Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Atractie Fatala [+16 / +18] [hentai]

Imi place mult acest capitol, e foarte interesant si captivant . Deci Dax chiar are de gand sa faca ceva foarte rau si pervers? Hmm Imi place. Baiatu asta cred k ar fi visul oricarei fete:)) dar nah.....oare se intanleste si asa ceva pee strada ?Totusi chiar nu imi pot imagina continutul ce va urma, oare cand Hime va afla de adevarata identitate a lui Dax, sau cel mai important se va reiindragostit de Dax?
Sper sa vi repede cu nexu
Succes la scris
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


Sorry pentru intarziere X__X

Mister

Parea ca timpul s-a oprit in loc. Secundarul ceasului a incetat sa mai bata. Pentru un moment, valsul minutelor s-a oprit. Nu se auzeau decat doua respiratii, una mai adanca decat cealalta. Rezemata de zidul nemilos, Orihime se afla inca sub posesia frumosului demon blond. Nu avea nici-o sansa impotriva lui, asa ca a incetat sa se mai opuna. Isi simtea fiecare milimetru al gurii violat de limba lui cotrpotitoare. Doua maini pasionale se jucau cu sanii ei, masandu-i intr-un mod usor agresiv. Nu era cu putinta ca o o persoana ca ea sa poate fi posedata in acest mod. Barbar, tiranic... senzual. Ii simtea respiratia fierbinte pe buze, pe gat, pe piept... in intreaga fiinta. Incerca sa isi reprime tremuratul care ii punea stapanire pe trup... si a carui cauza nu o cunostea.
-Opreste-te! Reusi ea sa spuna cand el trase aer in piept.
-Inca n-am terminat.
Sigila iar la un loc gurile lor, cu o tehnica pe care ajunsese sa o stapaneasca cu o indemanare de invidiat. Degetele lui ii apasau ardent obrajii, in timp ce incheieturile atingeau gatul. Niciodata, acea zona a corpului nu i se paruse mai atragatoare. Dar o voce l-a facut sa o elibereze din acea dulce tortura.S-a retras, intorcand privirea. Sheyenne se uita la ei, cu o sclipire ciudata in ochi. Orihime l-a apucat de umeri, impingandu-l cu toata puterea ei. Putere... care nu a reusit decat sa il faca sa se clinteasca putin. Aceasta a trecut vijelios pe langa brunet, pe chipul caruia aparuse deja un zambet strengaresc.
-Am intrerupt ceva? Intreaba acesta cu o doza de amuzament in voce.
-Prietene... ai intrerupt unul dintre momentele mele preferate. Raspunde blondul atingandu-si buza de jos cu varful degetului mare.
-Nu am crezut niciodata ca vei pornii la atac atat de repede.
-Atac? Daca asta numesti tu "atac"... inseamna ca nu ma cunosti. Voiam doar sa imi amintesc senzatia pe care o am atunci cand o sarut. Vine replica lui Daxton ce se sprijinise cu un umar de perete.
-Si? La ce concluzie ai ajuns?
-Nici nu se compara cu ceea ce era acum trei ani. Inainte se descurca si era dezinvolta. Lucruri cu care eu eram obisnuit. Acum... desi ar fi trebuit sa capete mai multa dexteritate, nu este deloc asa. Tremura mai rau ca un copil de sapte ani in prima zi de scoala. Este timida... delicios de timida.
-Oh, cunosc acea privire din ochii tai. Ce ai de gand sa faci mai departe?
Daxton nu a spus nimic. Pur si simplu s-a indepartat de perete, reintorcandu-se la petrecerea data in cinstea summit-ului. Stia ca nu are rost sa se grabeasca. Avea atata timp la dispozitie.
Ajunsa in centrul acelei multimi galagioase, Hime s-a apropiat hotarata de masa. A apucat un pahar de sampanie, strangand cu ardoare sticla in care se reflecta propria ei imagine. Rujul roz ce o data ii acoperea buzele, era acum sters. Ii tremurau genunchi, lucru destul de vizibil din moment ce purta tocuri. Nici in o mie de ani nu ar fi inteles de ce blondul a reactionat in acel mod barbar. Nu se cunosteau decat de o zi... si a avut cutezanta sa o sarute. In momentul in care a simtit ca cineva ii atinge umarul, s-a intors speriata. Dar s-a relaxat la vederea organizatorului. Acesta a apucat-o de mana, sarutandu-i dosul palmei.
-Suntem mai mult decat incantati sa vedem cum o femeie atat de tanara se ingrijoreaza pentru viitorul tarii ei. Va rog sa nu aveti emotii. Cu totii am fost incepatori.
Rozalia a zambit, aproband discret din cap. Dar in momentul in care a ridicat privirea l-a intalnit pe el, ingerul arogant. Vazand ca atentia acesteia este atrasa de tanarul participant, organizatorul oftat.
-Daxton Sargent, cel mai promitator novice. Cu totii ne asteptam sa aiba o oarecare doza de timiditate... dar nu. Este mai arogant decat oricare dintre cei prezenti in aceasta sala.
-Da... este exact opusul cuvantului "timid". Replica tanara pe un ton ironic.
Cerandu-si scuzele de rigoare, organizatorul s-a retras, lasand-o singura. Aceasta a aprobat din cap, atingand marginea de sticla a paharului. Sampania i-a atins buzele, alunecand in coltul gurii. Un firicel auriu s-a prelins pe gat, ajungand in zona decolteului. Din neant, Sheyenne a aparut, dandu-i batista lui.
-Permite-mi sa te ajut. Spune acesta galant.
-Multumesc.
Rozalia a luat batista, atingandu-si decolteul pana ce acea dara uda a disparut la fel de repede cum a aparut.
-Apropo, inca nu m-am prezentat. Sheyenne Kiel, la dispozitia ta.
-Orihime Asazuki. Raspunde femeia zambind discret.
-Nu ma asteptam sa gasesc o femeie atat de frumoasa la aceasta intrunire... destul de plictisitoare.
-Intrerup ceva?
Replica rozaliei a fost taiata inca de dinainte de a fi rostita. Aceasta a intors capul, zarindu-l pe Daxton. Avea la brat o femeie... care ii parea enervant de cunoscuta. Dar cum avea o memorie destul de buna, si-a dat seama de unde o stia. Era una dintre "doamnele" pe care le-a auzit susotind in dimineata respectiva despre cat de atragator trebuia sa fie repzentantul Rusiei.
-Sigur ca nu. Tocmai am facut cunostiinta cu domnisoara. Trebuie sa spun ca este o adevarata placere sa te aflii in preajma ei. Replica brunetul zambind.
-Da... cu siguranta este o deosebita placere. Spune Dax intimidand-o cu privirea.
-Daca ma scuzati... sunt foarte obosita si cred ca este timpul sa ma retrag. Domnule Kiel, a fost o incantare pentru mine sa va cunosc.
Orihime s-a retras, trecand nepasatoare pe langa blond, a carui privire continua sa o urmareasca. A ras usor, privindu-si amicul printre suvitele blonde. Acesta continua sa zambeasca. Ce se intampla cu cei doi?

