Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea mai mica nota

#61
Hmm, 4 la engleza, boo! Minunata de clasa a 8a cand ma duceam la scoala doar ca sa plec acasa la vreun coleg si sa dormim pana ramanem fara aer. Bineinteles, engleza nu era o problema, desi aveam 5 ore pe saptamana ca eram la intensiv, iar la orele de optional citeam carti si vorbeam despre literatura. Si intr-o minunata vineri, dirga (care niciodata nu m-a suportat) a zis sa treaca 4 la toti cei care nu aveau stupida de Love Story. Si asa am luat eu 4 la o materie super usoara pentru ca nu am adus o carte de 200 de coli A4 dupa mine. Nerusinata mai sunt!
Dupaaa, prin clasa a 7a am luat un minunat 4,5 la mate. Ma jur ca nu mi-a pasat deloc 24 desi trebuia sa-mi fac media la loc. Meh, am trecut peste.
La liceu inca o duc neasteptat de bine. Revin sapt viitoare dupa testu la bio.
[Imagine: careless.jpg]
And I don't realy care if you think I'm strange, I ain't gonna change.

#62
Momentan pe acest semestru am 8 la geografie. Nu o să-mi mai iasă media 10, dar 9 cu siguranţă îmi iese.Trebuie să iau 3 de 10 ca să îmi iasă media maximă, dar deh ._.'' Gâh. Also mai am testul la franceză. Am vaga bănuială că materia asta o să am note de 5 sau 6. Ugh. Vreau să văd ce fac la testul de marţi. Nu pot rămâne cu note aşa mici doar la o singură materie. O să-mi micşoreze media.
-

#63
Semestrul ăsta? 8 la biologie. Sunt fericită, semestrul ăsta n-am luat nicio notă mai mică de 8, și aici punem la socoteală chiar și prostiile alea de teste inițiale. Mă dau mare, i know. 15
Cred că părinții mei m-ar sugruma (tata, mama ar începe să plângă) dacă aș veni cu un 7. Ei de la o vreme se supără și când iau 9. *laugh*.

#64
Semestrul ăsta am decât nouă și zece, dar dacă mă ascultă la geografie sigur iau opt... sau poate chiar și un șapte .___.”. Anii trecuți am avut puțini de opt, un singur cinci la biologie ( de atunci știu totul ca pe Tatăl Nostru, damn ).
În rest nu cred că o să mai am note mici.

( dacă nu mi se schimbă proful la istorie sigur o să iau un opt, sau așa cred )
[Imagine: Jun0xCa.png]

#65
Cea mai mica nota? 1 la fizica..21 M-a prins profa copiind..9 Nu stiam o definitie si ce m-am gandit eu? Hai sa vad ce e prin caiet. Partea proasta e ca tocmai atunci profa s-a uitat la mine. S-a ridicat de la catedra si a venit la banca mea si mi-a luat lucrarea: David ai 1. Ca sa nu te mai prind copiind la ora mea.
Eram ceva de genul:" wtf?! 22 " in viata mea nu luase-m o nota mai mica de 7..cred ca am plans o saptamana pt nota aia..22 mi-a trecut intr-un final....21
In afara de acel 1...mai am un 4 la istorie si cam atat..39 restul sunt note bune..:X thank god.
"Time present and time past
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot

Check it out

#66
Am luat un sase la chimie luna trecuta. Nu ma asteptam la mai mult, avand in vedere ca eu nu excelez la aceasta materie, plus ca nu intelesesem mai nimic, si de ce sa mint nici n-am prea deschis cartea. Saptamana trecuta, in timp ce colegii mei dadeau teza la chimie, vreo cinci, printre care si eu, care suntem adevarati stiintifici am dat test. Fiind clasa a noua, subiectele au fost ceva de genul "enumerati urmatoarele elemente dupa: raza atomica, raza ionica, energia de ionizare, electronegativitatea, afinitatea, caracterul metalic, caracterul nemetalic etc." De data asta a fost bine ca invatasem cu cartea in fata plus vreo inca doua memoratoare 21. Acum astept rezultatele... cert este ca o sa fie mai mare decat sase.
Maine dau teza la fizica si ma simt de parca n-as fi invatat nimic, desi jumatatea aceea de caiet care si acum sta pe masa ma contrazice 21
Mi-e foameee!!!

#67
Cea mai mica nota de pana acum e un 4 la chimie la un test la care chiar nu am putut retine nimic. Adica cum naiba sa retin ditamai acizi si alte prostii -.-, dar din fericire profa, vazandu-ma ca am inceput sa invat, ma ofeream mereu sa ma asculte, si de fiecare data nu-mi trecea nota fiindca imi tot zicea: se vede ca poti, si de asta nu-ti dau nota, pt ca vreau sa le sti la perfectie, si pe parcurs am ajuns sa indragesc chimia, pe care pana acum o uram si 4 ala s-a transformat intr-un 9 si printre astea am ajuns si preferata profei-.-. Iar cea mai mica nota trecuta in catalog a fost 8 la mate, pentru ca pur si simplu nu suport analiza matematica, mai ales limitele de functii -.-. In rest am numai 9 si 10, in afara de 8 ala -.-
[Imagine: j5atg3.png]


#68
Cea mai mica nota ? Au fost mai multe dar cea pe care mi-o amintesc acum e 1 la romana . Nu in catalog . Le pune pe o foaie a ei, ne mai asculta de cateva ori si dupa face o medie intre ele si nota finala o trece in catalog . Cred ca e mai convenabil asa . Cel putin pentru mine e . Din cate imi amintesc il luasem pentru ca nu-mi facusem tema . Nu iau note mici pentru ca nu invat ci pentru ca nu prea imi fac temele . Dar anul asta mi-am revenit si am note mari : x.
[Imagine: 15cmu01_zps404e61e8.gif]

#69
Mhmphm, cea mai mică notă a mea cred că a fost şi va rămâne 4 la matematică, din a 6a. Am dat un test de genul "copii , caitele în bancă şi foaia pe masă” care o durat în jur de 20 de minute maxim şi evident ca n'am făcut nimic bine cu profesoara în spatele meu.
Iar anul acesta, cea mai mică notă a mea a fost 8 la geografie. Cât pot urâ materia asta. ._." Atât pe profesoară, cât şi ce predă.
Mă rog, note mai mici de opt nu am. ="D


Autumn.

#70
Hm, ce-a mai mică notă e patrul luat la francă săptămâna trecută. Ne dăduse un test neanunţat din trecutul compus şi indicativ şi nu am ştiut mai nimic... -.-'' Am avut şi o compunere idioată şi la câtă franceză am făcut şi am înţeles eu în două luni de când fac, nah. Xd Au fost note mult mai mici la elevi care au făcut franceză -gen unu treizeci- aşa că mă pot considera norocoasă. o.o

Xoxo, Gumă.
[Imagine: 2mdflw7.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ati plans la vreo nota xd ? Flash 81 49.601 15-05-2015, 08:48 PM
Ultimul răspuns: TLDR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)