Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amber. vs Abbeh.

#1
Duel nou. ( :

Participanţi : Eu - Abbeh. - şi Amber (menţionate şi-n titlu o,o)
Data postării fotografiilor: 31.07.2011
Data votării: 31.07.2011 - 10.08.2011
Tema: Natură - plante/animale -

Lucrările vor fii postate mâine - aşa cum am scris mai sus - de către Amber, deci vor fii anonime.
Mult succes, hun\\\' ! hug

Edit: Thanks Ang, uitasem. T_T

#2
Tema ?!
O să editez postul când o să votez.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#3
Bun, am venit cu pozele:
Lucrarea nr.1
Lucrarea nr.2
Nao spor la votat ppl şi multă baftă Abiduţă. hug
<3
Start vot!
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#4
Yo guys!
…s-ar parea ca am picat prima [luand in considerare ca Ang. nu si-a editat inca post-ul]…and I’m not sure if I like it or not, dar nu conteaza, ce conteaza acum e parera mea [care sincer, ma-ndoiesc ca matters too much].
Tema e atat de generala si exploatabila, incat ma surprinde ca v-ati limitat , pentru ca potentialul e acolo, doar ca…luand un comentariu pentru ambele fotografii – angles! You gotta learn working with angles. Totusi, tind sa cred ca mi-am dat seama care lucrare a e cui…mi-am diminuat din farmec…

Prima lucrare
Nu-mi dau seama ce imi place si ce nu. Imi place fotografia per anslamblu, e simplista dar transmite o stare de calm, nu-mi place in schimb ca, partea de culoare pare atat de lucrata incat ii diminueaza din farmecul initial, desi imbinarea culorilor e atat de armonioasa incat estompeaza chestia asta. [si nu, nu ma contrazic, doar comentez din doua perspective: a mea si a alter ego-ului meu <glumesc!>]. So, ceea ce accentueaza cel mai tare tema estetizand poza demential de mult e modul in care ai lasat floarea sa preia controlul, captand astfel toata atentia. I-ai estompat umbrele si ai lasat oarecum esenta [pozei] prin floare. In the end, I like it, you made your point.
There’s a photo, there’s a point. There’s some art. And there’s my v.o.t.e.

A doua lucrare
Simplist, asta e primul cuvant care imi vine in minte cand ma uit la poza ta. Si nu simplist intr-un mod artistic ci pur si simplu…simplist. Creatura aceea e atat, dar atat de .a d o r a b i l a. incat daca, ai fi lucrat cu unghiurile putin mai mult, ti-ar fi iesit o poza traznet. Indraznesc sa spun ca puteai lucra putin si cu contrastul si balanta culorii, ar fi ajutat extrem de mult…pacat de poza. Si background-ul. Eu inteleg ca poate adorabiliciunii nu ii placea sa fie mutate dintr-o parte intr-alta, dar are o caracteristica aparte, si e fotogenic [did I say this?] sunt sigura ca astepta sa il muti undeva si sa incepi sa ii strigi <Give me agony baby! Gimme ecstasy! Now sadness…and happiness…work with me baby!>. De ce? Fundalul e prea…alb…aka nu il pune in valoare deloc, si suge tot charm-ul pozei.


Cred ca am spus tot ce-aveam de zis. Gratzie de entertainment…it was fun.
I’m out now, good luck kiddos!

Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#5
Nu prea știu ce să zic, dar sigur este că prima fotografia ia votul meu. Culorile sunt perfecte șii floarea albă iese în evidență xD. Și a doua fotografie îmi place, dar nu prea știu, parcă nu are același farmec ca și prima fotografie, chiar dacă papagalul are niște culori foarte frumoase și este atât de drăgălaș și adorabil. Ambele fotofrafii sunt reușite, dar parcă prima este mai deosebită, parcă are ceva în plus, magic o.o.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
L 1: Foarte frumoasa. Dar sa fim sinceri. Zi umblat putin pe la ea. Se cunoaste de la o posta si nu poti spune ca aparatul a facut asta etc. E putin modificata in ps si asta cam strica. Un adevarat fotograf, sau un incepator, nu ar recurge la asta, parerea mea. Pozele frumoase sunt cele needitate in ps, la fel cum la gfx sig-ul este mai frumos fara text...ma rog.
Oricum, se vede ca ai ceva experienta in fotografie. Unghiul este foarte bun, si floarea iasa in evidenta, dar e modificata >_<' stiu sigur ca poza e modificata. Daca nu ma insel, dupa ce se termina, as vrea ca autorul fotografiei sa puna poza adevarata, daca ma insel si nu e modificata, rusine mie.

L2: Poza simpla, fundal simplu. Pozele frumoase sunt cele ce au si un fundal frumos. Asta e simpla si papagalul arata ca o popica. Sa fi iesit ceva mai bine, papagalul trebuia sa fie putin mai in dreapta si era bine daca aveai o sursa mica de lumina in stanga[lampa ceva](am invatat foarte multe de la un prieten)

A doua poza.[motivele mele]
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#7
Declar acest duel încheiat.
Prima lucrare - 2 voturi *Amber*
A doua lucrare - 1 ot *Abbeh*
Câştigătoare Amber. Thx Abbeh de duel.
Ryuu, poza originală e asta: http://imageshack.us/photo/my-images/694/img0180wx.jpg/ *imageshack f*ck'd up the quality*. Eu doar am adăugat chenarul + un gradient.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel : Abbeh vs. CoCaa~ C0caaa!na ~.~ 5 5.819 16-12-2011, 07:44 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Nebunie totală vs. Abbeh. Abbeh. 2 2.064 14-12-2011, 08:39 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Abbeh vs Marina. Abbeh. 3 3.730 20-11-2010, 10:59 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)