Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea mai mica nota

#91
Cea mai mica nota, hmmm.........aaa, da,la mate, am luat intr-o testare 6 si le-a trecut in catalog -cel mai epic moment al vietii mele- dar am reusit pana la urma sa fac sa-mi iasa media 9. Asta e cea mai mica nota care s-a trecut, am mai avut un 6 la franceza si un 4 la mate, de fapt un 3,50.
~Nu am in general note mici si nici nu mi-ar placea, cui ii place? (exceptiile se stiu, nimic personal cu ele).
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#92
Cea mai mică notă a mea .. trei 21 La mate,nici nu mă aşteptam să i-au mai mult. Da mă rog,până la urmă nu a trecut-o în catalog şi am mai dat odată testul şi am luat patru. 21 Maximmmmmmm
My tea’s gone cold I’m wondering why I ,got out of bed at all.The morning rain clouds up my window,And I can’t see at all;And even if I could it’ll all be gray,
But your picture on my wall
It reminds me, that it’s not so bad,
It’s not so bad.

#93
Off.. Cea mai mică notă a mea a fost 5... Pentru că am raspuns neîntrebată. :crying: Am raspuns bine... dar neîntrebată. Şi am mai luat un 6 la Geografie pentru că nu am avut timp să învăţ. Toată saptamâna aia de când terminam şcoala până la 9 seara aveam grijă de verişorii mei... Nu puteam să'i las singuri. Le era frică. Plus că ei au frică de întuneric...
[Imagine: bubblevz.png]




#94
Imi amintesc ca cea mai mica nota a mea a fost 3 la matematica in clasa a 6-a^^" Foarte rusinos. Dadusem un test initial iar eu foarte convinsa ca va fi usor, si ca voi sti totul la mate, nu m-am pregatit deloc...m-a pocnit cu nota in fata. Plus, ca acele teste initiale au fost trecute in catalog. Profesorul a fost Troll -u-".[size=small][color=#000000]
[Imagine: tumblr_mamh0ggrKp1rbplbxo1_500.gif]

Love knows no limits and rules.

#95
Cea mai mica nota a mea trecuta in catalog a fost un 8 la matematica in clasa a V-a. Am plans pentru asta destul de mult si nu am reusit sa imi indrept media. Apoi, a urmat olimpiada si cand profa a vazut ca am luat locul 1 pe scoala a inceput sa se intereseze si de mine. Si uite asa, de atunci am doar medii de 10 la mate.
Trebuie sa recunosc, am luat si note mai mici la alte materii cum ar fi un 4 la engleza, dar nu s-a trecut in catalog. Da, ce pot sa zic, pe atunci detestam engleza si acum chiar imi place. Acum imi pare putin rau ca nu am invatat ca lumea de la inceput pentru ca am uneori probleme cu timpurile. Next: imi amintesc cand am luat chiar si o nota de 1 la franceza din cauza ca nu am fost atenta la cerinta. Din fericire, aia nu ne trece niciodata notele in catalog. Si daca le-ar trece ar fi un dezastru total pentru ca nu ne preda prea bine si pune doar cativa sa raspunda la ora, pe preferatii ei desigur. Cu restul cum ramane? Si la biologie ne cruta, probabil pentru ca intrebarile sunt de logica si daca nu iti pica fisa pe moment nu ai ce sa faci, asa ca ne mai asculta sa ne marim nota.
La restul materiilor nu suntem iertati si as putea sa ma mandresc putin caci am reusit sa am doar medii de 10 (nu, nu imi place scoala, eu doar ma ambitionez ca sa fiu cat mai buna macar in generala). Sper doar sa nu stric ceva pana la sfarsit. Va urez si voua bafta la note cat mai mari! smile
Pe curand!
[Imagine: izayoi_by_little_flame09-d5zxbib.png]
Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat niciodata, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut.

