Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce-ai face daca ?

Ce-ai face daca profa de mate ti-ar tranti un 3 fara motiv in catalog?
1)nu am profa dar fie
Daca ar face asta as intreba-o de ce mi-a trantit21 un trei asa fara motiv , apoi as incerca sa stau de vorba cu ea si daca ma enerveaza am sa incep sa injur>_< pentru acea nota...injur daca nu mi-o modifica in 9 sau 8 macar5

next:ce ai face daca ar muri cineva dar tie?46
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

next: Ce ai face daca ar muri cineva drag tie?
Pai sincer acum am trecut prin multe experiente de genul acesta si deficare data si-au lasat aprenta in sufletul meu. Niciodata nu as putea sa uit pe bunica si pe multi alti, dar asta e nu pot da timpul inapoi, plang defiecare data cand imi aduc aminte de ei, dar stiu ca plansul nu ii va aduce din mormant. Si ce as face daca ar muri cineva? pai ca toata lumea pastrez fiecare amintire si imi aduc aminte cu drag de ei, dar incerc sa imi continuui viata ca sa pot ajunge mare si ei din ceruri sa fie mandri de mine.
next: Ce ai face daca intr-o seara ar veni un criminal inarmat la tine acasa?
:bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


Ce ai face daca intr-o seara ar veni un criminal inarmat la tine acasa?
Pai... cu siguranta l-as minti pe acel criminal. I-as spune ca parintii mei sunt niste camatari din aceia care taie degetele si alte parti ale corpului si care dorm cu arme sub perne. Si daca ii trezesc si-l vad il fac salam... sau parizer daca nu-i place cum canta salam, asa ca, daca isi iubeste viata si vrea sa se delecteze cu sangele, ar fi mai bine sa plece.21 [ce minte am]

Next: Ce ai face daca... ai fi confundata cu un super model cunoscut/a si esti chemat/a la o sedinta foto?

Next: Ce ai face daca... ai fi confundata cu un super model cunoscut/a si esti chemat/a la o sedinta foto?
Ha daca eu as fi chemata de uni la o sedinta foto? cred ca ma-si duce, in fond ma distrez si apar pe prima pagina dintr-o revista si acest lucru ar fi super tare, iar timp de cateva luni i-asi chinuii pe colegi cu chestia ca sunt un super model 24 bine timp de cateva saptamani mi-am chinuit colegi deoarece cand mergeam pe strada niste baieti mi-au zis ca sunt un super model si erau cateva colege de fata atunci cand mi-au zis. In ziua urmatoare toata scoala stia pentru ca nu mai taceam din gura ca sunt un super model 21
Bine am derivat de la subiect deci daca as fi confundata cu un model, ma-si duce la sedinta si daca vine modelul respectiv la sedinta si eu sunt acolo, sar pe geam si nu ma mai intorc acolo (poate nu mai trec nici pe strada unde se afla cladirea respectiva) Cam atat oricum eu m-asi duce 21
Next: Ce ai face daca tu trebuie sa ajungi la munte, dar adormi in masina care trebuia sa te duca si ajungi la o stana de oi in care ciobanul te pune la munca?
:bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


Next: Ce ai face daca tu trebuie sa ajungi la munte, dar adormi in masina care trebuia sa te duca si ajungi la o stana de oi in care ciobanul te pune la munca?
Cu siguranta m-as da drept.... o straina, o super actrita de la Hollywood. Ii spun in engleza, of course! ca am venit in Romania sa vad cu ce se lauda romanii si ca limuzina mea s-a stricat si m-am urcat intr-o masina care trebuia sa ma duca la munte, dar am adormit si am picat acolo. Apoi imi dau seama ca acel cioban e prost bata si nu intelege o doaga din ce ii spun eu, asa ca n-am ce face decat sa ma pun la treaba21.

My turn: Ce ai face daca ai fi solicitata sa joci intr-un film mut?

Ce ai face daca ai fi solicitata sa joci intr-un film mut?
Nu as accepta fiinca ma enerveaza filmele in care nu aud absolut nimic.
Deasemenea mie mi se mare o pierdere de timp.Am multe lucruri mai bune de facut.
Next:ce ai face daca un baiat pe care nu l-ai placea sar da la tine?

Ce ai face daca un baiat pe care nu l-ai placea s-ar da la tine?

Pai , in primul rand as incerca sa il fac sa inteleaga ca nu ma intereseaza fara sa ii ranesc sentimentele , dar daca continua .... ei bine nu cred ca isi doreste asta ! 19
Next : Ce ai face daca la un concurs national , unde castigi premiul I ... un alt concurent care se numeste la fel ca si tine vine si il revendica in locul tau?

Ce ai face daca la un concurs national, unde castigi premiul intai...un alt concurent care se numeste la fel ca tine vine si il revednica in locul tau? :no:

Hm... As urmari-o pe tipa si mi-as pune 2 colegi sa o sperie si sa o jefuiasca, bineinteles ca mai apoi impartind premiul cu ei (daca premiul consta in dulciuri...ma mai gandesc la impartit 21)

Next: Ce ai face daca PC-ul sau MAC-ul tau ar prinde viata? :??
[Imagine: chibi_1662.gif]
Haideti, cheliti-mi chibi-ul!
Descarcati-ca pe el!
Si acum, asa-i ca nu ma vezi ataca?

:nh:

[Imagine: girlholdinglollipop.jpg]
Hey! Mai mananci aia?

[Imagine: thkouichikimuraoretachi.jpg]

Kouichi Kimura...

So what if I still like Digimon Frontier?
I know about your secret teddybear!



Ce ai face daca PC-ul sau MAC-ul tau ar prinde viata?

Primul lucru ar fi sa il i-au la pumnii,mi-a mancat jumatate din viata acest lucru de la nopti pierdute de mine pana la virusi incasati de el cred ca ar merita vro doi trei pumni.In rest la-si pune sa posteze in locul meu.

NEXT: Ce ai face daca un baiat(in cazul fetelor )ti-ar oferi un sarut?(fata in cazul baietilor)Asa din senin fara sa-l cunosti/cunosti.
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

NEXT: Ce ai face daca un baiat(in cazul fetelor )ti-ar oferi un sarut?(fata in cazul baietilor)Asa din senin fara sa-l cunosti/cunosti.

Pai.. mai intai as rosi... apoi l-as intreba cu ce ocazie a facut ceea ce a facut si daca ar fi dragut, cred ca am ramane prieteni.

Next: Ce ai face daca intr-o dimineata te-ai trezi in anime-ul tau preferat si nu in locul unde te-ai culcat in acea seara?
[center][Imagine: Orochimaru-tongue.gif][/center]
[center]大蛇丸[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)