Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[+18] [yaoi] Kaleidoscope

#1
Am cateva one shots prin PC scrise de ceva timp si m-am gandit sa le postez p-aici...

Tipul de critica dorita: tot ce se poate. Si vreau critica cat mai dura.

About this one shot: n-am idee de ce l-am scris si sunt unele parti care inca nu imi plac...
Ah si titlul e "3." deoarece e al treilea one shot pe care l-am scris. Primele doua exista, inca, dar sunt prea groaznice ca sa fie postate. Asta mai merge.

[cred ca am spus tot ce era de spus]
_____________________

3.


- Carmen! Carmen! Te rog, ascultă-mă! Pot să îţi explic! tânărul părea disperat strigând după iubita lui care se îndepărta cu paşi repezi.

Era seară, în jurul orei douăzeci şi unu, iar străzile erau destul de goale. Nimeni nu prea avea chef să piardă vremea după o zi de muncă. Tânărul, care părea de vreo nouăsprezece ani, îşi trecu mâna prin părul des şi blond. Era, totuşi, vina lui. Carmen avea toate motivele să fie supărată, dar... De ce mai suporta el toate astea? Ea era o pretenţioasă, o egoistă care se gândea numai la ea, care l-a înşelat de nenumărate ori şi el, ca un imbecil ce e, a iertat-o de fiecare dată. Şi acum ea se supără că a uitat de ziua ei. Poftim fete!

Îşi lăsa mana să îi cadă pe lângă corp. Ştia ca mai tarziu o va suna, să îi spună că îi pare rau, să îi promită că nu va mai uita, apoi, a doua zi, să o scoată în oraş şi să îi cumpere ceva cu mult mai scump decât dacă nu ar fi uitat. Blondul avea o viaţă tristă, dar era vina lui. El era imbecilul.

Ea era o fată deşteaptă care îl prostea cum vroia ea, care ştia cum îl poate convinge să îi facă aia, să îi cumpere aialaltă, să îi promită luna de pe cer, să îi spună că o iubeşte şi încă mai câte. Da. O fată deşteaptă... O căţea.

Se întoarse greoi spre direcţia opusă fetei şi mergea cu paşi lenţi. Paşii şi gândurile i-au fost, însă, întrerupte de un individ care, probabil fiind grăbit, îl trânti la pământ.
- S-scuze, zise bărbatul, ajutându-l să se ridice. Te simţi bine? întrebă apoi, părând îngrijorat.
- A... Da, sunt bine îngână blondul şi îşi ridică ochii spre el. Simţii că rămane fară aer privindu-i ochii. Inconştient se gândise la fumul de ţigară, ochii lui păreau a fi plini de fum de ţigară.

Bărbatul îl privi câteva clipe, părând că îl studiază.
- Te-ai udat. Stau aproape, dacă vrei să vii să te usuci...

Într-adevăr, blondul era ud. Cu câteva ore înainte plouase, aşa ca peste tot era câte o baltă mai mare sau mai mică. Tipic românesc.
Fără să gândească prea mult, plecă alături de necunoscut. Abia dacă schimbaseră două cuvinte. Păreau prea ocupaţi să se studieze unul pe altul.

Bărbatul era înalt, avea părul brunet, contrastând cu ochii pe care blondul vroia să îi vadă din nou. Tânărul avea ochii albaştrii, dar nu se puteau compara.

Ajunşi la apartamentul brunetului, acesta îi dădu tânărului haine uscate şi îi făcu o cafea.
- Îmi cer scuze că am intrat aşa în tine. În ultima vreme sunt cu capul în nori, se scuză bărbatul punând ceştile pline cu lichidul maro pe măsuţa de sticlă din faţa canapelei pe care era aşezat blondul.
- Este în regulă. Şi eu eram puţin distras, îi răspunse tânărul zâmbind.

Apartamentul era destul de curat şi îngrijit, aşa că blondului îi trecu prin minte că brunetul ar putea fi însurat, însă nu reuşi să vadă nimic feminin. Alungă, acest gând înlocuindu-l cu mama sa care, poate, îl vizita periodic.

