Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Atractie Fatala [+16 / +18] [hentai]

Salut! Iti citesc ficul de ceva vreme, dar cred ca lenea asta nu m-a lasat sa iti dau un comm...^^"
Asa, hai sa incepem. Sincer, nu ma asteptam la asa ceva din partea lui Dax. M-a zapacit de tot. Eram sigura ca va fi rece cu ea si va tipa la ea, dar sa o invite sa stea cu el in pat si sa-i mai si spuna ca s-ar putea indragosti de ea....in niciun caz nu credeam ca se va intampla asta. Oricum, ma bucur ca in sfarsit Dax s-a mai inmuiat putin, ca sa zic asa. Incepusem sa ma cam satur de atitudinea lui rece. Acum...sper sa nu fi glumit si sa isi fi batut joc de ea. Inca ma mai intreb un lucru...Orae la asta se gandea in timp ce facea fucul? Si nu stiu de ce am impresia ca da...:-?...In rest, totul e grozav. Am sesizat o singura greseala, de tastare probabil.
"Gandurile ii era..."- Gandurile ii erau...
Asta ar fi singura observata...*shame on me daca mai erau si altele si nu le-am vazut...*
Asa...si inca ceva. La chestia asta am de gand sa te cert ca lumea...*glumeam* Mi se pare mie sau capitolele sunt prea scurte? Pe bune, nu mi-a luat mai mult de 10 minute, maxim sa-ti citesc capitolul. Fa-le mai lungi daca se poate...te rog...:o3
Cam atat am avut de spus. Spor la scris in continuare. Gambate si sper ca nextul sa vina repede si sa fie la fel de interesant! Bye! :*
"Time present and time past
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot

