Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ne spun visele??

#1
Am creeat acest topic pentru cei, ce VISeaza mult si ADORA sa doarma!
Desigur visele sunt un lucru fragil, care dimineata se spulbera(adica cele frumoase), cele horror nu, fiindca ele ne fac adeseori sa ne trezim, si se memorizeaza in minte!
Eu voi fi pe postul Dictionarului de vise!
Spune-mi ce ai visat, si eu incerc sa-ti spun ce inseamna![Imagine: confused.gif]
(Sursa principala va fi net-ul, nu voi face ziceri proprii)
Astept imaginea celor 15 sec. a viselor!
Puteti scrie tot ce va ramas in minte, de la obiecte mici, pina la actiuni.)
Sayonara!

#2
Topicul mi se pare puţin cam inutil. De ce ? Dacă sursa informării tale este internetul, de ce nu pot toţi userii să dea un sărci pe net şi să-şi caute visul ? De ce să fii tu " dicţionarul " care se informează de pe net când ei se pot uita pe internet şi ar fi şi mai rapid ? Mă rog, dacă vrei tu aşa, n-am ce comenta.
Şi ca să nu fie off topic, am avut şi eu un vis aseară. Am visat cum cerul era tot timpul roşu ca sângele şi că ploua cu sânge, iar dacă cineva era atins de acele picături, se metamorfoza într-un zombi cu pielea roşie. Şi dacă cineva bea picăturile alea, pocnea, şi mi-a rămas clar imaginea unui tip ce a "pocnit" şi cum s-au împrăştiat bucăţi de carne în jur. Personal, visul m-a amuzat, dar aş vrea să văd ce explicaţie găseşti pentru el. Curiozitatea.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#3
Omg, Me†al! O.O
Ce vis ai avut :]]
Eh, pai eu cred ca sunt opusul tau in ceea ce priveste spusele tale in legatura cu acest topic. Nu pot spune ca acest topic este folositor sau ceva, insa mie imi surade ideea cu un "dictionar de vise". Ba mai mult, mi se pare ceva amuzant. * laughs * Well, cred ca o sa incerc si eu, poate o sa ma amuz ^^ Insa, deocamdata, n-am visat nimic si e foarte ciudata chestia asta.
Byeh <3

#4
Dep...sunt deacord cu spusele tale Metal, poti da clik pe net sa cauti, dar cred ca ti-ar fi lene sa cauti din mai multe surse sa te adeveresti. Eu sunt asa...ca un transmitator google. Google doar are aceeasi sarcina sa micsoreze cautarea in milioanele de teme si discutii. Eu voi cauta in dictionare facind un GoogleDream.
[Imagine: 0.jpg]
Astfel visul lui Metal.
Dupa parerea mea, esti pasionat de filmele horror sau ceva in gen anime cu blood...daca te-a fascinat visul. Astfel eu cred ca pentru tine in dictionar nu ar fi data explicatia corecta. Dar oricum.:
Cer rosu: tulburari si neliniste, preocupari, situatii ireversibile, situatii ce nu le poti controla ;
Ploaia vijelioasa, abundenta, pisaloaga prevesteste intamplari neplacute, sufletul si inima vor suferi;
Carne: ea simbolizeaza intotdeauna simturile, care evident se refera la sexualitate cu o notiune de pasivitate: flasca, insangerata si lipsita de viata; se vizualizeaza sau se banuieste prezenta unui cutit mare. Subiectul este invitat sa-si analizeze sexualitatea sau senzualitatea;
Pocnet- daca auzi in vis, e semn ca vei trage o spaima;
Rosu- depinde de contextul visului, de aspectele care au aceasta culoare; depinde si de relatia ta cu aceasta culoare- iti place, nu-ti place; perioada agitata, furie, putere, stimulent, vigoare, lupta, atac, miscare, actiune, initiativa, curaj, indrazneala, tupeu, agresivitate, impulsivitate, temperament puternic, energie fizica, expansiune, entuziasm, furie, nerabdare, gelozie, razbunare; sexualitate, mare pasiune, atractie fizica.
-Dupa parerea mea, prezicerile visului tau s-au rasfrins asupra propriilor tale personaje, ce au "pocnit".
Cit pentru MusicXD...cred ca lipsa visurilor poate e neutralitatea vietii curente, am avut o astfel de perioada, insa atunci eram sub influenta unor emotii negative si nu visam...la tine oare cum e...dar nu te intrista vor veni si pe la tine tulburalile si sigur vei avea vise.
Ce zice net-ul:
Somn non-rem - Aceste este o faza a somnului in care persoana care doarme nu viseaza. In timpul somnului non-REM, undele cerebrale, apar la nivelul creierului, in urma unei electroencefalograme. Alte caracteristici ale acestui stadiu sunt: frecventa respiratorie si cardiaca lenta si regulata, tensiune arteriala scazuta, iar persoana care doarme este linistita si calma. Aproximativ 80% din totalul somnului este reprezentat de etapa non-REM a somnului. Daca o persoana doarme 7-8 pe parcursul unei nopti, doar o ora si jumatate din totalul somnului nu este somn fara vise, de tipul non - REM.
(Somnul rem (rapid eye movement)-Aceasta este o etapa a somnului caracterizata prin miscari oculare rapide sub pleoapele inchise. Visele apar doar in aceasta faza. Fiecare persoana are pe parcursul unei nopti in care doarme, intre 3-5 perioade de somn REM. Ele apar la intervale de 1-2 ore si variaza ca durata. Un episod de somn REM poate dura intre 5 minute si o ora. Din durata totala a unui somn, aproximativ 20% reprezinta stadiul REM de somn. Somnul REM este caracterizat de prezenta unor unde rapide si de joasa tensiune ale creierului care pot fi detectate in urma unei encefalograme, dar si de schimbari fiziologice de genul: relaxarea muschilor, batai neregulate ale inimii, ritm de respiratie accelerat, etc.)
Va puteti spune parerile si vota Pro/Contra Net; Pro/Contra Life.
Apropo..imi puteti mentiona si pozitia in care dormiti, ceea ce inseamna si semnificatiile visurilor^^
Curiozitati:
Stiai ca...
... De-a lungul unei vieti, o persoana isi petrece 6 ani visand?
... Fatul viseaza aproape tot timpul?
... Cei nascuti prematur, vor visa mai mult la maturitate?
... Durata medie a unui vis profund la om este de 2-3 secunde?
... Aproximativ 12% dintre oameni viseaza doar in alb/negru?
... Cei mai multi oameni viseaza cca. 1-2 ore/noapte si au in medie cam 4-7 vise pe noapte?