Cat am asteptat continuarea. Imi pare rau ca te-am batut atat de mult la cap:)). Acum sa vedem. Descrierea nu am ce comenta. Actiunea isi urmeaza cursul si e minunata. Greseli de tastare nu am observat.
Daxton te iubesc si te urasc:)). Te iubesc pentru ca o torturezi pe Hime cu saruturi si atingeri pasionale. Te urasc pentru ca ai parasit-o pe Hime si ea te iubeste. Stiu ca te iubeste, trebuie sa te iubeasca:))
Sheyenne a trecut in actiune. Da oare are vreun plan cu Daxton sau o face doar ca sa o deruteze pe Hime? Eu vreau sa il vad pe Daxton gelos:)). Oare cum va reactiona Hime cand va afla adevarata identitate a lui Daxton?
Astept nextu' cu nerabdare. Chu si gambate:*

A fost super .
Ahh, Daxt`, tot nu te lasi.Sti ce e si mai enervant? Mai intai o saruta pe Hime,apoi apare pe neasteptate ka brat cu o fufa pe care abea a cunoscut-o.Se intinde baiatu` asta cu femeile ca si guma mea de mestecat in parul unei colege :| .
Dar, sper ca, la un moment dat, sa si-o primeasca Daxt` cu varf si indesat!Ar merita-o din plin.
Astept capitolul urmator :*.Succes!
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

In sfarsit si continuarea mult asteptata.
Foarte pasional si senzual a fost acel sarut, dar atat de brutal intrerupt de prietenul lui Dax. Sa fie un plan intre cei doi sau Shey este atras de Hime? Sper sa fie a doua varianta,astfel poate daxton va fi un pic gelos.(si chiar mi s-a parut ca a fost cand Shey i-a oferit batista)
Nu poat sa spun acum cum va evolua povestea, astept urmatorul capitol.
In rest mi-a placut, exprimarea a fost in regula, descrierea la fel.Frumos!

