Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cel mai trist moment...cel mai dureros

#1
Am facut acest topic pentru a-mi da seama cati sufera ,si pentru ca multe s-au intamplat in ultimele zile si nu sutn tocmai intamplari placute ...
Aici puteti spune despre esecuri in dragoste familie sau orice va face sa bufniti in plans ...sau va intristeaza ..ori ce ...
.....

[Edit] Asta poate deveni un topic unde userii se pot exprima in legatura cu ceea ce ii intristeaza. Poate asa primesc si ajutor in rezolvarea anumitor probleme.Bineinteles, asa nu inseamna ca deschidem un jurnal trist. In concluzie, fara spam si fara liste cu momentele triste :] [Calandrinon]
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#2
Pai.......au fost multe.
Cand a murit matusa-mea,cand m-a calcat masina,cand persoana pe care o adoram s-a purtat super urat cu mine,iar eu dupa aceea nu l-
am mai putut privi in ochi si m-am ferit de el,cand ma blestea-ma si ma injura parintii......mai multe...
[Imagine: kamysig.png]


Aspiratii,iluzii,poate doar un vis...
Ochii-mi argintii privesc tabloulul vietii,
Toate gandurile din acest abis
Se-mprastie in aburii cetii...

"Cine sunt eu?" ma-ntreb cu ardoare...
Nimeni nu poate raspunde.
O viata de visuri,o oarecare frustrare,
Nimic concret...

[Imagine: chibi_1855.gif]
, chibi-ul lui kamy


http://s2.bitefight.ro/c.php?uid=104046

http://kesy.mybrute.com

#3
..Au fost mai multe momente triste... dar cel mai trist cred ca a fost atunci cand eram intotdeauna fiinta in plus, de care nimeni nu avea nevoie... fara prieteni, fara nimeni inafara de parinti [cu care ma mai certam din cand in cand]..mereu acolo unde nu trebuia sa fiu, unde nimeni nu avea nevoie de mine si nici nu-mi observau prezenta..toti erau distanti si aveau niste priviri reci si intepatoare.. de aceea intr-un timp am fost inchisa in mine..nu aveam curajul sa imi exprim opinia si preferam sa tac decat sa zic ceva, ptr ca stiam ca probabil nu ma vor lua in seama.. nu am inteles niciodata de ce era asa.. [~lol.. nu-s emo >.<]..
..bine ca acele vremuri au trecut.. nu vreau sa se mai intoarca niciodata >.<..
[center][Imagine: Orochimaru-tongue.gif][/center]
[center]大蛇丸[/center]

#4
Cel mai trist moment? Pai au fost multe! Nu a murit nimeni dar chiar ieri am avut o cearta pe siteul ala de nimic Wiitch club,si toti ziceau prostii mie,ca sunt emo bla bla! Deci m-am enervat si am trantit usa si am inceput sa injur!
Deasemenea cand au murit prieteni dragi,care am fost apropiati!
Am avut parte si de momente fericite dar ca sa nu ies din discutie momentele rele pot fi uitate!

#5
Am avut parte de destule momente triste in copilaria mea, dar cel mai trist cred ca s-a petrecut saptamana trecuta, cand, nero,labradorul meu negru de 5 ani, ne-a parsit, si a plecat in ceruri, a fost cumplit sa-l vad cum se prabuseste in bratele mele...
Leon Oswald Addiced=> My love, don't touch my boy, he's mine!!!



Fav quote: ''Maimutele cad din copaci, Leon cade de pe traprez''(Kaleido star)


[Imagine: chibi_1654.gif]
Miko, chibi-ul lui ayame_sasuke
- chibi and monkey

#6
off: Harukichi imi pare rau pentru catelul tau sunt sigura ca si el te-a iubit mult pe cand a trait, fiindca animalele percep mai mult tristetea si durerea din sufletul oamenilor.

on: eh..imi petrec mult timp in spatele unor pereti grosi, adica in casa si faca unele lucruri pe care chiar imi plac insa pare deprimant fiindca adevarul este ca nu prea se inghesuie nimeni sa vorbeasca cu mine, nici pe la scoala.
Ce ma intristeaza este ca vad cum lumea se uraste reciproc, chiar pe niste motive de te doare capul.
Si pe la scoala este cam la fel, ma simt uneori in plus, dar stii ca si asa am metodele mele sa zambesc, o am pe prietena mea cu care mai stam de vorba :X e de pe zup LOl 10
Oarecum, ma cam simt in plus uneri, desi asta nu este chiar un moment dureros, desi ma gandesc la unele care ma face sa plang, dar fie.
Asa este viata cu momente dureroase...

edit: si chiar daca, nu stiu, ma intristeaza faptul ca (,) cateodata am impresia ca fac aceleasi lucruri in fiecare zi si, ma intrisdteaza ca nu fac ceva dinferit.
-

