Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Desenul animat — util sau pierdere de timp?

#1
Desenele animate...Dupa atatia ani in care au aparut pe micile ecrane, care este parerea noastra despre ele?

-Invata copiii despre lume?
-Baga doar prostii in mintile lor tinere?
sau
-Sunt o modalitate buna de a scapa de plictiseala?

Astept comentariile ^_^
[Imagine: chibi_1662.gif]
Haideti, cheliti-mi chibi-ul!
Descarcati-ca pe el!
Si acum, asa-i ca nu ma vezi ataca?

:nh:

[Imagine: girlholdinglollipop.jpg]
Hey! Mai mananci aia?

[Imagine: thkouichikimuraoretachi.jpg]

Kouichi Kimura...

So what if I still like Digimon Frontier?
I know about your secret teddybear!



#2
-Invata copiii despre lume?

Exista desene si posturi Tv care difuzeaza desene animate special pt. copiii si adolescenti ,Minimax-ul este un exemplu foarte bune in tara noastra iar pe langa acesta mai sunt Smarty si mai este unul tot la Boom .

-Sunt o modalitate buna de a scapa de plictiseala?

La cei 17 ani ai mei ma scapa mai mereu de plictiseala chiar daca pe la noi desene animate de pe posturile tv nu sunt chiar atat de interesante ca si afara in Europa sau America.
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#3
Unele sunt chiar dragute, si scapa de plictiseala.
Iar unele sunt oribile si baga numai prostii in capul copiilor, cu batai , sange , monstrii, tampenii.
47
Eu mi-am petrecut toata copilaria uitandu-ma la desene si nu imi pare rau hug
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#4
Huh, pai si eu m-am uitat la desene animate si inca ma mai uit. Nu stiu ce sa zic, daca vrei sa te simti ca un idiot in fata calculatorului sau televizorului pe la 16-17 ani, atunci merita sa te uiti la desene. Sunt unele care au un sens si o poveste dar sunt altele la care te uiti si nu iti dai seama cine naiba te-a pus sa o faci. La unele merita, la unele din contra.
Cat despre desenele cu monstrii si cu batai, pe mine nu m-au deranjat niciodata. Ma uitam la ele si sunt un copil normal 21 cel putin pana acum. Cred ca asta ne atragea cand eram de vreo 7-8 ani, sa ne vedem eroii in actiune si sa salivam cand le vedem 'schemele'.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#5
-Invata copiii despre lume?
Da.Exista desene animate foarte stupide,lipsite de sens si enervante.Dar exista desene animate foarte frumoase.Cand ziceti desene animate va ganditi doar la cele de pe CN si fostul Jetix.Desenele animate mai sunt si cele de pe Minimax si desenele Disney care imi plac foarte mult.Cele Disney sunt adevaratele desene animate care te fac sa iti placa viata,te bucura,te intristeaza si chiar si violenta este o violenta amuzanta.
-Baga doar prostii in mintile lor tinere?
Desenele stupide-da.Desenele bune-nu.Mai nou s-au inventat desene jalnice,dar 80% sa zicem sunt desene ca lumea asa ca invata de bine.
sau
-Sunt o modalitate buna de a scapa de plictiseala?
Depinde.Cand ma plictisesc ma uit la desene,dar ma uit la desene care imi plac si-mi alunga plictiseala.

#6
Am să încerc să mă abţin de la alte comentarii, pe cât posibil.

Invata copiii despre lume?
E inevitabil, ne-luând în seamă cretinismul.
-Baga doar prostii in mintile lor tinere?
Minţile lor atât de vulnerabile... aici intră şi rolul parinţilor care din păcate sunt absenţi... aşa... în general, nu fac nicio referire.
-Sunt o modalitate buna de a scapa de plictiseala?
E o modalitate, dar sunt şi altele mult mai bune. Din nou depinde de prea multe lucruri pe care nu cred că are rost să le enumăr.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch?

#7
Invata copiii despre lume?
Pai depinde de varsta lor, cei mici considera asta ceva real, ci nu pura fictiune. Ba chiar ii amuza, de fapt pe cine nu amuza? 4 Insa in cazul unor persoane mai mature, gandirea spune totul. Eu una, cred ca nu pot invata nimic de la d.a., eh, acum depinde de felul desenului29
Baga doar prostii in mintile lor tinere?
Ii dau dreptate lui Sammy, adica parintii ar trebui sa se poarte mai responsabili cu copiii lor, din momentul in care le ofera permisiunea la tv si d.a. [Luand in calcul si genul desenului] 39
Sunt o modalitate buna de a scapa de plictiseala?
Well, pentru mine, da. Rar gasesc un anime la care sa nu rad, cred ca sunt amuzante.
:bye:

