Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

#1
Pentru că threadul precedent depăşise deja 50 de pagini, ajungând la 125, am decis să deschid unul nou.
Cel vechi poate fi accesat aici
[Imagine: sig3a.jpg]



#2
Hey babe,

Sorry for being a bit late with this, but well, you know of my emotional conundrum. Stii, in aceasta jumatate de an de cand ne cunoastem, cred ca ai fost persoana cea mai aproape de mine, atunci cand am avut nevoie de cineva; imi esti ca o sora mai mica si ma bucur ca te-am cunoscut.

Esti simpatica si mereu ai cate ceva amuzant de zis, desi de cele mai multe ori trebuie sa asisti la conversatiile mele plictisitoare care dureaza eoni, eu ce sa fac daca esti rezistenta 108. Mai ai putin si devii imuna la tampeniile pe care le zic *giggles*. Din cate imi pot da seama si dupa anumite rezultate, reiese ca esti inteligenta si in stare sa porti o discutie mai mult decat decenta despre diverse subiecte.

Pasionata de fotografie, nu te sfiesti sa-ti imparti din cunostiinte si cu unii din noi care nu se pricep asa bine, apreciez asta. De asemenea tin minte ca am citit unele din scrierile tale, si desi te-am criticat un pic mai dur, ai reactionat destul de realist si nu mi-ai sarit la gat, cum probabil meritam *gulps*

Pe scurt esti talentata, in ciuda faptului ca poate nu ai materialul necesar de studiu la dispozitie, dar sper ca asta se va rezolva pe viitor.

Sunt asa multe de zis, nu cred ca trebuie un forum intreg sa stie chiar tot; esti matura pentru varsta ta si desi mai levitezi pe langa nori, esti destul de cu picioarele pe pamant.

Ma rog, tu stii ca te iubesc hug. Abia astept sa te vad.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#3
uberwald,
de mult voiam sa te caracterizez desi nustiu nimic despre tine.sincer pana acum cand m-am uitat la profilul tau credeam ca esti baiat o.o.
imi pareai inainte rece si distanta, nu stiu de ce, asa imi pareai, acum nu prea mai cred acelasi lucru. imi pari s putin sarcastica si ironica dar intr-un mod bun, cred . da tot folosesc 'pari'.
iimi pari genul ala de persoana poetica sau ceva. vad ca esti o persoana cu care poti avea o conversatie serioasa.
bat campii, oricum cred ca ar trebui sa te cunosc mai bine ca sa pot zice ceva mai mult, despre tine . vad ca esti sagetator ca simine,poate avem ceva in comun ...
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#4
@ O.O Am o curozitate pentru ultimele 3 userite care au postat aici:
De ce caracterizati un user pe care nu-l cunoasteti si nu asteptati sa posteze cineva pe care il cunoasteti cat de cat? e greu? -.-
__________________________________________________________________________
Mady
Nu ne-am intersectat niciodata, dar ti-am vazut profilul de pe forum. Primul lucru cel observ , mai bine spus, imi sare in ochi este culoarea roz de la sig si de la avatar. Aceasta in plus cu statusul si cu mood-ul [desi nu intodeauna e in pas cu starea noastra de spirit] ma duce cu gandul ca esti indragostita si iti merge in momentul de fata in relatia ta de dragoste sau pur si simplu, in viata ta. Din posturi: esti o fire politicoasa, prietenoasa, sensibila.... nu te cunosc si nu voi continua enumerarea. Nu esti prea activa pe zup.

Serqet Hetyt^^
[Imagine: aaaakip.jpg]

#5
Mori tu sub duÅŸ, Malkin!
Tu... aia nebună, aia a mea : )
Eşti atât de dulce, de nebună, înainte erai foarte foarte rece, acum ced că eu te-am înmuiat 21
Um.... m-ai ajutat cu de toate, cu Gay, cu ştii-tu-cine, mereu m-ai susţinut, mereu ai fost acolo când era nevoie, şi mereu mi-ai spus-o în faţă.... dacă faceam bine sau nu.
Oricum, erai/eşti un bun mod, mereu mi-a plăcut ce treabă ai făcut, chiar dacă nu te implicai cine ştie ce.
Tu erai genul de ciudaţică, ai foarte mare încredere în puterile tale si ratiunea ta/subconştiinţa care nu te trădează nicicând.
Tu ai mare încredere în mine. Cum am şi eu în tine. Mă împingi de la spate.... să am mai mult curaj.
Am o groază de lucruri să spun despre tine, dar nu mi-ar încape un post.

