Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

Hmm, in primul rand vreau sa iti spun ca ai cele mai ciudate gusturi in materie de muzica, serios, de la Metallica pana la "Tell me why" e o distanta mare, prea mare. O_o
Apoi, umm... o alta parere despre tine ar fi ca pari putin gay la prima vedere, nu te supara, nu ma refer la felul cum arati ci mai mult la gusturi, si ma refer mai mult la animeuri pentru ca am vorbit mai mult despre asta. Sincer, nu as spune ca imi place Sailor Moon si ca vreau sa fac cosplay pe cineva de acolo (Sailor Moon mii se pare un anime de fete), ma rog, partea cu cosplay-ul nu ai spus-o la meeting. Apooooi, hmm, nu am retinut cum se numeste chestia pe care o ai tu la spranceana dar mii se pare ceva... daca spun 'unic' e putin cam mult, ideea e ca nu am mai vazut asa ceva pana la tine si mii s-a parut ceva usor ciudat dar in acelasi timp tare. 39

Atat.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

Imi asum eu riscul de a te caracteriza Mimisor, pentru ca teoretic eu te cunosc de ceva vreme si chiar daca "relatia" noastra a trecut prin multe inca mai suntem amici.
Tin minte ca ne-am cunoscut undeva acum 3 ani pe vechiul forum Anisex si pe vremea aia singurul mod in care socializam cu tine era "duelul" de imagini hentai de la topicul cu "Poze anime modificate" si ca niste trolli buni ce eram le postam pe acolo, lasam lumea sa se holbeze la ele si cand vedeam ca intra adminul online le stergeam repede 21 Apoi a mai fost o mini-perioada asa cand te-ai apucat de photoshopat cand am inceput usor, usor sa mai schimb cateva cuvinte si inca de pe atunci erai o narcisista convinsa insa erai ok. Apoi tin minte ca te-am vazut la Otaku in 2010, pe vremea aia inca nu faceai Cosplay nu-mi venea sa cred ca tu esti Mimi cu care vorbisem, adica pareai si erai mult mai firava pe atunci si mai copila decat esti acum. Apoi au urmat iarasi luni la rand fara discutii sau fara sa mai stiu ceva de tine 21 Pana undeva prin vara anului trecut cand am inceput sa vorbesc mai serios cu tine si am observat o schimbare destul de majora in comportamentul tau si care devine tot mai ok cu cat "cresti", adica ai devenit mult mai intelegatoare, mai calma si mult draguta cu cei din jurul tau. Te-am vazut ultima oara, fizic, la Niji anul trecut unde te schimbasei fizic si chiar ai devenit o fata frumoasa si sunt sigur ca o sa devii si mai frumoasa pe masura ce o sa cresti. Oricum, de-a lungul timpului s-au schimbat destule intre noi dar e destul de okey cat de bine ma inteleg acum cu tine.
Asa, gata. xD

Daca nu ma insel, tu, esti un user vechiut, dar care ori are o desaga mai mare ca a lui Mos Craciun, plina de posturi facute in locuri in care nu se contorizeaza, ori a facut foarte mult spam.

Santa doesn't like naughty girls, so you'd better be nice!

Si acum ca a trecut oricum Craciunul si aluziile nu vor mai functiona pentru inca 9-10 luni cand incepe febra prematura a cumparaturilor pentru sarbatori, sa trec si eu la caracterizare.

Hopa, acum realizez ca esti tip si ca nu prea activezi, adica aproape deloc... Si uite asa a scazut numarul de cuvinte pe care o sa ti le dedic, in procent de 75%. Eh, problema ta, atata activitate, atata recompensa.

Am observat o chestie curioasa; setul tau e facut de Autumn (Dana), un user foarte vechi si inactiv acum (care se intampla sa-mi fie prietena buna), asa-i?

Observ si apreciez ca esti unul din tipii care stiu sa scrie o propozitie decenta in limba romana, fata de cateva specimene de pe aici si ca totusi pari o fire deschisa, poate oarecum timida. Ai aceleasi culori preferate ca si mine (nu ca te-as cunoaste, dar nu strica niciodata un ochi la threadul tau de la Nou veniti; se numeste cercetare) si mentionez acest lucru doar ca sa mai zic o fraza, doua, demne de Captain Obvious.

