cred ca stii sa folosesti clone stam tool.
Si cel mai important (pentru mine, deci nu iti face griji) nu considera inversarea culorilor un efect de "baza" pentru o imagine T_T . Arata aiurea, de parca ar fi pus la toata imaginea ca sa nu zici ca nu ai editat deloc.

http://i.imgur.com/VbwGP.png asta e o idee buna 39 daca ai fi realizat-o asa cum trebuie cred ca ar fi aratat foarte bine

#9
Cei drept, acestea sunt mai reuşite decât cele din primul post, însă mai ai de lucru. O să încep cu ce nu îmi place, tipic mie, apoi şi lucrurile pozitive:
În primul rând , mărimile. Sunt prea mici. Dacă vroiai să fie semnături, ar trebui să varieze între 380/400 lăţime şi 130/150 înălţime. Astea sunt mai , ăăă, "populare", să zic aşa.
În mare sunt simple, nu au ceva unic care să te atragă. Primei nu i - ai modificat decât culorile şi , normal, mărimea. Cea dedesupt ori i-i dat un gradient map, ori ai făcut - o negativă (lulz, sper că m - am exprimat bine). Din nou, nimic interesant, deşi îmi plac nuanţele de portocaliu.
Interesant efect la celelalte două , dar nu ai ştiut să îl foloseşti cum trebuie. Cred că problema e că nu ai folosit o imagine potrivită şi că e componenta principală în gfx - ul ăsta. Plus că Nana arată taaare ciudat disproporţionată. Aia de dedesupt la fel, plac nuanţele de portocaliu, în rest nimic nou faţă de primul.
Încearcă ceva cliping mask. Pare ceva banal la început, dar poţi creea efecte superbe cu el. Plus că te mai poţi juca în filter gallery pentru nişte texturi deosebite şi mai joacă - te la color balance şi pune la sfârşit un gradient map pe soft light dacă nu îţi place prea mult combinaţia de culori finală. De preferat alb - negru în cazul ăsta. [:
Baftă!
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#10
Se pare ca am aparut iar dupa o pauza lunga in care mi-am restrans puterile.

O sa le pun in functie de nivelul care imi place:

[Imagine: XPRCS.png%5D]

[Imagine: nMerf.jpg]

[Imagine: X1qBY.png]

Le-am facut asa ca sa va arat ca am evoluat cat nu am pus.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)