#5
Off: Visele nu ne spun nimic. Cand visam punem in practica, sa zic asa, informatiile acumulate de peste zi. Am invatat la psihologie ce este cu visul din timpul noptii, deci...

Sa nu fiu numai off si sa intru in joc 4

Acum 2 ani, cred[ sa vedem ce se spune despre el ] visam numai serpi. Eram urmarit de serpi mereu. Cand erau aproape sa ma prinda, ma trezeam. Cand puneam capul pe perina si adormeam, fie ca imediat dupa ce ma trezeam sau in alta noapte, visam acelasi vis.

Uimeste-ma! O_O'
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#6
Nu am creat pagina sa fascinez lumea. Si astfel inteleg ca tu Ryuu iesti Contra Net si Pro Life.
Defapt am dat definitiile visului anterior, dar pe kit de simplu si explicabil ar fi, tot nu cunoastem nimic despre el. Asemeni decesului, multe presupuneri, nimic dovezi. Oricum, sa trecem la uimire:
Sarpe in dependenta:
- Sarpe mare - esti inselat.
- Sarpe mic - necazuri.
- Sarpe care fuge - vreme tulbure, vijelie, vant mare.
- A vedea un sarpe singur si a va fi frica de el inseamna ca aveti un dusman care lucreaza impotriva dumneavoastra, aceasta poate fi si un pericol la sanatatea dumneavoastra din partea dusmanilor;
- In explicarea modernă a viselor, şarpele înseamnă trădare. Cei vechi, egiptenii, aveau altă părere Pentru ei şerpii însemnau bogăţie De altfel, în credinţele vechi şerpii sunt păzitorii comorilor. La români, şarpele apărut în vis este un semn că te urmăreşte, că se bagă în viaţa ta o femeie de rea-credinţă.
- Daca faci parte dintr-o cursa de urmarire este semn ca vei avea siguranta financiara la batranete, desi va trebui sa muncesti mult pentru ea.
________________________________
Curiozitati:
1.Si nevazatorii viseaza
Oamenii ce-si pierd vederea dupa nastere pot vedea imagini in visele lor. Cei ce se nasc fara vedere nu vad imagini in visele lor, dar par la fel de reale toate celelalte simturi: sunetul, mirosul, simtul tactil si emotiile.;
2.In vise noi nu vedem decat fete, dar asta e ceva ce deja stim
Mintea noastra nu inventeaza fete, in vise vedem fete adevarate de oameni pe care i-am vazut in timpul vietii dar nu stim sau nu ne amintim ca le-am vazut. Cu totii vedem sute de mii de fete de-a lungul vietii, asa ca avem o rezerva fara sfarsit de caractere pentru creierul nostru ce le foloseste in timpul viselor.;
3.Emotii
Cea mai comuna emotie experimentata in vis este anxietatea. Emotiile negative sunt mai intalnite in vis decat cele pozitive.;
4.Visele recurente
In timp ce continutul celor mai multe vise este intalnit numai o data, cei mai multi dintre noi experimentam visele cu repetitie, sau vise a caror poveste se repeta in alte momente ale somnului. Pana la 70% dintre femei si 65% dintre barbati au vise ce se repeta.
“Visele sunt ilustrari ale cartii pe care sufletul tau o scrie despre tine.
(Marsha Norman)