Sunt aproape sigura ca esti un membru de pe vreun raposat forum anime. Imi par cunoscut dupa set si nume.

Avand in vedere ca postezi o data pe luna, nu te vei supara, sunt sigura.

Ah, ce dubioasa sunt azi.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

Lia.

Mereu am trecut la concluzii, inainte de a te cunoaste. Nu am ascultat spusele celorlalti si am continuat sa fac totul dupa capul meu. Cineva mi-a spus ca nu esti deloc asa cum mi te imaginam eu, si anume enervanta, plina de tine.. etc.
Am ajuns la concluzia ca nu esti enervanta, ci in mare parte enervata de diferite persoane, printre care ma includ si eu.
Am observat de multe ori ca spui verde-n fata, ceea ce inseamna ca nu vorbesti pe la spate. E un lucru bun. Am incercat mereu sa ma abtin, dar simteam ca trebuia mereu sa sar cu gura si sincer mi-am dat seama ca in multe cazuri am gresit.
Nu incerc sa-mi caut scuze, sau sa incep alta cearta, ca sincer mi s-a luat...
In posturi, pari a fi agitata, insa daca citesti mai amanuntit, reiese altceva.
Am observat ca ti-ai facut un tatuaj... frumos. A durut?o.oMai ai si altele?

In fine. Voi incerca sa te cunosc mai mult, sa imi fac alta impresie despre tine...

I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

Ryuu, văd că încă porţi semnătura de la mine. Smile Sincer, eşti printre primele persoane cu care am vorbit pe chat/forum w.e, împreună cu Denny şi Lynn (Lynn dacă citeşti asta TE IUBESC, acum treci pe mess/deviantart/forum etc şi dă un semn de viaţă). La început îmi era oarecum frică să vorbesc cu tine însă pe parcurs am realizat că eşti o persoană destul de liniştită şi prietenoasă. Chiar dacă te cunosc de ceva vreme noi nu am avut nicio conversaţie.. închegată ca să spun aşa, înafară de mesaje la profil/chat şi posturi pe forum. Ştiu că asculţi k-pop şi în rest nu prea, deci nu mă pot pronunţa la capitolul gusturi muzicale. Am văzut că eşti destul de săritor şi că te enervezi greu, însă atunci când o faci nu mai asculţi de nimeni. Oricum, eşti prietenul meu şi sper să rămâi aşa mereu. hug
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


EDIT: History

Grrr, nici nu stiu cand am vorbit prima data, de fapt, prima data stiu ca si de tine mi-era putin frica, dar dupa te-am considerat sweet and fluffeh. Mereu ti-am iubit sig-urile si mereu am murit de ciuda ca tu mereu te duci inainte si eu stagnez :<. Stiu ca intr-o perioada vorbeam mai mult si radeam dar in ultimul timp nu prea ne-am mai auzit pe mess/forum/facebook. Oricum, te consider foarte prietenoasa si mereu pregatita pentru ceea ce vine si saritoare la nevoie. Poate candva o sa facem un duel la gfx si chiar si la foto pentru ca-mi aduc foarte bine aminte ca-ti comentam threadul - chiar, cand mai postezi pe acolo :3? - si imi placeau fotografiile facute de tine.
[Imagine: Jun0xCa.png]

Dau edit dupa ce termin de facut pizza. ^^

EDIT
Am terminat pizza. Sa incepem. Te cunosc de prin aprilie-mai cand am participat amandoua la un concurs. In acele vremuri nu vrea vorbeam. Doar prin comentarii la profil. Atunci imi pareai o fata dulcica si cuminte. Acum din septembire am vorbit ceva mai mult si am vazut ca poti fi si al dracului. Apoi a urmat perioada cand ne uram reciproc dintr-un anumit motiv, dar a trecut. Acum ajuti cu chibi generator, cu FF si in general ai multe idei interesante si folositoare. Ai niste colege de 13 care arata ca una de 18-20 de ani. Uimitor e faptul ca la 18 vor arata ca la 30. 21 O gluma fabricata chiar astazi in urma conversatiilor de pe mess. Am vorbit acum in weekend. TE voi ajuta cu chibi generator staifara grija.
Acum imi place la tine ca nu te lasi baatuta chiar daca nu iti ies doi ochi, la un animalut. ^^
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

