Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#61
Draga mea, iubita mea, malefica mea, yaoitza mea :X TE ADOR cu litere mari! *love*. Ma bucur nespus de mult ca ai pus nextu atat de repede fata de alte dati, nu ca ar fi o problema, cel putin eu stiu ca merita asteptarea cand e vorba de tine.
Chiar daca primul fic de pe Zup pe care l-am citit a fost a lui Yaoi Queen si a lui Myu cred ca Myu) cand am vazut cad de dispusa esti tu ca o fata de clasa a 8-a sa scri cred ca mai mult de zece ficuri si sa ni le oferi noua pe toate, nu stiu daca eu as putea sa rezist. Ador la tine nu doar faptul ca sti sa descri si chestile astea ci si ce ambitie ai, mai ales ca acum au fost examenele si cred ca trebuia sa iei o pauza de la ficuri mai ales dupa cate ai facut. Stiu cum te simti cand ai comentarii multe si stiu ca si asta iti da ambitie deci la ficul asta nu o sa renunt pana se termina.
Bun acum sa ne vedem de treburi dupa discursul plictisitor. Sa incep cu ceva ce m-a facut sa am o fata de toanta. Ai avut o gresala, cred ca e de taste. "aeetnie" Vai cat m-amn chinuit sa vad ce inseamna =)) L-am cautat si in Dex, neah nu exista :)). Ce toanta este moi.
Il iubesc pe Caleb e asa inocent :chuu: si scump si ma bucur ca nu i-ai facut sa se desparta. Si......mhhh da ne-ai lasat din nou in mister. Cine se crede babetu' ala, tampitu ala, perversu ala care-mi ia locul( doar eu am voie sa fiu perv. azi) care se atinge de scumpul meu Caleb? Sper ca o sa-i rupi ceva, o sa-i dai foc sau o sa-l arunci de la etaj. YeY!!!!<:-p Mhh da azi am ceva, clar! \m/ !!! Le am pe toate azi. *crazy*
Ma bucur enorm pentru ca ai pus nextu' si acum il astept pe celalalt! Gambate sweety! :bye:
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#62
Quote:- Eric... Cine era omul acela?

Mda. Pai asta vreau să aflu şi eu. :-w E chiar bizar. Ştii doar că eu banuiesc mai pe toată lumea şi, de aceea, banuiesc ceva [ rau ] în legatură cu acest tip... Poate că este vreun duşman de-al contelui şi vrea să se razbune pe el, facându-i eu-ştiu -ce lui Caleb. >___< Goddamn it ! Eu nu doresc asta ! Nu, în niciun caz; şi sunt sigură că TeoYaoi e de parere cu mine. ~ No Way ! ~
* Back to ch. *
Ca de obicei, Caleb...e ... doamne, cât de scump poate să fie. Nici nu-ţi vine să crezi că e un barbat în devenire [ daaar, nu mai barbat ca Eric. :X ]. * laughs * Se comportă asemeni unui copil mic, dar poate că asta face ficul mai interesant. De fapt, de la bun început aşa a fost. App de început.... Nu se mai întâmplă nimic cu Lucas ? :-? Haideee cu nextu` ăla. :o3

PS: Sorry... Cuz` I`m sooo late... :">

#63
Am ajuns şi eu într-un sfârşit. >.< Nu m-ai anuntat, nu m-ai anuntat! Te spun mamei, gata!
Caleb e aşa dulceee. :o3 Dacă gorila aia îi facea ceva, eu îmi strângeam armata şi mergeam după el. :-l
Şi iaaar au ajuns să discute despre faptul că se plac, Caleb stricând momentul cu durerile lui.
Am vazut multe greşeli, printre care şi cea mentionată de TeoYaoi, majoritatea fiind de tastare. Oh, îţi este foame? Pentru că ai şi mâncat câteva litere. :]]

aeetnie- cred că vroiai să scrii atentie. Aeetnie ăsta mă duce cu gândul la acnee...în fine, asta e altă treabă. :]]

