Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A colleague vampire

#1
Buna am venit cu un nou fic .Va anunt de acum ca ficul va fi la persoana I.
Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari

CAP:1
Razele soarelui patrundeau incet in camera mea prin geamul cel mic de langa pat, acoperit de draperiile roz. O noua zi era pregatita sa inceapa. Era ora 5:00 iar ceasul de pe noptiera facuta din lemn de cires precum patul si dulapul ,incepu sa "cante" trezindu-ma din somnul cel dulce. Incerc sa deschid ochii dar totul este in ceata , clipesc de cateva ori iar orbitul temporar dispare. Intind mana spre noptiera , incercand sa gasesc ceasul ca sa sting alarma. Ma scol din pat, iar ochii mei de culoare verde asemeni mugurilor tineri studiaza camera incercand sa gaseasca papucii , de culoare roz, coaldurosi si foarte pufosi . In final ii gasesc langa pat. Mi pun in picioare si ma indrept spre baia din camera mea. In ea se gasea o cabina de dus care era refugiul meu cand eram suparata , o toaleta si o chiuveta mica cu o oglinda deasupra si un raft pe perete unde imi tineam pasta de dinti , periut de dintii , sapunul, samponul, buretele si gelul de dus.Ajung in fata chiuvetei, iau periuta si incep sa ma spal pe dinti . In timp ce ma spal ma uit la oglinda. Parul meu lung , de culoare roz, prins intr-un coc , statea acum prin toate directiile. Fruntea mea lata era acoperita de breton.Dupa obisnuita mea siesta, imi iau cerealele din dulapul de o culoare alba ca spuma laptelui, apoi ma indrept agale catre un frigider micut ce avea doua usi si mai mici,de unde iau o sticla de lapte dulce pe care o pun peste bobitele colorate.Apoi incep sa mananc cu pofta din mancarea pregatita de mine.
Dupa cateva minute termin si o rog pe menajera mea sa stranga dupa ce am mancat.In mai putin de o jumatate de ora sunt preatit de scoala.
Pornes agale pe pustiu ora find 7:30 ma duceam la scoala cu o ora in nainte sa vorbesc cu colegi si sa ne corectam temele. In 15 minute ajung la scoala imi salut colegi si ma asez in banca de culoare nisipului si in astept prietena.Dupa aproximativ 10 minute apare si Hinata ,parul ei ca abanosu ochi de un gri sters si buzele sangeri, atrageau ori ce baiat.
Dar inima ei era data altcuiva,micului meu ''fratiorul'' Naruto. Un baiat hipreactiv cu ochi albastri si parul ca soarele de vara .Ne salutam si incepem sa vorbim de-ale noastre.
-Hey Sakura, ai facut tema la istorie pentru ca eu am dat-o in bara rau.
-Hey Hin, da am facut-o si mi-am stors creieri pe ea.
-Te inteleg perfect ,apropo ai auzit?avem un coleg nou.
-Nu, nu stiam .cum se numeste?
-Nu stie nimeni cine e de unde e sau chiesti deastea, e ''domnul atitudine '' pentru ca nu baga pe nimeni in seama.
-Pot sa ma asez? se aude o voce plina de ura si dispret ,Sakura intoarse capul instinctiv si vazu un baiat inalt cu parul negru ca abanosul si ochi de onix, era intradevar frumos.
-Sigur ca da . spun eu incercand sa par indiferenta apoi intaorcand-uma la discutia mea cu Hinata dar mai tragand cu ochiul la colegul meu de banca. Mai astept putin si intra profesorul de matematica.
-Buna ziua copii.Azi avem un coleg nou in clasa , vino sa te prezinti te rog.spune kakasi
-Mda eu sunt sasuke uchiha si am pretentie la voi macar sa ma lasati in pace. zice acesta dupa care se indreapta spre mine si se aseaza din nou ''ganditor '' in banca.Dupa ora de mate eu ,Hinata ,Tenten,Temari si Ino am hotarat ca astazi seara sa mergem la mine pentru o petrecere in pijamale.Orele sau scurs pe nesimtite si ora de plecare sosi.A da in toata graba asta am uitat sa va spun cate ceva despre celelalte prietene.Temari o fata de treba,dar uneori foarte incapatanata.Are parul lung prin in patru codite de culoarea spicului de grau in plina vara ,ochi de un verde intens ca iarba verde de mai .Tenten o fire vesela mereu optmista si increzatoare in propriile forte.Ea are parul de un saten inchis prins in doua codite de o parte si de alta a capului, are ochi caprui deschis. Ino o tipa blonda ca si creerul ei cu ochi de un albastru sters.
Acum totate 5 ne-ndreptam spre casa mea discutand despre ce se intamplase in acea zi.Dupa putin timp de la plecarea din liceu o voce plina de energie si bunatate se aude din spate era chiar naruto si tipul cel nou veneau spre noi, ii asteptam si mergem impreuna eu incerc sa aflu cate ceva de la sasuke din cate am inteles ca il chiama, dar tipul asta nu zice apsolut nimic , devine enervant.
-Sakura, ne vedem la 7:00 la tine ca trebuie sa mergem sa ne loam pijamalele. spun fetele in cor.
-Bine ne vedem acolo, si sa nu va ganditi sa intarziati.spun si eu plina de bucurie caci astaseara nu voi sta singura cu menajera in casa aia imensa.Apoi ne luam la revedere si ne indreptam spre casele noastre.