Check it out

Ultima noapte de război, întâia noapte de dragoste

Se priveau ochi în ochi, în timp ce degetele lui dădeau la o parte şuviţele ce se încăpăţânau să alunece pe fruntea albă şi mică. O simţea cum tremură, cum respiraţia îi devine din ce în ce mai alertă. Hime încerca să nu îi privească buzele, să nu se lase pradă tentaţie şi demonilor ce o îndemnau, ce parcă îi suflau în ureche : sărută-l.
Daxton a apucat-o de talie, trăgând-o mai aproape de el. Acum, trupurile lor erau lipite. Două persoană ce păreau că formează un întreg. Simţea cum sânii ei sunt presaţi de pectoralii lui, cum picioarele le erau încolăcite şi respiraţiile li se îmbinau, asemenea unui joc.
I-a prins bărbia între degetul aratator şi cel mare, mângâindu-i buza de jos, dupa care a sărutat-o. Se juca cu buzele ei, le mângâia cu limba, sărutându-le în acelaşi timp. Îi simţea inima cum îi bate, parcă stătea să îi spargă pieptul. Trupul lui acum se afla peste al ei, în timp ce braţele lui puternice îi încadrau capul.
-Mureai de curiozitate, nu-i aşa? Spune Daxton privind-o în ochi.
-Cu… curiozitate? Scânci ea, încercând să înghită saliva ce se oprise undeva, în gât.
-Despre cum ar fi să fi sărutată, mângâiată de un lider. Care este modul în care el se comportă cu o femeie, care este modul în care face dragoste.
-Nu… sigur că nu. Bine, încetează. Spune Orihime dregându-şi glasul.
-Nu o să încetez. Ştiu că te înnebunesc la fel de tare cum tu mă înnebuneşti pe mine, cu trupul tău al dracu de provocator, cu pielea fină şi părul mătasos.
Ea îl privi în ochi, cu bărbia ridicată. Spera din tot sufletul ca el să nu-i simtă bătaile accelerate ale inimii.
Gura lui a coborât din nou spre buzele ei, iar lupta a fost pierdută încă de dinainte să înceapă. Se mişca astfel încât ea depărtă buzele, făra ca măcar să fie conştientă de acest lucru. Daxton a ezitat câteva momente, făcând-o să tânjească după momente pe care doar el i le putea da. Limba lui a pătruns triumfător printre buzele ei, dezmierdând acel loc ascuns şi umed.
Ochii blondului parcă o ardeau. Respiraţia lui părea să fie ecoul respiraţiei rozaliei. Inimile lor băteau la unison. Limba lui gusta fiecare colţişor al gurii, aproape de pragul disperării, de parcă ar fi fost un vis care nu trebuia să se sfârşească.
I-a părăsit gura, coborând spre gât. Săruta toată acea porţiune, muşcând uşor pielea subţire. Nu voia să o doara… dar îşi dorea să o facă să se simtă într-un fel pe care vechiul Cesario nu l-a reuşit . Să se simta femeie.
Cu gesturi precise, îi ridica uşor tricoul ce îl purta. Orihime simţea cum întreg corpul îi este trecut de zeci de fiori, menite să o facă să se zgribulească, să tremure. Îi săruta abdomenul, urmând linia corpului. Nici-un centimetru nu scăpa de asaltul buzelor lui. Rozalia îşi ţinea capul pe spate, gemând înfundat la fiecare gest făcut de blond. I-a privit sânii, cuprinzându-i în palme. Se ridică, lăsând sărutări pe pielea fierbinte. Limba lui trecea de la un sân la altul, făcând-o să cunoască mângâieri erotice pe care nu le crezuse posibile.
-Daxton. Rosti numele lui pe jumătate oftând, pe jumătate strigând, strângând cu putere cearceaful ce acoperea salteaua.
-Am fost cu atâtea femei… însă tu eşti cea mai dulce dintre ele.
Gura lui a pus din nou stapânire pe buzele ei. De parcă nu îi venea să creadă că pielea ei era atât de mătăsoasă, palmele lui strabătură, încă o data, porţiunea dintre umeri şi talie.