Well, cam atât. Aştept urmatorul capitol, scumpete! >;d<
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos

#64
Ce mi/a placut cum a intrat contele peste ei, cu revolverul in mana... Eram sigura ca vine sa/l salveze pe Caleb. :)
"Doua doamne se apropiara de noi, iar Eric imi acoperi goliciunea cu mana fara sa se si inchiseasca de rusine. Femeile se intoarsera cu spatele pentru cateva momente, cat timp contele ma acoperi cu cearsaful si ma ridica in brate, apoi incepura cele doua sa-mi stearga fata umeda de lacrimi cu niste prosopele ude, imbibate in apa. " Ce dragut a fost aici. si gestul lui Eric si reactia femeilor.
Contele tot incearca, Caleb se face ca/l respinge...
Si eu sunt curioasa cine e omul acela.
Next.
One whistle makes their god
[Imagine: lovebl.png]

Uploaded with ImageShack.us
Scriu: Regis de Aeternum - proza
Citesc: Capitulare, Rape me my friend.
Public aici:
http://suspans.ro/literatura/proza/blestemat

#65
Multumesc pentru cmetnarii ^:)^ Nici nu stiti ce happy sunt cand le gasesc:">
Am venit cu nextu':



*

- Omul acela? repeta Eric cu tristete. A fost... Omul acela a fost persoana care m-a facut sa caut alinare... In alte parti. Persoana aceea a fost prima din viata mea... Cum am fost eu pentru tine... Intelegi? intreba si am acut ochii mari, intorcandu-ma cu fata la el. Picioarele mele stateau acum incolacite in jurul taliei lui Eric, iar trupul meu era lipit de al sau strans. Ii tineam barbia intr-o mana, privindu-l atent, neintelegand tot ceea ce vrea sa spuna. Am dat negativ din cap, fiindca eram confuz.
- Adica... Ai facut cu el ce am facut noi doi? am intrebat inghitind in sec. Mi se parea anormal, cum sa faca Eric asa ceva? Omul ala era in varsta... Era ciudat, era in multe feluri. Nu era genul de persoana pe care s-o vrea contele. Plus ca eu crezusem ca el n-o facuse niciodata in felul ala.
- Da, Caleb, doar ca eu am fost foarte bland cu tine, eu am tinut cont ca tu erai fecior. El nu a tinut cont... M-a violat, intelegi? Am suspinat in momentul in care l-am auzit. Nu-mi imaginam cum o persoana asa de buna ca el sa fi patit asa ceva nici in veci vecilor. De atunci, continua el, nu am lasat pe nimeni sa se atinga de mine in felul ala... Dar impactul emotional m-a facut sa imi dau seama ca imi plac baietii, am inceput o relatie... Si doar atat. Am inceput-o, s-a terminat. Am fost ocazional cu altii, insa doar pentru putin timp, pe cand pe tine... Pe tine te vreau prea mult si imi pare extrem de rau daca te-am ranit sau daca te-am suparat. Dar de-asta am zis ca nu te-a durut chiar asa de rau. Daca ai fi trait ce...
In acel moment, emotiile l-au facut pe conte sa-si inghita cuvintele. O lacrima se prelinse pe fata lui, iar eu am sarutat-o usor si l-am strans in brate, soptindu-i cu blandete la ureche:
- Nu trebuie sa-mi spui toate acele lucruri, iubire... Am inteles, am exagerat si omul acela a fost un nenorocit. Nu-ti mai reinnoi ranile sufletesti, stiu ca doare...
- Caleb, omul ala e tatal meu! imi spuse lasandu-ma cu gura cascata. Cum putea sa imi faca asa ceva?! Ti se pare ca alea sunt sentimente de tata?! Caleb, realizezi?! Am fost violat de tatal meu...
L-am strans la piept, sarutandu-i buzele udate de lacrimile ce curgeau in voie acum pe chipul sau. Ma durea inima sa-l vad asa si imi parea rau ca intrebasem. Trebui sa-mi fi tinut gura, nu trebuia sa aflu eu toate acele lucruri, nu ma priveau...