#7
Momentele triste? Da, well, sunt doar nişte faze, etape când avem o stare aiurită, şi poate simtim că se prabuşeşte Cerul peste noi. But, lets be serious, avem o vârstă [ bine unii din noi, chiar şi eu ] şi noi acum credem că orice mică lovitură dată de viaţă se transformă într-un moment atât de trist. Eu zic că nu este cazul să dramatizez într-atât. Ştiu doar că momente triste pot fi depăşite, depinzând de gravitatea întâmplarii. Am avut şi eu momentele mele, şi GOD, cine nu le are? Însă niciunul nu m-a doborât :]. Because they arent really that kind of stuff, o să avem şi momente cu adevarat grele, atunci chiar am putea să ne plângem, cel putin eu aşa cred. And, lets be serious, unii oameni au tendinta să se plângă din orice, să nu facem o dramă din asta. Lucrurile se întâmplă, şi cum noi suntem oameni trecem peste ele, totul este să treacă timpul.
Nu cred propozitiile de genul : Nu o să îmi treacă niciodată ; O să fiu trist/ă pentru tot restul vietii mele; DIn cauza lui X nu voi mai putea fi fericită etc. Viata trece, timpul odată cu ea, şi noi creştem, aşa că dintr-o dată momentul atât de dureros va disparea din viata noastră.
Hmm, oricum adevaratele dureri, şi momente triste sunt când pierzi cu adevarat pe cineva. Nu mă refer la lucrurile simple şi prosteşti, cum că : M-a parasit iubita / iubitul . Astea sunt copilarii. Mă refer la pierderi adevarate [ you know, when somebody dies ] . Pentru mine acelea sunt momente cu adevarat grele şi dureroase . [ Yeah, ca în acea vreme când mi-a murit căţeluşul, nu cred că am mai iubit un animal cum l-am iubit pe el xD ] şi chiar şi aşa, a trecut, nu am ramas în loc. Şi când mă gândesc, trecut, nu mai poate fi adus înapoi, îmi amintesc cât de placut era timpul petrecut cu el, chiar dacă acum nu mai este.
Aşa este mai uşor să treci peste momentele grele, no? Şi well, momentele acestea triste sunt atunci când cu adevarat te simti trist, şi simti cum o parte din sufletul tau a fost sfâşiată, când ceva a disparut din existenta ta şi ţi-a dat viata " peste cap " .

#8
o gramada de momente cumplite care se pot intampla in orice moment 2
mie imi plac mult pisicile si cand era mica si nici scoala n-o incepuse-m am gasit o pisicuta pe strada toamna. am fost fericita cu ea aproape o jumatate de an dupa aceea a inceput sa ii cada blana si niste piele fiindca avea cred ca cancer. n-o s-o uit nicioadata. nu am putut-o salva. si acum am inceput sa plang doar scriind asta. mi-eatat de dor de ea. dupa un an a adus mama inca o pisica asemanatoare acasa. inca o am. dar niciodata nu va fi la fel ca aceea.

am avut si decese in familie dar nu ma duc la inmormantarile acelea.c-am atat pentru moment.

ps: inca plang 222222
sys-urile mele mult iubite : cory-chan, denny-chan si manu-chan si nu am preferata 4 10

my chibi
[Imagine: chibi_1816.gif]
ichigo, chibi-ul lui neko-chan


[Imagine: 3389757.png]

#9
cel mai trist moment....hmm....poi primul a fost cand mi'a murit pisicutza preferata...20...am avut vreo 5 anisori...sh pisicutza era bolnava..imi amintesc ca stateam langa soba pe un fotoliu cu ea in bratze sh o mangaiam...sh a murit...stiu ca am plans mult atunci...ea o fost cel mai bun prieten al meu cat timp a trait (2-3 luni)....al doilea cand a murit bunica mea...de ea eram mai apropiata decat de cealalata...deoarece ea m'a crescut...cu ea am stat in casa(pana cand m'am mutat)...ea avea grija de mine cand mami sh tati erau la lucru'...deci o iubeam enorm de mult...in ultimele luni a tot fost internata pe la spital...sh intr'o zi a murit..verisoara mea(care locuiase cu buni in casa) a sunat'o pe mama sa ii deie vestea...era vreo 12 dp'masa...dar eu cum stateam pe net pana noaptea trz...nu eram trezita...mama cu tata au plecat la buni...knd m'am trezit..nu m'o interesat unde is parintii mei...m'am pus la tv sh ma uitam la un film pe jetix(care acuma de fiekre data cand il vad,imi aduc aminte de moartea bunicii mele) sh am sunat'o pe mama...sh mi'a spus unde ii sh ca lu' buni i s'a facut rau...sh am intrebat'o daca ii mai bine(buni)...atunci mi'a spus ca murise..in momentul acela nu am mai reactionat..am scapat telefonul din mana sh am inceput sa plang sh nu ma mai puteam opri...dar a trecut sh asta Smile...sper ca nu v'am plictisit cu povestea meaSmile...




B'bye!!!bye

#10
Ce sa zic...toata viata mea e asa...
cand ma bucur si eu de ceva, vine viata si imi da o lovitura...
uneori miam urat viata...am crezut ca e bine sa mor...
am crezut ca daca nu mas fi nascut ar fi fost bine pt toti...
uneori inca mai cred asta...
la scoala...nu ma baga nimieni in seama....rar se intampla miracolul asta...
asa ca stau inchisa in casa mai tot timpul...si stau pe mass
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ÃŽn acest moment (2) Utlaning 751 121.056 06-12-2011, 12:24 PM
Ultimul răspuns: Aquaia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)