Brunetul ridică ceaşca de pe măsuţă şi sorbi din lichidul amărui, apoi îşi linse buza lasciv sub privirile blondului care roşi puţin. Abia apoi observă că brunetul îl priveşte. Îi văzu buzele curbândui-se într-un zâmbet şi simţii cum îl prinde de mână şi îl trage spre el. Buzele li se uniră într-un sărut timid la început şi tot mai pasional cu fiecare clipă care trecea.

Nu ştia dacă mai respira, dar ştia sigur că simte degetele brunetului cum îi provoacă arsuri pe piele, atingându-i spatele sub materialul moale al tricoului pe care îl avea acum pe el.

Îşi încolăci mâinile pe lângă gâtul brunetului trăgându-l mai aproape de el, temându-se ca acesta să nu întrerupă sărutul. Nu îşi explica de ce nu simţea asta când o săruta pe Carmen. Ah... Carmen. Uitase de ea.
Sărutul continua dându-i fiori blondului care se lăsa absorbit cu totul de străin.

Făra să realizeze, îşi coborî mâinile de pe gâtul bărbatului şi îi atinse pielea pe sub materialul incomod al bluzei. Trase puţin de ea şi brunetul surâse scurt întrerupând sărutul pentru a scapa de hainele care îi incomodau pe amândoi. După ce articolele vestimentare îşi găsiră loc pe podea, blondul privi membrul erect care îşi făcu apariţia în faţa lui şi se întrebă, fără să vrea, cum va încăpea tot acolo?

Buzele brunetului le captivară din nou pe cele ale blondului mişcându-l în acelaşi timp şi reuşind să îl întindă pe canapea, într-o poziţie mai accesibilă.

Întrerupse sărutul şi îl privi câteva clipe în ochi.
- Doare? întrebă brunetul părând îngrijorat.
- Puţin, răspunse deşi câteva lacrimi îi curgeau pe obraji. Nu te... opri, continuă cu greu.

Brunetul intră cu totul şi începu să se mişte încet, apoi grăbi ritmul. Blondul nu îşi putea opri gemetele care erau ca o melodie dulce pentru bărbatul de deasupra lui. În cameră nu se mai auzea nimic în afară se gemetele lor şi contactul corpurilor celor doi.

- Ahh... Cred ca... ah...
Blondul îşi arcui spatele ridicându-se spre brunet şi îşi lăsă lichidul albicios să iasă la suprafaţă, fiind urmat la scurt timp de partenerul lui. Acesta ieşii din el şi îl întoarse cu spatele.

- Crezi că mai rezişti o tură? întrebă el gâfâind.
- Credeam că tu nu mai rezişti, răspunse sarcastic băiatul.

Strânse în mână dunga canapelei şi scoase un geamăt lung; barbatul îşi reluă mişcările lipindu-şi pielea transpirată de cea a blondului. Mişcările erau mai rapide şi mai intense decât înainte, aproape făcându-l pe blond să regrete că nu s-au cunoscut mai devreme.

- Ah... Nu mai... ah... pot, spuse stins.
După încă câteva mişcări, brunetul atinse climaxul sincronizându-se cu partenerul său, apoi îl întoarse cu faţa spre el şi îl îmbrăţişă strâns. Îl surprinse puţin pe blond, dar acesta îi răspunse la îmbrăţişare.

Soneria telefonului se încăpăţâna să rupă îmbrăţişarea lor şi reuşi, deoarece băiatul se îndepărtă de brunet şi căută telefonul printre hainele care zăceau pe podea.
- Da? Carmen... Ce? Nu? Să ne întalnim? îl privi pe brunet apoi ii zise prietenei sale ca şi cum i-ar şopti cuvinte de dragoste: nu ne vom mai întâlni niciodată, Carmen, ne despărţim.
Închise telefonul şi îi dădu drumul pe podea.

