Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Casandra Vs Saint

#1
Cine vrea sa faca un duel cu mine???


Astept...
"Pazeste-ti inima mai mult decat orice,caci din ea ies izvoarele vietii"

#2
Salut!
Fac eu un duel cu tine dragă, dacă nu vrea altcineva 39
Lace temă te-ai gândit?
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*

#3
Okey s-a stabilit
Casandra Vs Saint
Tema: aquatic.
Le vom posta cel târziu în seara aceasta.
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*

#4
Pai,eu vin cu lucrarile.

Lucrarea 1

http://photobase.ro/di-5CL8.jpg


Lucrarea 2

http://photobase.ro/di-KI9H.jpg


Start vot!
perioada de votare este din 5.08.1011 pana in 8.08.1011

"Pazeste-ti inima mai mult decat orice,caci din ea ies izvoarele vietii"

#5
Holly mother of Aquatic World!
O sa incep in forta, pentru ca sunt dezamagita! Ati ales o tema atat de vasta si generala, care putea fi exploatata la extreme si … v-ati limitat considerabil. Pacat! Don’t take it personal.

Asa…
Prima lucrare
Stai sa ma uit mai bine!? Ah…e un fel de Muma Padurii. Nici o intentie sa fiu rea, ma refer in modul acela Jigoku Shoujo, in care there’s the girl, that comes from under the sea to take the soul of the mortals. [poate nici macar nu e o silueta …]Desenul, ca idée- cel putin in viziunea mea; poate gandesc prea mult; are un substrat filosofic. Ah da, clar gandesc prea mult! E grabit si fara pic de pasiune pusa in modul in care pensula a alunecat pe hartie, si e pacat. Verdele de suprafata, care, probabil reprezenta spuma marii, trebuia sa putin mai…turcoaz. Fata arata ca ideea unui vid, o idéea indirecta a unei implozii, sau a unei gauri negre [intr-o alta culoare!]. Imi pare rau draga autor, nu iti inteleg viziunea! Fundalul arata morbid, da impresia unei bai de sange. Ma rog, trebuie sa ma opresc din incercarea nereusita de a ghici ce ai vrut sa reprezinte, pentru ca I’ll go crazy. Era mai simplu sa desenezi un peste…AH! sau poate e o sirena, care isi poate schimba asemanarea in functie de preferintele victimei! Ah, dar cat de inteeresant! Dar asta e viziunea mea…nu stiu sigur daca si a ta, draga autor.

A doua lucrare
Simplitate morbida. What’s with you people? Uite cat de dragut din punct de vedere tehnic e desenul tau! Bineinteles, nu e cel mai original, si la o oarecare varsta cand zici aqua, te gandesti bineinteles la Mica Sirena. Dar vai, ma intreb, cum de l-ai lasat atat de fara viata!? No colors. Cateva macar de idée, ca sa infrumuseteze putin desenul. Sunt lucrari care arata extreme de bine asa fara pic de culoare, doar contur, dar de asemenea sunt lucrari care nu arata bine daca nu li se da putina culoare, arata sterse, si neterminate. Imi pare rau draga autor sa iti spun ca imi place si nu-mi place.
Cum am spus la inceput, tema, e atat de vasta incat puteai lua trilioane de alte idei si sa le asezi pe hartie, iar daca voiai neaparat sa etalezi postura romantica din Mica Sirena, puteai lua o tema care sa se axeze pe desene animate. As said, imi place tare mult din punct de vedere tehnic, liniile sunt clare, precise, greseli nu foarte multe, sau chestii majore de care sa ma pot lua…dar e lipsit de suflet parca.

So…habar nu am cu ce sa votez. Primul imi place ca idée, sau cel putin ca ideea pe care o inteleg eu, iar al doilea ca detalii tehnice. Dar since it’s “aqua” si nu altceva, votul meu, paradoxal, va merge la primul desen desi ca realizare tehnica ma sperie. Draga autor, invata sa iti expui ideile cum trebuie tura viitoare. Cat despre autorul\autoarea desenului al doilea, il\o felicit, insa sincer, tura viitoare incearca sa pui mai mult suflet si ideile care se bazeaza pe o tema sa aiba originalitatea de rigoare.

