Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anatomia lui Grey

#11
Oh, ador serialul ăsta. Am început să mă uit la el mai mult din plictiseală, nici nu mă gândeam că are să-mi placă atât de mult, dar după primul episod pe care l-am văzut am rămas like " mai vreau ! " :]]
Îmi place faptul că, deşi Meredith e în prim plan, toate personajele sunt, oarecum, în centrul atenţiei şi li se prezintă vieţile. Se îmbină viaţa personală cu serviciul, iar asta mi se pare fascinant; personajele sunt complexe, fiecare unic în felul lui, fiecare cu concepţiile lui, fiecare cu prostiile lui.
Meredith e o tipă pe cinste, îmi place că uneori îmi pare că e sâsâită - îmi place asta, mă face să mă simt mai bine :]] -, dar uneori e enervantă, pentru că ezită, pentru că e nehotărâtă, pentru că nu se încrede în propria-şi persoană. Se ceartă, se împacă, se ceartă, se împacă, ei, asta e ea şi Derek o iubeşte aşa cum este : - ?.
Izzie e un personaj interesant, dar mi-ar plăcea să treacă peste Denny, pentru că, ei bine, eu nu-l plac, iar Alex tocmai i-a declarat iubirea lui - în sezonul cinci - şi ea îl vede pe Denny, îl atinge şi alte cele, lucru care mă disperă. Vreau numai să plece spre lumina aceea, s-o lase pe Izzie să trăiască în linişte cu Alex - pe care-l ador, btw -. Am observat că pune suflet pentru prea mulţi pacienţi, lucru care-i este nefavorabil, dar, în fine, asta-i ea.
Cristina e ciudată ! Ciudată într-un mod care-mi place, pentru că spiritul ei competitiv întrece orice măsură. Se zbate pentru a învăţa ceva nou şi-mi place că e oarecum răutăcioasă şi că îşi numerotează stagiarii, nu le spune pe nume. Gen " 3, care e Lexie Grey, parcă ", etc.
Callie e un personaj interesant şi, în sezonul cinci, e prietenă la cataramă cu Mark Sloan, like " suntem prieteni, mai facem şi ceva din când în când ". Mi s-a părut puţin amuzant când bărbatul acela a lovit-o în nas şi Sloan a ajutat-o să-şi repare nasul.
Lexie Grey e un personaj destul de .. ăă, oarecum şters, idk. Îmi place că acum are ceva treabă cu Sloan şiii a fost ciudată faza aceea în care i-au scos lui Sadie apendicele - ei, asta dacă reuşeau fără să cheme rezidenţii - şi când se tăiau unul pe altul, lucru care mi s-a părut F O A R T E ciudat, în ciuda faptului că totul era pentru a învăţa.
Personajele masculine au farmecul lor, toanele lor, promisiunile făcute şi nerespectate/încălcate - ca Sloan care i-a promis lui Shepard că nu se atinge de "little Grey" şi, totuşi, a făcut-o :]] -.

E un serial pe cinste, îmi place tare mult. Cred că pentru niciun seriale nu aş fii stat trează până la unşpe', însă ăsta e pur şi simplu genial. - mă face să-mi doresc să fiu chirurg :]] -

#12
Si mie-mi place serialul, printre preferate. La un moment dat chiar am vrut sa dau la medicina datorita serialului. S-au intamplat foarte multe in Grey, dar cele mai interesante sezoane au fost sase si sapte, dupa parerea mea. Personajele s-au maturizat foarte mult si continua sa o faca, desi unele dintre ele inca nu-si dau seama, dar face si serialul mai interesant. Imi place la nebunie! Personajul preferat a fost si va ramane in continuare Bailey: criminala femeia asta :X Apoi, o mai ador pe Cristina Yang (fata asta stie ce vrea de la viata si este speriata de ideea de a avea un copil), iar ca personaje masculine, Owen Hunt, categoric :X si Avery: super dulce!
[Imagine: mboi6o.png]

#13
Este primul serial medical urmarit de mine. Am inceput, asa dintr-o prostie, sa ma uit pe TVR1 la un episod pentru ca pur si simplu ma plictiseam. Era episodul cand Cristina trebuia sa caute piciorul drept al unui pacient.
Mi-a placut si l-am urmarit in continuare, spunandu-i despre el si unei prietene care a fost incantata si ea de serial.

Cel mai spectaculos episod a fost acela cand a fost impuscat derek, cu nebunu ala.

Serialul a mai avut si momente de cadere majora in scara grafica a personajelor. Aici intra Mark care pare ca s-a maturizat si nu-i sta bine.
Oricum, eu astept odata sa apara urmatorul episod, pentru ca eu sunt la zi cu el si trebuie sa astept pentru urmatorul. Ma enerveaza pauza asta.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#14
Am devenit fana Grey's Anatomy asta vara, cand m-am uitat la primele cinci sezoane pe TVR. Chiar nu aveam ceva mai bun de facut la 11 noaptea. La inceput am fost sceptica, nu prea imi placeau personajele, dar era ceva ce ma facea sa ma uit in fiecare seara. Acum ma uit pe net, pentru ca la TVR se difuzeaza o data pe saptaman si nu am rabdarea necesara sa astept atat dupa un episod. Dar desi il consider unul dintre serialele mele preferate, nu pot sa spun ca am un personaj preferat, nu plang si nu rad simultan cu unul dintre ele. Ma fascineaza relatiile dintre oameni, de aceea imi place GA. Tocmai pentru toata drama aia pe care unii o gasesc enervanta. Sincer, pe mine ma plictisesc uneori cazurile medicale.

Daca ar fi sa fac o lista de personaje preferate, ar fi alcatuita doar din cele care au plecat. Cred ca mereu am admirat-o pe Addison Montgomery. Mi-a parut foarte rau cand a plecat si chiar mi-ar fi placut sa fie prezenta in toate sezoanele. Apoi au fost Izzie si George. Dupa plecare lui Addison, am considerat ca ei erau personajele mele preferate, dar in cele din urma Izzie a plecat in lume si George a murit. Acum incerc sa imi caut noi personaje preferate. Cred ca cel mai mult imi place Callie. Pe langa faptul ca e absolut superba, e amuzanta, placuta si nu ma deranjeaza relatia ei cu Arizona, desi mereu voi fi de parere ca i-ar sta foarte bine alaturi de Mark Sloan. Oricum prietenia lor e perfecta. A inceput sa imi placa din ce in ce mai mult de Lexie, e foarte simpatica si pare sa faca totul din suflet; e unul dintre putinele personaje care incearca sa fie dargute cu toata lumea. Nu imi place de Cristina, desi ma enerveaza mai putin ca la inceput, nu pot sa o sufar pe Meredith si nici pe Derek, iar Arizona e mult pre optimista pentru gustul meu. Din partea masculina a personajelor, nu ma atrage nimeni in mod special. Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult de Owen desi nu il suportam la inceput si hai sa zicem ca Mark e simaptic. Oricum daca ar fi sa aleg dintre el si Shepperd, l-as alege pe el.

Cam atat. E tarziu si sunt obosita si consider ca am scris destul.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)