Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea mai mica nota

#81
Hmmm in scoala generala cea mai mica nota a fost 3! *caaa de! m-am gasit sa nu invat tocmai la biologie!bine ca de atunci cea mai mica medie la biologie a fost 10 21 in generala si 8 in liceu e partea a 2-a*.
Iar in liceu,cea mai mica nota luata a fost 5 la fizica.CUM? pai cum se ia! se da extemporal cu 5 minute inainte sa se sune,scri doar 2 definitii si faci un desen ...si voila! *din nou,ca la urmatorul test am luat 7 + problema=10 + portofoliu=10 + ne-a mai dat un punct in plus la test...partea a 2-a*
[Imagine: wqymg0.jpg]

#82
Cea mai mica nota de anul acesta a fost un 3 frumusel la engleza pentru ca domniei mele i-a fost lene sa isi faca tema. Dupa care doi de 4 la romana din acelasi motiv plus inca vreo zece de 3 la profa in caiet (a avut mila de mine si pe aia nu i-a mai trecut in catalog -_,-) Apoi un 5 la istorie pentru ca nu am invatat. Am o profesoara foarte draguta de istorie, jucam portocala pentru a vedea cine e ascultat, daca ii spui ca nu ai invatat iti pune 5, daca ii spui trei fraze din lectie iti pune zece, daca ii spui ca ai invatat dar de fapt nu stii nimic, sau daca vorbesti in ora iti pune 2. Si astfel am iesit cu media 9 cu tot cu 5-ul ala.
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS


#83
Semestrul asta am reusit sa am doar o nota de 4 pe care deja imi vine sa o blestem. Inca nu ne-a incheiat medile la fizica, profesorul de fizica fiind diriginte, si stiu ca lasa corigenti, oricum nu sunt printre ei, insa sper sa nu imi dea nicio nota sub 5. Am un 7 la el, dar pune note asa... 4 il am la un modul pe care nu-l suport si nici pe profesoara. Cand deschide gura mai toata clasa adoarme ._.' Si am avut marele ghinion ca in fiecare an din a 9a pana acum, ora ei sa fie pusa ori prima ora ori a doua. Somn de voie. Oricum, este posibil ca de la anu' sa nu mai facem cu ea. Yay.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#84
Cea mai mica nota? Simplu. Doi la istorie in clasa a 9-a, in al doilea semestru. Profu' nervos ca de obicei, iar eu prin ultima banca cu telefonu-n mana, citind yaoi. Dupa ce ca mi-a confiscat telefonu' si-a trebuit sa ma rog tot restul zilei de Zburi [directorul], mai mi-a dat, al dracu prof, si un doi. Ca(,) cica n-am note, n-am invatat si ii mai stric si ora, nu ca n-ar fi asa, dar totusi... Putea doar sa-mi dea doiul ala, nu sa-mi raneasca inimioara luandu-mi telefonul.
Ma rog, au mai fost si alte note "mari", patru la franceza [si fac din clasa a doua, dar abia daca stiu doua, trei cuvinte...], trei in teza la mate. Ce pot spune, liceul in care sunt... e cam praf, dar macar cu(,) colegii ma inteleg bine.

#85
Cea mai mica nota a fost 1 21 toata clasa am copiat la un profesor care saracul de el tremura de frica la ora, adica eram atat de turbati incat in orice moment se astepta sa primeasca ceva in cap. Bun am dat lucrare si am copiat toti dintr-un caiet, adica o singura fata scria la el la ora, asa ca am copiat toti din acel caieti termina primu rand trecea caietu la al doilea si asa mai departe. Cand am dat lucrarile cei care au copiat au luat 1 si cei care au dat foaia goala sau au scris aiurea au luat 10 21 si asa am luat primul 1 din viata mea. Bine ca a stat saracu decat decat un semestru ca in al doilea ii dateam teroare 21

#86
Acum, la liceu, 3. Dar am fost asa indiferenta cand doamna mi l-a pus, incat nici in c*r nu m-a durut, doar m-am intors sa vorbesc cu colegele din spate (sau sa scriu poezii? well, f**k everything). Mi-a dat fiindca nu aveam plansele, de parca ma intereseaza pe mine de ora ei retardata. 106
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#87
la mine a fost 1. luat pentru prins cu mata-n sac, adica cu caietul pe picioare in liceu. deh, mai copiaza omu' dar cand nu e atent se mai intampla.
la facultate am aflat ca se poate lua si 0. din fericire, nu l-am capatat...inca
[Imagine: 542801ad9dfc3aa4d1590719e02db775.png]

#88
Dintr-un motiv sado-masochist imi place foarte mult sa citesc posturile de la sectiunea aceasta. Da, stiu, exista viata si dupa liceu, ne-am intalnit noi doua.

In generala nu prea luam note mici. Singura data in ciclu I - IV cand s-a preconizat o prostie de calificativ parca era atunci, mic am avut o criza de plans de cateva ore. Si nu pentru ca imi stricam media sau luam o chestie mica si-mi afecta orgoliul in fata clasei, nici nu constientizam chestile acestea. Ci pentru ca mama putea sa inceapa cu predicile ei si avea sa iasa bau baul de sub pat si sa raman in clasa a patra inca un an. No, no one told me at that time that one 4 can't ruin everything.