- Eşti aşa sigur că vom fi împreună? întrebă bărbatul ridicând o sprânceană.
- Ah, nu, răspunse brunetul. Doar că trebuia să mă despart de ea de prea mult timp. Dacă vreau pe cineva pot găsi uşor, îi explică zâmbind.
- Poftim?
- Te deranjează?
- Nu, răspunse cu o minciună evidentă. Şi... Acum eşti singur. Te-ar interesa să începi o relaţie cu un tip?
- Aaa... Păi, să văd..., răspunse şi se prefăcu că stă puţin pe gânduri. Cred că aş încerca.

Cei doi îşi uniră buzele într-un sărut lung savurându-se unul pe celălalt.

- Nu mi-ai zis numele tău.
- Nu ÅŸtiu cum te numeÅŸti.
Au spus cei doi în acelaşi timp pentru a râde apoi copios.
[Imagine: LCGbvGa.png]

#2
Hmmmm, chiar imi place ;;). De obicei nu sunt fan one-shot, pentru ca vreau mai multa actiune. Ce nu mi-ar placea e faptul ca nu sunt prea multe detalii, asta e tot. Totul se intampla atat de rapid, nu as crede ca in viata reala ar fi posibil, dar , iarasi, e one-shot :))
Nu am observat greseli de ortografie sau exprimari mai ciudate, insa mi-a placut cand ai spus ca gemetele erau o melodie dulce :">. Mi se pare o exprimare mai putin ortodoxa, dar in nici un caz, nepotrivita :)) in nici un caz.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Saluut. Nu obişnuiesc să citec yaoi-uri, but al tău mi-a atras într-un fel sau altul atenţia; nu ştiu, poate începutul, poate sfârşitul, nu mă întreba, nu aş ştii să-ţi răspund concret. Ceea ce regret cel mai mult (chestie care mă miră şi pe mine) e că aş fi vrut să citesc mai mult; să văd ce avea să se întâmple apoi cu Carmen, cum va evolua relaţia dintre cei doi and so on.
Greşeli am văzut, dar nu multe, vreo două, dintre care am reţinut numai una:
vroia- voia. E verbul a voi, nu a vroi. Atât. Cealaltă greşeală nu mi-o amintesc plus că nu era majoră, aşa că nu ai de ce să-ţi faci griji.
Ai descris frumos, mi-a plăcut mult toată lucrarea, cum am mai spus, mi-ar fi plăcut să fie mai lentă acţiunea, dar dat fiind faptul că e oneshot mi se pare ok.
Sper să mai postezi, îmi place cum scrii.
Spor la scris şi baftă. >:D<

#4
His Daughter, ma bucur ca iti place one shotul (^_^) si ma bucur ca ti-a placut acea expresie. Thanx pentru reply si poate mai treci pe aici.

Abbeh., merci, ma bucur ca ti-a placut si ma bucur ca am lasat o dorinta de a mai citi.
Ah, verbul... Eu il formez de la "a vrea", dar oricum, din cate stiu eu, ambele forme sunt corecte. Oricum merci pentru observatie, te mai astept pe aici.

About the next one. Urmatoarul one shot este scris pentru un concurs care nu a mai avut loc. Anyway, nu am avut nicio tema asa ca am putut sa scriu ce am vrut si exact asta am facut. Astept pareri, dar mai ales critici.
_____________________

5.

Simţea cum frigul îi intră prin piele şi tremura mai rau decât dacă ar fi fost bolnav de Parkinson. Era o zi afurisită şi nu înţelegea de ce nu plecase cât încă mai putuse. Începea să regrete fiecare clipă petrecută acolo, dar acum nu mai era nimic de făcut. Alesese să stea împreună cu tatăl lui după divorţul părinţilor şi acum era convins că asta a fost cea mai mare greşeală a lui.

Îşi îndreptă privirea spre casă. Era încă în drum şi nu vroia să intre. Avea un sentiment ciudat şi ştia că intuiţia nu îl înşeală. Cu toate că îngheţa acolo, continua să privească spre casă. La parter lumina era stinsă, în camera lui, lumina stinsă, dar nu putea să vadă fereastra camerei tatălui său. Nici nu avea nevoie, ştia deja ce face. Era cu acea femeie cu care şi-o trăgea încă dinainte să divorţeze. Se aşeză pe bordura din faţa casei şi încercă să se încălzească cu mâinile. Zăpada era destul de mare, iar gerul era înţepător.