#8
Ce pot sa spun?
Eu una inca mai ma uit la desene cateodata atunci cand nu am ce face, deoarece sunt o modalitate buna de a ma recrea. Mai mult urmaresc vechiile desene pe internet ( Viata cu Louie, Ce-i cu Andy, Copiii de la 402 etc ) caci ce sunt acum la televizor o.o Ramai prost. Nu stiu, parca s-au tampit cu totii, nu mai e ce era odata, zic eu >.< Unele desene sunt chiar handicapate din punctul meu de vedere, nu inteleg cine s-ar chinui sa le urmareasca.
Daca invatam ceva? Pai probabil depinde si de varsta fiecaruia...un copil poate invata multe cu siguranta ( depinde si de felul desenului, caci daca vedem pe unul cum il calca masina si nu are nimic normal ca nu inveti nimic, doar sa nu-l faci pe copil sa creada ca asa este si in realitate o.o ) Baga doar prostii in mintile lor tinere? Hmm...cum am mai zis, depinde de desenul respectiv. Unele desene ii amuza si nu vad ce prostii le-ar putea baga in cap. Copii sunt dornici de a mai urmari noi aventuri din desenele preferate si ce se mai intampla cu x si y. E o modalitate de a se recrea si deasemenea le ofera imaginatie, zic eu. Desigur, unele desene le pot baga in cap si prostii, dar pana la urma...cine nu are prostii in cap? xD Sunt o modalitate buna de a scapa de plictiseala? Din punctul meu de vedere da, desi sunt si alte lucruri ce pot fi practicate pentru a scapa de aceasta plictiseala. Totusi, desenele animate se enumera printre acestea.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
Acum câţiva ani în urmă, defapt mulţi ani în urmă, aş fi spus că sunt cel mai tare lucru de pe acest Pământ. Sincer, erau atât de inocente desenele din anii trecuţi, şi după părerea mea chiar aveai ce învăţa de la ele. Învăţai cum să iubeşti, să te distrezi, să ai imaginţie într-o singură idee. Te lăsau să trâieşti în propria ta lume fantastică cu glume de bun gust. Şi nici nu vreau să mă gândesc ce vor ajunge mai departe desenele animate dacă vor ajunge si copii de generaţia asta să se plângă cum ne plângem noi. 22
Adică să îi văd că plâng că nu mai este Ben 10 şi au apărut desene cu şi mai multă violenţă . . . Nici nu vreau să îmi zboare gândul la aşa ceva chiar dacă credeţi că deja mi-a zburat.

> Învaţă copiii despre lume?
Dacă ar trăi într-un joc video, cu arme şi muniţii si nu mai ştiu eu ce, da, cred ca aşa ar învăţa despre acea "lume". Pentru că acum se crede că dacă salvezi domniţa de la ananghie din mâinele răufăcătorului, eşti erou pentru că l-ai împuşcat în cap.

> Bagă doar prostii în minţile lor tinere?
Unele da, altele nu. Sincer când îi văd pe copii din ziua de azi imitându-i pe eroii lor de la TV, gen : Ha! Te-am împuşcat! Acum vii cu mine la puşcărie, prostule! sau când îi vezi că se "bubuie" cu armele lor de mare calitate, mie una îmi vine să îmi fac cruce, nu alta. Deşi recunosc că mai văd copii care ştiu să se joace, nu numai cu şi despre violenţă. Totuşi cred că desenele din ziua de azi au prea multă ficţiune. Realitatea e agăţată de un fir de aţă. Toţi vor să fie precum eroii lor, să aibă echipamente precum eroii lor, şi aşa se duce şi originalitatea dacă ei nu vor să fie ei. Oricum, copii din ziua de azi au acces la orice. Sunt şi vicleni, văzând că părinţii lor sunt foarte ocupaţi cu munca şi nu au timp de ei. Aşa că se refugiază de multe ori în desene fără pic de sens.

> Sunt o modalitate bună de a scăpa de plictiseală?
Pentru mine sincer da. Întotdeuna mă voi uita doar pentru că mă plictisesc şi vreau să mă mai amuze şi pe mine cineva, iar dacă acel cineva nu este o persoană reală, sunt bune şi desenele vechi.
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cel mai tare desen animat: Minimax Chaos Anime 20 25.292 07-02-2014, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Cel mai bun/prost desen animat: Cartoon Network Magica Bloom 38 29.557 02-02-2011, 03:00 PM
Ultimul răspuns: Dies ist Krieg


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)