Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Because we are rebels!

#61
hey.imi place ficul tau insa ai unele greseli,cum ar fi ''imi simt pleoapele devenind'', ''rose de nervi'' , ''simtit ca sangele imi da in clocot'' etc.insa sunt minore.tineo tot asa ,ficu-i tare.

#62
hei.. nici nu stii cat am asteptat sa postezi nextul..
si iata ca in sfarsit l-ai postat:X:X:))
imi place.. descrierea e prezenta la fel si naratiunea, si dialogul nu e deloc sec.
in trei cuvinte: ITI ADOR FICUL!:X:X
sper sa pui nextul cat mai curand;)
P.S.
sa ma anunti si pe mine cu un comm la profil sau un PM:)
merCi:*:*

#63
aaaaaaaa..:)):)) mdea is oleaka prea happy casa zic ceva.
deci cap. e suuper ulta mega mijto :))):)
saracutzu de Sasuke el te plc atat de mult si tu ce faci?il respingi
asa fii dura :)):)) nici o sansa sa nu-i dai...bine poate una mica :)):))
astept next-ul si sa ma anunti si p mn cand il pui
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#64
Mulţumesc frumos pentru comentarii. După o lungă perioada în care am lipsit am sosit şi eu cu nextu.

Capitolul 14.

După ce termin doctorul termină cu seringa şi eu mă întorc privindu-l pe blond. Yuzuki, Diablo şi doctorul au ieşit, în salon rămânând doar eu şi Naruto.
- Spune-mi mai multe despre Uchiha. am spus eu fără să ocolesc.
- Păi ce? Zi-mi cam ce şi îţi spun. mi-a spus scurt bondul aşezându-se lângă mine.
Am lăsat capul pe spate încercând să îmi scot întrebarea care mă frământa din minte. De ce nu-mi vine să îl întreb pe Naruto de ce mi-a făcut una ca asta. Dar mai bine las asta ca ultima întrebare,
- Ce a mai făcut, ce face în prezent. am întrebat ridicându-mi capul.
- O să îţi zic dar să nu spui nimănui, nici măcar lui Diablo sau lui Yuzuki. mi-a spus blondul devenind dintr-o dată serios.
- Zi. am spus eu scurt privindu-l nerăbdătoare pe blond.
- Sasuke face trafic de persoane şi droguri, în timpul liber se antrenează. şi Karin este c***a de lux.
Pe faţă mi-a apărut un zâmbet care putea însemna multe dar pentru mine un singur lucru.
- De ce se ţine după Karin şi de ce mi-a făcut asta. am întrebat în timp ce zâmbetul de pe faţă se transforma într-unul malefic.
- Pentru ca eşti pentru el ca un fel de „drog” a vrut să te uite dare orice ar face nu poate şi a ales-o pe Karin pentru că seamănă cu tine…oarecum. mi-a spus blondul în timp ce privea fungi albi de nea, acoperind oraşul.
„Aşa, se pare că Uchiha încearcă să mă înlocuiască. O să vadă el cine sunt eu şi cu cine încearcă el să mă înlocuiască” Mi-am spus eu strângând pumnul.
- Ce ai păţit? mă întreabă blondul, trezindu-mă la relitate.
Îl privesc ca mâţa-n calendar iar brunetul îmi arată aparatul care îmi monitoriza bătăile inimii care o luase deja razna.
- Păi mi-am adus aminte că am uitat ceva important în Grecia, nimic mai mult.
„Da mi-am uitat pastila anti-dragoste faţă de Uchiha.” Mi-am spus eu privind uşa pe care blondul ieşea.
- Naruto stai, Sasuke o să vina la „Dark models” nu? am întrebat au repede.
- Da, normal. mi-a răspuns blondul închizând uşa în urma lui.
Am început să râd ca isterica din cauza nervilor. Se pare că Uchiha v-a înota în propriile bale. În salon a intrat Diablo care mă privea speriat, ştiind că privirea de nebună pe care o am nu înseamnă ceva bine.
- Ce mai ai în cap acum? mă întreabă aprinzând o ţigară şi trăgând din ea lacom.
- Eu? Nimic, doar mă gândesc la prezentarea de sâmbăta viitoare.
M-am lăsat înapoi pe spate şi am adormit. Uite aşa am petrecut zile în spital, dormind şi gândindu-mă la „Dark models” şi fără să-mi dau seama a sosit ziua de vineri. Am semnat acele acte şi am pornit către ieşirea din spital şi odată ce mă văd liberă pornesc către vilă, intru precum pisica, nevrând să fac vre-un fel de zgomot dar mi-a fost imposibil mai ales la ce am văzut. Se pare că dragul meu Yuzuki m-ă crede ori proastă ori blondă vopsită. Am luat pistolul care îl ţineam ascuns într-un serat şi am tras în cei doi care îşi satisfăceau poftele trupeşti pe canapeaua mea. Am continuat să trag până am făcut-o sită pe tipă iar pe Yuzuki i-am nimerit de două ori în umer dar asta nu a fost de ajuns casă îl opresc să se apropie de mine. Am reîncărcat pistolul şi i-am tras un glonţ în picior, cu ocazia asta căzând. Am chemat salvarea şi înainte de asta am pus arma într-o cutie şi am trimis-o cu primul avion către New York. Câtă dreptate a putut avea Dario.
Flashback.
O zii ploioasă, de asta am parte, stau în faţa laptopului albastru cu o cană de ciocolată caldă şi apăs tastele destul de repede. Intru pe messenger şi văd că am câteva mesaje şi un mail. Deschid şi aştept să se încarce linku şi citesc ce mi-a scris Dario. Dario are 23 de ani, parul lung până la umeri, şaten, ochii roşiatici, pielea albicioasă, poate că în faţa multora o face pe durul dar de faţă cu mine este el însuşi. Şi lui îi spun cam ce mă freacă. Revenind la mail se pare că Dario nu se bucura deoarece zice că Yuzuki are un trecut destul de întunecat. M-am oprit din citit şi am citit ultima propoziţie. „Dragoste vine dar este înlocuită de ură pentru persoanele din jurul tău.” End Flachback