S-a ridicat, cu gândul să scape de şortul care în acel moment, era în plus. Orihime îl privea, analizându-l. Umerii lui largi se îngustau doar puţin, spre piept, iar trunchiul suplu se contura cu pulpe bine definite. Picioarele erau drepte şi puternice, cu muşchi care atingeau perfecţiunea datorită exerciţiilor fizice constante. Era gol, aşa cum mama lui l-a născut. Pentru un moment, rozalia şi-a acoperit ochii, vizibil intimidată de ceea ce i se înfăţişa înaintea ochilor. Simţea cum salteaua se mişcă, semn că el se îndrepta spre ea. A întins mâna, încercând să-l oprească. Însă el i-a luat palma, folosind-o ca să îşi mângâie abdomenul . Simţind acest lucru, tânăra s-a retras, ruşinată.
-Nu, nu. Doar nu crezi ca ai fluturat atâtea zile drapelul roşu prin faţa taurului doar pentru a te opri aici. Şi în plus, nu sunt primul bărbat pe care îl vezi dezbrăcat.
A apucat-o de bărbie, „obligând-o” să-l privească. Rozalia a deschis ochii, întâlnind acel trup ce părea de piatră. I-a pus mâna pe abdomen, simţind toate acele curburi şi muşchi ce pulsau sub atingerile ei. Rusul s-a aşezat deasupra ei, însă nu înainte de a-i da jos tricoul ce stătea între el şi corpul ei, gol. O săruta pe abdomen, coborând din ce în ce mai jos. Îi săruta pulpele, mângâind acea zona ce încă se afla ascuns sub materialul alb al bikinilor. Acesta a tras de ei, reuşind să îi rupă, lucru care a făcut-o pe Orihime să scoată un ţipăt înfundat.
-Daxton, stai! Vreau să îţi explic… aşteaptă.
-Mai târziu. Explicaţiile mai pot aştepta.
Din nou, buzele lui s-au reîntors la pieptul ei. O necăjeau, până ce uita de orice gând logic şi se lăsa în voia simţurilor.
-Aşa… lasă-te cuprinsă de dorinţă. Îi şopti el pătimaş la ureche, tragând-o deasupra lui.
Simţindu-se pentru prima oară la conducere, rozalia a început să îi sărute pectoralii, insistând asupra cicatricei care în ochi ei, era mai sexi ca niciodată. Părul roz îi mângâia trupul, făcându-l să scoata sunete care până în acel moment, ei îi erau necunoscute.
Cesario a fost cel care a făcut-o femeie. Însă nu a făcut-o să se simtă aşa. Daxton reuşea asta. Fiecare centimetru din corpul ei îl dorea, fiecare neuron semnala acelaşi lucru.
-„ Cu siguranţă nu mai este la fel ca în urmă cu trei ani.” Gândeşte blondul urmărindu-i fiecare mişcare.
Însă Hime a fost pentru puţin timp la „conducere”. Rusul a apucat-o de talie, vârând-o sub el. Îşi ridică buzele doar puţin, cât să-i atingă colţurile gurii, necăjindu-le. Rozalia voia să îi explice de ce a făcut asta… care a fost motivul pentru care s-a lăsat condusă de instincte.
Dar când simţi ca Daxton o pătrunde, toate grijile i-au dispărut din minte, lăsând numai bucuria de a-l simţi în interiorul ei.
Trupul lui rămase complet nemişcat o clipă, după care îşi ridică faţa, ca să o privească. Aceasta îşi muşca buzele, strângând în continuare cearceaful în pumni. Sprijinindu-se într-un cot, Dax îşi strecură cealaltă mână între cele două trupuri, căutându-i sânii. Începu să se mişte.
El o atingea într-un fel în care ea nu a mai fost atinsă până atunci. Era tandru şi afectuos, lucru care a făcut-o să i se abandoneze întru-totul.
Ştia asta. În ciuda întâlnirilor lor care nu promiteau nimic bun, în ciuda neînţelegerilor, neîncrederii, sarcasmului şi furiei lui, îl iubea. Dacă nu îl iubea, jignirile lui treceau pe lângă ea, fără ca măcar să o deranjeze cu ceva. Dar pentru că-l iubea, jignirile ce veneau de la el erau ca nişte răni mortale.
O furtună de senzaţii îi învălui pe amândoi. Orihime nu mai cunoscuse până în acel moment o asemenea împlinire.
Câteva minute mai târziu, erau tot îmbraţişaţi. Tânăra era cu capul pe pieptul rusului, respirând la unison.
-Daxton? Spune aceasta cu vocea săcădata.
-Da? Răspunde el continuând să se joace în părul ei.
-Te iubesc.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




