Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce Asculti acum?

Katy Perry feat. Snoop Dogg-California Girls

Imi place foarte mult,e printre putinele melodii comerciale care imi plac.Este cantata de Katy Perry si Snoop Dogg.Katy Perry are un still retro combinat cu cel de fata cuminte [in care totul in viata ei este roz] ce i-a adus foarte mult succes in lumea intreaga.Imi place foarte mult cum vede ea lumea.Are o voce super tare,care nu se compara cu de-al de "Maili Sairus" sau "Andreea Balan"=]][Nu o sufar pe fiinta asta].
Snoop Dogg este cel cu care Katy Perry a colaborat in California Girls exact cu am spus mai sus.Acesta este un rapper american si actor.Cand eram mai mica imi placea foarte mult mai ales de la melodia care a cantat-o cu Pussycat Dolls in melodia Buttons.Chiar daca nu sunt inebunita dupa rapp,el si cu Chriss Brown m-iua placut foarte mult si nu se compara cu rapperul/popperul/rockerul sau ce o fi el de Justin Bieber.
Din cate am inteles melodia california Girls nu a fost compusa de Katy ci de unii de prin 1965.


Acum Mimi nu poate sa il stearga.19

http://www.youtube.com/watch?v=xL65ve_1toY
Da Hood feat Dan(din coma)-> Rap-rock, Doamne, criminala combinatia21
Mi-am amintit ca si ombladon are una, cu luna amara ceea ce iar imi place.
E ciudat cum lumea credea ca intre rap si rock e clar o batalie nesimtita, uite ca stilurile se pot combina si sa rezulte ceva foarte-foarte bun, de ce? Pentru ca ambele stiluri au ceva profund in ele, ca e metal, ca e rap Smile
Depinde, doar, cine le scoate din gura si instrumental.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

Maino feat. Joell Ortiz - Ask me about Brooklyn -- dope si nimic mai mult. Si pentru ca asta e spam, trecem la urmatoarea (care a si inceput)
Kanye West feat. Lupe Fiasco - Touch The Sky -- Kanye si Lupe au facut tot timpul echipa buna. Doi dintre preferatii mei. Niste monstrii 21 Ca versuri nu-i cea mai buna melodie a lor, dar nu-i nici rea. Si instrumentalul, desis implu, e asa... maret cumva.

@Corina: Snoop apare in melodia aia pentru ca secheama California Gurls. Cum Snoop si California sunt cei mai buni prieteni 21 Katy zice ca e ca un raspuns pentru Empire State of Mind (a lui Jay-z). Si stiu ca s-a inspirat din niste melodii mai vechi, dar nu stiu din care.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Nightwish - Wish I had an angel (live, with Anette). Desi la inceput nu suportam vocea Anettei, acum am inceput sa o mai inghit. Nu suna chiar asa de rau pe piesa asta, are si altele mai rele. Cea mai comerciala piesa a lor, cel mai mare hit, desi nu-i mare lucru de capul ei. O ascult doar pentru ca e piesa care incheie concertul la care ma uitam, in rest nu prea mai imi place.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


Mr Hudson feat. KiD CuDi - Everything Is Broken -- nu-i cine stie ce, dar imi place. Si cum e gata si nu mai stiu ce sa spun despre ea:
Ludacris - Large Amounts -- o ascult pentru ca e amuzanta. Asta e una din calitatile lui Ludacris: e amuzant.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Eu acum ascult " Already Over", de la trupa RED.
M-am îndrăgostit acum ceva vreme de trupa asta ascultând ... nu mai ştiu ce melodie, şi mi-a plăcut, mi-a plăcut stilul, instrumentalul şi vocea şi am zis să mai încerc şi alte melodii, as that one I really liked, apoi mi-a plăcut la nebunie Shadows şi deşi la momentul actual nu ştiu absolut nimic despre trupă şi nu le ştiu nici măcar jumătate din melodii, sunt printre preferaţii mei. Şi de melodia asta tocmai am dat azi, când am căutat pe youtube să îi ascult 105
E superbă, în orice caz, îi ador instrumentalul, e absolut genial ( deşi asta nu mă miră, lol ) şi videoclipul îmi place la melodia asta 24 şi versurile sunt foarte tari şi vocea... ah, super absolut.
Acum tocmai s-a terminat, so I guess I'll go listen anything else.
( Red - Lost
Weah, asta nu e la fel de reuşită ca şi prima, nu îmi place începutul 78 dar apoi se continuă cu un instrumental destul de marfă <33 )

Aseară m-am apucat de downloadat melodii şi am dat peste "Billionaire" - Travie McCoy ft. Bruno Mars. Cred că toată naţiunea care are vreo legătură cu realitatea a auzit melodia asta măcar odată. E interesantă, deşi e cam comercială. Ritmul este bun, versurile sunt foarte bune şi (minune! 21 ) reuşesc şi eu să înţeleg ce se spune p'acolo. Videoclipul...îl ador, se potriveşte cu melodia şi mai are şi skaterii.

Eu acum ascult Just a little girl, melodie de la Trading Yesterday 105
Îmi amintesc că atunci când am ascultat melodia pentru prima dată nici măcar nu mi-a plăcut * lmao * nu ştiu de ce , pur şi simplu nu găseam nimic atrăgător la ea dar, după o anumită perioadă de timp am ascultat-o iar, cred că mai mult din întâmplare, cine ştie ce făceam an such o.o lol şi am dat peste ea, şi am ascultat-o şi * drolls* apoi mi-a plăcut la nebunie, m-am îndrăgostit de ea şi acum este una din melodiile mele preferate.
Ador versurile <3 mă mai găsesc câteodată la duş să le cânt 24 deşi săracele par distruse scoase din gura mea dar hei nu asta e important acum având în vedere că duşul meu mă iubeşte. Revenind la versuri, sunt superbe : I never meant for you to feel this way, but Decembers where never emant to be our grave 105 superbe.
Şi vocea tipului e atât de perfectă şi touching şi profundă.
You never cared to hear the other side, so why would you care to keep this thing alive? You play me into the memory of all your pain but I will not be drawn into the past again cause all of this is all that I can take and you could never understand the demons that I face, na na na <3 adorable.

link 5 : http://www.youtube.com/watch?v=K3vN_A29RCs

Bishop Lamont feat. Xzibit - Hallelujah -- cum se aude "Hallelujah" pe refren... Melodia asta ma obseda pe la sfarsitul clasei a 8a parca. Vorbeste destul de adevarat despre situatia din muzica (in special rap). Si productia de la Dr. Dre e clar ca o face una din piesele mele preferate.

When They State They Keep It Real They Really Mean They Keep It Fake, Peace Means War, One Love Is One Hate
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Ascult Mortemia - The one i once was. Noua mea obsesie. Pur si simplu ador melodia asta. Vocea tipului e pur si simplu superba, versurile sunt superbe, videoclipul e superb. Imi place absolut totul la melodia asta si sunt convinsa ca o sa o mai ascult inca vreo doua saptamani in continuu.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.797 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce asculti acum ? v.2 Mimisor 771 274.861 06-12-2011, 08:51 PM
Ultimul răspuns: Ladd Russo


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)