23-07-2012, 10:12 AM
Incredibil! A fost extraordinar, MiraA, tu esti extraordinara. Scri atat de frumos si cuvintele tale ma ating asa mult(cum l-a atins si Sky pe Axel). Mama, mama ce scena fierbinte acolo in apa sau mai bine zis pe pietre. Axel era asa pierdut in sentimentele pe care Sky ii le-a trezit la viata. Oare cei doi incep sa se indragosteasca fara sa-si dea seama? Mmmm, e din ce in ce mai frumos, mai interesant. Cearta dintre Sky si tasu a fost... nu stiu, poate taicaso are dreptate. Sky inca sufera dupa nenorocitul ala de Emmet si nu mi se pare corect, insa tu esti cea care decide, so' astept sa vad ce se mai intampla. Emmet e asa un nemernic, ca a profitat de bunatatea si dragostea ce i-a oferit-o Sky. Imi vine sa-l strang de gat. Eu chiar nu suport personajul asta; Emmet. Asa-i ca Axel s-a dus dupa Sky? Asa-i? :3. Vreau sa fie Axel si chiar daca Sky vrea sa fie singur sa-i accepte compania si Axel sa-l linisteasca. Greselute de tastare au fost cateva, insa mi-e lene sa le insir. Astept nextul cu nerabdare. Pana atunci iti urez spor la scris, caci faci o treaba buna. Kissez.
![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.