Poze:
Ino:http://th06.deviantart.net/fs13/300W/f/2007/116/8/7/Naruto__Chuunin_Ino_by_Uchiha33.jpg
Tenten:http://www.narutopictures.biz/pics/tenten-cute.jpg
Temari:http://img3.ak.crunchyroll.com/i/spire1/08202008/0/d/e/3/0de3827aaa0d40_full.jpg
Hinata:http://th07.deviantart.net/fs16/300W/f/2007/180/3/9/Panda_Hinata_by_CaramelPears.jpg
Eu(Sakura):http://data10.sevenload.com/slcom/ze/od/oqsqjed/dnslmpjmjbee.jpg~/Sakura-Shippuden.jpg

#2
Citat:Razele soarelui patrunde-au ( nu imi amintesc ca "patrundeau" sa se scrie cum ai scris u acolo) incet in camera mea, (virgula aia nu prea isi are rostul acolo) prin geamul cel mic de langa pat, acoperit de draperiile roz. O noua zi era pregatita sa inceapa. Era ora 5:00 iar ceasul de pe noptiera facuta din lemn de cires precum patul si dulapul ,incepu sa "cante" trezindu-ma din somnul cel dulce.spaceIncerc sa deschid ochii dar totul este in ceata , clipesc de cateva ori iar orbitul temporar dispare. Intind mana spre noptiera , incercand sa gasesc ceasul ca sa sting alarma. Ma scol din pat, iar ochii mei de culoare verde asemeni mugurilor tineri studiaza camera incercand sa gaseasca papucii meiochii mei papuii mei suna chiar urat prea multi "mei" , de culoare roz, coaldurosi caldurosi si foarte pufosi . In final ii gasesc langa pat. Mi pun in picioare si ma indrept spre baia din camera mea. In ea se gasea o cabina de dus care era refugiul meu cand eram suparata , o toaleta si trebuia sa pui tot virgula dak stiai ca o sa mai pui un "si" dupa aceea o chiuveta mica cu o oglinda deasupra si un raft pe perete unde imi tineam pasta de dinti , periut de dintii se scrie cu un i , sapunul, samponul, buretele si gelul de dus.spaceAjung in fata chiuvetei, iau periuta si incep sa ma spal pe dinti . In timp ce ma spal ma uit la oglinda.spal , spal faci foarte multe repetitii , nu numai aici Parul meu lung , de culoare roz, virgulele alea incurca toata propozitia... nu au ce cauta acoloprins intr-un coc , statea acum prin toate directiile sunt aiurea rauuuu sa iti dau un ex cum suna mai bn: ... acum era ciufulit in toate directiile. Fruntea mea lata era acoperita de breton.spaceDupa obisnuita mea siesta, imi iau cerealele din dulapul de o culoare alba ca spuma lapteluinici nu ai spus cand a coborat din baie, dai impresia ca mananca acolo, apoi ma indrept agale catre un frigider micut ce avea doua usi si mai mici,spacede unde iau o sticla de lapte dulce pe care o pun peste bobitele colorate.spaceApoi incep sa mananc cu pofta din mancarea pregatita de mine.
Dupa cateva minute termin si o rog pe menajera mea sa stranga dupa ce am mancat suna mult mai bn sa stranga dupa mine sau sa stranga masa simplu.spaceIn mai putin de o jumatate de ora sunt preatit pregatita de scoala.
Pornes agale pe pustiu ora find 7:30sa fiu a naibi dak am inteles cva:)) ma duceam la scoala cu o ora in nainte inainte sa vorbesc cu colegidoi de i si sa ne corectam temele. In 15 minute ajung la scoalaiar scoala...aolo cata repetitia imi salut colegiinca un i si ma asez in banca de culoare nisipului si in astept prietena cred ca voiai sa spui ca iti astepti prietena.spaceDupa aproximativ 10 minute apare si Hinata ,parul ei ca abanosu ochidoi de i de un gri sters si buzele sangeri, atrageau ori ceorice asa se scrie baiat.