- Te implor, nu mai plange... Imi cer iertare, i-am spus la ureche si l-am strans la piept iarasi. Se abandonase ca un copilas in bratele mele, strangandu-mi camasa de pe mine in pumn si gemand din cauza zecilor de lacrimi ce i se prelingeau pe chipul bland. Ma durea sa-l vad plangand... Desi nu prea imi statea in fire sa fac asta, i-am prins buzele intr-un sarut, strecurandu-mi limba in gurita lui calda si umeda, cautandu-i-o pe a sa intr-o exploare ascunsa. Ramasese cu gura cascata pentur cateva momente, dar mi se alaturase si el mie si ma trangea mai tare in brate, mulandu-se dupa miscarile mele incete si tandre.
M-am ridicat de deasupra lui. Era atat de dulce cum statea acum si ochii lui mari si udati de lacrimi il faceau o scumpete.
- Unde pleci? ma intreba cu tristete, iar eu am raspuns propt:
- Vin inapoi in cateva clipe. Nu te misca!
Vocea mea era entuziasmata, iar pasii ma purtau rapid catre acea camera in care era pianul, unde o facusem pentru intaia oara cu el. Desi inca imi era ciudat, orice lucru are un inceput, iar eu o facusem. De ce sa-mi mai para rau acum? Imi placuse, de ce dracului sa neg asta?! In afara de faptul ca fusese incomod la inceput si dupa, fusese tare, o experienta de care nu aveam sa uit vreodata in viata mea. Mi-am luat cateva foi si creioanele, apoi m-am intors in aceeasi viteza in biblioteca. L-am prins pe Eric de cap si l-am sarutat apasat pe buze, lasandu-l de-a dreptul uimit.
M-am aruncat in fund pe podeaua tare, scancind din cauza durerii, insa nici ca imi mai pasa. Am inceput sa-l desenez cu viteza. Era angelic de-a dreptul, atat de frumos si de dulce... Voiam sa-l sarut... Si, spre marea mea uimire, simetam ca ma intarisem in pantaloni, incepuse sa ma jeneze intr-un fel, dar nu am facut nimic in privinta acestui lucru... Inca.
- Inchide-ti camasa, i-am spus lui Eric rosindu-ma usor, iar el se arcui usor inainte, insa mi se supuse intrebator. Nu stia nici el la ce sa se astepte, vedeam asta din ochii sai si ma amuza la culme. Era insa atat de dulce incat doream si mai mult sa-l sarut acum. Mi-am oprit fara sa vreau desenul cat inca ii mai lucra trupul frumos, ii faceam umbrele. M-am ridicat in picioare si apoi m-am pus deasupra lui, incepand sa-l sarut pe buze apasa si lung, asa cum imi placea mie, strangandu-l la pieptul meu, apoi l-am muscat usor de botic, facandu-l sa inceapa sa chicoteasca, apoi limba lui trecu peste buzele mele usor intredeschise.
- Cat de dulce poti fi, Caleb! Da-mi o gurita... Mica, mica, repeta facandu-ma sa rad. L-am pupat, dupa care m-am uitat atent la el.
- Mi-e foame. M-ai luat sa ma cresti, acum satisface-ma, i-am spus pe un ton pervers, iar contele facu ochii mari, insa zambise multumit, entuziasmat char. Ne aflam inca in biblioteca, insa nu- lderanja sa inceapa sa ma sarute. M-a ridicat in brate, punandu-ma pe masa, daramand cartile ce se aflau acolo, si mi-am incolacit bratele in jurul gatului sau, sarutandu-l usor pe frunte intr-un mod aparte, facandu-l sa se aruciasca usor pentru a geme. Isi lipi buzele de urechea mea, sufland aer cald, facandu-masa gem la randul meu.
- Eric... Esti... spun rosind, fiindca tocmai ii pusesem mana intre picioare, strangand usor pana ce el scoase un sunet dulce. M-am aplecat si i-am sarutat buzele, strecurandu-mi limba in locula cela, incepand sa il sarut lung. Imi raspunse entuziasmat, fericit de elanul pe care mi-l luasem. Mana mea strangea usor locul dintre picioarele sale, facandu-l sa scape cate un geamat si un oftat de placere.
- Da... Sunt. Si tu esti pus pe fapte mari, scumpete... Imi dai voie sa...
Nu apuca insa sa rosteasca toata fraza, deoarece eu, entuziasmat, ii pusesem stapanire pe buzele acelea dulci, facandu-l sa se lipeasca de mine. I-am inconjurat talia cu picioarele si l-am strans cu forta, iar el imi prinse limba intre buze, sugand-o multumit. Mana lui coborase si incepuse sa ma mangaie pe adbomen intr-n mod aparte, bland, dulcesi frumos. Iubeam cand e asa de dulce cu mine.