Şi parcă ştia ce face n*******l asta. Într-un final a sosit salvarea şi i-a luat pe cei doi. Eu am ieşit puţin afară şi se pare că vremea ţine cu mine deoarece a pornit un viscol de nu vezi la 20 de metri în faţă. Mă aşez pe o bancă şi încerc să-mi pun o oarecare ordine în gânduri dar fără vre-un rezultat major. Am mers iar acasă şi i-am împachetat lucrurile lui Yuzuki şi le-am trimis cu avionul privat în Grecia. Am coborât şi m-am urcat în maşină, gonesc ca nebuna pe străzile trec pe lângă mine făcându-mă să-mi amintesc din când în când să opresc la semafoare. Când am ajuns la spitalul SF. Ana am parcat maşina mea, un Corvette Concept, argintiu. Ies din maşină şi intru în spital, mă duc la informaţii şi întreb de roşcat iar o infirmiera se oferă să mă ducă până la el. Accept şi încep să urc scările după tipa de vre-o 29-30 de ani, îmbrăcată în alb iar părul şaten cu fire albe prins la spate în coc, urca la etajul doi a luat-o la stânga şi m-a dus la salonul 415. Am intrat şi l-am văzut pe Yuzuki destul de vioi.
- Bună. am spus eu privind fereastra.
- Bună. mi-a răspuns Yuzuki cu vocea stinsă şi faţa aplecată, parcă spunând „Iartă-mă!”
- Cred că de acum avem drumuri diferite, ţi-am trimis deja lucrurile în Grecia, nu trebui să-ţi faci griji de transport, mă voi ocupa personal de asta. am spus eu încrcând să par nepăsătoare.
- Şi dacă nu vreau? m-a întrebat el ridicându-se din pat şi venind către mine.
- Ce să nu vrei? Mă crezi proastă? Chiar crezi că sunt păpuşa ta de cârpă şi poţi face ce vrei din mine? Hai să-ţi zic ceva băieţaş, nu mă cunoşti. Am mai bătut mulţi ca tine şi nu îmi e frică să te iau la bătaie şi în starea în care eşti acum. am spus apropiindu-mă la rândul meu de roşcat.
I-am tras un pumn în stomac care a fost de ajuns ca să îl pun la podea. Acesta a început să râdă, m-a prins de picior şi m-a tras în aşa fel încât am căzut.
- Şi acum când mă urăşti eşti superbă, corpul perfect, cu forme bine definite şi lista poate continua. Crede-mă nu renunţ la tine nici de-ar fi să ajung în puşcărie. a spus şi apoi mi-a dat drumul.
Am ieşit din salon şi am pornit către maşină, am pornit maşina şi m-am dus în faţa unui bar, am tras maşina pe dreapta şi am intrat în bar. M-am aşezat la o masă şi i-am zic chelneriţei să-mi aducă un pahar de whisky, paharul meu a venit destul de repede şi cu el şi nota de plată, am pus bani în acel plic şi am pus în whisky un praf apoi am început să beau. Da, acel praf pe care acum îl beau sunt ce mulţi cred, droguri. Dacă aşa o să fiu mai fericită atunci de ce să nu văd şi eu viaţa roz? Am dat paharul pe gât apoi am ieşit din local puţin ameţită. Am urcat la volan şi naiba ştie cum am ajuns acasă. Am urcat scările lovindu-mă ba de perete ba de balustradă, parcă sunt mingea de ping-pong iar peretele şi balustrada sunt paletele. Am ajuns la etaj şi m-am dus în camera mea, mi-am făcut un duş şi când am închis uşa de la camera am simţit că ameţeala mă cuprinde, am dat ochii peste cap şi totul negru. Destul de departe parcă aud vocea lui Sasuke care mă tot strigă. Câte poate să facă drogurile astea din om dar măcar acum îi aud vocea lui Sasuke, prima şi singura mea dragoste adevărată. Dimineaţa a sosit iar eu mă trezesc destul de greu. Mă doare capul şi mă simt ameţită din toate punctele de vedere, unii spun că nu ştiu ce au făcut cât erau sub efectul drogului dar eu ştiu exact ce am făcut, bine, bine în mare parte. Mă ridic de pe podea şi cu greu ajung la pat, se pare că încă am simţurile atrofiate. Cred că la nebunia asta a ajutat şi acel pahar de whisky. Încep să mă plimb prin camera şi-mi recapăt echilibrul şi nu mai dau din pat in noptiera apoi in perete si din perete in scaunul de la birou.
- Cum de am ajuns acasă şi mai importat, întreagă? m-am întrebat, aşteptând un fel de răspuns de sus sau ceva de genul.
Nu după mult îmi aduc aminte de Yuzuki, ce l-aş bate, zile întregi, şi ştiu ce să fac. Si ştiu persoana potrivita care mă poate ajuta. Acela este Dario, singurul care mă mai înţelege şi nu o să zică faza aia de grădiniţă cu „Ţi-am zis eu!” o prostie. Mă îmbrac cu hainele pe care mii le-am scos ieri seară apoi înşfac telefonul de pe birou şi caut în agendă mea care nu se mai termină numărul lui Dario. După ani lumină de căutare am găsit. Apăs pe poza lui şi pun telefonul la ureche, nu după mult Dario îmi răspunde.
- Neaţa Saku ce faci? mă întreabă el amuzat.
- Vii in România nu? am spus scurt.
- Da şi bine, te învăţ dar să ştii că nu e floare la ureche. mi-a spus cu o nota de amuzament.
- Nu mă interesează vreau să mă înveţi să….