Promisiune

Statea lipita de peretele rece, tinandu-si privirea plecata. O multime de par roz ii invada obrajii, ce aveau o nuanta trandafirie. Diamantul ce inca se afla la gatul ei stralucea in lumina Lunii, ale carei raze patrundeau cu usurinta prin perdeaua vaporoasa si usor transparenta. Si-a dus mana la piept, apucand colierul. Acesta s-a deschis, eliberand gatul din acea "stransoare" stralucitoare. Rujul rosu ce ii acoperea buzele formase acum o crusta subtire. Pantofii cu toc i-au parasit picioarele, fiind aruncati intr-un colt al camerei. Orihime a cascat, in timp ce intreg trupul i se afunda in patul moale si pernele pufoase ce pareau ca ii mangaie fiecare centimetru de piele. Era liniste, ii era somn... a adormit.
Nu si-a dat seama cat e obosita era. Cert este ca s-a trezit speriata. A privit in jur, urmarind perdeaua ce era fluturata lent de vant. In mica "urmarire" a intalnit ceasul, care indica abea ora patru. S-a trantit inapoi in asternut, dar nu mai era nici-un chip sa adoarma. Enervata de faptul ca s-a trezit atat de devreme, s-a ridicat din pat, acoperindu-si trupul cu halatul scurt, din matase alba. Avea impresia ca peretii o strang, o sufoca. A parasit camera, inaintand hotarata pe hol. Nu a mai luat liftul, ci a coborat scarile. Tocurile de la papuci faceau zgomot pe marmura din care era confectionata podeaua. Ajunsa in dreptul receptiei, a salutat discret din cap, parasind incinta hotelului. Afara, era racoare. Apa din piscina nu avea nici macar o unduire pe suprafata ca de cristal topit. S-a apropiat de margine, lasandu-se in jos. Isi plimba varfurile degetelor prin apa, creeand mici valuri, care tulburau acea mare de liniste. Dar brusc, pe suprafata apei a mai aparut un chip : cel al lui Daxton. Vazandu-l, Orihime s-a ridicat speriata, fiind pe punctul sa cada in piscina. Insa blondul si-a strecurat bratul dupa talia ei, lipindu-i trupul firav de al lui. Fata si-a ridicat palmele, acoperindu-i pectoralii cu acestea.
-Cum se face ca este a doua oara pe ziua de azi cand imi ajungi in brate? Intreaba barbatul afisand un zambet plin de siguranta.
-Va rog... incetati cu aceste intrebari lipsite de noima.
Rozalia incerca sa se indeparteze de el, dar nu putea. Ori de cate ori voia sa plece, bratul lui le apropia trupurile din ce in ce mai tare. Obrajii i s-au infierbantat si au capatat acea culoare sangerie care pe el il facea sa isi piarda simtul ratiunii.
Isi apropia buzele de ale ei, creeand tensiune intre cele doua trupuri ce stateau incrucisate asemenea a doi trandafiri proveniti din aceiasi tulpina. Orihime se ferea, incercand pe cat posibil sa evite imposibilul. Nu mai voia inca un sarut. Nu ii placea sa stie ca tradeaza increderea lui Toshiro.
-Te rog... inceteaza!
Femeia s-a smucit brusc, reusind sa se elibereze din acea stransoare... care pana la urma urmei, era destul de placuta. Daxton a ridicat ambele maini, aratand ca se preda.
-Nu stiu ce este in mintea dumneavoastra, domnule Sargent... dar o sa va rog sa incetati cu aceste imbratisari. Suntem la o intalnire de afaceri. Si cred ca nu mai suntem doi adolescenti sa ne comportam atat de imatur. Nu ne cunoastem asa ca toate contactele noastre ar trebui sa se rezume doar la intalnirile summit-ului.