Cobori tot mai jos, ajungand cu mana inte picioare si incepuse sa ma atinga in acel mod care-mi dadea fiori de placere in tot trupul, in special pe sira spinarii. Ma incordasem cand il simtisem atingandu-ma in felul acela si ma stranse in brate.
- E... Asa de bine, am spus in soapta, muscandu-i lobul urechii usor si se intinse peste mine pe acel birou. Dar... te rog, am spus rosindu-ma. Ii simtisem mna pe pielea mea fina a abdomenului, apoi mi-o strecurase in pantaloni intr-un mod teribil de dulce care ma facuse sa ma aruiesc puternic. Imi simteam trupul tremurand, iar el se misca atat de repede pe barbatia mea incat imi muscam buzele.
- Te-a excitat asta, spuse ridicandu-se de pe mine si am rosit and l-am auzit spunandu-mi acel lucru. M-am agatat de umerii sai, ridicandu-ma o data cu el. Incepusem sa-l sarut pe gat apoi, dupa care i-am prins sfarcul stang intre buze, sugandu-l usor si lingandu-l intr-un mod pervers.
- Termina sau te fac al meu aici! spuse aproape alarmat, iar eu, ranjind, continuam sa le aplic acelasi tratament, Eric gemand iar si iar. Imi desprinsei buzele de pieptul sau, fiindca el ma ridicase spre chipul sau. Imi acoperi gura cu a sa, facandu-masa scap un geamat infundat.
- Nu... NU mai, ma gadila, am rostit cand i-am simtit mana jucandu-se cu mandria mea,strangandu-mi-o usor si am gemut aproape neauzit, dar el era prea atent. incepu sama linga fara pic de rusine pe gat, apoi, desfacandu-mi bluza, imi saruta pieptul intr-un mod pervers si incitant.
- Abia ma abtin sa nu profit de tine, spuse pe un ton jos, soptit, si m-au trecut fiori. Incepusem sa tremur fara sa vreau, sa ma gandesc iarasi la tatal sau, barbatul care aproape ma batjocorise. Eric ma stanse in brate ca si cand as fi fost un copilas si masaruta lung pe buze, apoi limba sa ajunse in gura mea, inspectand locul cald.
- Nu vreau sa profiti de mine, Eric. Vreau incet si frumos... am spus rosind de-a binelea cand o spusesem. Vreau in pat, intelegi? Si pe podea... Si in apa... Si afara, in lacul acela... si pe pasune, si ascunsi in apele fierbtinti ale marii daca ajungem vreodata pe-acolo si la caluti si in trasura si peste tot!
Eric se uita la mine uimit pentru cateva momente, apoi incepuse sa rada entuziasmat. Se daduse jos de pe mine, stand acum sprijinit de marginile mesei pe care eram intins si ma privea razand. Ochii sai mari si ciocolatii erau luminati de luna si privirea perversa se putea foarte bine citi pe chipul acela dulce si frumos. M-am arucit usor, ridincandu-ma in fund pentru a-l vedea clar in intunericul dulce al noptii.
- Sunt de acord, dulceata mea, dar nu in apa rece, nu vreau sa racesti. Plus ca nu cred ca esti in stare sa rezisti atat de mult timp, spuse prinzandu-mi brusc buzele intr-un sarut apetisant. L-am strans in brate, iar el ma lua pe sus, tinandu-ma strans. Imi strangea fesele usor pentru a nu-i cadea din brate, fiindca picioarele mele erau in jurul taliei sale. Incepuse sa mearga cu mine spre etaj, unde se afla camera in care ma avusese prima data...
'' Are sa fie o noapte lunga... '' mi-am spus.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#66
Wow, asta da surpriza.... Tatal lui Eric?.... OMG. Stiu ca suntem intr/un fic yaoi, incestul e normal aici, dar nush... nu ma asteptam ca Eric sa fie violat de taica/sau..
Mi/a placut ca nu l/a indepartat pe Caleb si i/a zis povestit totul, cu grija, adaugand ca el nu i/a facut asa ceva pictorului.
Incepe sa ma amuze sensibiliatea lui Caleb, cu funduletul lui....;))))) Si acum, vrea si in lac, si in pat, si peste tot. :))
Deci, avem si mai mult yaoi in next.
Ii ador ce cei doi " iubitei " . Spor la scris!
One whistle makes their god
[Imagine: lovebl.png]