Eh aici se rupe filmul. Aştept comentarii, păreri, critici. Oh da scuze dacă am greşeli de tastare.

#65
Primaaa [Rog moderatorii sa ma lase sa dau un edit dupa ce termin de citit :o3]

Edit:

Sis, ce te perfectionezi!! Pe fiecare capitol care trece :x. Naratiunea si actiunea sunt superbe, descrierea (in unele locuri cred ca e cam multa, dar merge si asa). Dupa greseli de tastare nu am stat, am vazut una singura de expimare: "După ce termin doctorul termină" , chiar la inceput de tot. In rest...mai nimic.

Dupa toate astea, mi-a mai ramasa doar de spus, succes la scris, astept next si poop >:D< :*
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#66
Well dear^^am trecut si eu pe aicisa . Deci pur si simplu imi place ^^ ! Asa , greseli detastare-ai avut vreo doua , parca . Naratiunea-oh , dar tu chiar stii sa narezi ! Descriere-asta imi place mult , mama cat de dura e Saku :> ... Ma bucur ca dupa 1.00 ani ai pus next-ul :]] . Mai bine mai tarziu decat nici odata :]] . Pai , cam atat am avut de zis , spor la scris si multa inspiratie ! Ja ne!
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#67
well dear, iata ca ma aterizat si pe`aici... cu parasuta:))
pai, acest capitol chiar mi`a placut totul a fost foarte frumos.
Ai avut descriere destula, desi cred ca mai puteai adauga cate ceva ca sa dai un aspect mai placut capitolulul;)
Dialogul a fost in regula si desi a fost in cantitati maricele nu mi s`a parut sec absolut deloc;)
Naratiunea- si la acest capitol stai bine, totul este frumos narat.
Actiunea- nu mi se pare deloc grabita, e chiar in regula.
deci, pe scurt acest capitol chiar a fost foarte frumos, desi a fost cam scurt si ai stat o caruta de ani sa`l scrii:-w

aaa, merci ca m`ai anuntat si te rog sa o faci in continuare:)
spor la scris si sa aduci cat mai repede nextul :o3
byE'bYe:*

#68
aaaaaaa mor
deki m-ai lasat cu ochii in ceata
deki gata numai ai ce discuta cu mn
ce propunere? vreausa stiu
off cand pui capitolul ma anunti ca di nu ti bat :))
astept nextul si....nu prea iau in cosiderare greselile de tastare :)
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#69
Well mulţumesc pentru comentarii şi se pare că ideile au venit peste mine zilele astea de asta nu mai aştept şi pun acum nextu.

Edit: Capitolul este +16/+18 din cauza versurilor, ca să nu-mi daţi cu tigaia în cap că nu am menţionat.

Capitolul 15.