După câteva minute auzi uşa casei, dar nu îşi întoarse privirea decât atunci când auzi nişte tocuri lângă el. Acea femeie stătea acolo, femeie care avea o voce exagerat de groasă şi părul vopsit roşcat, lung până la umeri.

– Tatăl tău doarme acum. Nu vrei să mergem la o plimbare? întrebă zâmbind şi privindu-l pe băiat. Numele tău este... Alex, nu? Eu sunt Roberta, se prezentă ea. Era prima oară când cei doi vorbeau unul cu altul.

Alex se ridică de pe suprafaţa tare şi rece.
– Merçi pentru invitaţie, dar cred că voi intra în casă acum, refuză el.
– Doar nu ţi-e frică de mine, nu?

Auzind întrebarea pusă pe un ton ironic, Alex, simţi cum îi clocoteşte sângele. Era mult prea orgolios şi încăpăţânat, uneori având reacţii ceva mai ciudate. Acceptă propunerea Robertei şi o urmă spre maşina ei. Nu întrebă unde îl va duce sau de ce, aşteptă liniştit să ajungă la destinaţie privind peisajul de pe scaunul din dreapta şoferului.

Răsuflă uşurat când maşina opri, bucurându-se că nu au ieşit din oraş. Coborî din maşină şi se lăsă condus spre un apartament. Blocul nu avea nimic special aşa că nu se aşteptă la nimic ieşit din comun odată intrat în apartament. Se întreba doar dacă Roberta are de gând să îl seducă. Ar fi o experienţă interesantă pentru el având în vedere că ea era ceva mai mare decât el. Poate cu vreo şase ani, dar Alex o depăşea în înălţime şi, evident, avea trăsături mult mai masculine pe lângă talia ei.

– Vrei să bei ceva? întrebă roşcata făcându-i semn cu mâna să ia loc pe canapeaua din sufragerie, dar Alex nu se aşeză.
– Nu, merçi.
– Vrei să mergem în dormitor? întrebă Roberta zâmbind cu subînţeles.
– Poftim? întrebă băiatul privind-o cu ochi mari. Nu, zise categoric.
– Ce ştii tu despre mine şi tatăl tău? întrebă fixându-l cu privirea şi apropiindu-se de el.
Îşi puse o mână pe pieptul lui Alex şi îl împinse uşor în spate. Poziţia lui era una destul de favorabilă aşa că ajunseră în dormitor şi băiatul căzu pe pat.
– Nu ştii nimic, răspunse Roberta în locul lui.

Alex o privea puţin speriat, dar nu ar fi admis asta niciodată. Urmări mişcările roşcatei care se aplecă spre el. Îşi uni buzele cu ale lui şi îşi introduse limba în gura băiatului sărutându-l apăsat. Lui Alex îi trecu prin cap că nu ar trebui să facă asta şi se temea că tatăl lui ar putea să afle, iar el nu era sigur că vrea să îi vadă reacţia.

Roberta îşi mişcă mâinile pe pieptul lui Alex şi apoi pe abdomenul lui, pe sub bluza groasă pe care o purta. O îndepărtă fără ca Alex să se împotrivească, apoi se ocupă de cureaua pantalonilor lui pe care o desfăcu făra prea mare greutate.

– Roberta... zise Alex în timp ce persoana de deasupra lui îl dezbrăca de pantaloni.
– Spune-mi Robert, primi un răspuns şi zări un zâmbet ciudat pe buzele ei – sau lui – roşii.
– Robert? Ce? întrebă Alex nedumerit şi încercă să se ridice, dar corpul de deasupra nu îi dădea voie.
– Desfă-mi pantalonii, îl provocă privindu-l superior.