Acest capitol m-a lasat de-a dreptul uimita ! Eu chiar aveam indoilei ca nu cumva Hime sa viseze , niciodata nu l-am mai vazut pe Dax asa de ...tandru, atent cu cineva . Chiar si acum am indoieli privind capitolul sa nu ne trezim in urmatorul ca era doar un joc a lui Dax si dimineata sa ii zica ca defapt ea doar a visat acele lucruri .
Greseli nu am vazut , nu le-am cautat ca sa fiu sincera.
In fine ...asteptam urmatorul capitol ,multa inspiratie si spor la scris!
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

Anne's here!
Uau! Nu pot sa cred! Capitolul e... Perfect! Nu ma asteptam la asa ceva, dar ma bucur ca s-a intamplat. Vreau sa-ti spun ca ador modul in care descrii sentimentele si trairile personajelor. Sper ca atitudinea asta a lui Daxton sa continuie. Adica nu vreau ca el sa-si bate joc de biata Hime. In orice caz am ramas profund impresionata de acest capitol. Nu ai greseli de tastare si actiunea o ador, la fel si modul tau de a scrie. Sincere felicitari!
Astept cu nerabdare capitolul urmator! Mult succes!



Ja Ne! ~chuuu~

OMFG!! (sorry aly, dar trebuia neaparat sa scriu cu majuscule)
deci incredibil, incredibil, incredibil... este abdolut magnific, fantastic, perfect! deci m-am emotionat prea tare, stiu. trebuie sa ma calmez ca altfel scriu un comentariu mai lung decat tot capitolul tau:)
nu am vazut nici un fel de greseala, asta poate din cauza ca eram prea cu capul in povestea ta sa mai vad ce greseli exista, dar asta este un lucru foarte bun.
nu imi vine sa cred, dupa atatia ani i-ai reunit! dar ma intreb de ce si-a schimbat daxton atitudinea? oricum sunt sigura ca o sa aflu raspunsul la acea intrebare destul de curand, acum sunt mult mai curioasa sa stiu daca si el ii va spune ca o iubeste sau nu ii va spune nimic si o va da jos din pat, fastachindu-se? de abia astept!
Sa vi repede cu next-ul ca altfel ma omori aici.

Te-ai tinut de promisiune si ne-ai dat un capitiol mai lung, dar atat de interesant si impresionant.
Cel mai mult ma uimit tandretea exprimata de Daxton. Atata afectiune si pasiune nu am mai vazut la el, ci doar duritate, ironie si altele in genu. Sper doar ca aceasta atitudine a lui sa continue, altfel Hime va suferi o a doua mare dezamagire.
Draguta descrierea actiunii, diagolgul(desi putin) a fost de caliate si acolo unde trebuia. Despre greseli, cred ca am vazut una :)), dar nu prea sunt "cautatorul de greseli", mai ales cand un capitol ma incanta. Astept urmatorul capitol, spor la scris si felicitari pentru acesta!
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.

Capitol nou :x..Ce s-a mai spun dar imi pare rau ca ultimele capitole au fost mai scurte :( dar ista a fost mai lung ..Deci pana la urma Orihime i-a recunoscut lui Daxton ca il iubeste ...Ce s-a mai un capitol perfect,putin hentai :x..nici nu ma asteptam la asa ce-va ..Dar ma intreb cum v-a reactiona Hime atunci cand v-a afla ca Daxton este defapt Cesario( daca v-a afla)...O sa fie cu el sau il paraseste ..Abea astept sa fie gasiti odata si sa se intoarca la civilizatie (ca sa nu fie mancati de niste lupi pe acolo)..De data asta cred ca a fost mai mult dialog nu ... Asa la ceea ce s-a intamplat nici nu m-a asteptat ca Daton sa fie bland adica deh inainte vroia numai el s-a detina controlul si etc...dar atata pasiune si afectiune :x i love her ...Astept nextul
Si Spor la scris!

Huhahulaaaaaa~a..iar sunt intarziata -_-!!!!
Anyway, imi vine sa ma omor..am lipsit o luuuuuuuuna...si ei uite ce au facut..erau cat pe ce sa moara in lipsa mea =_="

Waw..au facut-o, din nou!!!!! 8D..ehh, apare pe acolo o micuta Hime, sau un micut Daxton? 8D
waw..am ramans ceva de genu: OMG...O.O...
Totusi, imi vinde sa-ti dau o mama de bataie...hellooooooooooo..cum ai putut sa te opresti la partea asta asa de frumooooasa? cand a zis ca-l iubestem nu-i corect!!!!!!!

More!!!!!!
Nici nu stiu ce sa zic, decat sa vii cu nexu` XDDD
BV...