- Bine te învăţ dor nu începe să repeţi de mii te ori „te rog”. mi-a spus Darius, calm.
- Bine, pa şi ne vedem diseară la „Dark models”. am spus eu calmă.
După ce am închis am primit un o poză, o deschid şi îl văd pe Yuzuki cum se mozoleşte cu Karin. Lacrimi cristaline încep să-mi inunde ochii, parcă totul merge pe dos, primul a fost Sasuke acum Yuzuki, m-am săturat. O să vadă ei cine sunt eu. M-am dus şi mi-am făcut o baie, apoi mi-am îndreptat părul, machiat şi îmbrăcat cu o pereche de pantaloni mai largi, negri la care am pus douăzeci de lanţuri, un tricou negru, tăiat şi apoi am ieşit din casa cu un ghiozdan pe umărul drept. În faţa casei mă aşteaptă copilaşul meu, opresc alarma şi urc în maşină pun ghiozdanul pe scaunul din dreapta, trezesc motorul la viaţă şi pornesc către prezentarea de moda ce va avea loc. Copacii, stâlpii de iluminat, oamenii trec pe lângă mine, făcându-mă să realizez că încă sunt în viaţă. În mai puţin de zece minute în care mi-am riscat viaţa şi vieţile oamenilor am ajuns la prezentare, Leonida m-a întâmpinat cu braţele deschise, m-am dus să mă schimb şi când am văzut rochia pe care trebuia să o port am rămas de-a dreptul uimită, o rochie roşie, lungă până în pământ, cu un decolteu destul de generos câteva pietre preţioase, mulată pe corp şi despicată în partea dreaptă, lângă o pereche de sandale roşii care vor să semene nu nişte botine, făcute numai din bretele. M-am îmbrăcat şi pe uşă a apărut o make up artistă care mi-a aranjat machiajul şi apoi am ieşit din cabină, Leonida m-ia făcut semn să fac o piruetă, am făcut cum mii s-a spus şi aceasta a început să aplaude.
- Şi acum sunt onorat să vă prezint o domnişoară minunată, plină de energie, fără alte cuvinte uraţii „Bun venit” domnişoarei Sakura Haruno. a spus prezentatorul aproape dându-şi duhul.
Am ieşit şi toţi au rămas de-a dreptul şocaţi, Sasuke şi Yuzuki se holbează la mine şi dintr-o dată toţi s-au ridicat de pe scaune şi au început să mă aplaude. În al treilea rând l-am văzut pe Diablo care avea un zâmbet dulce şi o privire care spunea „Eşti genială!”. Am mers până în faţa tuturor şi aplauzele parcă nu vroiau să înceteze. Dac o piruetă în timp ce toţi fotografii se călcau ca să prindă un cadru cât mai bun cu mine. Mă duc în spate şi mai ies o data cu Leonida în semn că a sosit finalul paradei de modă. Ajung în spatele scenei şi sunt înconjurată de tot felul de băieţi care mă îmi fac fel şi fel de complimente şi să nu uit de avansuri. Noroc cu paznici care i-au zburat destul de repede pe băieţi. Intru în cabină şi am o surpriză destul de neplăcută, acel chip jucăuş, acei ochii, acei muşchi, acea privire rece, nu este nimeni altul decât el. Îl privesc indiferentă, încercând să ascund tot ce se petrece cu mine în ultimul timp.
- Frumoasă rochie. a spus brunetul luând un măr şi muşcând din el.
- Mersi. i-am spus destul de rece brunetului.
- Am auzit că îţi bagi nasul unde nu-ţi fierbe oala, şi tu şi gagicătu. mi-a spus brunetul privindu-mă jucăuş.
- Îl poţi lua şi să te căsătoreşti cu el, nu-mi pasa, şi acel „interogatoriu”, vroiam doar să ştiu cum ţi-a mers în ultimul timp, nimic mai mult, Uchiha. am spus eu ducându-mă după un fel de paravan şi dezbrăcându-mă de rochie, m-am îmbrăcat repede şi m-am dus să văd dacă machiajul meu mai rezistă până ajung acasă.
În timp ce mă priveam in oglindă simt două braţe care îmi cuprind talia. Mă întorc şi îl văd pe Sasuke care are pe faţă un zâmbet destul de ciudat, îmi iau ghiozdanul şi ies repede din cabină.