Alex înghiţi în sec şi îl privi pe Robert în timp ce se îndepărta puţin de el ca să poată să îi desfacă pantalonii. Situaţia luase o întorsătura ciudată şi acum Alex era foarte speriat. Îşi îndreptă mâinile tremurânde spre pantalonii lui şi desfăcu şliţul scoţând la iveală un organ sexual cât se poate de masculin. Privi în sus la Robert aşteptând o reacţie.

– Ai pus vreodată gura pe aşa ceva? întrebă Robert zâmbind la fel de ciudat.

Băiatul nu zise nimic ci apucă penisul din faţa lui cu mâna începând să îl maseze uşor. Robert îşi trecu mâinile prin părul lui des şi negru şi îi apropie capul de membrul lui. Alex deschise gura şi îl cuprinse atât cât putea. Ghidat de mâna firava a lui Robert îşi mişca capul pe lungimea penisului sugând în acelaşi timp. Era neexperimentat când venea vorba de aşa ceva şi nici nu crezuse vreodată că va ajunge în această situaţie.

Continua să îşi mişte capul simţind cum membrul lui Robert se întărteşte în gura lui, dar şi propriul lui membru făcând acelaşi lucru. Era ciudat cum îl poate excita sexul cu o persoana de acelaşi gen. Îl auzi pe Robert gemând şi simţi primele picături de spermă în gură. Robert ejaculă, iar Alex îşi retrase capul rapid.

Privindu-l, Robert, îşi îndepărtă bluza apoi pantalonii şi îl acoperi pe Alex cu propriul său corp. Îi sărută buzele, apoi îşi puse picioarele de o parte şi de alta a şoldurilor băiatului. Membrul lui Alex era erect acum, iar Robert avea de gând să se ocupe de asta.

– Cred că ar fi trebuit să folosesc nişte lubrifiant, zise Robert cu greu, dar imediat începu să se mişte. Alex îşi puse mâinile pe talia lui feminină coordonându-i mişcările care deveneau din ce în ce mai repezi.

Pentru o secundă Alex se gândi la tatăl lui şi la faptul că exact asta făcea şi el cu Robert, dar alungă gândul foarte repede nedorind să se gândească la nimic altceva acum. Era atât de bine în interiorul lui Robert... Nicio fată nu putea să îi dea vreodată senzaţia asta.

Simţi apropierea climaxului şi se eliberă în interiorul lui Robert care îi acoperise abdomenul cu lichidul său albicios. Roşcatul se lăsă în jos, punându-şi capul pe pieptul lui Alex care îl îmbraţişă. Amandoi încercau să respire normal când râsul lui Robert întrerupse gheaţa în care se scufundaseră.

– Aşa-i că nu te aşteptai la asta? întrebă zâmbind.
– De unde vrei să visez că taică-mio şi-o trage cu un tip? veni şi răspunsul lui Alex pe un ton supărat.

Robert îşi uni din nou buzele cu ale lui lăsându-l să exploreze fiecare părticică a gurii lui. Eliberă membrul lui Alex din el şi se ridică de pe pat cu greu deoarece picioarele îi tremurau.

– Doar aşa, ca să ştii... a ta e mai mare decât a tatălui tău, zise Robert luându-l prin surprindere pe Alex.
– Ápropos de tata... să nu îi spui de...
– Dacă tu nu îi spui, nici eu nu îi spun, îl întrerupse Robert zâmbind.

– Facem un duş? întrebă apoi, iar Alex îl urmă în baie.
[Imagine: LCGbvGa.png]

#5
WOOOOWWWW nu pot sa cred :)) la asta nu ma asteptam !!! Travestit? Sau am inteles eu gresit ? Pai e un soc sa aflii ca tatal tau "si-o trage" cu unul in loc de una :)). Am ramas cu gura cascata la propriu :)) Ai niste idei grozave, pe cuvant, la un moment dat am crezut ca se transforma in hentai :((. Dar e yaoi:X. Superb, astept alte one shot-uri si o sa mai trec cu sigurata pe aici :-h
[Imagine: ak8THBQ.png]


#6
DeDal Notorius, ma bucur ca te-am surprins. ^^ Da, ai inteles bine, Robert este travestit.
Ah, sansele ca eu sa scriu hentai sunt 0. Nici nu cred ca mi-ar iesi. :))
Te mai astept pe aici. ^^ Tnx!


