Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Activitatea pe animezup....

#1
Ce s-a intamplat cu forumul? Activitatea s-a dus la pamant, si din ce observ multa lume de acum 2-3 ani a plecat.
Se mai ocupa cineva de forum?

Pentru cei ce inca sunt aici: ce mai faceti? Cum o mai duceti? Sunteti bine? 4
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#2
Imi place faptul ca oamenii se plang ca nu e activitate aici, dar... ei posteaza o data la cateva luni. Vreti activitate? Voi care o vreti - ca am vazut pe cineva care ma acuza ca eu sunt troll-ul cel mai troll (centraurul intergalactic al trollilor) - fiti aici macar o data pe saptamana, propuneti subiecte si discutati si o sa vedeti ca va invia activitatea. Altfel, doar lamentare...
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

#3
Well eu personal nu prea mai vad rostul forumurilor. Nu am fost niciodata interesat de activitatile ce nu tineau strict de animeuri asa ca pe la fanfiction, fan art, etc. nu am postat mai niciodata. Dezbateri ce erau mai distractive da alea poti sa le ai oriunde.

Cat despre postatul la animeuri am observat ca majoritatea oamenilor de aici nu prea se mai uita la animeuri. Si daca se uita nu prea au chef sa discute despre ele.

Intrebarea mea este ce ai vrea sa se faca cu forumul? Arata bine si sta in picioare. Orice altceva e inutil daca nu are activitate si sincer pentru mine nu e nevoie nici de ce avem. Reddit arata mult mai simplist si este super populat. Cat timp sta in picioare nu cred ca ar trebui sa se faca ceva cu el sincer.
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#4
Citat:Intrebarea mea este ce ai vrea sa se faca cu forumul? Arata bine si sta in picioare. Orice altceva e inutil daca nu are activitate si sincer pentru mine nu e nevoie nici de ce avem. Reddit arata mult mai simplist si este super populat. Cat timp sta in picioare nu cred ca ar trebui sa se faca ceva cu el sincer.
Nu stiu... si nu sunt foarte interesat sa aflu cine lipeste banu' pe fruntea magraonilor care gazduiesc site-ul... observ doar ca sunt si niste reclame comerciale... deci teoretic e facut ca sa produca si banuti.

Site-ul nu arata rau, din punctul meu de vedere. Dar daca e sa fie modificat ceva as dori ca bara de autentificare sa ramana teapana pe tot timpul navigarii pe forum. Nu stiu cum sta treaba la Reddit, dar Facebook si Twitter asa au... si mi se pare mai comod asa.

Sigur, poti sa-l lasi pur si simplu pe net... ca pe o barca plutind la mal. O alegere ciudata (fiindca rostul forumului era socializarea), dar e o alegere. Reddit-ul nu a devenit popular peste noapte. Promovarea a jucat si acolo un rol.

Problema e ca de cand a murit Animaxu' nici pustii din ziua de azi nu mai au cum sa-si creeze o baza anime decat pe cont propriu. Acum multe din posturile care mai dau desene animate produc si seriale banale pentru adolescenti... ceva mai atractive decat desenele. Care sunt percepute ca materiale strict pentru copii. Ceea ce e complet eronat.

De asemenea, e greu sa rivalizezi cu superpromovatele seriale (gen Game of Thrones). Decat sa descarc un sezon de anime, nu mai bine vad un serial american?

Nu stiu cat succes mai au intrunirile privind miscarea anime. Probabil ca a trecut moda. Si, hai sa fim sinceri, sunt destule anime-uri jalnice. Eu prefer desenele animate. Unde intra si anime-urile. Iar unele genuri de anime sunt de-a dreptul lipsite de bun simt (ex: umflatul de muschi pana la metamorfozarea in fiinte ce arata precum niste dulapuri, lupte cu sabia de metal impotriva robotilor, mutanti care sfideaza logica elementara, suprasentimentalism-lacrimogen etc.). Din ce am observat seria anime X Men are elemente din astea care mie personal nu-mi plac!