Uploaded with ImageShack.us
Scriu: Regis de Aeternum - proza
Citesc: Capitulare, Rape me my friend.
Public aici:
http://suspans.ro/literatura/proza/blestemat

#67
Gaby >:D<
Într-un final, ai postat nextu`. :> Crede-mă, citisem de aseară acest capitol, însă l-am citit pe telefon. [ Da, pe telefon. :-L caci am probleme cu netu`; cade din 5 în 5 minute ! * upset on the internet * ].
Weeeell ~ Revin la capitol. * lovely * Off, iubita, dacă ai ştii cât m-am bucurat când Caleb l-a consolat pe Eric cu atâta dragoste. :X Parcă, pentru un moment, Caleb a fost seme-ul; dar am observat cât de rapid s-au " reinversat " rolurile. * laughs * Ehh, sper să mai am parte de asemenea surprize. ^^
Însăăă... :-w Mă întreb de ce te-ai oprit. Tocmai când urma să fie într-adevar o noapte luuungăă ! <33
Da, şi desigur că o aştept. :X

#68
Am lipsit un pic de pe aici si uite ce se intampla si cate chestii bune pierd :)) App dak nu ma anunti , ubita, cand pui nextul, te mananc cu fulgi cu tot (si o sa-l chinui f bine pe sti tu cine dupa lunga mea absenta :)) ) Revenind...nu mi-as fi imaginat ca tatal lu Eric ar putea fi asa...la draq ala nu e tata e animal (nici atat). Si il inteleg si pe Eric...un asa soc emotional te-ar face sa-ti schimbi perspectiva asupra vietii si preferintele sexale .
Ma bucur totusi ca si-a dat seama ca tine la Caleb si ca e bland cu el (iti lasi sadismul acasa cnd scri singura, nu? ) :)) las k-l scot eu la iveala cu alte ocazii.
SI iar am ajuns la chestii fierbinti asa cum imi plac mine :X noapte lunga ...abia astept (si mie mi-ar trebui una dinaia dak stau sa ma gandesc bine...asa k vin-o cu nextul si da-mi idei noi...duc lipsa zilele astea si-mis cade performanta...nu putem permite asa ceva:))) (nu ma baga in seama, am luat-o razna de la oboseala ) poop:*

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#69
Scumpele mele, va multumesc! :X:X:
Am venit cu nextu': :*:*