Apropo, pentru doritorii de absurd.
Cei care nu mă cunosc, să nu pună vorbe în vânt. Ar fii, atât de trist.
Lawl.

#6
Craci4
Dupa cate am observat eu in posturile tale esti o explozie de hiperactivitate si buna dispozitie.Iti place sa faci multe glume,esti iude de manie,inveselesti lumea cu orice,esti putin aiurita(ceea ce e bine)si neatenta.Esti o fire fooarte prietenoasa si cand vine vorba de idei esti un geniu.Poti sa fi si serioasa,iar cand iti pui concentrarea si incapatanarea la treaba,reusesti orice.
Iti place fotografia si sa te exprimi prin arta,esti un adevarat paradis de idei si ai multi prieteni,care au fost atrasi de felul tau original de a fi
4
(sper sa fie corect65)
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#7
BLforever, noi două am vorbit o dată sau de două ori pe shout, cred. :]]. Tu erai tortul ăla, Naty parcă zicea, că eşti un tortuleţ de treabă. Scotocind puţin prin profilul tău am văzut că ai 15 ani şi că eşti destul de agreată de poporul de pe Zup. Nu m-am uitat la posturi sau dacă ai topic la GFX/Fotografie/Fan Fiction. :] En fin, sper să ne mai citim pe aici, deşi în ultimul timp nu te-am mai văzut să fii activă (cel puţin nu acolo unde postez eu D: )

#8
Anneke Jensen, chiar daca ti-ai schimbat nick-ul tu pentru mine ramai Istorie aka Ana. Tu ai fost, esti si vei fii mereu o persoana speciala pentru mine, m-ai inteles cand nimeni n-a facut-o, ai fost aici cu un sfat pentru mine cand am avut nevoie si m-ai sustinut in toate prostioarele pe care le-am facut. Esti o persoana prea modesta, dupa parerea mea, esti talentata [cel putin in materie de GFX] si ai evoulat foarte mult. Tu pur si simplu stii cum sa faci persoanele din jurul tau sa se simta mandre de tine si, mai mult de atat, speciale. * hugs *

#9
Staţi aşa ! Dau un edit ! Că doar eu vreau s-o caracterizez pe draga mea geamănă. * lovely * Reviiiin. ^^

EDIT : Aşa... Păi ce pot spune despre tine, Adina ? În afara faptului că avem acelaşi nume, şi nu numai [ multe lucruri în comun ], tu chiar ştii cum să distrezi o persoană.
Eu cred că eşti şi o fată de încredere; ba chiar te consider ca o surioară [ da, mai mică.. 19 ]. Uhmm... da, ai şi un simţ al creativităţii. Pentru asta - eşti geamăna mea cea scumpă, unica mea geamănă. God, ar fi atât de multe de spus despre tine... ^^ ;o3

#10
O fată cu simţul umorului. Ştie cum să se distreze , ştie cum să îşi traiască viaţa , nu îi plac buclucurile , mai degrabă ar sta cât de departe de ele. Îi place să vorbească mult , să cunoască lume nouă , şi să fie iubită de toţi şi de toate.Îi pasă ce cred alţii , ştie să îi asculte , să le dea sfaturi , să îi fie o prietenă bună fiecaruia în parte. O persoană inteligentă cu care poţi discuta toate tipurile de subiecte.Poate câteodată mai are unele scăpări , dar eu nu le-am cunoscut încă. Ce pot să mai spun?
Persoana perfectă atunci când ai chef să te distrezi.
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 50.708 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.685 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)