P.S. iar la facfic si scrieri originale... sincer sa fiu... multa lume mai bine ar citi temeinic inainte sa se apuce de scris.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

#5
Cei drept pe forum nu mai e activitate ca nu prea mai sunt membrii care intra si posteaza. Cei vechi probabil sunt deja la facultate sau au terminat-o, nu mai isi gasesc timp, sau prefera sa isi foloseasca timpul liber altfel. Nici cei noi nu fac mare activitate, poate vad ca nu prea mai e lume pe aici si nu vad rostul. Mai e si facebook-ul, tumblr care clar iau locul forumurilor. Eu una inteleg de ce nu se mai posteaza. "De ce sa stai sa tastezi pe tastatura atata intr-un loc asa pustiu cand poti sa te duci unde sunt ceilalti?". Nu vad cum ar putea sa "reinvie" forumul daca nu se aduna mai multi membri activi, asa poate ii atrag si pe noi veniti.
Aspectul forumului... e ok, nu chiar pe gustul meu, dar ok. Diacriticele din posturile vechi se vad ciudat xD.
Cat despre pustii din ziua de azi.. aia prefera sa stea pe net decat sa se uite la tv. Si daca sunt pe net e destul de greu sa intri pe youtube, facebook, in special tumblr, fara sa vezi un fanart, amv, ceva dintr-un anime. Bine, daca trec peste si nu se intereseaza ce e, da, nu o sa afle, dar aceeasi faza ar fi si cu animaxul.

#6
Well in principiu e ca o barca plutitoare. O relicva daca vrei. Din cate am inteles nu costa foarte mult si tipu care plateste nu mai e pe forum de dinainte sa vin eu

Cel mai bine se vede la Nijikon cum a evoluat fenomenu anime in Romania. Am fost la fiecare si declinul e vizibil. La fel si ideea de forum. Sincer sa fiu nu mai stiu nici un forum de orice tip care sa o duca bine. Toata lumea s-a mutat pe supercomunitati (facebook, reddit, etc.) unde poti sa iti faci propriul coltisor.

Cat despre unde sa vezi animeuri fara sa te chinui: http://www.crunchyroll.com/videos/anime/popular
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#7
@cartof si eu inteleg perfect de ce nu mai intra lumea pe forumuri. Internet-socializarea e oarecum pierdere de vreme daca nu este dublata de gasirea unor amici care au niste interese comune. Eram totusi uimit ca lumea se plange ca bate vantu' si totusi... nu e aici. Daca vrei activitate si la nivel mic trebuie sa activezi. Asa fiecare lasa pe ceilalti... evident ca nu va fi activitate. Si dap, consumul de tv o sa sufere modificari drastice in curand. Noile generatii or sa prefere internet-tv-ul si nu cablul (desi am observat urmatorul fenomen: vlogger care au succes (cat or fi ei de jenanti) au patrus la televiziunile clasice). Acum una e sa vezi serialul ruland si alta e sa pui muzica pe youtube, sa minimalizezi browserul jucandu-te. Una e un MEME - care mizeaza pe gluma - si alta anime-ul in sine. Pot sa pun un personaj dragut care sa se simta rusinat de cat de penibil e un politician. Cumva nu are nicio legatura cu anime-ul in sine. Ci cu dragalasenia personajul. Si cel care vede sa nu se intrebe despre ce e vorba, fiindca n-are de ce.

@MajinCloud - dap, 3-5 euroi pe luna nu e o avere. Da' poti sa-i folosesti sa-ti iei ciocolata. LOL. Da s-a mutat multa lume pe FB. Desi eu prefer site-urile mai independente. Fara naivitati insa. FB daca nu esti cuminte si te raporteaza cineva te poate exclude si pierzi cam tot ce ai incarcat acolo. Si ma seaca ideea coorporatiei. Desi... e cam greu sa ramai in urma. Ziceam de download din cauza obisnuintei. Avem pana asta iarna o rasnita pe care mi-era imposibil sa vad ceva la nivel decent online. Fiindca se intrerupea in continuu si deci mai bine descarcam si vedeam filmul in player. Acum... da. Merge si asa. Desi unele seriale prefer sa le pastrez. Deci torrentele raman la putere. Mai ales ca daca sunt raportate site-urile unde se incarca ilegal continut protejat de drepturi de autor sunt sterse materiale pretioase.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

#8
http://myanimelist.net/anime/30782/Bikini_Warriors

http://myanimelist.net/anime/29786/Shimo...u_na_Sekai

http://myanimelist.net/anime/30240/Prison_School

Disney chanel <3.
Toate sunt de sezonu' asta
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#9
@Azazel - vrei sa spui ca Disney Channel Romania difuzeaza anime-urile din lista sau vrei sa faci doar spam? Ca m-ai facut sa ma uit pe site-ul lor si n-am vazut nimic de genul... poate Disney Channel Japonia sau originalul American...
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

#10
Hahahahaha. Cum sa difuzeze disney anime-uri? Nici ala din Japonia nu cred ca o face. N-are cum 21. Doar glumeste.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)