mam plictisittt rauuu..... cam greselile astea le ai peste tot...restul imi e prea lene sa il citesc
mai...ai greseli de punctuatie , de exprimare si multe altele
greselile de tastare sunt minore...se remediaza usor..dar corecteaza ficul de mai multe ori inainte pt ca gasim greseli
titlul e total pe dos: a colleague...........vampire te roggg omoaramaa...asta e titlu mai? nu stiu limba deci nu stiu dak e scris corect dar si asa e gresit...uite cum ar arata corect " A colleague vampire" asa simplu...ce tot pui puncte puncte puncteee!! ca ma inebunesti
ai descris de ma durea capul:)) dar macar ai descris bv pt evolutie

fatza de celalalt fic ai inceput promitator...dar voi fi cu ochii pe tn mai mult ca nici odata... ficurile cu vampiri dupa mn trebuie sa fie superbe... dak rasa este facuta de ras intr-un fel sau altul... o sa fiu cam dura deci succes:))
sunt sigura ca in partea a doua a ficului cea pe care nu am corectato sunt mult mai multe greseli...uitate si le vei vedea...sper:)) oricum pa pa acum ma duc la curatenie T___T
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#3
Well,dear catynca.Ţi-am văzut ficul mai demult ,dar, mi-a fost lene să corectez.Acum nu-mi mai e.În plus,ce,numai Elina să aibă plăcerea de a corecta ficul tău?

ÃŽncepe tortura...