#96
Pai,pai,pai am incasat un 3 la chimie mai prin februarie intr-un test,dar nu s-au trecut notele alea in catalog.In catalog cea mai mica nota a fost 4 la romana pe a v-a,intr-a Vlll-a la mate,dar tot am scos media 8 : la romana semestrul trecut (culmea,pe a V-a si pe a Xl-a exact in aceeasi data) si inca unul la fizica semestrul asta care mi-a ucis media,iar profu mi-a tinut o predica mai ceva ca parintii si de atunci am mai luat un 10 si mai vreau macar unul sa imi scot media....
Concluzie,cam multi de 4 de-a lungul timpului si nu mai vreau altii...
[Imagine: tumblr_mihybjaQlI1rnvpygo1_500.gif]

#97
Ma amuza topicu' asta.

In 5-8 nu imi amintesc, cred ca 6, dar nu a fost trecut, deci 7 a fost cea mai mica nota. In schimb, liceul a facut diferenta si am capatat experienta, desi anual am avut mereu medie peste 9 (era conditia mamei: faci ce vrea muschiu' tau in liceu, da' macar medie peste 9 sa ai), nu cu mult peste, niciodata nu m-am obosit sa depasesc 9,50, totusi, am avut toate notele catalogului.
Primul 4 si primul (cred ca si singurul) 3 la vestita informatica (IX), unde profa in fiecare an ma ameninta ca in urmatoru' ma pica. Singurul 2 la fizica, a X-a, termodinamica, iar de atunci urasc acea partea a fizicii cu patos. In a XI-a, daca nu gresesc, am luat si singurul 1 din istoria mea scolara, la vaca aia de biologie. Eram la test, petarda ca deobicei, si ma tot uitam prin imprejurimi, nu numai cu speranta de a copia, dar si sa vad daca e cineva in situatie similara. Evident, asa ceva exista, deci ne-am gasit vreo 3 sa facem misto si sa radem cu foaia goala in fata. Spre ghinionul meu, aveam PSP-ul deschis langa mine, iar cu o pauza inainte descoperisem ca ma pot conecta la wireless-ul scolii cu el si era pe o pagina random, nu avea legatura cu testul. Avand in vedere ca atrageam atentia prin privirea mea talamba si rasu' asemanator, profa s-a indreptat spre mine, a vazut jucaria deschisa, mi-a luat foaia si aia a fost. Restul notelor este clar ca le-am luat, la info eram abonata intre 3 si 6, rar 7, la note.

Totusi, am fost mandra, am fost singura din clasa care a reusit performanta de a capata toate notele catalogului si nici nu eram considerata printre cei mai prosti, ci doar cei mai lenesi, deci meh, imi era bine.
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#98
Cea mai mica nota a mea a fost 6 la limba engleza la un test cu niste cuvinte pe care nu am avut bunavointa sa le invat.A mea a fost cea mai mare nota din clasa.Dar nu ne-a pus profa notele in catalog la niciunul.Mai aveam doi de 10.Daca nu-mi iesea media 10 ii faceam pana la masina,dar n-a fost cazul.Dupa au mai fost doi de 9 la desen,unul in semestrul intal si unul intr-al doilea,9 la educatie fizica si unul la biologie.

#99
Ma laudam in urma cu cativa ani ca cea mai mica nota a mea a fost 8... pana cand profesorul de chimie mi-a trantit un 5 de la un test. Niciodata nu m-am priceput la chimie. Mi-e frica daca vom face vreodata experimente ca voi da foc la scoala ~.~ Totusi, media mi-a iesit pana la urma 8.
Am luat de asemenea in a6a un 6 - daca era si pe data a6a era perfect - dar din acel an m-am chinuit sa iau doar 10, din pura admiratie ce o am pentru profesor.

Psycho XD

Pai...cea mai mica nota amea a fost un 4 la biologie pentru ca ne-a dat un test surpriza iar aproape toata clasa nu ne invatasem lectia decat 1 sau 2 copii. Ei au luat 7 sau 8 iar ceilalti care nu am stiut 4 direct in catalog. Unele fete au inceput sa planga dar altele nu. Se putea sa fie si mai rau dar ma asteptam sa primesc o nota proasta in aceea zi, deoarece fusese cea mai rea zi din istorie.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ati plans la vreo nota xd ? Flash 81 49.614 15-05-2015, 08:48 PM
Ultimul răspuns: TLDR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)