*

- Te comporti de parca as fi un copilas mic, am spus in soapta si mi-am trecut limba peste buze, incepand s arad de ecea ce spusesem, iar el imi prinse buzele intr-un sarut lung. Era dulce si simpatic modul incare se comporta cu mine, eram teribil de amuzat.
Desi era prea rapid ,simteam ca ma indragosteam usor-usor de el, cazand in mrejele puternice ale sentimentelor. Eram de-a dreptul incantat, dar si ingrijorat in acelasi tim. Oare era bine sa imi placa mie de un barbat? Atata timp fusesem numai cu ochii dupa femei si avusesem atat de multe incat acum abia imi venea a crede ca era indragostit de un barbat. Sau, ma rog, asa ma simteam. Incepuse sa-mi bata mai tare inima. Nu era ciudat un cuplu intre barbati?
Mi-am inchis ochii, incepand sa ma gandesc:
''- Caleb, imi plac barbatii. Crede-ma, acum, de n-ai fi fost cel mai bun prieten al meu, te-as fi facut al meu, as face ce vreau din trupul tau. Te ador, baiete! Nu stiu cum faci tu, dar ochii tuturor fug dupa tine. Toti te vor. Chiar si eu te vreau, pricepi? ma intrebase in soapta si ma sarutase me varful nasului usor, asa cum imi placea mie. Poate ca nu imi placea Lucas mai mult decat prieten, insa eram foarte apropiati.
Dadusem afirmativ din cap si ii raspunsesem imbratisarii scumpului meu prieten. Era foarte bland cu mine, dar vorbele sale ma ingrijorau si aproape ca ma inspaimantau. Cum sa ajung eu sa fiu al unui barbat?! Era, din punctul meu de vedere, un lucru gresit ca doi barbati sa faca toate acel lucruri!
Dormeam la Lucas pe atunci. pentru a castiga ceva mai mutla experienta, chiar daca eram cei mai buni prieteni, ne luaseram in brate, ne mangaiaseram intr-un mod pervers si incitant, nespecific prietenilor, ci iubitilor. Faceam toate astea pentru a invata sa ne comportam cu fetele pe atunci, descopeream zonele acelea care provoaca placere si le exploatam.
"
- Eric... Nu e gresit? intrebasem cand contele se intinsese peste mine, incepand sa ma sarute lung si cu placere pe gat. Era incitant si abia ma puteam abtine din a face toate acele lucruri. Innebunisem de-a binelea, insa Eric insemna mult pentru mine. Poate... Ma atasasem de el pentru ca fusese primul barbat din viata mea. Suna groaznic asta... Dar imi placea Eric...
- Ce sa fie gresit? Ca suntem baieti? Doamne, Caleb, nu te mai gandi! Te plac, la inaiba. Nu imi pasa cat e de bine, dragostea nu are varsta sau sex, intelegi? Te vreau chiar daca acest lucru depinde de viata mea, pricepi?!
Ma trecuse un fior in momentul in care spusese acele lucruri. Stiam clar ca ar fi putut fi doar vorbe, dar, pe de alta parte, el chair putea spune adevarul. Ma temeam si imi era foarte ciudat, insa nu voiam sa accept faptul ca isi bate joc de mine, fapt care ma facu sa inclin a-l crede. Si totusi... Daca isi batea joc? Daca eram doar o jucarie pentru el? Contele de Lioncourt putea avea pe cine voia, nu s-ar fi oprit el la un pictor fara un sfant in buzunar daca nu ar fi avut un adevarat motiv.
Isi plimba mainile pe trupul meu intr-un fel care ma facea sa fiu strabatut de fiori. Ceva mai frumos nici ca se putea, imi plcea la nebunie. Corpul imi tremura de dorinta de a-l avea si nu voiam decat sa-l simt acolo, in interiorul meu. Nu mai conta niciun fel de durere, nu imi mai pasa daca am sa urlu, il voiam doar! Poate ca simteam ca ma rup in doua,d ar voiam sa ma posede, sa ma aiba, sa ma faca al sau si sa fim impreuna in acel ritual plin de placeri ascunse, sa devenim un singur trup.
