Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce-ai face daca ?

Hm, nu cred ca as avea ce sa fac, d'oh 21. Ma refer la faptul ca unele crize nu pot fi evitate, si daca ucid, ucid ._. . Pan` la urma e la nervi 21 daca ar fi cineva care nu merita prea mare osteneala nu m-as simti vinovata, dar daca ar fi fost cineva drag mie or smth cred ca m-as sinucide si eu sau as innebuni si mai rau 15 as cere sa fiu inchisa la nebuni <3.

Next:

Ce ai face daca te-ar prinde mama ta sau tatal tau ca fumezi ?
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













Păi cred că le-aş spune adevărul . Le-aş zice de când fumez şi mai multe amănunte , dacă tot m-au prins ce rost ar mai avea să mă ascund ? Cred că mama m-ar omorî mai mult ca sigur , mai ales că mi-a zis de sute de ori să nu fumez niciodată . Tata m-ar lasa deoarece şi el fumează şi aş putea bagă scuza : că el mi-a oferit un exemplu prost . S-ar simţi vinovat şi nu cred că ar încerca să mă facă să renunţ , a suferit şi el mult pe tema asta .
Oricum nu am de gând să fumez , de mică am avut probleme cu plămâni , iar fumatul mi le-ar agrava .
Edit : Cred că m-aş certa cu ei . I-aş întreba de ce au făcut asta şi le-aş reprosa că au aruncat bani pe fereastră.
Next :

Ce ai face dacă ai ucide pe cineva , din greşeală ?

Well . . . Dacă prietena mea cea mai bună mi`ar spune că, prin absurd, au început să`i placă fetele, aş rămâne încă alături de ea, atâta timp cât nu are vreo pretenţie asupra mea [ cum sună 21 ]. Nu cred că dacă s`ar întâmpla aşa ceva ar trebui să mă îndepărtez de ea. Plus că eu ţin super mult la ea şi n`aş abandona`o nici dacă aş fi condamnată la moarte. Prietenia durează, indiferent de schimbări. :] Dar eu nu`mi văd bff`ul pe invers. Ar fi aşa weird. O.o

Next : Ce ai face dacă cineva [ de care ai fost îndrăgostit / îndrăgostită de ani de zile ] ţi`ar spune brusc că e in love with you, deşi cu trei zile înainte te înjura ?
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Poate ar exista un moment în care m-aş bucura , dar ştiu sigur că nu aş putea uita ce mi-a făcut . În primul rând ar trebui să mă asigur că îmi spune adevărul şi nu este doar o glumă proastă , făcută pentru a îmi face rău şi a profita de sentimentele mele .
Dacă ar fi adevărat , ar trebuit să dovedească asta mult timp , dar în principiu nu l-aş ierta . Dacă a fost un dobitoc atunci , nu cred că s-ar schimba prea mult , aşa peste noapte . Aş încerca să îl uit . Ar mai exista un caz în care aş ţine mult la acel tip şi i-aş mai da o şansă .

Next :
Ce ai face dacă părinţii tăi ar divorţa ?

Nimic, defapt chiar eu ii incurajez sa faca chestia asta. Eu nu-i mai suport sa-i aud cum se cearta ma enerveaza la culme. Ei cred ca pe mine nu ma afecteaza tare treaba asta, ei bine se inseala, chestia asta e un rahat total, ma distruge psihic pe mine si pe ei. So, cred ca nu as faca nimic sa impiedic chestia asta.

Next:

Ce ai face daca profesorul tau [ orice disciplina ] ti-ar face avansuri ?
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













21 Categoric nu aş fi cu ea sau ceva de genu 21 La cât de mult urăsc eu şcoala, o profă ca prietenă mi-ar mai trebui. Cred că aş ignora-o sau, pur şi simplu, aş respinge-o. Nu am nevoie de prietenă şi dacă mi.ar trebui aş prefera să fie de vârsta mea [ 14 ] sau cu un an mai mică/mai mare.

Aşa... Ce ai face dacă toţi prietenii tăi te-ar trata cu indiferenă şi ar rupe legătura cu tine?
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



Eh mi-aș băga picioarele în ei de prieteni. Nu am nevoie de prieteni din aceștia. Se presupune că aceia ce îți sunt prieteni sunt alături de tine și te ascultă atunci când vrei și toate cele. Bine sunt situații și situații. Dar dacă ceilalți ar rupe legăturile cu mine atunci eu nu aș avea ce să fac . Nu mă rog de nimeni să îmi fie prieten. Evident că aș întreba ce și cum, ce s-a întâmplat și toate cele. Dacă și atunci e ca naiba, atunci ce să îi facem ? Îmi caut alți prieteni și între timp stau singură cuc, în speranța că nu o să mor : )) bine, deci nici chiar așa. dar ce primesc, aia dau înapoi de regulă. So, indiferență, atunci asta dau și eu. Dacă se rupe legătura cu mine, o dau naiba de treabă și nici nu vreau să releg legătura, dacă nu există un motiv eronat pt care s-a întâmplat asta.
depinde și de cauză.

next : ce ai face dacă ai descoperi că tatăl tău e gay?

as ramane masca, gen 43. as fugi de acasa, apoi mi-as face de cap, iar daca cineva m-ar acuza de ceva, as spune k taty e de vina 21. Serios acum, cred k as incerca sa lamurim situatia cumva...nu stiu cum, dar as gasi eu cv4 ...

next: ce ai face daca, sa spunem prin absurd, te-ai plimba prin parc, noaprea, si ar veni un betiv si te-ar darama, cazand pe tine si mirosind ingrozitor a coniac, tuik si alte chestii... ( am o imaginatie...)
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug

Pai in primul rand as incepe sa tip [chiar daca nu are niciun efect, nu m-as putea abtine 43 ] apoi l-as impinge cu toata forta, as imparti pumni, picioare, niste degete in ochi, tot ce se poate, dupa ce as reusi [sper] sa ma ridic as fugi cat m-ar tine picioarelele catre locuri mai aglomerate4. Dar nu s-ar putea intampla asta pentru ca nu ma plimb noaptea singura, doar nu-s nebuna 22

next: ce-ai face daca cel mai mare secret al tau ar iesi la iveala peste noapte?
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

Cred că nu aş mai ieşi din casă o perioadă lungă de timp.
Adică, nu ştiu dacă am aşa un mare secret dar dacă unul dintre secretele pe care nu vreau să le ştie toată lumea ar ieşi la iveală, nu aş mai avea curajul să ies în lume aşa rapid 21 pt. că urăsc să se uite alţii la mine şi să mă bârfească, să îşi bage nasu' în viaţa mea. Nu am forţa necesară să ignor total şi să nu îmi pese de aşa ceva. Deci, cel mai probabil aş sta o perioadă doar în casă şi la şcoală, cu greu aş merge probabil dar trebuie 24 aşa că aş sta pe cât de ascunsă aş putea, sperând că zvonul va dispărea şi vor găsi alte subiecte de bârfă.

next : ce ai face dacă ai afla că tatăl tău iubeşte altă femeie dar s-a căsătorit cu mama ta că era singura lui alternativă sau pt că nu voia să mai fie singur ?
ce întrebări pun şi eu 21




Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)