Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea mai mica nota

#71
O ,da ...am 6 la fizica ,pe langa doi de 8 mi-am permis24!!!Cele mai mici note le iau la aceasta materie pe care o ador !
In generala sincer imi placea , dar acum la liceu , mama mia !!!Stiam ca asa va fi ...
Cand intru in cabinetul de fizica ,imi fac cruce si ma rog sa ies cu bine ....la ce idiot de prof avem !! Face glume prostesti pe seama noastra si in rest e un mare dobitoc ..
Mdea.. ce sa faci daca m-am dus la stiinte ale naturii cu trei ore de fizica pe saptamana..dar pana la urma trece ...ma declar ^^happy^^,daca pana intr-a 12 a voi avea notele de pana acum ...
^^Bye-Bye^^

#72
Semestrul ăsta: 3 la biologie. O s-o omor pe profesoara aia.
Anul trecut: 5 la engleză, parcă. Teme nefăcute, old good memories.
Åži de ce am luat 3 ? FOARTE SIMPLU.
„ Adelina, ridică-te în picioare, că tot vi la olimpiadă. Pune întrebare, blablabalbla, eu nu ştiu, blablabla, profa' comentează, blablablbala, Ada dă ochii peste cap, blablablabal, profa zice ceva de Ada, blablablbla, Ada comentează şi ea, blablablbla, profa o dă afară pe Ada.” .

End.

#73
Anul acesta: 3 la istorie [inainte puteam copia, anul acesta de unde atata bucurie?] 4 la Geografie, 22 profa ne tine in teste din ora in ora.. bine ca nu amdat teza la ea! Cand termin cls a 8a cred ca o scuip intre ochii! 4
Anul trecut: 3 la matematica urasc materia asta!!
La testul de la istorie am si o scuza: toata clasa a luat cele mai mici note pentreu ca nu invatasem si deobice copiam, dar anul acesta nu se mai poate... 2 + ca era cu ochii pe noi si vroia sa ne dea note mici pentreu a nu merge la el la teza. Dar avand in vedere ca dadusem teza la istorie si am luat 8 mi-am revenit. Si le-am ras in nas celor 23 care au mers la geografie! Noi am dat teza din 5 lectii si cei de la geografie din toata materia! 19

#74
Cea mai mică notă din acest semestru este 7. Şi este singurul de 7, la istorie. Nu e corect! Nu l-aş fi avut dacă nu ne trecea notele de la testele iniţiale. Nu avea voie să facă aşa ceva, din câte ştiu eu era interzisă trecerea lor în catalog de către minister, şi totuşi el a trecut peste "regulă". Am vrut să protestez, dar tot mie-mi făceam rău, sau probabil şi întregii clase. Nici măcar nu ne lasă să ne punem dată la lecţie -.-. E nebun!
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#75
Cea mai mica nota ever? 1 la testul initial la chimie XD? Ah, nu se pune 21? Atunci 2 anul trecut la chimie. Anul asta am fost mai cuminte ( ni s-a schimbat profa, actually lol ), cea mai mica nota la chimie a fost 4, si de fapt nici nu a fost cea mai mica nota din semestrul asta, pentru ca am luat si un 3 la info x_x (mi s-a schimbat profa si a venit o descreierata care azi de exemplu nu a stiut sa imi explice de ce nu merge si tipul boolean in loc de integer intr-o problema, si ah, este astfel de amuzant pentru ca de fapt mergea 24.. dar ea ii prea pierduta in spatiu sa fi stat macar 10 secunde numa sa contemple posibilitatea utilizarii altui tip de variabila in loc de integer, a inceput sa urle direct pe mine and I was like [Imagine: okayguy.jpg?1283381711].. in fine 21 ).
ma simt proasta 2.
[Imagine: iK6og.jpg]

#76
Păi semestrul ăsta am luat doi de 5 la fizică ._.".
La ce? Păi am dat două teste, la distanţă de o lună, şi eu cum nu prea învăţ la fizică...pam-pam. Dar avem şi un prof neinteresat, care explică aiurea, favorizează şi corectează "din avion". Nici nu spune unde ai greşit. Mâzgâleşte doar nota pe toată pagina, nici nu o înţelegi.
Şi într-a cincea am luat toată clasa doi la română, dar în creion. Profa se enervase că eram gălăgioşi şi ne-a pus întrebări din lecţia pe care trebuia să o predea în ziua respectivă. Dar din moment ce a şters-o la finalul semestrului, nu se pune.
"Whatever you are, be a good one." (A. Lincoln)

[Imagine: Autumn_by_Vibeviant.gif] [Imagine: Stamp__English1_by_zoro4me3.png] [Imagine: a50c4ce0c22b4f7153a1dde14de77f4a.png]
Mă găsiţi acişilea.