Cum nu prea am ce face, am zis sa te caracterizez si pe tine in cateva randuri pentru ca stiu ca niciodata nu am facut-o, sau nu-mi aduc aminte.
Per total mi se pare ca esti foarte amuzanta, adica rad mereu cu tine, chiar si acum pe mess imi trimiti kilometrii de "24" si ma bufneste si pe mine rasul cand vad. Vreau cat mai curand sa ma inveti mai multe despre Chibi pentru ca imi place foarte mult cum lucrezi. In vacanta de iarna stiu ca si tu stateai pe skype cu noi. Odata am si facut echipa la FF&FA <3. Stiu ca avem planuri 'marete' in legatura cu chibi si cu tine pot discuta orice vreau cand vreau.
hug.
[Imagine: Jun0xCa.png]

Unfortunately my Internet connection is rather precarious so it's gonna be difficult to write this thing.

Cum ne-am cunoscut? Ne certam, urat de tot pentru ca nu eram de acord cu a avea un moderator nou comportandu-se asa cu userii, sareai calul uneori. Dar am inceput sa vorbim prin conferinte si mi-am dat seama ca nu esti chiar un copil cauza pierduta. Nu, nu esti o cauza pierduta 21. Ma refeream ca esti la o varsta cand inveti multe lucruri si uneori nu stii exact cum sa te comporti, luand exemplul celor mai mari care au mai multa experienta fata de tine, in asa fel incat iti da aerul cum ca te-ai crede superioara.

Dar ti-ai revenit si acum incepi sa iti definiesti o personalitate proprie, fara sa ai influente majore cum era cazul inainte. Incepi sa evoluezi incet, incet la gfx si nu iti iese intotdeauna, dar (!) e bine ca ceri sfaturi si indrumari si asta conteaza mult. Mai ales ca lucrezi des si pare sa iti placa ce faci.

Esti un copil amuzant si ai o doza de sarcasm care il poti modela usospre avantajul tau, desi mai ai de lucrat. Nu ne-am mai certat si daca te-am rugat sa ma ajuti cu ceva, ai facut-o. Pot sa rad cu tine si e bine, mai ales avand in vedere situatia contrastanta din ianuarie.


Imi pica netul, revin/
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

Edit: Lia
Dupa cum mi-am facut deja un comportament cunoscut pe aici ca judec cartea dupa coperti si ca vreau sa imi fac dreptate, prima impresie pe care am avut-o despre tine a fost ca esti directa ( si nu m-am inselat in privinta asta 21 pe mine nu ma deranjeaza, mi-a placut critica in limita bunui simt, sau personalitatea ta directe, astfel stiu ce ii deranjeaza pe oameni si incerc sa ma schimb, dar hai, gata, ca nu trebuie sa vorbesc despre mine, ci despre tine ). Mi se parea ca te legi de orice face o persoana, ca e bine, ca e rau, dar am inteles gresit, tu doar participai cu o parere. In fine, parerea mea s-a schimbat despre tine. Esti prietenoasa, dar nu prea lasi sa se vada asta din prima si te implici mult pentru forum, ceea ce apreciez. Nu te lasi descoperita prea usor.
Ajuti lumea daca iti cere ajutorul, oferi sfaturi si... cam atat as putea spune despre tine. Nu am vorbit prea multe, de abia daca am schimbat o vorba, dar esti interesanta, ca sa zic asa, ai un comportament care se face remarcabil. Imi place iarasi mult la tine ca te faci auzita.
Mi-ai dat impresia de o persoana sensibila, asta fiindca te pasioneaza fotografia si dupa modul cum faci asta, dar si o persoana optimista si care merge inainte, fara sa tina prea mult cont de vorbele celor din jur. Adica mergi dupa propriile principii. Am inteles ca ti se zice scorpie (aici vine partea grea), dar nu mi se pare ca esti, doar lasi impresia ca esti mai dura, cauza nu o stiu. Poate iti place sa lasi pareri diferite fata de cum esti cu adevarat, sau poate chiar asa esti tu.
Well, as mai continua, dar dupa cum am zis, nu am vorbit prea multe ca sa descopar si alte laturi ale tale.

PS: Sper ca nu am dat-o-n bara. Zic asta pentru ca ma exprim cam prost si poate iarasi m-am facut inteleasa gresit.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 50.907 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.715 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)