Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Arta apropie, arta uneste.

New fic huh? Da' cate ficuri ti-ai deschis hani? :))
Mai bine te-ai concentra pe unu dar stiu cum e sa fii in vacanta... esti bored = new fic..
Dap, un nou sindrom descoperit....Sindromul HD (Holyday) =))
E frumos ficul, originala idee si stilul tau parca infloreste in fiecare zi altfel. Imi place cum ai descris-o si nu cred ca este musai necesar sa o descrii. In orice caz eu nu iti recomand descrierea fizica a personajului dintr-o data. De exemplu cum am mai vazut pe la multe ficuri, personajele merg in baie sau afara si isi vad reflexia in apa/oglinda/WC/whatever si se descriu... Nope asta nu e original si nici frumos. Strica suspansul si dorinta cititorului de-a stii mai mult despre personaj. Cheia intr-un fic este suspansul asa ca nu iti irosi elementul surpriza. Incearca sa-i introducci caracteristicile in viitoarele capitole integrandu-le in poveste. Adica sa nu treaca musai in fata unei oglinzi ca sa o descrii, mai bine spui ca si-a legat parul azuriu cu elasticul primit de la Jhon sau orice altceva numai sa nu fie prea fortat, ok? Am vazut acest lucru intr-o carte si mi s-a parut foarte frumos si nu iti bag toata informatia pe gat de-o data ^^. Cam mult writing, nup?

Sa trec la al doilea lucru, inca ai mai incurcat timpurile pe ici pe colo si vreau sa spun ca nu suna bine cand citesti de exemplu:
Citat:Dansul sau incetase, iar acum era asezata din nou pe scaun. Tanara parea plictisita. Nimeni nu a mai vizitat galeria. Nimeni.

Nu as putea sa-ti spun clar despre ce e vorba dar cred ca suna mai bine astfel:
Citat:Dansul sau incetase, iar acum era asezata din nou pe scaun. Tanara parea plictisita. Nimeni nu mai vizitase galeria. Nimeni.

In rest cum am mai spus e o idee originala si sper sa poti sa-i descrii mai mult sentimentele nu doar sa spui ca de exemplu se simte responsabila de accident spune ca simtea o mare greutate apasand pe pieptul ei sau ceva de genu.

Multumesc ca mi-ai citit tot commul chiar daca este luuuuuuuuuuuuung spor la nezxt si bye bye :*:*:*:*:*:*
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcSj7w6aX6FleDRwZa9BDCD...RuWhUr5CXA]

Răspunsuri în acest subiect
Arta apropie, arta uneste. - de Ichigo. - 23-04-2011, 11:38 PM
RE: Arta apropie, arta uneste. - de Camelie. - 24-04-2011, 12:38 PM
RE: Arta apropie, arta uneste. - de Rinnie - 25-04-2011, 01:41 AM
RE: Arta apropie, arta uneste. - de ..Chris. - 25-04-2011, 04:18 PM
RE: Arta apropie, arta uneste. - de Ichigo. - 26-04-2011, 11:16 PM
RE: Arta apropie, arta uneste. - de Camelie. - 26-04-2011, 11:59 PM
RE: Arta apropie, arta uneste. - de Icsdeee. - 27-04-2011, 06:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Parfum de artă trecătoare Mad Hatter 7 4.561 05-01-2012, 11:38 PM
Ultimul răspuns: Niska
  Arta unui FREAK SasukeRockGirl7 1 3.572 27-04-2010, 12:18 AM
Ultimul răspuns: SasukeRockGirl7
  Arta este cu totul inutila [yaoi] Mystique92 12 9.885 17-11-2009, 03:26 PM
Ultimul răspuns: Mystique92
  Arta este o explozie -arta de a iubi- deidara-chan4ever 14 13.440 26-05-2009, 11:50 AM
Ultimul răspuns: Drama Queen

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)