#77
Cea mai mica nota din generala a fost un 2, defapt era 1, 5 :]] la fizica. Profa ne-a dat test neanuntat, iar eu nu am invatat nimic, defapt nimeni nu a invatat nimic, asa ca notele au fost pe masura. Tin minte si acum ca era ceva cu intensitatea si era undeva prin clasa a 6-a. Doamne apara-ma. Ma asteptam la nota mica, dar nici chiar. Dupa ce am aflat ca toata clasa se sclada in note de 1, 2, 3 si 4 am inceput sa rad, pe langa mine si altii.
Oricum eu si fizica nu ne intelegem, pfoai razboi mondial intre noi :]]. Partea buna atunci a fost ca a trecut 4, adica a marit lucrarile cu 2 puncte, dar nah. Dupa am invatat si mi-am scos media 9.

In liceu cea mai mica nota a fost un 3 la chimie, luat anu trecut cand am inceput chimia organica. Eu nu pot sa invat logic si pe atunci nici ca vedeam logica despre care vorbea profa noastra si cum nu am reusit sa memorez si m-am mai si incurcat, am incasat o nota mica. Eh, important e ca mi-am ridicat media si nu am ramas.

Oricum, am avut note si de 4, de toate tipurile. Ca oricine greseste si mai ia cate o nota mica, dar dupa le reparam eu si incercam sa ma ridic.
[Imagine: h8v.gif]
 

#78
Cea mai mica nota pe care am luat-o eu vreodata a fost la franceza.Am lipsit si eu de la scoala 2 saptamani pentru ca am fost bolnava si dupa aia ne-a dat un test in care trebuia sa punem verbele din paranteza la perfectul compus si eu nu stiam nimica pentru ca lipsisem de la lectiile alea.Cand ni le-a corectat am vazut ca am luat 5.Dar dupa aceea mi-am indreptat media.Oricum accidente de astea au mai fost adica am luat un 5 si la bio si cam atat cu notele sub 6.De atunci nu am mai luat note proaste.Mi-am invatat lectia.4
[Imagine: missyoubear.jpg]

My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]

" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."

#79
Umh.. sa ma gandesc. Pai, in catalog nu cred ca am avut vreo nota de doi sau trei. Dirigintele nostru da in general doi si trei daca te incurci la tabla si vede ca nu stii, insa mie n-a apucat sa-mi dea semestrul trecut. Cine stie, poate de data asta ma prinde. In generala cred ca cea mai mica nota a mea a fost un cinci, intr-o lucrare la geografie. Cu toate astea, daca ar fi sa o luam pe bune, cea mai mica nota a fost doi si ceva, la fizica la acel test initial. Ni s-a dat foarte greu. Din moment ce noi am dat la mate-info, cred ca trebuia sa fim niste genii la materia asta. Sau cel putin asa se astepta profesorul. Semestru trecut, cea mai mica nota a mea a fost sapte in teza la informatica. Din fericire, mi-a iesit media noua, deci totul a fost perfect.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#80
Hehe...interesant topic. Cea mai mica nota a mea e 7 la testu initial la romana in a 5-a, cand mam mutat la colegiu. Era sa iau 4 la engleza k nu miam facut tema, da am inventat pe loc o poveste cum ca mia murit pisica si miam convins 3 colege sa ma sustina si asa am induiosat-o pe profa...si uite asa ma mentin io pe locu 2 in clasa, stand 7 ore pe net in fiecare zi in medie...da sper in a 7-a sa iau locu 1 ca premiul sunt 4 bilete la paradisul acvatic/aqua parc (la alegere).
Ajutati-ma sa-mi indeplinesc visul: sa-i vad pe micutii astia adulti! Tot ce trebuie sa faceti e sa dati click!
[Imagine: r6KlR.png] [Imagine: IZpPm.gif] [Imagine: MRb1Z.gif] [Imagine: Z8Pjv.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ati plans la vreo nota xd ? Flash 81 49.634 15-05-2015, 08:48 PM
Ultimul răspuns: TLDR


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)