Eric incepuse sa ma sarute pe gat, apoi i-am simtit mainile pe trupul meu, sub materialul subtire al bluzei. Ma mangaia usor si, rupand sarutul, cobori brusc pe abdomenuil meu, deasupra liniei pantalonilor, incepand sa-si plimbe limba usor pe pielea fina si sensibila. Cu cat el urca mai mult, cu atat eu gemeam mai tare. Imi ridicase bluza pana aproape de gat, in timp ce buzele sale imi dezmierdau usor pieptul, facandu-ma sa gem incet, strangandu-mi pleopale. Imi spuse usor sfarcul stang, rasucindu-l intre dinti, in timp ce mana sa se plimba pe locul umflat si ascuns in pantalonii mei. Gemusem usor si ma arucisem, simtindu-mi mana rece pe pielea aceea, pe locul acela care imi provoca placeri deosebite.
Ma arcuisem si gemusem lung, entuziasmat, neputand protesta. Limba sa cerceta multumita sfarcurile mele pe rand, apoi ma dezbraca de bluza. Era att de bine... Gemusem si ma arucisem, prinzandu-ma de umerii sai mari. Se desfacuse la pantaloni atunci, lasandu-i sa cada in jos si mi-am trecut limba peste buze. Ma dezbracase de pantaloni, lasandu-ma aproape gol in fta sa. Eram usor jenat de situatie, insa el chia rnu avea de gand sa ma lase, fiindca isi continua activitatile. Se misca usor deasupra mea, frecandu-si trupul de al meu.
In scurt timp, mana sa se duse intre picioarele mele, tragand si lenjeri, lasandu-ma gol de-a dreptul in fata sa. Nu stiu pentru care motiv, insa nu ma mai rusinasem din cauza goliciunii mele. Se pusese si incepuse sa ma sarute usor pe gat in modul acela caracteristic lui, uimindu-ma cum se comporta cu mine. Imi placea la nebunie, era epic. Calmul si rabdarea cu care avea grija sa ma faca sa ma simt bine ma incanta. Daca era cat pe-aici sa fiu batjocorit, el avea mare grija sa stearga asta din mintea mea, avea grija sa fiu fericit, sa ma simt impacat. Isi coborase buzele de pe gatul meu pe piept, incepand sa-mi sarute pe rand fiecare din acei muguri intariti. Ii simteam tremurul si dorinta de a ma avea... Asa cum tremuram si eu.
Picioarele sale erau de o parte si de alta a trupului meu, iar mana sa aflata intre picioarele noastre imi prinse organul o data cu al sau, incepand sa le mangaie pe amandoua deodata, provocandu-mi fiori. Adoram sa simt acele lucruri, iar el facea exact ceea ce imi placea mie, miscandu-si mana din ce in ce mai repede in timp ce limba sa imi dezmierda pielea.
- E... Ah, Er... Eric! E.. Incan... tator... am gemut ramanand cu buzele intredeschise, apoi limba sa imi patrunse in gura, facandu-ma sa scot un oftat de placere. Se rasuci cu mine in brate, permitandu-mi sa ajung deasupra trupului sau. Mana sa libera si-o urcase pe spatele meu si ma mangaia de-a lungul coloanei vertebrale. Usor-usor, degetele sale coborara pana in locul acela dintre fese, incepand sa impinga usor inainte.
Scancisem lungg, incordandu-ma cand il simtisem acolo. Era usor dureros si parca asta elimina orice ruma de placere. Se afunda in mine, continuadn sa se miste usor in interior. Nu era prea rau, insa nici prea bine. Nu-mi placeau durerile de nicio culoare si, spre dezamagirea mea, in viata avusesem parte de mai multa durere.