#7
Hello Mitch! ^^
Am avut un vis ciudat aseara si ofc ca sunt curioasa ce-i cu el. In primul rand, acum un an parca, s-a intamplat sa visez un monstru, sa spun asa, o bestie si faza e ca ma alerga intotdeauna. Parca eram intr-o lume alb/negru. In al doilea rand, am visat acest vis de doua ori. 22
Pe mine asta ma nelamureste, de ce visam un vis de mai multe ori? Mie mi s-a intamplat, si de la un timp, se intampla si mai des. :[

#8
Hello MusicXD, pentru tine:
Monstru: Te confrunti cu propriile tale frici, lipsa de curaj. Temeri majore, mari probleme, teama de necunoscut.;
Alb/Negru: Dupa afirmatiile gasite pe internet reiese ca privesti un televizor alb negru, ceea ce cred ca e fals. Pentru ca in principiu eu o vara intreaga nu privisem televizorul nici PC nu aveam, insa visam colorat. Poate asta e o simpla intimplare. Vis inspirat din filmele de groaza vechi.
Vis repetitiv:
Daca ti se intampla ca acelasi vis sa se repete de nenumarate ori, semnificatia uzuala indica faptul ca trebuie sa acorzi atentie acelui vis, intrucat subconstientul tau incearca sa-ti transmita un mesaj. De cele mai multe ori acest mesaj este transmis prin intermediul unor imagini si senzatii foarte puternice, cu implicatii profunde asupra ta, ceea ce inseamna, de asemenea, ca acel vis repetitiv este important pentru tine.

Un vis care se repeta atrage de obicei atentia asupra unei temeri, chiar traume din trecut, slabiciuni sau asupra unui impas in care te afli si a carui solutie nu o gasesti. Visul repetitiv se poate referi si la un domeniu al vietii tale pe care l-ai neglijat complet in ultimul timp, de cele mai multe ori fiind vorba de cel emotional-afectiv.

Pentru a interpreta un vis care se repeta, este necesar sa intelegi ce reprezinta pentru tine simbolurile aparute in vis. Intreaba-te care sunt temerile tale, ce iti doresti, dar iti este teama sa recunosti, care sunt evenimentele din trecutul recent sau indepartat ce te-au marcat profund si ce anume te nemultumeste cu privire la propria ta persoana si la viata ta. Incercand sa dai raspunsuri acestor intrebari, vei reusi sa descoperi semnificatia visului repetitiv, dupa care, asa cum se intampla de obicei, acesta nu se va mai repeta.
____________________________________________
Totusi cred ca are vre-o semnificatie visul. Poate mergi ades seara pe strada si te simti urmarita, sau esti singura, sau cineva doreste sa te simti sub influenta sa...:? Vezi ce este in comun. Daca imi dai detalii, mai prezicem104!

#9
Ms :]
Pai in majoritatea viselor mele, intotdeauna fugeam, adica eram urmarita si culmea, trebuia sa protejez pe cineva drag. Asta pentru mine insemna un sacrificiu.
39

#10
Draga mea mitch de pe anime prime hug

on: Am avut un vis aseara cum, ca eram cu fostu prin parc si imi facea declaratii de dragoste si etc. Si cika" Chiar daca ne-am despartit, tot te iubesc" si vrajeli dinastea 21 . Deci, ce inseamna? Sa nu cumva sa imi zici ca inca il mai plac ca ma supar 21 :-|

> : D <
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)