Intru în maşină şi las lacrimile să-mi alunece pe obraji, trezesc motorul al viaţă şi ies din nebunia asta apăs pedala de acceleraţie până la capăt, nepăsându-mi dacă fac un accident. Mă uit în oglindă şi îl văd pe Darius care mă urmăreşte cu motorul. În drumul către casă am plâns mai mereu. Când am ajuns în faţa casei am văzut că sunt încă două motoare. Înghit în sec şi cobor din maşină în timp de Dariun coboară de pe motor, îl iau în braţe şi el îmi răspunde destul de repede la îmbrăţişare.
Intrăm în casă ca să vedem cine este. Deschid uşa şi văd că nu este nimeni altul decât Sasuke şi Yuzuki care s-au luat la bătaie. Darius se bagă între ei şi reuşeşte să îi despartă cât timp eu şi Sasuke am mers în bucătărie.
- Ce cauţi aici, şi tu si bou ăla? am întrebat eu de-a dreptul nervoasă.
- Am venit să-ţi spun că…. dar brunetul nu a apucat să termine propoziţia că Darius la luat de umăr şi i-a dat afară din vilă.
M-am uitat la geam şi am văzut că Sasuke parcă a făcut o jumătate de inima cu mâna dreaptă, atunci acea imagine mi-a revenit in minte, noi doi avem o poza făcuta la mâinile noastre care formează o inimă. Am lăsat gravitaţia să-şi facă munca şi corpul să mii se izbească de podeaua rece pe care au început să-mi cadă lacrimile. Cu greu m-am ridicat şi m-am dus în camera mea. Am luat CD-playerul şi am pus un CD pe care era o inimă, a început o melodie care m-a întristat şi mai mult.
Melodia este opera lui Sasuke, mi-a dato ca un fel de cadou atunci când ne-am întors din excursie. Mi-am pus capul pe genunchi şi am începu să mă gândesc la ce vroia sa-mi spună, chiar mă macină, chiar vreau să aflu.
„Oare vrea să-şi ceară scuze? Oh doamne cum am putut uita? Mi-am frecat capu cu Sasuke şi Yuzuki şi am uitat complet de turneu!” Mi-am amintit dintr-o dată de acel blestemat turneu.
Îmi fac repede un duş, mă îmbrac cu o pereche de pantaloni scurţi, negrii, un tricou pe care scrie „Single in dark” mă trântesc în pat şi încet dar sigur somnul mă cuprinde. Orele trec precum secundele iar idiotul meu telefon începe să sune.
„Waw ce voce enervantă am la 6:30 dimineaţa!” mi-am spus eu nervoasă.
Cobor din pat, merg şi-mi fac repede o baie, după o jumătate de oră ies din baie cu un prosop în jurul corpului, mă duc către dressing şi îmi iau o pereche de chiloţi, un sutien negru o pereche de pantaloni negrii strâmţi, un maiou negru şi o bluză, plasă roşie, mă îmbrac, parfumez şi îmi usuc părul şi îl las desprins. Cobor scările din sticlă şi mă duc în bucătărie unde în găsesc pe Darius cu Diablo şi deasupra lor un nor gros de fum de ţigară. Îmi iau repede un bol în care pun nişte lapte rece şi iau cutia de cereale cu mine şi o lingură. Merg în sufragerie, pornesc televizorul şi încep să mă mănânc. Dintr-o dată dau pe un post de care n-am auzit în viaţa mea iar tipa care prezenta nişte concerte a spus. „Iar acum cea mai dorită artistă turneul Die Alive al Sakurei Haruno v-a începe astăzi în România, Bucureşti. Toate biletele au fost deja vândute!” A spus prezentatoare şi apoi am închis dintr-o dată televizorul, am lăsat cerealele pe masă, am luat cheile de la maşină, m-am încălţet cu o pereche de cizme cu toc şi am urcat în maşină, destul de repede deoarece mi-a venit o idee, o nouă melodie pentru fanii mei. O surpriză pentru România.
Gonesc ca nebuna pe străzile destul de aglomerate, având în vedere că este 07:10 minute. Am ajuns destul de repede la studioul de înregistrări, toată lumea să de la o parte din calea mea, tocurile lovesc destul de tare marmura, într-un final ajuns în faţa unei uşi pe care scrie „Studio înregistrări” şi intru fără să mai bat la uşă. Când intru un tip înalt cu părul făcut ţepi, şaten, ochii căprui, somnoroşi mă priveşte apoi mă pofteşte în studio. Încep să scriu versurile şi să fredonez în acelaşi timp.