- De ce nu stai relaxat? Te fac sa-ti placa, iubire, dar trebuie sa te lasi pe mana mea. Nu-mi place sa te chinui, desi esti innebunitor cand te incordezi si scancesti, Caleb!
Ma stranse in brate usor, dupa care isi misca iar degetul in mine inainte si inapoi. Adoram cand facea asta, mi se parea foarte pervers si incitant. L-am strans usor la pieptul meu, lipindu-ma de el, si mi-am arcuit spatele doar pentru a-l face sa inceteze din acea actiune.
Ma puse pe spate pe pat, in stanga sa, iar eu, vazadu-l ca se pune pe mine, mi-am ridicat instinctiv genunchii la piept, iar el se puse peste ei. Credeam ca asa are sa inceteze, cu toate ca nu voiam sa faca asta. El insa nici macar nu se gandise la asa ceva. Mana sa continuase sa coboare intre picioarele mele. Pentru cateva momente imi atinse intimitatea, dupa care se cobori tot mai jos, patrunzandu-ma din nou, de data asta insa cu doua degete de la inceput, facandu-ma sa ma arcuiesc si sa icnesc.
- Usor, Eric...
Mormaisem aproape imperceptibil, insa el era atent la ceea ce spun si se oprise din miscari. Se uita la mine lung, dupa care buzele sale intredeschise dadura drumul cuvintelor:
- Imi cer iertare, nu mi-am dat seama ca e rapid pentru tine.
Am chicotit usor, dupa care imi ascunsesem chipul, lasandu-l intr-o parte. Se apleca usor peste mine si ma saruta lung pe buze, dupa care se miscase din nou deasupra mea, frecandu-se de mine si facandu-ma sa fiu strabatut de un fior din nou.
- La naiba, termina, am spus in soapta, fiindca eram nemaipomenit de rosu pentru ceea ce facea. Ma gandisem la ceea ce se intamplase data trecuta intre noi doi si intredeschisesem buzele, intreband: De ce m-a durut asa de tare? Era normal sa ajung in halul ala, sa chitai la fiecare miscare?
Eric se uitase la mine de deasupra mea si isi dusese mainile pe coapsele mele, strangand usor si zambind. Imi cerceta chipul, apoi cobori cu privirea catre buze, lingandu-si-le pe ale sale, probabil fiindca ii placea ceea ce vedea.
- Pentru ca ai fost mai sensibil. Nu stiu nici eu exact, nu doare atat de tare de obicei. Nu esti mic de ani si nici foarte slab, dar ai fost foarte stramt acolo si... Esti in continuare, spuse trecandu-si fugitiv mana peste locul dintre picioarele mele, fara sa patrunda insa sau sa faca ceva. Miscarea totusi imi daduse un fior. Dar... incepu in soapta si ma saruta pe genunchi, apoi continua: Vom face noi ceva cu stramtoarea... Curand.
"La ce naiba se refera?!" m-am intrebat si m-a strabatut un fior...
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#70
Wow...Cat imi place acest capitol! Si celelalte mi-au placut, stai linistita. Desii am vazut cateva greselute - nu le comentez pentru ca nu prea tin cont de ele si pana la urma toti gresim- admosfera si cuvintele alese pentru fiecare propozitie in parte m-au dat pe spate. Modul in care explici scenele este fenomenal. Sentimentele personajelor reies foarte bine din exprimare si nu trebuie sa te gandesti prea mult la inteles. "Oare ce vrea sa spuna aici? " :P Sunt sigura ca si in capitolul urmator vor fi asemenea scene, doar nu se vor oprii aici...Chiar am sa urmaresc sa vad cand pui nextul si daca voi nimerii bine, voi fi iar prima. Ureaza-mi mult noroc! :d Pana acum, parerea mea este ca te descurci bine. Ai talent si asta se vede char foarte bine. Mult succes in continuare!
Astept nextul! :X
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)