Bai-Bai!!
[Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so1_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so6_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so9_250.gif]

Capitol ceva mai sec... scuzele mele ^_^

Calmul de dinaintea furtunii

Era încă linişte în cabana ce le devenise adăpost celor doi lideri. Deşi soarele dispăruse complet de pe cerul gri, Orihime era deranjată de lumina ce intra pe fereastră, deranjându-i somnul ce părea deosebit de odihnitor. Pleoapele i s-au deschis, scoţând la iveală o pereche de ochi verzi, ce păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată. S-a ridicat în fund, sprijinindu-se în coate. Era singură. Crezând că Daxton este afară, cautând cine ştie ce, femeia s-a ridicat, destinzând-şi trupul amorţit. A îndepărtat cearceaful ce o acoperea, dezgolindu-şi trupul. Pentru un moment, nu s-a putut mişca. Noaptea ce a trecut i se derula înaintea ochilor asemenea unui film. Şi-a dus mâna la piept, strângând pumnul. În interiorul ei, un amalgam de sentimente o năvăleau. Fericire şi mândrie combinată cu o dezamăgire şi tristeţe profundă. Era conştientă că blondul va dispărea din viaţa ei, imediat ce vor fi găsiţi. Din nou, va rămâne singură. Din nou… sufletul îi va fi demoralizat de o altă dezamăgire. Simţea că retrăieşte momentele de acum trei ani, când Cesario a părasit-o.
Însă uşa s-a deschis, facându-şi apariţia frumosul rus. Acesta s-a oprit în prag, privind-o pe rozalie din cap până-n picioare. Simţindu-se analizată, Hime a luat cearceaful de pe saltea, acoperindu-şi trupul. Pentru un moment, blondul a zâmbit uşor, dezaprobând din cap.
-Crezi că acoperi ceva ce nu am văzut, atins sau sărutat? Te înşeli. Azi-noapte, te-am văzut şi m-ai văzut exact aşa cum am fost lăsaţi. Aşa că… nu te mai ascunde.
Ruşinată de fapta ei, tânăra s-a aşezat din nou pe patul improvizat, încrucişându-şi picioarele. Tot corpul îi tremura. Crezând că rusul nu o aude, femeia şi-a lovit coapsele cu ambele palme.
-Este a doua oară când îmi încalc principiile. A doua oară când mă dăruiesc unui bărbat, care o dată şi o dată va dispărea din viaţa mea. Mai întâi Cesario… apoi el. Dumnzeule mare… sper doar să nu regret ceea ce am făcut.
Însa Dax o auzea, dar a preferat să se ascundă, să nu îi spună nimic. A rânjit, dându-şi şuviţele rebele de pe frunte.
-„Dacă ai şti că nu ai fost cu doi bărbaţi… ci doar cu unul singur, cred că ai da ordin să fiu împuşcat”.
A continuat să zâmbească, în timp ce scutura lemnele pe care tocmai le-a adus de afară. Rânjetul pe care el îl afişa era unic. Intrigant, dar atrăgător în acelaşi timp. Era imposibil să nu fi profund impresionată de carisma lui.
Afară, Orihime îşi privea lung palmele. Erau aspre. Nu semănau deloc cu mâinile pe care rozalia le avea. Însă şi-a amintit că atunci când au plecat de la avion, a luat cu ea o cremă de mâini şi un balsam de buze. Ştia că îi vor fi necesare….undeva,cândva.
S-a reîntos în casă, cotrobăind prin dulapul în care îşi aranjase puţinele lucruri pe care le-a putut lua cu ea din acel loc în care viaţa ei s-ar fi putut termina într-un mod tragic. Găsind lucrul pe care îl căuta, a zâmbit larg. A desfăcut tubul, turnând unguentul alb în mână dreaptă. Îşi freca palmele una de cealaltă, adulmecând acel miros de lavandă şi muşeţel, care îi răsfăţa simţurile şi pielea. Zărind-o, Daxton a tuşit, râzând mai apoi uşor.
