28-12-2009, 05:13 PM 

Salut! Ma numesc Astrid, am cinsprezece ani si sunt din Cluj.
Sunt zodia leu, si sunt pasionata de lucrarile in programe de modificare a pozelor, de plimbari lungi prin parc, calatorii, istorie, referate si Fan fiction.
Astrid e un nume suedez, pentru ca tata e original din Suedia dar mama e romanca asa ca stam aici.
Sunt o persoana destul de calma, dar cand e scoasa din sarite sau calcata pe coada isi arata latura feroce, cea de leu.
Sunt in clasa a noua de la liceul Emil Racovita, sectia matematica-informatica, liceu din Baia Mare. Stau impreuna cu o prietena de a mea intr-un apartament foarte... vesel
Daca ar fi sa ma descriu in trei cuvinte ar fi usor: sociabila, tupeista si prietenoasa.
Astept intrebarile voastre.

Sunt zodia leu, si sunt pasionata de lucrarile in programe de modificare a pozelor, de plimbari lungi prin parc, calatorii, istorie, referate si Fan fiction.
Astrid e un nume suedez, pentru ca tata e original din Suedia dar mama e romanca asa ca stam aici.
Sunt o persoana destul de calma, dar cand e scoasa din sarite sau calcata pe coada isi arata latura feroce, cea de leu.
Sunt in clasa a noua de la liceul Emil Racovita, sectia matematica-informatica, liceu din Baia Mare. Stau impreuna cu o prietena de a mea intr-un apartament foarte... vesel

Daca ar fi sa ma descriu in trei cuvinte ar fi usor: sociabila, tupeista si prietenoasa.
Astept intrebarile voastre.

(si eu sun leu).Ma simt usurata sa vad ca nu sunt singura care are un nume mai deosebit(al meu e Cezara).Ma bucur sa citesc ca iti place Fan Fiction-ul deoarece si mie imi place si scriu foarte multe asemenea lucruri(chiar acum am terminat de scris un fic cu crime
(si eu sun leu).Ma simt usurata sa vad ca nu sunt singura care are un nume mai deosebit(al meu e Cezara).Ma bucur sa citesc ca iti place Fan Fiction-ul deoarece si mie imi place si scriu foarte multe asemenea lucruri(chiar acum am terminat de scris un fic cu crime ).Daca nu te-ar deranja,as avea si eu cateva intrebari pentru tine:
 ).Daca nu te-ar deranja,as avea si eu cateva intrebari pentru tine:

![[Imagine: magic.png]](http://i160.photobucket.com/albums/t169/ame15magic/magic.png)