6.

Încă puţin. Încă câteva minute şi totul se va termina, exact cum am plănuit. Doar să nu ratez în ultimul moment şi să arăt ca un fraier care habar n-are pe ce lume trăieşte. Totul va ieşi bine. Trebuie să iasă bine!

Cu aceste gânduri învârtindu-i-se prin minte, Kano se îndreptă spre grupul din faţa lui. Chipul îi trada o uşoara nervozitate, iar buza îi tremura nervos. Încercă să mascheze aceste reacţii cu ajutorul vântului care bătea puternic şi îi dădea părul pe faţă. Nu era sigur că reuşeste, dar nimeni nu îi acorda atenţie aşa că era mulţumit. Era vital pentru el, în acel moment ca nimeni să nu îl observe.

Mai avea câţiva paşi până la băieţii care râdeau şi vorbeau când aceştia hotărâră să plece. Kano se opri brusc şi privi cu amăraciune spre ei. Acum tot planul lui era ruinat. Poate e mai bine aşa. Sunt un idiot! De ce mi-am imaginat că asta va ieşi bine? Dacă reuşeam să vorbesc cu el, aş fi ajuns in cel mai aproiat coş de gunoi şi asta dacă aveam noroc.

Se consolă cu aceste gânduri şi se îndreptă spre ieşirea şcolii. Cursurile nu se terminaseră încă, dar ăsta era ultimul lucru de care îi pasa acum. Avea un gust amar fix în creier şi vroia doar să ajungă acasă şi poate, doar poate, să îşi facă un alt plan. Unul care să funcţionete indiferent de obstacole.

Un gardian îl observă şi strigă după el. Kano îşi întoarse plictisit privirea şi îşi flutură mâna prin aer. Cheia era să îi ignori, altfel nu aveai nicio şansă să ieşi din şcoala înainte de terminarea orelor. Trase aer adânc în piept când se văzu afară şi zâmbi oarecum satisfăcut.

– Kano! auzi o voce în urma lui. Ştia cine e aşa că nu se întoarse. Oricum Yoru va ajunge în câteva secunde lângă el şi vor merge împreună până la un bar sau acasa. Depindea întotdeauna de dispoziţia lor.

– Acasă? întrebă Kano la fel de plictisit.
– Da. Nici eu nu am chef.

Puţinii paşi pe care îi aveau de parcurs i-au făcut într-o linişte mormântală. Nu era ceva neobişnuit pentru cei doi şi chiar le făcea plăcere. Aveau momentele lor în care vorbeau despre tot ce se putea, dar drumul spre casă era întotdeauna liniştit.

Amândoi locuiau în acelaşi bloc, iar in momentul în care intrau sub acoperişul acestuia începeau să vorbească. Ca şi cum clădirea i-ar proteja de nişte urechi mult prea răspândite. Desigur că era doar o obişnuinţă şi nu teama de a fi auziţi de cineva.

– Sunt singur acasă, zise Kano o dată ajunşi în scara blocului.
– Când se întorc?
– Mâine.

Răspunsul îl satisfăcu pe Yoru, prietenul lui din copilărie, care zâmbi larg şi cu subînţeles.

Kano scoase cheile din buzunarul hainei şi deschise încet uşa, trăgând puţin de timp doar pentru a-l vede pe Yoru nerăbdător. În momentul în care uşa fusese deschisa, Yoru îl împinse pe prietenul său în casă şi închise uşa pe care îl rezemă apoi. Îl privi în ochi plimbându-şi degetele prin părul lui des şi şaten, apoi îi prinse buzele într-un sărut violent, muşcându-i uşor buza.

Yoru întrerupse mult prea repede sărutul şi se îndreptă spre camera lui Kano. Pornise calculatorul şi conectă Internetul aşezându-se cât mai comod pe scaun.

