Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce parere aveti despre Mello?

#1
cum vi s`a parut personajul, ce v`a placut la el, ce nu v`a placut, cum ati fi vrut sa evolueze etc4


Mello, Mihael Keehl(メロ, Mero, Mihaeru Keru)

Mello a fost un orfan care a crescut cu Near în adăpostul lui Watari pentru copii înzestraţi. Asemenea lui Near, Mello este unu dintre candidaţii pentru a deveni succesorul lui L. Asemenea lui L, lui Mello îi plac dulciurile, adesea fiind vazut mâncând ciocolată. Mello de obicei poartă haine de piele, spre deosebire de Near şi L.
Nyappy!!!!!

#2
...hmm....pai Mello mi s'a parut foarte interesant...ce mi'a placut la el era faptul ca avea o aura de mister in jurul sau[numai el stia ce gandea...sau cel putin eu asa cred...si imi place sa cred]...ador faza cand musca din choco asa...ca si cand ar fi omorat pe cineva atunci pe moment :X21...oricum trebuie sa recunoastem ca parea el un tip dur la fizionomie dar personalitatea era undeva "acolo" in sufletul lui blanda(mi se pare ca se observa acest lucru si in anime)...

#3
Poi Mello este un tip la fel de inteligent ca si Near, dupa parerea mea. Si dupa cum a spus si Near, fara el nu s-ar fi putut rezolva cazul. Cat despre moartea lui ... Chiar el a zis inainte ca va trebui sa moara pentru ca, cazul sa fie rezolvat. Chiar daca el se intrecea cu Near, cred ca pana la urma a vrut doar sa-i razbune moartea lui L si sa-l prinda pe Kira.
[Imagine: akv4ok.png]
So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.

#4
Este cat se poate de simplu... o descriere scurta sau lunga... depinde... despre acest detectiv. Pentru cei ce nu stiu, Mello a fost un detectiv foarte bun, de el s-a ingrijit insusi L cand era la orfelinat. De ce spun ca "a fost" ? A murit ca sa fie prins Kira, sau Light, cum vreti sa-i spuneti. Caracterul lui este cam urat, este needucat dupa parerea mea, iar ciocolata pe care o manca cu atata pasiune imi trezeste pofta. Chiar daca pare a fii important, pentru mine mai bine nu aparea, nici el, nici Near. Era mult mai bine inainte.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce parere aveti despre Animezup ? NaRuTo 0 1.809 20-07-2012, 08:35 PM
Ultimul răspuns: NaRuTo
  Ce parere ai de Naomi Misora ? Miranda. 0 1.806 19-08-2011, 01:17 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  ce parere ai? sakura__ 1 2.197 08-06-2010, 10:22 AM
Ultimul răspuns: Amy8D
  Ce parere aveti despre cuplul Orihime X Ichigo ? InoLicious 3 3.332 22-12-2009, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Tox
  Kagura-parere despre personaj Ice_angel_234 1 2.462 30-07-2008, 04:47 PM
Ultimul răspuns: ToRnAdO


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)