Stomp stomp I’ve arrived
Drop the beat, nasty face
Why ya lookin’ at me?

Flyin’ flyin’ flyin’ flyin’ through the sky
In my spaceship
I’m an alien tonight

Dirty dirty dirty dirty dirty dirty sucker
You think I can’t get hurt like you, you motherfucker..

I can do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

We can do it like the man’dem, man’dem
We can do it like the man’dem, man’dem
Sugar sugar sugar
We can do it like the man’dem, man’dem
We can do it like the man’dem, man’dem
Sugar sugar sugar

Boom Boom, pull me a beer
No pretty drinks, I’m a guy out here
Rollin’ rollin’ rollin’ rollin’ money like a pimp
My B I T C H’s on my ***** like this

Dirty dirty dirty dirty dirty dirty sucker
You think I can’t get hurt like you, you motherfucker

I can do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you
We can do it like the man’dem, man’dem
We can do it like the man’dem, man’dem
Sugar sugar sugar
We can do it like the man’dem, man’dem
We can do it like the man’dem, man’dem

Sugar sugar sugar

Boys, come say what you wanna
Boys, you need to lick my dollar
Boys, gettin’ hot under the collar
Holla holla woah

Boys, come say what you wanna
Boys, you need to lick my dollar
Boys, gettin’ hot under the collar
Holla holla woah

I can do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

W can do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

We can do it like the man’dem, man’dem
We can do it like the man’dem, man’dem
Sugar sugar sugar
We can do it like the man’dem, man’dem
We can do it like the man’dem, man’dem
Sugar sugar sugar

Do it, do it like a dude
Do it, do it low like you
Do it, do it like a dude
Do it, do it like a dude

Do it, do it like a dude
Do it, do it low like you
Do it, do it like a dude
Do it, do it low lïke you

Tipul ăla a belit ochii la mine cât cepele şi nu după mult ne-am pus pe treabă, în mai putin de paisprezece ore toţi vor asculta această melodie care deşi nu este punk sau rock sună destul de bine, părerea mea.

So acesta este capitolul sper că v-a plăcut, îmi pare rău dacă am greşeli se tastare, exprimare sau acţiunea este prea grăbită.

Melodia compusă: http://www.youtube.com/watch?v=pOf3kYtwASo&ob=av2el

#70
deki nu am ce sa comentez
m-ai lsat cu parul in soare
adik cu ochii scz ma gandeam la atceva =))
astept urmatorul capitol :)
sa ma anunti aa da si oare e vorba de....neah nare cum astept sa vad ce idee are sakura
succes in continuare
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)