Kano îl privi plictisit în timp ce se aşeză pe pat şi se întinse cu mâinile sub cap. Închise ochii, dar numai pentru câteva secunde.

– Spune-mi ce s-a întâmplat acum cât am chef să te ascult, zise Yoru glumind.

Kano oftă şi se îndreptă spre Yoru care stătea cu spatele la el şi părea că joacă ceva.
– Am vrut să vorbesc cu el.
– Cu Zane?
– Da...
– Şi? Nu ai vorbit cu el?
– Nu.
– De ce? Nu mă face să întreb aşa! adăugă nemulţumit.
– Pentru că nu ştiu cine din grupul lui de prieteni a avut minunata idee de a pleca cu toţii înainte să ajung eu la ei, explica Kano dintr-o răsuflare în timp ce Yoru butona telefonul.
– Aha... Şi acum eşti suparat...

Terminând de butonat, Yoru se întoarse spre Kano.
– Vrei să facem sex?

Kano ridică capul şi privi spre prietenul său zâmbind.
– Ţi-a luat ceva timp până să întrebi.

În secunda în care şatenul a terminat ce avea de spus, Yoru era la jumătatea drumului spre pat. Kano se lăsă pe spate în aşternuturile moi pregătit pentru a simţi buzele brunetului. Aşa cum se aştepta, acestea nu au întârziat să apară.

Yoru nu pierdea niciodată timpul şi acum nu părea să facă nicio excepţie. Mâna lui se îndreptă repede spre pantalonii şatenului deschizând cu uşurinţă cureaua. De fiecare dată Kano era surprins de rapiditatea lui de a-l dezbrăca. Nu înţelegea cum putea să se mişte atât de repede într-un timp atât de scurt.

Buzele lui se plimbau pe gâtul şatenului făcându-l să tremure de dorinţă. Kano prinse de bluza lui Yoru şi strânse cu putere în momentul în care un deget al brunetului alunecase fără nicun fel de avertisment înăuntrul lui.

Gemu uşor, iar Yoru îşi desprinse buzele de pielea lui pentru a-i putea vedea chipul excitat. Zâmbi înainte de a-i prinde buzele într-un nou sărut.

Kano era descurajat în faţa lui, fiind incapabil să se opună atingerilor lui sau oricărei idei trăznite pe care ar avea-o. Poate era doar o formă de consolare, poate îi permitea toate astea din cauză că nu putea să le primească de la Zane, băiatul de care era îndrăgostit încă de la terminarea claselor gimnaziale.

Nu putea să gândescă în astfel de momente, reuşea doar să nu mai realizeze ce se întâmplă gândindu-se la Zane. Întotdeauna se gândea la Zane.

Se dezmeticea abia când erau amândoi complet dezbrăcaţi. Poate că şi datorită pasivităţii lui avea impresia că Yoru se mişcă foarte repede. Primul aspect pe care îl observa când îşi revenea din visare era pieptul gol al brunetului, coborând apoi privirea spre membrul erect al acestuia, văzându-şi apoi bărbăţia excitată.

Brunetul îşi apropie chipul de al lui şi îi linse încet urechea ştiind că asta îi dă fiori. Lui Yoru îi plăcea să facă sex cu Kano, să îl posede, dar şi cu oricine altcineva. Adora să simtă un alt bărbat sub el tremurând de plăcere şi cerând mai mult, pe când femeile nu îi puteau provoca o erecţie ca lumea. Trebuia să îşi puna imaginaţia în mişcare ca să obţină o erecţie în prejma unei femei.

Îl întoarse pe Kano cu faţa spre aşternuturi şi îşi trecu mâinile peste şoldurile lui. Îl pătrunse uşor fără să folosească lubrifiant, nu îi placeau. Le considera la fel de incomode ca şi prezervativele.

Şatenul gemu lung simţindu-l pe Yoru în el.
– Miş-că-te! ceru Kano printre gemete. Rep-ede! adăugă apoi cu aceeaşi voce sugrumată de dorinţă.