Clasa a cincea am inceput-o cu un sase la biologie, de care a aflat maica-mea intr-o sedinta cu parintii la care fusesera invitati si elevii [ some random guy thought that he should bring justice in his group or something like this ]. Iar pana in clasa a opta nu exista nota mai mica de sapte. Clasa a opta am bifat-o cu doi de cinci la chimie, pe care i-a reparat cumva profesoara pentru ca i se facuse mila si vedea ca in general avem medii dragute. Plus ca in anul acela toti profesorii erau stresati ca vom intra la liceu si nu voiau sa fie ei cei injurati ca nu am intrat la liceul pe care ni-l doream.

Abia in clasa a noua am descoperit ca nu ajunsesem la profilul potrivit. Iar asta se vedea prin faptul ca toate materiile de uman alternau intre 9 si 10, iar cele de real intre 6 si 7. Mereu incepeam cu cate un 3 la fizica, chimie sau biologie si ulterior incepeam sa cresc prin proiecte sau lucrari la care incercam sa invat. Imi amintesc ca la un test la biologie am avut un soc prin faptul ca eu puteam sa citesc cerintele, dar era ca si cum incercam sa descifrez chineza.

Apoi in clasa a 10a a venit Pani cum ii ziceau aia mai mari la mate. Oh, the happiness! Dupa ce schimbasem doua profesoare ( pe prima o dadusem chiar noi afara, desi eram in liceul ala de maxim trei luni. Fusese memorabila in felul ei, fiind suparata ca o sa fie data afara - preda ca naiba -, ne-a lasat sa copiem la teza asa incat toata clasa avea ori 9 ori 10 ) a venit aceasta ... entitate care se credea superioara din multe puncte de vedere. Eram intr-o puternica relatie de love-hate, intelegea cumva ca nu era locul meu acolo, dar asta nu o impiedica sa ma ia peste picior sau sa-mi dea note mici. Asa in semestrul intai am avut 2, 3, 4 si 5. Crescator! Oh, I'm so proud of myself. A reusit ea cumva sa ma treaca prin nu stiu ce mojo-jojo stuff.

Intr-a 11a cea mai mica nota a fost 6 la economie si intr-a 12a cea mai mica pare sa fie un 8 la... mai multe materii. In afara de clasa a patra - o s-o pun pe seama varstei - nu am plans niciodata la notele obtinute. Relatiile cu mama au ajuns intre timp foarte bune asa ca de cativa ani pot sa vin cu orice nota acasa si o sa fie "okay, dar e treaba ta cum iti scoti media". Am inteles ulterior ca ea avea intentii bune, am inteles asta abia cand s-a pus problema sa-mi trimit foaia matricola in Anglia pentru bachelor degree. 21 Bine, intre timp ea mi-a scos peri albi de nervi cu chestii precum "in facultate, era un profesor care dadea un singur 10 pe an la chimie si stii cine l-a luat? Da, eu!!". Fascinating, mom, tell me more. 29 Problema principala ar fi ca eu sunt lenesa, cand ajung acasa parca tot ce tine de scoala se auto-sterge din memorie, dar reusesc sa prind mult din clasa sau sa ma folosesc de ce descopar ulterior acasa. Imi amintesc ca la latina am luat un 10 pe prezentarea pe care am facut-o referitor la Pompeii. Nu ma pregatisem deloc, dar cu maxim doi ani in urma vazusem un documentar pe NatGeographic.
River! Make her blue again!

#89
Cea mai mică notă zici ? 39
Pai, pe a 5'a am luat primul meu 4 la Geografie. Dupaceea pe clasa a 6'a încă un 4 la Biologie. Iar, acum pe a 7'a tot un 4 la Biologie 21 Fac colectie de patru >.<
[imghttp://2.bp.blogspot.com/-erFPcwQ6xiE/UKHn5zzMAAI/AAAAAAAAGKo/sG9qQxPj0mA/s1600/tonari.PNG8.PNG[/img]

@Fiction 's edit: Te rog pune-ti imagini de dimensiuni mai mici la semnatura. Cu siguranta nu de 1000+ pixeli. Danke schon.

#90
B*tch, please.

Cea mai mica nota a fost 1 la geogra intr-a 10-a. D-na profesoara ma ochise ca ma foiam ostentativ prin banca(pupitru de copil de 1-4, go figure) si m-a mutat, iar cand m-am ridicat, mi s-a revarsat toata inspiratia din banca. Imi amintesc ca la sedinta cu parintii, I was liek: Mama, stii, s-ar putea sa am un 1 la geogra. Dar nu stiu sigur, oricum, sa nu te surprinda! Oricum, mi-a iesit media 8 semestrul ala, so no sweat.

Nota in cauza a fost urmata indeaproape de un 2 in clasa a 5a sau a 6a, pentru ca am suflat si un 3 intr-a 8a pentru teme nefacute. Oricum, sunt destul de sigura ca am reusit sa trec prin toate notele. I feel old <.>



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ati plans la vreo nota xd ? Flash 81 49.616 15-05-2015, 08:48 PM
Ultimul răspuns: TLDR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)