Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Armele Zeilor

#1
Bine v-am găsit ! Pentru început aș dori să spun câteva lucruri despre mine. Nu sunt multe, dar consider că sunt imperios de necesar de știut. În privința corectitudinii : Nu fac niciun fel de discriminare și sunt dispusă să ajut în măsura timpului meu liber pe oricine consideră că nu se descurcă și are nevoie de ajutor. În ceea ce privește postarea : Postez îndată ce-mi vine rândul, nelăsând pe nimeni să aștepte. Sunt obișnuită să aștept pe alții, deci nu va fi o problemă în această privință.

Aceste lucruri fiind spuse, invit pe oricine are timp liber, pe oricine vrea, pe toți cei cărora le place să scrie și să interpreteze un rol, să se implice într-un proiect ce-mi aparține.

Rezumatul proiectului :


Armele zeilor

Cele mai fascinante obiecte de luptă au stârnit mereu imaginația oamenilor, dar de curând, lumea părea amenițată de un grup de indivizi ce se autointitulau „Căutătorii de comori”.
Grupul se afla în căutarea unor artefacte celebre, ce au fost cândva arme de temut, care odată încăpute pe mâna fanaticilor ce le căutau, aveau să arunce omenirea într-un haos...

Artefactele căutate erau :

1. Sulița lui Longinus cunoscută mai ales țca Sfânta Lance sau Sulița Destinului. A fost sulița cu care soldatul roman Longinus l-ar fi împuns pe Iisus în coastă atunci când acesta a fost răstignit. Despre ea se știa că în timpul Revoluției Franceze, a fost mutată la Biblioteca Națională iar de acolo a disparut.

2. Ciocanul lui Thor, care atunci când era aruncat in ținta sa, revenea magic la stăpân. De asemenea, avea puterea de a arunca tunete.

3. Narayanastra era arma personală a lui Vishnu care arunca o puternică tiradă de milioane de rachete letale simultan. Cu cât inamicul se opunea mai mult, cu atât intensitatea dușului creștea. Se spune despre ea ca putea fi obținută de la Vishnu însuși.

4. Excalibur era legendara sabie a regelui Arthur, care avea și câteva atribute magice : cel care o purta nu putea muri din cauza hemoragiei de la rănile primite în luptă.

5. Tridentul lui Poseidon celebru pentru capacitățile sale supranaturale.

6. Lama Dragonului Verde o sabie cu puteri magice pe care nimeni nu le știa.

Pe urmele fanaticilor, se afla un grup format din oameni adunați din cele mai diverse țări și nu avea niciun nume, dar toți aveau o călăuză : Speranța. Pentru ei, speranța era ca o flacără mereu vie și aveau credința că dacă Cerul este de partea lor, vor gasi cele 6 artefacte întregi sau cel puțin bucăți din ele și nu vor lăsa să ajungă pe mâini nepotrivite.

Va reuși grupul fără nume să ajungă la artefacte, să le găsească înaintea celorlalți ? Sau totul era doar o mare scorneală ?

Oricine este bine-venit. Puteți să vă anunțați participarea aici, în acest topic. Îndata ce se strâng maxim 3-5 doritori, promit solemn că voi deschide un topic unde să puteți să vă înscrieți personajele și încă unul unde să se înceapă postarea la rpg-ul propriu-zis.

Mulțumesc anticipat pentru parcurgerea întregului topic.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#2
Ma bag!hug Suna interesant si cum nimeni nu a mai dezmortit Categoria:"Role Play"..Poti conta pe mine3Exista si personaje negative?19

SpamSpamSpamSpamSpamSpamSpam

Spune "nu!" spamului 15

Zbye :bye:
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#3
Destul de interesant. 4
Aș dori sa particip și eu ^^
Bye(:

#4
Pare interesant, cred ca ma bag si eu. Deci suntem 3 persoane momentan, nu? ^^ Sper sa mai vina so... GL ^^
*nuspameznuspameznuspameznuspamez*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Aremele Zeilor – Cap. 1 : Alea iacta est ! Aveqetura 38 14.432 22-04-2011, 07:00 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Armele Zeilor – ÃŽnscriere personaje Aveqetura 4 2.591 01-04-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: Kenky.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)