-Ce copil poti sa fi. Chiar crezi ca din pricina unui sarut ma simt atras de tine? Ei bine, daca asta ai crezut, da-mi voie sa iti spun ca te-ai inselat. Nu imi plac fetitele ce traiesc cu vaga impresie ca sunt femei de afaceri daca participa la un amarat de summit, unde incearca cu disperare sa salveze o tara inecata in datorii de la caderea totala. Da-mi voie sa iti promit ceva: iti voi lua pana si ultima picatura de petrol care izvoraste din acele pamanturi macinate. Si eu, copila nestiutoare, imi respect promisiunile.
S-a indepartat de trupul ei, eliberand-o din acea stransoare ce era teribil de placuta. Il privea cum se indeparta, nefiind in stare sa articuleze nici macar un cuvant... o silaba... o litera. Privirea parea ca tocmai i-a fost hiptonotizata. Buzele formau doua linii drepte, lipsite de orice expresie. Intr-un final, a inceput sa pipaie cu mana dreapta, asezandu-se pe unul dintre sezloangele ce incadrau piscina. Adierea usoara a vantului parea ca se joaca cu parul ei, aruncand cate o suvita deasupra ochilor ce inca isi mai pastrau expresia de uimire. Si-a lipit palmele de obraji, inchizand ochii.
-Dumnezeule... in ce m-am bagat? Nu e de ajuns ca ma simt mai mica decat o furnica intre acesti... grandomani, dar a mai aparut si "eu-sunt-cel-mai-bun" care pretinde ca ma va aduce in sapa de lemn. Daca era tata in locul meu... probabil ca nici macar nu se preta la astfel de discutii. De ce nu pot sa fiu si eu o persoana obisnuita, pe care o uita Dumnezeu in magazine, proband toate hainele? De ce!?
Dar monologul i-a fost intrerupt de un usor chicot. Orihime a ridicat usor capul, intalnind privirea lui Sheyenne. Parea cu adevarat amuzat de cuvintele pe care rozalia tocmai le-a pronuntat. Isi tinea pumnul stang in dreptul buzelor, ascunzandu-si zambetul ce i s-a nascut pe chip. Rusinata de modul in care s-a plans, Orihime s-a ridicat. Fruntea ii ajungea pana in zona umarului. Nu era la fel de inalt ca Daxton, dar avea o statura remarcabila. Rozalia vrut sa plece, insa acesta a apucat-o de mana.
-Te rog... nu pleca. Spune brunetul atingandu-i cu degetul incheietura palmei drepte.
-Uite ce e... imi cer scuze pentru lucrurile pe care tocmai le-ai auzit, dar...
-Nu. Eu imi cer scuze pentru ca am venit atat de inopinat. Te vad putin cam abatuta. Sunt prea indiscret daca intreb ce s-a intamplat?
Pentru un moment, privirea rozaliei s-a luminat. Era bucuroasa sa vada ca in acel hotel, exista o persoana care se comporta cu ea diferit. In vocea lui se simtea respectul... dar nu unul fortat. O respecta pentru curajul ei... o respecta pentru faptul ca era femeie.
-Nimic important. Replica Hime oftand usor.
-Adica acea ingrijorare care se citeste pe chipul tau nu este nimic important? Ai niste ochi mult prea frumosi ca sa lasi grijile sa ii copleseasca. Nu ne cunoastem de mult timp, dar poti avea incredere in mine. Ce s-a intamplat?
-Doar niste mici divergente cu domnul Sargent. Nu vreau sa par nepoliticoasa, dar se comporta cat se poate de nesimtit!
Sheyenne a chicotit din nou, dezaproband usor din cap. Lumina aflata in spatele rozaliei parea ca este absorbita in intregime de ochii lui negri. Atat de adanci erau.
-Daxton, Daxton. Asta este firea lui. Cand isi pune ceva in minte, nu renunta pana ce nu obtine ce vrea. Trebuie sa te obisnuieste cu el.
Orihime a schitat un zambet, care nici daca s-ar fi aflat pe chipul unei papusi, nu ar fi putut sa fie mai fals de atat. Se afla intr-un triunghi al extremelor: iubirea lui Toshiro, prietenia lui Sheyenne si aroganta lui Daxton. Putea fi viata ei mai complicata de atat?

