Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce asculti acum? v.3

#21
Beast- Virus.
Yep, le-am luat albumul de pe net si nu-mi vine sa cred ca imi plac toate melodiile. Virus este preferata mea. God, o stiu aproape pe toata xD Este geniala, iar refrenul rupe :3 Vocile baietilor sunt atat de bune si chiar mi-as dorit sa-i vad cantat live melodia asta. E prea tare xD.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#22
3 Doors Down - Going Down in Flames
Nu pot zice multe despre aceasta trupa. Am gasit-o la un amv cand aveam chef sa ascult si alte melodii. Mi se pare buna, nu ma impresioneaza si nici nu ma misca cu ceva, dar are o voce frumoasa si e linistitoare. Nu e hard rock si nici nu isi strica corzile vocale, ceea ce e bine.
Mi se face somn. I'm going down in flames.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#23
[sa reinvii topicul -daca se poate]
Linkin Park - New Divide.
Pot spune ca e o melodie super, dar parca-i cantata de niste adolescenti, pana cand incep sa isi dea plamanii afara. Atunci, pentru o secunda, parca vocea i se maturizeaza. *laughs* Imi vine sa o trag pentru telefon si pot spune ca videolcipul e chiar misto. Foarte 2011. *laughs* Inainte incurcam trupa asta cu Paramore si eram: Acum canta un baiat? o.o Dar ma gandeam: Fac cu schimbul presupun. 39 Pana m-am prins ca incurc Paramore cu Linkin Park. .__. Tot vedeam: My favorite band is Linkin Park (chiar si la baieti) si ma gandeam: "Asa de bine canta fata asta? Adica, o trupa in care canta o fata sa fie asa admirata? .___.". Baka, ce sa-i faci. Momentan melodia s-a terminat pana am scris eu istoricica.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#24
Sărbătorim prin muncă și, binențeles, muzici, iar de tot avem atât zel am zis să ne punem la un Green Carnation pentru țâra de diversitate ce ne-o cere sufletu'. Am ascultat deja albumele Jurney to the End of Night și Light of Day, Day of Darkness (care-i un singur dita' cântecu de vreo oră și 6 minute), iar astea mi-au oferit o doză de progressive doomish gothickish stuff, de-acum încolo vom continua cu Blessing in Disguise (de pe care-i și melodia cu pricina, chiar prima de pe disc), The Quiet Offspring și The Acoustic Verses pentru a experimenta o versiune mai ușoară, tot proggy, puțin ecletică, cu destula melodie și făr de growl-uri.

#25
Ținând cont că eu schimb melodiile rapid, nu aștept să se termine una că dau pe alta, am reușit să găsesc una pe placum meu și în momentul de față o și ascult.4
Numele?
Sara Evans - My Heart Cant Tell You No
Dacă nu mă înșel, anul trecut am ascultat o melodie de a tipei și mi-a plăcut. M-a surprins de la primele cuvinte o.o
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#26
Ascult marea majoritate din melodiile de pe soundtrack-ul filmului 'Le fabuleux destin d'Amelie Poulain', printr-un playlist pe youtube. Mereu mi-au placut creatiile lui Yann Tiersen; de altfel e unul din compozitorii pe care ii ascult cel mai des. Cel putin 'La valse de Amelie' ma transporta intr-o lume victoriana, a balului francez mascat in marile sali a palatelor.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#27
Ascult Hey Sexy Lady - Skrillex de cateva minute plus restul melodiilor ce le vedeti pe acolo. Am dat la statusul cuiva de o melodie si am zis : ahh, de cand nu am mai ascultat Skrillex <3 " 21 Asa ca da-i play si replay de cate ori e nevoie. xD
O sa ma mai uit pe la posturile de deasupra sa vad si eu ce sa mai ascult, in caz ca raman fara idei.

#28
Honey and Clover OST - Dramatic;
cand eram mica si ma uitam la anime in fata TV-ului ma speria intotdeauna openingul. Acel crevete viu care "tasneste"! (nu sunt asa sigura, inca era Animaxul deschis pe atunci, va rog) si acea mana din pesmet care trasa cu sange ceva pe farfurie... @_______@ Era o teroare vie pentru mine pe atunci!
Imi venise in acest anime in minte si ma gandeam sa caut niste secvente. Vocea openingului mi-a adus aminte de acele timpuri cand dadeam din picioare in ambele sensuri si aveam mainile sub barbie, bucuroasa de asa desene animate frumoase. Am chef sa o trag si sa mi-o pun drept RingTone (desi nu ma prea suna nimeni si nici nu vreau... *laughs*).

[am scris mult...o.o]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#29
ascum ascultam o piesa minunata, ce apartine de musicalul Notre Dame de Paris (varianta originala). In musicalul ala sunt piese mult mai minunate decat aceasta, deci va dati seama <3. je suis un femme heureuse. 21
Dar, pentru ca mi se pare spam (inca xD) imi place foarte mult la aceasta piesa fapul ca este in franceza, caci eu am developat o pasiune pentru aceasta limba si in ultimul timp am ascultat numai piese in franceza. Problema este ca matricea mea culturala nu se potriveste cu cea a francezilor, si nu prea gasesc piese care sa imi placa. De aceea ma bucur ca am "descoperit" Notre Dame de Paris, pentru ca in respectivul musical sunt foarte mult piese bune (raman foarte bune si luate stand-alone).
Dar ce sa mai vorbesc de personajele in sine, tipa mi se pare foarte superficiala (de fapt, este), foarte interesata de gura lumii, de poate accepta tradarea, si de fapt o intereseaza numai sa aiba un maritis bine plasat, si Phoebus, Phoebus e o persoana meschina ce vrea numai sa se culce cu Esmeralda, desi stie ca Esmeralda e moarta dupa el, fara sa mai punem la socoteala ca ii putea salva viata, si nu a facut-o. Pe mine personal ma atrage contrastul dintre caracterele urate ale acestor personaje (si nu zic ca nu imi plac, imi plac personajele meschine <3 ) si versurile delicate si pline de noblete sufleteasca ale acestei piese :3.


(warning, highly addictive XD)
http://www.youtube.com/watch?v=hxD-sJIQp...re=related

[Imagine: iK6og.jpg]

#30
Momentan ascult Sakasama no Chou. Nu am mai auzit de mult de Hell Girl si am zis sa caut niste melodii. Si pur si simplu melodia asta a inceput sa ma fascineze. Cred ca au trecut patru zile de cand o ascult incontinuu 21 Da, eu ascult o melodie si doua saptamani daca imi place foarte mult 21 Si ei bine... asa am ajuns sa ascult incontinuu aceasta melodie. Imediat ajunge si pe telefon. O sa adorm in seara asta pe melodia Sakasama no Chou 4
She's wiskey in a teacup.






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)