-Ştiam eu că nu te-ai putut despărţii definitiv de cosmeticele alea prosteşti.
-Nu sunt prosteşti. Eram sigură că voi avea nevoie de cremă şi… cred că şi tu ai.
Blondul şi-a privit palmele, analizând toate acele zgârieturi şi porţiuni aspre provocate de taiatul lemnelor. A aprobat din cap, ridicând în acelaşi timp din umeri. Nu avea de gând să se lase „îngrijit” de produsele pe care doar o femeie le foloseşte. Orihime s-a apropiat de el, având cremă pe degete.
-Nu merci, dar prefer să rămân aşa. Nu se moare din câteva răni minore.
-Da dar pielea ta are nevoie de hidratare. Spune rozalia aflându-se foarte aproape de frumosul rus.
-Am spus n…
-Daxton Sargent, nu ascult nici-un comentariu.
Auzind replica pe care Orihime tocmai a spus-o şi analizând tonul ei autoritar, bărbatul a renunţat. Şi-a întins palmele, lăsând-o pe tânăra femeie sa-i acorde atenţia de care aparent, el avea nevoie. O privea, urmărindu-o mişcările blânde. Pentru un moment, o întrebare i-a străfulgerat mintea: cum a putut să părasească o persoană atât de inocentă? Pentru un moment, s-a considerat prost. Pentru un moment… i-a părut rău că a plecat în Rusia.
-Gata. Acum palmele tale sunt în regulă.
Orihime s-a dat un pas în spate, afişând zâmbetul acela larg, de care lui Daxton îi era dor. Erau trei ani de când nu l-a mai zârit, de când nu a mai simţit căldura pe care femeia o emana în acel moment. A trecut pe lângă ea, punându-i mâna pe creştetul capului.
-Puştoaică răsfăţată.
În acel moment, zâmbetul rozaliei a dispărut atât de brusc, de parca nu s-ar fi aflat niciodată pe chipul ei. S-a întors, prinzându-l de braţ.
-Stai! Nu se poate…
-Ce sa întâmplat? Întreabă blondul aparent confuz de reacţia avută de Hime.
-Replica aia… doar el o spunea. Doar el mi-a zis puştoaică răsfăţată.
-El… fi mai explicită şi spune-mi care EL? Continuă Daxton să întrebe, menţinându-şi aceiaşi privire nelămurită.
-Cesario!
În acel moment, rusul a început să râdă, sprijinindu-se de tocul uşii.
-Stai puţin… doar nu crezi că eu sunt Cesario. Bun… acesta este cel mai prostesc lucru pe care l-am auzit. Mă duc să vânez ceva.
Blondul a ieşit din casă, lăsând-o singură pe tânăra cu părul roz. Aceasta continua să-l privească, cum se îndepărta.
-Nu… eşti prea bun ca să fi el.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




waa :zuppy23: nu incetezi niciodata sa ma uimesti ...capitolul a fost foarte bun nu s-a intamplat cine stie ce dar a fost bun k si celelalte desigur...am asteptat capitolul cu sufletul la gura si fiind atat de "bagata" in citit :study: ....nu am stat sa vad greselile :eto:...oricum mi-a placut...

Si cum nu am ce face ma voi lega si de celalalt capitol :ha: .Doamne cine ar fi crezut ca Daxton poate fi asa de dragut :love:....sa nu uit sa mentionez ca (,) capitolul a fos foarte hot o//o.

Daca se va intampla sa fie ca acum 3 ani asa cum crede Orihime adik sa plece Daxton si sa nu il mai intereseze de ea jur ca il fac una cu cimentu cate de lider ar fi el :die:!!!!


Oricum gambate si spor la scis :bv:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Femeia fatala. Ea~Ea 0 1.820 09-03-2011, 02:21 PM
Ultimul răspuns: Ea~Ea
  SasuSaku- iubire fatala( in lucru, reconstruire:D) ♥Luchi♥ 12 11.070 01-06-2010, 10:10 AM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Dragostea poate fi fatala Annya 83 68.712 26-04-2009, 11:34 AM
Ultimul răspuns: D@n@


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)