Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

34563 de minciuni

#1
Suntem aÅŸa mincinoÅŸi ...

Minţim numai adevăruri, pe care sperăm să le antetizăm în sufletele noastre. Vrei să crezi şi adevărul meu? Ţi-l scriu aici, privind tastele şterse şi sperând să o găsesc pe cea perfectă pentru tine ... apoi vin altele. Alte taste, alte adevăruri minţite, doar pentru a nu te răni. Aş vrea să trag de mine, de tine, în masacre de repulsii, aş vrea multe ... doar că nu găsesc nimic să le obţin.
Minţim numai cuvinte ... sau poate o facem prin fapte, dar întotdeauna avem cele mai bune intenţi. Cel puţin faţă de tine mint să nu te rănesc, dar a fost prea târziu să mai vindec rana trecută şi anterioara, şi tot aşa, până găsesc un gol de 34563 de răni şi atunci mă rătăcesc prin miez.
Minţim egoist dând vina pe alţii. Şi tu dai vina pe mine că te mint, dar ăsta e ciclul. Nu ai înţeles deci, că toate au o direcţie? Nu poţi merge în aceeaşi direcţie, decât dacă intri pe contrasens.
Minţim la fel cum desfacem o bomboană din ambalaj. Întâi foşnim ambalajul, apoi tragem de folie şi o luăm. Începem să o savurăm câteva secunde şi ne dăm seama că aroma ei se pierde în timp. Nu mai e suficient de puternică pentru noi, atunci o mestecăm pentru a îi găsi gustul profund. Şi se termină ...Râzi.
Minţim doar ca să aibă ceilalţi mai multă încredere în noi, deci minţim pentru că ne pasă.
Minţim cu exactitate, la o anumită oră, secundă, fără a ne gândi niciodată dacă e timpul potrivit. Pe ce ne bazăm când facem asta?
Minţim împreună - tu mă minţi că eşti de încredere, eu te mint că am încredere în tine; tu mă minţi că îţi pare rău, eu te mint că te iert, deci minţim cu tact, pentru momente mai bune. Când avem însă parte de ele?
Minţim matematic, în perpendicularitate duală, în unghiuri ascuţite aleatorii, minţim undeva în vârful lor, de unde pornesc toate. Aşteptăm ca cineva, având încredere că am fi corecţi, să efectueze o Pitagora pe noi pentru a ne afla, dar uităm că noi nu suntem un unghi drept.
Şi am tot minţit până acum, că am ajuns în acel miez şi scumpa mea, am găsit arhiva cu cele 34563 de minciuni pe care ni le-am spus una alteia. Ţi-o aminteşti pe ultima?

Minţim că nu va mai există a 34564-a ...

#2
WOW! Foarte frumos. Nu am gasit nicio greseala in el :-?. Mi-a placut foarte mult...Si gasesc o groaza de lucruri adevarate in acest one-shot.
Imi place cum ai scris totul...Esti geniala, ti s-a mai spus? :))
Si ma bucur c-ai ales acest subiect pentru one-shot. Poate vor intelege si altii ceva din el, nu? :))
Daca vei mai face alt one-shot sau un fic, sa-mi spui si mie, daca doresti.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#3
Foarte frumos scris! Ceea ce mi-a atras atentia a fost ' deci mintim ca ne pasa' cu adevarat asta se intampla uneori. Imi plac foarte mult lucrarile tale fiindca au ceva special care ma atrag, sau poate acel special este ca le scrii chiar tu si ca sunt ale tale, opere create de mintea ta.
Daca as vrea sa iau un citat din ce scrii tu, chiar nu as putea, fiindca fiecare citat se leaga de altul si celalalt de altul, totul fiind un intreg ce e cu totul special si nu citat nu ar putea exista fara celalat si celalat fara celalat si tot asa. Daca as vrea sa citez ceva, ar trebui sa o fac cu totul.
Mi-a placut mult :*
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#4
Wow multumesc foarte mult ms ca citesti ceea ce scriu si mersi pentru commentul de la fic. De fapt nu am incredere in mine si ezit inainte sa postez, ma bucur sa ajung la sufletul cititorului e o onoare pentru cineva care scrie sa ajunga la sufletul cuiva. Mersi mult pentru commenturi si iti voi spune daca voi mai scrie ceva, as vrea sa stiu parerea ta. Ms inca o data si te pup dulce:*

Ralu nu incetez sa iti fiu recunoscatoare pentru fiecare lucru pe care il spui despre mine. Ne cunosteam de atat de mult timp si de fiecare data te aud vorbin asa frumos despre mine, multumesc, sincer ms mult. >:D< Mersi ca citesti si ca esti alaturi de mn de fiecare data cand scriu. Sper la o colaborare candva ;;)

#5
WOW! Foarte frumos. Nu am gasit nicio greseala in el :-?. Mi-a placut foarte mult...Si gasesc o groaza de lucruri adevarate in acest one-shot.
Imi place cum ai scris totul...Esti geniala, ti s-a mai spus? :))
Si ma bucur c-ai ales aceasta tema pentru one-shot [ minciuna ] ,asa poate vor intelege si altii ceva din el, nu? :)) Si vor baga la cap :-?
Daca vei mai face alt one-shot sau un fic, sa-mi spui si mie, daca doresti

[ edit ] LOL! Mozilla idiot! Poti, te rog, sa-mi stergi ultimul post? [ acesta ] , mi s-a blocat Mozilla, s-a restartat si dupa a mai postat o data aceiasi chestie :|
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#6
Acest ons shot a fost singurl pe care l-am citit in viata mea si m-a emotionat pana la lacrimi. Este absolut superb si, desi e chiar scurt, ai reusit sa transmiti prin el o paleta intreaga de sentimente. Nu sunt multi autori care sa reuseasca ceea ce ai reusit tu prin lucrarile tale. Esti geniala si iubesc tot ceea ce scri.

P.S.: nu ai de ce sa fi timida si sa te indoiesti inaintea fiecarui post, orice ai scrie e minunat...so don't worry.
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#7
(deci sincer acum :)))) cred ca duci o viata trista , ca sa scrii ceva asa frumos trebuie sa traiesti acel ceva)
Cred ca ai minciuna pana in adancurile inimii tale , ai vorbit de parca o folosesti zilnic. TRISSTT
Trist ... o lume plina de minciuna , n-as putea trai in asa ceva (RAZI !!!!!!!!!!!! ) =)))))))))))
A life full of lies has no meaning.
Deci practic ti-a luat ceva sa-l scrii , ceva mai ireal nu poti inventa ?
[Imagine: i1UaYaJ.jpg]
Humans, puzzles.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuni dulci Noesis 28 16.501 09-02-2012, 09:42 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)