[Imagine: 1775465328wan.gif]
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#6
Primul desen.


Uuu, acuarele, nu ? Nice, nice, dar este pictat cam din topor, așa, în toate părțile. Bine că nu este ca la vopsit gardul și sunt mai multe nuanțe și tonuri. Culorile în spatele personajului au fuzionat și nu a ieșit o culoare prea drăguță -.-. Culorile nici că sunt într-o armonie prea bună, adică verde, albastru, maron, gri, un fel de alb, nu mi se pare prea potrivită alegere. Ideea mi se pare okay, dar oricum, parcă este făcut la repezeală acest desen, really ._. Personajul, adică tipul fără ochi, nas, gură, urechi și așa mai departe, nu are gât ? Adică chiar dacă are, este foarte gros ._. Personajul este oarecum drept, dar fundalul este într-o parte, nu mi se pare că dă prea bine. Linia pelerinii, aceea verde,sau ce are tipul pe cap, este tremurată, sau așa mi se pare mie. Ce este pe fundal ar trebuii să fie o bărcuță ? Eh, nu prea seamănă, este mai mult un triunghi și o linie de desubtul lui ._. Marea - sau apa aia, ce o fii - parcă nu ar avea nicio legătură cu corpul tipului. În fine, nu o mai lungesc. Dacă ar fi să dau o notă, aia ar fi șapte ._.


Al doilea desen.


WTF ? Really ? Ariel ? Okay, okay, chillax Zuzu T_T. Pot să încep cu scrisul care este huge și ugly ? Da, pot, de aceea zic că ai stricat desenul cu acel sris roșu, măcar dacă și desenul ar fi fost colorat, atenția mi-e distrasă de acel scris -.-. După, foaia a fost îndoită și lăsată pentru câți ani așa ? Serios, altă foaie mai normală nu ai găsit, asta îmi dă de înțeles că lucrezi cam neîngrijit ._. Degetele lui Ariel de pe umărul prințului sunt făcute aiurea, nu arată bine deloc, la fel ca și degetele prințului, este mai greu să desenezi degetele încât să arate bine, dar cu puțin efort =^____^=. Totul pare făcut în grabă, este mai degrabă o schiță, nu un desen în adevărata valoare a cuvântului. De câte ori ai trecut cu creionul peste același loc ? Se văd zeci de linii, ca să zic așa, mai ales pe coada lui Ariel în partea de jos. Cureaua prințului, sau ce o fi ea, nu trebuia colorată, dacă desenul nu este, de ce să colorezi cureaua ? Sub guler am văzut parcă două umbre, uite, dacă voiai umbre, făceai peste tot, nu doar sub guler, sau nu știu, mai bine nu le făceai. Original nu este, cred că te-ai luat oarecum după un alt desen sau după o poză, nu ? Dacă nu te-ai luat, te felicit pentru imaginație, păcat că nu este originală ideea T_T. Oricum, parcă nu are suflet, dar apreciez faptul că mi-ai trezit un dor să mă uit la Mica Sirenă o_o.
Dacă ar fii să îi dau o notă, aceea ar fii cinci.


După multă gândire - not - eu dat votul meu primului desen. De ce ? Este mai creativ, original, și totuși se vede că s-a lucrat la el mai mult decât la al doilea desen, chiar dacă ambele par făcute la repezeală. Sunt total diferite, primul este cam înfricoșător, al doilea este mai copilăros. Primul este colorat, al doilea nu. În fine, trebuia mai mult efort, după părerea mea ._.


EDIT: Ăla este soare ? Lol, mie nu mi se pare, mie îmi seamănă a barcă + că, acela mie nu mi se pare orange, ci maro o_o.

