Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Balul bobocilor

#1
Ei bine, nu cred că mai avem aşa un topic şi era un picuţ normal să fie deschis unul. Mă rog 21
Cum e cu balul bobocilor la voi în oraş / liceu? Cum a fost anul ăsta şi toate celelalte.

Eu am fost la 3 baluri până acum, doar la mine în liceu, cum sunt a 11a, în fine. La alte licee nu am fost dar la mine în oraş se fac după acelaşi tipar. Revenind, se fac preselecţii, una - alta, perechi de Miss şi Mister, participă. Cei de-a 12a, evident, sunt organizatorii. În general, e destul de marfă. O să mă refer mai mult la anul ăsta, că tocmai ieri a fost balul.
Au nişte programe gen patomime, scenete, dansuri etc făcute de a 12a şi se lucrează mult într-un timp destul de scurt aşa că e greu să iasă totul perfect, dar în general e destul de ok şi apoi sunt şi probele bobocilor, prima oară trebuie să se prezinte, apoi au diferite probe gen cultură generală, dans, etc. Sunt destul de ok mai ales că de fiecare dată se găseşte câte unul să scoată o perlă.

GEN:
ÃŽntrebare: Cine a scris Codul lui DaVinci?
Participantă la Miss: DaVinci!
( cu hotărâre şi tonul acela gen : hello eşti nebun? normal că DaVinci, cine naiba altcineva ? ) 21 asta a fost aseară, am murit de râs.

Şi după toate programele etc. etc. vine vreun cântăreţ, or something. Anul ăsta a venit Connect-R ( yeah, Connect-R, what? ) La început nu se auzea nimic pt. că am avut nişte probleme cu sunetul şi mi se părea FOARTE NAŞPA: oricum nu sunt o fană prea mare a lui, dar unele melodii sunt OK. Trecând peste asta, a făcut cât de cât spectacol, el - se mişcă foarte bine, trebuie recunoscut şi show-ul care mi-a plăcut în mod special a fost acela al dansatorilor lui 21 ok, dar acum deja mă lungesc cu altceva.

Revenind la balul bobocilor, mi se pare o chestie destul de tare şi mai ales că este realizată de cei de-a 12a care chiar lucrează, muncesc o grămadă pentru asta şi după ies aşa pe scenă, e foarte tare. Desigur, unii sunt pur şi simplu varză dar ideea este că se implică multă lume şi efortul este întotdeauna apreciat. 21) şi balul de anul ăsta de la mine din liceu a fost destul de marfă, sala era absolut plină şi unele momente au fost chiar ok. Iar bobocii s-au prezentat... hhmm... aşa şi aşa, să zicem, dar a fost ok.

La voi cum e? A fost?etc,etc.

#2
Balul bobocilor... Nice... Smile
Primul la care am mers a fost cel din liceul meu, de cand eram eu boboaca, adica anul trecut. Mi s-a parut (si cred ca inca mi se mai pare) cel mai tare bal dintre cele la care am fost. A trecut timpul foarte repede. M-am distrat privindu-mi colegii care s-au inscris la concurs si apoi am dansat pana nu am mai putut sa merg. 21 Era atat de aglomerat, atat de vesel totul, o atmosfera incredibila.
Apoi, cam o luna mai tarziu, daca imi amintesc eu bine, am fost la un alt bal al bobocilor, la un alt liceu. Nu prea mi-a placut... Concursul a tinut foarte mult, vreo doua ore, s-a terminat aproape de ora 20, dupa care am mai avut doua ore de dansat si gata. Si a fost cam pustiu...
Si ultimul bal al bobocilor la care am mers a fost chiar ieri, cel de la liceul meu. Speram sa fie muuult mai bine, de tinut minte, dar nu m-a dezamagit prea rau. Din nou, mi s-a parut ca doua ore in care sa se desfasoare concursul de Miss/Mister Boboc e prea mult. Asta e, au fost multe perechi. Nu pot sa zic ca nu mi-a placut. Bobocii au fost foarte simpatici, unii dintre ei au nimerit niste probe amuzante, asa ca am si ras. Apoi dans, dans, dans... Muzica nu a fost rea, mi-a placut, dar normal ca putea fi si mai ok, erau multe melodii pe care mi-ar fi placut sa le aud aseara. A fost ceva mai putina lume decat la balul nostru de anul trecut (care s-a tinut in aceeasi locatie) si parca oamenii au fost mai plictisiti, erau prea multi care pur si simplu stateau. Oricum, eu m-am distrat, m-am bucurat de seara asta. 10
[Imagine: sig_reinoir.png]

#3
Cand eram in a 9-a balul bobocilor s-a anulat -_-
asa ca primul bal la care am fost a fost cel de anul acesta...A fost putin plictisitor, dar trebuie sa recunosc ca m-am distrat putin. Era la un moment dat o proba in care concurentii trebuiau sa explice in termeni academici cum se jumuleste o gaina sau cum se face o mamaliga o.O toti renuntau la termenii academici mai devreme sau mai tarziu.
mi-a placut mult concertul.Fiindca e criza, a fost invitata una din formatiile scolii sa cante. Ei canta doar rock si folk, bucuria mea <3 plus ca printre melodii au fost si cateva din preferatele mele.
Nu stiu daca o sa mai merg si in anii viitori 39 daca vor aduce cantareti sau formatii din astea cunoscute romanesti, mai bine nu -_-
[Imagine: robin-1.jpg]

#4
Aş vrea şi eu să spun că a fost aşa sau aşa sau aşa; dar nu am avut voie să merg o.O. Nu a fost corect, adică aşa mi s-a părut la început. Mă enervează destul de tare că vin şi alţii de la alte licee. Dar nu prea am ce face în privinţa asta, aşa că asta e xD. Am auzit că a cântat Guess Who; îmi venea să mă omor când am auzit. = )) Eh, e doar un bal.. Probabil, la anul voi merge. : - ?? Cine ştie dacă voi mai vrea să merg. xD
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)