Yoru începu să se mişte violent înăuntrul lui neaşteptând alte invitaţii. Era mult prea excitat şi ştia că ar trebui să se grăbească ceva mai mult decât de obicei.

Îşi intensifică mişcările lovindu-se şi depărtându-se rapid de pielea lui Kano. Continuând aşa nu mai dura mult până să ejaculeze amândoi. Îi cuprinse talia cu ambele mâini şi continuă ritmul alert pe care îl începuse. Simţea în aer punctul culminat şi îl auzi pe Kano gemând prelung, pătând acum aşternuturile cu lichidul albicios care curgea din organul lui sexual. Geamătul şatenului era ca un fel de stimul, astfel Yoru se eliberă înăuntrul lui.

Încercând să respire normal, cei doi se prăbuşiră pe pat, iar Kano se cuibări în braţele lui Yoru. Nu peste mult timp îi va fi frig din cauza transpiraţiei, aşa că era bucuros că brunetul rămâne întotdeauna lângă el, strângându-l în braţe fără să spună un singur cuvânt.

Închise ochii, deşi nu avea nicio şansă să adoarmă, simţind aroma actului sexual în aer, dar şi parfumul lui Yoru.

Doar un sfert de oră au stat aşa îmbrăţişaţi înainte să se audă soneria.
_____________________

La acest shot am incercat sa imi schimb putin stilul de a scrie, dar nu stiu cat de bine sau daca se observa vreo diferenta. :-??
S-ar putea sa aiba o continuare, dar nu sunt sigura de asta. Depinde de cheful meu. :))
[Imagine: LCGbvGa.png]

#7
Dap , e cute categoric , pur si simplu iti ador stilul de a scrie. In primul rand , exprimarea ta este buna , chiar se imbunatateste pe masura ce scrii , descrierea este abundenta , ma bucur sa constat asta. In fine , nu am ce comenta la acest nivel , ai avut tu cateva greselute , dar e oke , sunt de tastare in mod sigur. Sa vedem... ideea e geniala my dear , recunosc ca mi-a placut foarte mult. Ar fi tare dragut sa existe o continuare , m-ai lasat cu adevarat in pom si nu e corect ) . Hmmm... ma intreb de ce fac sex daca fiecare e pe calea lui. Mi-as dori sa inteleg mai bine ce este intre ei doi , prietenie pura nu are cum sa fie , nu stiu...nu asta fac prietenii ) neh ? Poate ca fac si asta si nu stiu eu . Si ma intreb de ce Kano face sex cu Yoru daca il iubeste pe Zane . Am multe intrebari , sper sa faci o mica continuare aici . I'll be watin'. Till next time , gambate kudasai >:D<!
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

#8
Ei, sper sa ai chef sa pui continuarea. Ma intreb cine e....parintii, vecina sau si mai bine, Zane!
Sincer imi place stilul tau si scuzama caci nu am remarcat o schimbare la ultimu'. E original faptul ca lasi un rand liber dupa fiecare paragraf, cel putin nu am mai vazut asta de mult, decat la un fic in engleza... Anywayz gambate la next! Sa-ti vina cheful ca sa mai scrii!!
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcSj7w6aX6FleDRwZa9BDCD...RuWhUr5CXA]

#9
WOW O_o iti ador felul de a scrie 8->. Superb totul, cel mai mult mi-a placut ultima poveostire, a fost magnifica:>. Si condimentata rau cu placere :>.
Ai niste idei magnifice, abia astept sa vad cine bate la usa:>. Primim si un menaje a trois? :)) :>
Spor la scris :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#10
fantastic!!:X toate partile:* cel mai mult mi-a placut partea cu travestitul,cu Robert/a:)) adica nici eu nu-mi dadeam seama ca este un travestit,la inceput...dar mi-am zis in gand:''stai,sunt one-shot-uri yaoi,deci...'' da,iti imaginezi:p oricum,eu astept cu nerabdare urmatorul one-shot,mai ''fierbinte'' daca se poate:)) succes la scris my dear;)




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)