Pur si simplu ador acest capitol.Situatia devine din ce in ce mai complicata, iar eu cred ca Sheyenne incepe sa simta ceva pentru Orihime sau poate sa fie un simplu plan de a lui Daxton de a o spiona->orice ar fi eu sper ca Daxton sa fie macar putin gelos pe Sheyenne si sa-si dea seama ca o iubeste pe Orihime(care a devenit mai matura si inocenta).Totul a fost superb, iar descrierea la fel.Astept nextu.:)

Heh ce ma fac eu cu fata asta, cand nu o chinuie Daxton(mare nemernic apropo), mi-o abureste Sheyenne(si asta alt nenorocit) si dupa dobitocii astia doi mai vine si Toshiro care o face sa se simta vinovata, deci in concluzie ori ii impuscati voi pe toti trei ori ii "sinucid" eu. In rest nu am observat greseli de tastare, iar naratiunea s-a imbinat foarte bine cu dialogul si descrierea(dupa parerea mea). Normal ca astept cu nerabdare urmatorul capitol, vreau sa vad ce se mai intampla de data asta.
so hurry up, kiss :*:*:*
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^

Omg. Cu Toshiro mai era cum mai era, dar acum isi pune semne de intrebare si la Sheyenne si la Daxton??? I mean, Cesariooo???? OMG!
Cam oscileaza fata asta :)).Nevermind, nu ma gandeam la prostii, ci la netotii in care osci... Ahh! Povestea intr`adevar complicata, dar imi place mult de tot.Insa, povestea se cam invarte, sincer, in jurul cozii. Nu prea mai este atat de multa actiune, iar capitolele devin cam scurte.Weird.
Tot este unul dintre ficurile mele preferate si, of course, cele mai citite.

Ja ne.
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

Sunt de aceeasi parere ca si a lui Dizzy. Actiunea este cam monotona.
Exceptand faptul ca Daxton incerca sa-si bata joc de Hime (nimic anormal) nu mai vad ceva interesant. Parerea despre Sheyenne - una neutra. Adica nu imi dau inca seama daca simte ceva pentru Hime sau e un simplu, crud si stupid plan intre ei.
Sper ca rozalia sa se descurce la summit, caci altfel promisiunile lui Dax vor fi adevarate.
Capitolul nu mi se pare scurt dar parca mai are nevoie de ceva actiune(lipseste ceva, nu imi prea dau seama ce). Observ ca de data asta ai scris extrem de ingrijit, felicitari.
Astept urmatorul capitol.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Femeia fatala. Ea~Ea 0 1.843 09-03-2011, 02:21 PM
Ultimul răspuns: Ea~Ea
  SasuSaku- iubire fatala( in lucru, reconstruire:D) ♥Luchi♥ 12 11.132 01-06-2010, 10:10 AM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Dragostea poate fi fatala Annya 83 69.717 26-04-2009, 11:34 AM
Ultimul răspuns: D@n@


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)