[Imagine: Jun0xCa.png]

#7
Aşa, la cererea publicului şi după nenumărate lupte date între mine şi conştiinţa mea, well am ajuns şi eu aici. Lenea e prea mare [as usually], nu sunt în dispoziţia necesară, deci scuzaţi postul minuscul care presimt că o să iasă.

O să încep făcând precizarea că nici unul din desene nu m-a impresionat. Impresionat?! Lol, nici unul nu mi-a plăcut. Deci o să îmi fie foarte greu să aleg unul. Nu pentru că ar fi aşa de mişto încât nu o să mă pot hotărî şi o să fiu toată suprinsă şi uimită şi cu o expresie a feţei gen 'UUUUU *0* Oare ce să aleg?! Sunt aşa confuză, îmi plac aşa muult.', ci pentru că nici unul nu este suficient de reuşit încât să primească votul meu sincer.

Primul desen, de fapt pictură, de fapt tentativa de pictură. Well, ideea este. Este, dar nu este bine exprimată. Slavă cerului că e colorat, dacă era alb/negru şi arăta aşa, era vai de capul lui. E ceva abstract, deci nu o să mă iau de aşa-zisa aşezare în pagină. Bine, o să mă iau. Ăla e soare? Ok, eu îl văd ca pe un vulcan în depărtare şi acele linii sunt probabil lava care e dispusă al naibii de unifor pe pământ şi face contact cu apa şi ia naştere acea...fiinţă. Mă rog, asta e ce cred eu. Cu siguranţă ce ai vrut tu să exprimi era altceva, dar contează şi se înţelege "publicul" din desenul tău. Măcar e original şi îmi place paleta de culori de la apă. Ai mai multe nuanţe de albastru şi asta dă un aspect frumos.

Al doilea desen, sau pagină din cartea de colorat de la grădiniţă.Tema: Aquatic. M-am prins. Unde-i apa?! Mă rog, trecând peste apă, ai sirena. Dar ar fi fost mai bine dacă era ceva original, nu copy/paste. Orice ai zice, ăla e copy/paste. Nu zic că foaie pe foaie, sau foaie pe ecran [sau poate cine ştie?! trăim în ţara tuturor posibilităţilor], dar sigur ai stat cu ochii aţintiţi la imagine ca să se potrivească cu desenul tău. Măcar dacă luai radiera şi făceai conturul ca lumea. Şi te străduiai puţin la degetele prinţului. Dacă ai fi colorat, era ceva. Dacă tot ai adus desenul în stadiu ăsta, mergea şi colorat. ARIEL-ul ăla huge nu are ce căuta acolo. Dacă îl puneai undeva mai "ascuns" şi scris mai frumos, delicat nu cu CAPS - PANIC TYPE. Mi-ar fi plăcut ceva mai original, sincer. I mean, oricine putea face asta.

În concluzie, ori vă puneţi pe treabă, ori vă lăsaţi amândoi de desen. Votul meu merge la prima lucrare, nu fiindcă ar fi fabulos de reuşită în comparaţie cu a doua, ci fiindcă are culoare, şi asta ajută mult, mi-a exprimat ceva şi e pură originalitate.

Spor la desenat şi multă imaginaţie! x]

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#8
Bun deci....castigatorul este Saint cu prima lucrare....Felicitari!!!

in legatura cu desenul meu,e vechi...e facut acu 4 ani 21...e normal sa fie foaia indoita 21
"Pazeste-ti inima mai mult decat orice,caci din ea ies izvoarele vietii"

#9
Duel incheiat
Topic inchis
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ang. vs. Saint Ocea Ang. 9 5.696 14-12-2011, 08:44 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Saint vs Bullet Mizantropul 1 2.237 14-12-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Sorin Copilu de Aluminiu vs. Marius Mondialu [Saint Ocea vs. ~Space-Bound] ~Space-Bound 4 3.415 14-12-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Ana


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)