CAP:1
Razele soarelui patrundeau(,,pătrundeau''??!Cu cine ai făcut gramatica mamă?Cu Nea' Petrică cârciumaru`?) incet in camera mea prin geamul cel mic de langa pat, acoperit de draperiile roz.O noua zi era pregatita sa inceapa. Era ora 5:00(Cu cifre?!În ce carte,scumpo,dacă ai citit una,ai văzut tu că se scriu cu cifre ora,vârsta,anul sau numerele in general?) iar ceasul de pe noptiera facuta din lemn de cires precum patul si dulapul ,incepu sa "cante" trezindu-ma din somnul cel dulce. Incerc sa deschid ochii dar totul este in ceata , clipesc de cateva ori iar orbitul temporar dispare. Intind mana spre noptiera , incercand sa gasesc ceasul ca sa sting alarma. Ma scol din pat, iar ochii mei de culoare verde asemeni mugurilor tineri studiaza camera incercand sa gaseasca papucii , de culoare roz, coaldurosi si foarte pufosi .(coaldurosi=călduroşi) In final ii gasesc langa pat. Mi pun in picioare si ma indrept spre baia din camera mea.(baia în camera mea.Nu mai bine ar suna,şi defapt chiar sună mai bine:baia din camera mea?) In ea se gasea o cabina de dus care era refugiul meu cand eram suparata , o toaleta si o chiuveta mica cu o oglinda deasupra si un raft pe perete unde imi tineam pasta de dinti , periut de dintii , sapunul, samponul, buretele si gelul de dus.Ajung in fata chiuvetei, iau periuta si incep sa ma spal pe dinti . In timp ce ma spal ma uit la oglinda.(la oglindă sau în oglinda?) Parul meu lung , de culoare roz, prins intr-un coc , statea acum prin toate directiile. Fruntea mea lata era acoperita de breton.Dupa obisnuita mea siesta, imi iau cerealele din dulapul de o culoare alba ca spuma laptelui, apoi ma indrept agale catre un frigider micut ce avea doua usi si mai mici,de unde iau o sticla de lapte dulce pe care o pun peste bobitele colorate.(Păi mamă,ce-a făcut mă fata asta?Din baie s-a teleportat in bucatărie?Şi faza a IIa : pune sticla de lapte peste bobiţe?)Apoi incep sa mananc cu pofta din mancarea pregatita de mine.
Dupa cateva minute termin si o rog pe menajera mea sa stranga dupa ce am mancat.In mai putin de o jumatate de ora sunt preatit de scoala.(,,preatit''?măcar să fii spus ,,preatita'' forma corectă este ,,pregătită'')
Pornes agale pe pustiu ora find 7:30(pornesc,şi se zice: şapte jumate sau şapte şi treizeci de minute) ma duceam la scoala cu o ora in nainte( in nainte=inainte) sa vorbesc cu colegi si sa ne corectam temele. In 15(cincisprezece) minute ajung la scoala imi salut colegi si ma asez in banca de culoare nisipului si in(in=îmi) astept prietena.Dupa aproximativ 10 minute(zece minute) apare si Hinata ,parul ei ca abanosu ochi de un gri sters si buzele sangeri, atrageau ori ce baiat.-o propoziţie dezastru.
Dar inima ei era data altcuiva,micului meu ''fratiorul'' Naruto.(frăţior) Un baiat hipreactiv(hiperactiv) cu ochii albastrii si parul ca soarele de vara .Ne salutam si incepem sa vorbim de-ale noastre.
-Hey Sakura, ai facut tema la istorie pentru ca eu am dat-o in bara rau.
-Hey Hin, da am facut-o si mi-am stors creieri pe ea.
-Te inteleg perfect ,apropo ai auzit?avem un coleg nou.
-Nu, nu stiam .cum se numeste?
-Nu stie nimeni cine e de unde e sau chiesti deastea, e ''domnul atitudine '' pentru ca nu baga pe nimeni in seama.(chiesti??Suntem la clasa I?când încă zicem ieu,si altele de genul ăsta.Se scrie chestii.)
-Pot sa ma asez? se aude o voce plina de ura si dispret ,(Punct nu virgulă)Sakura intoarse capul instinctiv si vazu un baiat inalt cu parul negru ca abanosul si ochi de onix, era intradevar frumos.(intr-adevar)

-------
N-am corectat tot capitolul,dar am tras aceeasi concluzie ca ÅŸi Elina.
[Imagine: funny-2.gif]

My gaia avatars:
[Imagine: 147d576.png][Imagine: 6522781.png]
The stars lean down to kiss you,
And I lie awake I miss you,
Pour me a heavy dose of atmosphere.
Cause I'll doze off safe and soundly,
But I'll miss your arms around me
I'll send a postcard to you dear,
Cause I wish you were here.

I watch the night turn light blue,
But it's not the same without you,
Because it takes two to whisper quietly,
The silence isn't so bad,
Till I look at my hands and feel sad,
Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 4.668 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)