Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alice in Wonderland : Madness Returns

#1
[Imagine: alice-madness-returns-logo.jpg]

Alice : Madness Returns este continuarea a primei părţi creată de American Mc'Gee. Alice's American Mc'Gees prezintă povestea lui Alice de după incendiu, părinţii mor şi e dusă la sanatoriu unde se va confrunta cu Regina Roşie. Se presupune că în urma acestei prime părţi se află povestea când Alice trece prin Ţara oglinzilor a doua carte a lui Lewis Caroll.

Acest joc are la bază povestea lui Alice inspirat după cartea autorului Lewis Caroll, numai că această versiune este una extrem de întunecată. Alice scapă de la sanatoriu pe la vârsta de 25 de ani, trupul fiindu-i chinuit de către medici pentru că i se pune un diagnostic sever, ea continând să rămână prinsă în propria vinovăţie : Că din cauza ei a luat foc casa, deşi nu e adevărat.

Jocul mi s-a părut o adevărată capodoperă. Grafica e bestială, chiar mai mult de atât asta pentru că la fiecare nivel îţi dă câte o rochie, costumaţia de la caterpiller te ajută să vezi chestiile invizibile şi periculoare din joc. În afară de Vorpal Blade [ mirificul cuţit primit de la Chesire ], în fiecare nivel trebuie să te lupţi cu monştrii, să aduni dinţi ca să poţi upgrada arme şi să aduni amintiri ascunse în nişte obiecte strălucitoare. Finalul e neaşteptat, însă mi-a plăcut când ajunge la Regina Roşie. Acolo e o surpriză neaşteptată.
-

#2

#3
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#4
Jocul acesta este minunat, insa nu l-am terminat ;( ma blochez din cand in cand la unele parti si tot uit sa continui, insa povestea e extrem de interesanta, mesajul acesteia nu este oferit mura in gura, mi se pare ca este foarte "deep", lucru ce ma intriga si ma face sa continui sa sper ca intr-o zi o sa il termin :D, mecanicile cu platformele mi se par foarte frumoase, si stilul de sarit foarte original si cu un aspect placut. :)
[Imagine: MEVzYF0.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)